Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaslar bu ovitrelle iğnesini bulamıyoz bulduğumuzda da 2 tane ancak buluyorz 3 ay en az bu iğne gerekecek bize napacaz ya yoruluyorm inanın manen bide haftada 2 vuruluyor,raporla alıyorz parayla alım dedim bir tanesi 80 tl yardım napabilirm??? :-(((

Kızlar, yukarıdakileri dün yazmıştım. Herkesin gözünden kaçtı galiba...
Bana yardımcı olur musunuz, ne oluuur?

merhabalar
testleri bezmi alemde yaptiriypsun uz hemen ayni gun icinde cikiyo zaten
o sizi yonlendiriyoer hangi testler oldugu konusunda
orda yaptirirsiniz bence

inhibin b testi ne yazikki bizimde cok dusuk cikmisti ama bize oyle bir ilac onermedi canim

Son düzenleme:
kızlar pazartesi eşim mikro tese olacak dua edin.... bizim için büyük gün... 10 a yakın da yumurta bekliyorum dedi doktor bana biraz az geldi ama hayırlısı.... rabbim inş. emeklerimizi boşa çıkarmaş... tez zaman da hepimiz yavrularımıza kavuşuruz inş.

Rabbim yar ve yardimciniz olsun ,insalllah bir suru sperm cikarda sizde hamileler arasina katilirsiniz cok yakinda
ilk tesenizmi bu?

Son düzenleme:

canım Allah yardımcınız olsun eşinde sperm bulunur ve evlat sahibi olursunuz inşallah...

canım inşallah Rabbim yüzünüzü güldürsün eşinde sağlıklı bol bol spermler bulunsun ve bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun.canım 10tane yumurta az değil benimde 11 tane toplanmıştı.sen pkolularla karıştırma onların çok fazla oluyor ama onlardada ohss olma riski var.o yüzden sayıya takılma sonucu güzel olsun o yeter. unutma 1 tane yumoşu olmayan arkadaşlarımız var Rabbim onlarada şifa versin inşallah

Ersel beyin ürünlerini kullanan arkadaşlar ,eşleriniz sahurda hprex mi yoksa kfrex mi içiyor ?

canım Allah yardımcınız olsun eşinde sperm bulunur ve evlat sahibi olursunuz inşallah...
ALLAH razı olsun canım inş bu duadan hepimiz nasipleniriz.

genelde hep 20 lerde diye okuyordum burdan o yüzden az geldi rabbim herkese şifa versin inş.

Rabbim yar ve yardimciniz olsun ,insalllah bir suru sperm cikarda sizde hamileler arasina katilirsiniz cok yakinda
ilk tesenizmi bu?

evet canım ilk tese miz eşim sebebsiz azo olduğundan doktor beni de hazırlamak istedi ..

canım benim eşim kfrex alıyo iki tane ersel beuin yazısını tam anlamadık telde sordu eşim gene anlamadık sonra tekrar tekrar okuduk öyle kullanmaya başladı eşim

sağol canım bizim kağıda hprex yazmış ama ben bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum, çünkü ramazandan önce günde toplamda 4 tane kfrex, 2 tane hprex alıyordu ,ama ramazanda 2 tane kfrex ,4 tane hprex oldu,bide kfrex bittikten sonra hprexin kullanmasınıda yazmış ama hesapladım eğer 4 tane hprex alırsa önce hprex bitiyor.senin eşinde kfrex alıyormuş, demekki bir yanlışlık var bizimkinde,ben bir arayıp tekrar sorayım en iyisi

Yüce Rabbim yardımcınız olsun ve hayırlı sonuçlarla yüzünüzü güldürsün.tez zamanda insallah hepimiz bebislerimize kavuşuruz.

inşallah bu güzel mübarek ayda hayırlı haberler ile gelirsin.
pazartesi bizi habersiz bırakma sende tez zamanda hamişler kervanına geçersin inşallah.
yumurta sayın normal bence sayıları kafana takma önemli olan kalitesi zaten.

cnm inhibin b ye takılma onun kesinliği henüz net kanıtlanmamış bizimde 55 çıkmıştı ama sperm yok tu halada yok
siz ersel beyden kürleri kullanıyormuydunuz cnm benim eşim sertoli ve leydingi kullanıyor
bende bi yarın ersel beyi arayıp
bu yeni sıvı kürle ilgili bilgi alsam olurmu acaba
ben ilk defa senden duyuyorum cnm demekki bunu daha yeni keşfetti
inşlh hepsi şifa olur...

canım banda hoca söyledi ama biz aramadık daha fiyatı falan ne kadrsa artık bilmiyorum birde ersel bey sertoli ve leyding kullanımına geçince eşime yumurta yeme demiş sizlerde böyle birşey söyledimi

..............................

Son düzenleme:
hayırlı sabahlar Allahın selamı üzerinize olsun,şu güzel ramazanı şerifte Rabbim sevdiği vakitler ve sevdiği kişiler hürmetine dualarımızı kabul etsin.umarım herkes iyidir sayfalar baya ilerlemiş :26: Allah hepimize herşeyin hayırlısını versin.ben işten eve evden işe akşamları full uyuyarak doğumu bekliyorum ama anladımki hamilelikte hiç dışından göründüğü gibi değilmiş bazı anlar beni baya zorluyor ...inş hepimiz hayırlı bir şekilde nazlı bebeklerimize kavuşuruz .azo için umudunuzu ve azminizi hiç yitirmeyin birşeyler vesile olacak inş.sizlerde kavuşacaksınız sadece Rabbimden şifa isteyin bol bol dua edin dua alın .hepinizden hayırlı haberler bekliyorum

TÜLAYYYY canım tayin işinizle ilgili bir sürü şey yaşamışsınız Allah kolaylıklar versin .müftüyle sen gidip konuşsan biz tedavi görüyoruz moralimizin yüksek olması lazım eşimle aynı çatı altında olmamız gerek bizi anlayın eşimi o köyden çıkartın desen belki vicdana gelir ,çünkü biz tayin işini böyle çözmüştük Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin bu sıkıntılı dönemden refaha kavuştursun eşinle ve çoçuklarınla aynı çatı altında yuva nasip etsin

ENFALL33 canım tekrar Allah sabrını ve azmini versin tekrar yakın zamanda başlamayı düşünüyormuşsun ,yumurtalar gittikce kalitesizleşiyor diyorsun fakat bencu vücüdunu ve rahmini dinlendirmem lazım bir süre çünkü sürekli ilaç kullanmak vücüdu yıpratıyor .belkide hep üst üstte deneme yapmamam lazım bence ruhen ve bedenen biraz dinlen doktorlar hiç beklemeden hemen tekrar tedaviye başlıyor fakat bir makalede demelerden sonra vücudun dinlenmesi gerektiğini okumuştum birde bu yönden bak.dualarımız sizlerle hayırlı haberlerini bekliyoruz

FİLİZZZZ gözün aydın olsun canım testinizin sonucu güzel çıkmış maşallah.Allah kavuştursun biz henüz kontrole gitmedik ense ölçümleri yapılmadı doktorumuz yurt dışındaymış .fakat ben hep hareketlerini hissediyorum ilk konuldukarı günden beri içimde kıpır kıpır geziyorlar sanki Allahım onları bize bağışlasın tüm bebekleri korusun

BAHARRRRR canım maşallah seninde şimdilik herşey yolundaymış hep öyle gider inş.maşallah süpriz yumurtaya şu anda evde olmanda baya avantaj iş hamileyken baya zorluyor insanı .ben rapor almak istiyorum ama doktorum hareket etmen lazım diyor ...bulantıların falan yok galiba çok güzel benimde hiç olmadı ama şu sıralar miğdem yanıyor biraz Allahım hepimizin yardımcısı olsun .

AYRICAAA yeni hamişler gelmişler maşallah maşallah hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin hayırlı hamilelikle hayırlı bebekler olsun....

CANLARIM unutduğum arkadaşlar varsa hakkınızı helal edin .dilim döndükce dualrımdasınız .gönlünüzü temiz tutun,azminiz ve sabrınız bol olsun Allah gönlünüze göre versin .MUTLULUKLARIN EN GÜZELİĞLE SEVİNMEYİ NASİP ETSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…