Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aynen enfalcim herşey iyi gidiyo bir bakıyosun ki duvara toslamışsın tepe taklak olmuşsun elde var sıfır yani.
bencede aklında hiçbir şey kalmasın nasıl nerede yapmak istiyosan orada yaptır tüp bebeğini

CANIM MASALLAH RABBIM BIR OMUR BAGISLASIN BEBISLERINI SANA ALLAHIM ISTEYEN HERKESE EN KISA ZAMANDA NASIB ETSIN BOYLE HABERLERI HERGUN DUYMAK NASIB OLUR INSALLAH BENDE HALAYIMI CEKEYIM OHH OHH

Allah tamamına erdirsin canım sağa salim kucağına almayı nasip etsin. Hamişlerin duası kabul olurmuş bizlere de çok dua et canım.

evt cnm biz 13 nisan 2011 de ilk muayene olduk ve 2013 ocak ayına kadar onun kontrolünde pregni iğne vurundu eşim kendimiz duyduğumuz bitkiselleri kullandık kaan bey umutlu olduğunu söyledi hep ama bi sonuca varamadık
bizde 28 ocakta celalettin beyle tanışarak kaan beyle yollarımızı ayırdık..

canım bence tünelin ucu görünmüş sanki sabır inşallah mevlam sizede canlı canlı spermleri gösterir
üstelik celallettin hocayı çoğunluk da beğeniyor inşallah olur.canı gönülden diliyorum.
inşlh dediğin gibidir yeşilciim dualarına canı gönülden amin diyorum
inşlh bizde evladımıza kavuşan şanslı anne babalardan olabiliriz...

çok doğru diyorsun enfalcim
ama dualarımda bize hayırlı sağlıklı sıhatli salih evlat olacak spermler çıksın diye de dua ediyorum
dediğin gibi sadece spermin çıkmasında iş bitmiyor
bizim bu zor olan işlerimizi rabbim kolaylaştırsıjn zorlaştırmasın inşlh.
sende yapacağın bu deneme sonucunda evladına kavuşursun inşlh allahtan ümit kesilmiyor işte cnm...

tebrik ederim cnm gözün aydın sağlıkla kucağınada al inşlh darısı bizlere olsun inşlh...

Son düzenleme:
CANIM MASALLAH RABBIM BIR OMUR BAGISLASIN BEBISLERINI SANA ALLAHIM ISTEYEN HERKESE EN KISA ZAMANDA NASIB ETSIN BOYLE HABERLERI HERGUN DUYMAK NASIB OLUR INSALLAH BENDE HALAYIMI CEKEYIM OHH OHH

Amin inşallah canım. Senin de bebişin hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

canım yaa ne güzel Rabbim dualaını kabul etmiş bizleride dualarına katarsın artık
ne güzel namaza da başlamışsın Rabbim daim eylesin
ama ben halayı unutmuşum:64:

Hayırlı olsun arkadaşımmmm..
Rabbim tamamına erdirsin..:26:

s.a hayırlı ramazanlar arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum ama hiç yazmamıştım.Maşalllah çok güzel haberler geliyor.Hamile arkadaşlar allah tamamına erdirsin .Rabbim tez zamanda bizlere de nasip etsin inş.
2011 yılında öğrendik azosperm olduğumuzu 1 microtese olduk elongalar olduğu söylendi vs........ Şuanda celaleddin hoca da 4 aydır tedavideyiz. geçen hafta kontrole gittik hücre görüldü ama lökosit oranımız çok fazla. hayırlısı inş

canım tebrik ederim rabbim bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin,ne güzel mübarek günlerde güzel haberler alıyoruz allahım isteyen herkeze nasip etsin...

hoşgeldin aramıza inşallah tedavilerin hayırla sonuçlanır
Allah sanada hamilelik sevinci yaşatsın

Teşekkür ederim canım çok sağol. Seviniyoruz tabi ama kese kalp atışı var sırada bakalım o aşamalara gelebilecek miyiz. Darısı sizlere olsun inşallah.

Selam kızlarrrr..
bugün doktorum aradı ikili test sonuçlarımız iyi çıkmışş.
çok şükür bunuda atlattımmm.

ne güzel canım rabbim emeğinizin karşılığını vermiş..sağıklı ve hayırlı evlat olur inşallah..
bende sen gibi namaz kılmıyordum,kuranı kerim okumasını bildiğim halde okumuyordum,ama çok şükür rabbimin bize verdiği bu dert sayesinde eşimle hem namaz kılıyor hemde kuran okuyoruz.hatta eşim eskeri personel kapalı eş sıkıntılı oluyordu,ama allah nasip ederse teseddüre girmeye karar verdim..komikk gelecek sana belki ama bazen bana bu derdi verdi diye şükrediyorumm..iyi bir kul olmak için çaba göstermeme vesile oldu..umarım katında kabul ve makbul olur..
rabbim seninde bizlerinde namazını daim eylesin ve soyumuzdan da namaz kılan salih evlatlar versin..amin..

Selam kızlarrrr..

slm canım hoşgeldin sefalar ve güzel haberler getirmişsin maşallah
ne güzel artık için ferahlamıştır inşallah bundan sonra da böyle devam eder
bebişin de kız olacakmış galiba ne güzell yaaaa tebrik ederim canım

Selam cnm hoşbuldumm..
Evt cnm biraz daha rahatladım ama hareketlerini hissetmeden rahatlamıycamm
Doktor amcası öyle tahminde bulundu ama yanıltıcı olabiliyomuş.bu haftalarda..
olsun kız erkek fark etmez..evlat sonuçtaa..sağlıklı hayırlı olsun.
Rabbim bu denemende hayırlısıyla sanada nasip eder inşallah cnmm:26:

inşallah canım hareketlerinide hissedersin yakında az kaldı zaten.
dediğin doğru öncelikle hayırlı evlat olsun.
duana da ayrıca aminnn diyorum dualarınıza çok ihtiyacım var

cnm gözünaydınnnn hayırlısıyla kucağına da alırısn inşlh halayaaaaaaaa

ilkbaha r merhaba ben hep seni allta görüyordum hatta bi kerewsinde yazdım kız kimsin yazsana diye
çok sevindim hücrelerin çıkmasına inş spermlerinizi de göreceksinnn kaç yıllık evlisin cnm :26:
Selam kızlarrrr..
cnm gözünaydınnnnn
ohhhhhhhhhh beeeee nasıl rahatladın şimdiii..........
artık bikaç hafta rahat gidersin

Hayirli olsun masallah
topigimiz costu bakalim bir sonraki hamile kim olacak ins devami gelir herkes bir bir ayrilir buradan hamile olarak yuppii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…