ayne öyle.yorgunlukları hiç düşünmeden denenmeli deniliyor.yaşın genç dedi doktor.31 yaşındayım ama yumurta kalitesizliğide varr.
benim de taransfer yapılırken ilk kez 5.güne ulaşan ve sen gibi 1.kalite denilmişti..ama bugun doktorum diyor ki,diğer tedavine göree embriyon biraz daha iyi ama tam açılma olmamış,kaliteli değilmiş dedi..anlamadım..4.denemede 5.güne ulaşan 4.5 günlük bir embriyo idi..hadi onu anladımda.5.denemede 1.kalite denilirkenn,şimdidee iyi olmadığı söyleniyor..
sırf pişman olmamk için memorialda sonkezde olsa denem yapacağım kısmetse..allah yardımcımız olsun..
Kızlar Merhabalar, bugün çileli 12 gün bekleyişim pozitif ile sonuçlandı. Hamileyim. İnanamıyorum. Testler karıştı diye bile şüpheleniyorum. Allah inşallah bu haberi bekleyen herkese nasip etsin. Tabi öncelikle sağlıkla hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
evt cnm biz 13 nisan 2011 de ilk muayene olduk ve 2013 ocak ayına kadar onun kontrolünde pregni iğne vurundu eşim kendimiz duyduğumuz bitkiselleri kullandık kaan bey umutlu olduğunu söyledi hep ama bi sonuca varamadıkcnm siz kaan aydos'a mı gittiniz.memnun kaldınız mı ?biz sırf tüp bebek için Ankara'ya tayin istedik,geldik daha yeni,3.tedaviye başlamayı düşünüyoruz .ben kaan aydos'u duydum...celaleddin hoca dedğin nerde...var mı bildiğin başka iyi bir ürolog ? bir de kaan hoca ilaç tedavisi mi uyguluyo herkese.eşime hiç ilaç falan vermeden direk microtese yapılmıştı izmir'de.(posta kutun dolu cnm )...:)
inşlh dediğin gibidir yeşilciim dualarına canı gönülden amin diyorumcanım bence tünelin ucu görünmüş sanki sabır inşallah mevlam sizede canlı canlı spermleri gösterir
üstelik celallettin hocayı çoğunluk da beğeniyor inşallah olur.canı gönülden diliyorum.
canım ne olur dua ederken sadece sperm çıksın diye dua etme kaliteli spermler çıksın vede bana onllaarı evlat olarak nasip eyle diye dua et.
sadece sperm çıkmasıyla iş bitmiyor malesef..kaliteli olmaları gerekiyor.
tedavi gördüğüm merkezde bir bayan ile tanıştımm ..yüzbinlerce spermleri var eşi tesede olmamış hiç,
ama 5kez tüpbebek denemişlerr,hiç ebmriyo olmuyormuş.spermlerin döllememe yeteneği yokmuş..morfoloji 0.düşün artık.
tese olmayada razılar yeterki kaliteli sperm bulunsuz diye çırpınıyordu..emre bey tese de olsanız değişen birşey olmaz demiş..
beterin beteri varr..allah sonumuzu hayırlı eylesin inşallah..
Kızlar Merhabalar, bugün çileli 12 gün bekleyişim pozitif ile sonuçlandı. Hamileyim. İnanamıyorum. Testler karıştı diye bile şüpheleniyorum. Allah inşallah bu haberi bekleyen herkese nasip etsin. Tabi öncelikle sağlıkla hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
CANIM MASALLAHRABBIM BIR OMUR BAGISLASIN BEBISLERINI SANA ALLAHIM ISTEYEN HERKESE EN KISA ZAMANDA NASIB ETSIN BOYLE HABERLERI HERGUN DUYMAK NASIB OLUR INSALLAH BENDE HALAYIMI CEKEYIM OHH OHH
Allah tamamına erdirsin canım sağa salim kucağına almayı nasip etsin. Hamişlerin duası kabul olurmuş bizlere de çok dua et canım.
Amin inşallah canım Allah size de nasip eder inşallah. Ben hala inanamıyorum.
Tabi bahsederim en ufak bir faydam olsa çok mutlu olurum.
Bizim 3. deneme Alman Hastanesi. Doktorum Alper Şişmanoğlu.
Bizimkisi azosperminin en fenasıydı. Sebebi bilinmeyen. Eşimin m.tesesini Tansel Kaplancan yaptı. İyi bir doktor tavsiye ediyorum. Öyle şefkatli falan bir doktor değil ama onu söyleyeyim. Neyse onu söyler moralini artırmak için olmayacak bir şey söylemez. Neyse m.tese sonrası alınan spermlerin çok iyi olmadığını ama üretimin var olduğunu söyledi. 6 aylık bir tedavi uyguladı.Eğer nomal yoldan çıkış olmazsa tekrar m.tese yapacağız dedi. 6 ay sonra bende hazırlandım ve 8-10 tane normal yoldan çıkış oldu. Yıkama ile arttı ve 8 tane embriyo 5. güne kadar geldi. İlkinde 1'ini transfer ettiler. Tutmadı. 3/4 şeklinde dondurdular. 2. denememde 2 adet dondurulmuş oda tutmadı. Bu seferki 3 adet konuldu. Nasip kısmet işte.
Doktorlar dışardan alınan takvilerin işe yaramadığını söylüyor ama ben inanıyorum ki yarıyor. Kadıköy'den bir aktardan karışım almıştım. 2-3 defa daha aldım Bahar'ın söylediği karışımlardan aldım, keçi boynuzu kürü yaptım. Bayağ bir emek verdim. Tabi en önemlisi de çok dua ettim. 5 vakit namaz kılmazdım. Namaza başladım. Allah kimseyi çocuksuz bırakmasın.
s.a hayırlı ramazanlar arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum ama hiç yazmamıştım.Maşalllah çok güzel haberler geliyor.Hamile arkadaşlar allah tamamına erdirsin .Rabbim tez zamanda bizlere de nasip etsin inş.
2011 yılında öğrendik azosperm olduğumuzu 1 microtese olduk elongalar olduğu söylendi vs........ Şuanda celaleddin hoca da 4 aydır tedavideyiz. geçen hafta kontrole gittik hücre görüldü ama lökosit oranımız çok fazla. hayırlısı inş
evt cnm biz 130nisan 2011 de ilk muayene olduk ve 2013 ocak ayına kadar onun kontrolünde pregni iğne vurundu eşim kendimiz duyduğumuz bitkiselleri kullandık kaan bey umutlu olduğunu söyledi hep ama bi sonuca varamadık
bizde 28 ocakta celalettin beyle tanışarak kaan beyle yollarımızı ayırdık..
inşlh dediğin gibidir yeşilciim dualarına canı gönülden amin diyorum
inşlh bizde evladımıza kavuşan şanslı anne babalardan olabiliriz...
çok doğru diyorsun enfalcim
ama dualarımda bize hayırlı sağlıklı sıhatli salih evlat olacak spermler çıksın diye de dua ediyorum
dediğin gibi sadece spermin çıkmasında iş bitmiyor
bizim bu zor olan işlerimizi rabbim kolaylaştırsıjn zorlaştırmasın inşlh.
sende yapacağın bu deneme sonucunda evladına kavuşursun inşlh allahtan ümit kesilmiyor işte cnm...
tebrik ederim cnm gözün aydın sağlıkla kucağınada al inşlh darısı bizlere olsun inşlh...
ne güzel canım rabbim emeğinizin karşılığını vermiş..sağıklı ve hayırlı evlat olur inşallah..Amin inşallah canım Allah size de nasip eder inşallah. Ben hala inanamıyorum.
Tabi bahsederim en ufak bir faydam olsa çok mutlu olurum.
Bizim 3. deneme Alman Hastanesi. Doktorum Alper Şişmanoğlu.
Bizimkisi azosperminin en fenasıydı. Sebebi bilinmeyen. Eşimin m.tesesini Tansel Kaplancan yaptı. İyi bir doktor tavsiye ediyorum. Öyle şefkatli falan bir doktor değil ama onu söyleyeyim. Neyse onu söyler moralini artırmak için olmayacak bir şey söylemez. Neyse m.tese sonrası alınan spermlerin çok iyi olmadığını ama üretimin var olduğunu söyledi. 6 aylık bir tedavi uyguladı.Eğer nomal yoldan çıkış olmazsa tekrar m.tese yapacağız dedi. 6 ay sonra bende hazırlandım ve 8-10 tane normal yoldan çıkış oldu. Yıkama ile arttı ve 8 tane embriyo 5. güne kadar geldi. İlkinde 1'ini transfer ettiler. Tutmadı. 3/4 şeklinde dondurdular. 2. denememde 2 adet dondurulmuş oda tutmadı. Bu seferki 3 adet konuldu. Nasip kısmet işte.
Doktorlar dışardan alınan takvilerin işe yaramadığını söylüyor ama ben inanıyorum ki yarıyor. Kadıköy'den bir aktardan karışım almıştım. 2-3 defa daha aldım Bahar'ın söylediği karışımlardan aldım, keçi boynuzu kürü yaptım. Bayağ bir emek verdim. Tabi en önemlisi de çok dua ettim. 5 vakit namaz kılmazdım. Namaza başladım. Allah kimseyi çocuksuz bırakmasın.
hoşgeldin aramıza inşallah tedavilerin hayırla sonuçlanır
Allah sanada hamilelik sevinci yaşatsın
Selam kızlarrrr..
bugün doktorum aradı ikili test sonuçlarımız iyi çıkmışş.
çok şükür bunuda atlattımmm.
slm canım hoşgeldin sefalar ve güzel haberler getirmişsin maşallah
ne güzel artık için ferahlamıştır inşallah bundan sonra da böyle devam eder
bebişin de kız olacakmış galiba ne güzell yaaaatebrik ederim canım
Selam cnm hoşbuldumm..
Evt cnm biraz daha rahatladım ama hareketlerini hissetmeden rahatlamıycamm
Doktor amcası öyle tahminde bulundu ama yanıltıcı olabiliyomuş.bu haftalarda..
olsun kız erkek fark etmez..evlat sonuçtaa..sağlıklı hayırlı olsun.
Rabbim bu denemende hayırlısıyla sanada nasip eder inşallah cnmm:26:
cnm gözünaydınnnn hayırlısıyla kucağına da alırısn inşlh halayaaaaaaaaKızlar Merhabalar, bugün çileli 12 gün bekleyişim pozitif ile sonuçlandı. Hamileyim. İnanamıyorum. Testler karıştı diye bile şüpheleniyorum. Allah inşallah bu haberi bekleyen herkese nasip etsin. Tabi öncelikle sağlıkla hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
ilkbaha r merhaba ben hep seni allta görüyordum hatta bi kerewsinde yazdım kız kimsin yazsana diyes.a hayırlı ramazanlar arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum ama hiç yazmamıştım.Maşalllah çok güzel haberler geliyor.Hamile arkadaşlar allah tamamına erdirsin .Rabbim tez zamanda bizlere de nasip etsin inş.
2011 yılında öğrendik azosperm olduğumuzu 1 microtese olduk elongalar olduğu söylendi vs........ Şuanda celaleddin hoca da 4 aydır tedavideyiz. geçen hafta kontrole gittik hücre görüldü ama lökosit oranımız çok fazla. hayırlısı inş
cnm gözünaydınnnnnSelam kızlarrrr..
bugün doktorum aradı ikili test sonuçlarımız iyi çıkmışş.
çok şükür bunuda atlattımmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?