Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende anlamadim bizim olan raporu almaiyouz yani anlayacagin cok zor burda hersey
19 subat iste veririm dedi bide neden spern uretimi yok diye onu soyleyecek

hayirlisi olsun
beklemekten baska çare yok
ameliyattan sonra doktor birsey demedi mi esine.
[/QUOTE]

yok demedi arastirma yapilacak dedi sonrada nasil bir tedavi olacak onu soyleyecekmis

Hb tşkler...inanın beni çok mutlu ettiniz karşılık verdiğiniz için...eşim ist batı bahat hast.amel. oldu.hormon değerleri çok yüksek sebep bunlar zaten...FSH:51.01 bütün değerleri normalden çok yüksek çıkrı..benim ablam da iç.hastalıkları uzmanı istanbul da o yönlerdidi bizi.kendiside sonuçlara baktığında umutsuz dedi çünkü değerleri çok yüksek ve erkeklerde hormon tedavisi yapılmıyormuş.genetik olarak da normalden küçükmüş testisleri...((anlıyacağın başka seçeneğimiz yok..şimdi ailesi bitkisel yollara başvurdu 3 ay onları kullanacak ve sonra test yaptıracak yeniden hiç sperm çıkmazsa donasyona başvuracağız...grş üzere...

kalbimsin 34 arkadaşım hiç acele etmeyin karar sizin tabi ama bence donasyon için acele etmeyin uğraşın gün doğmadan neler doğar

Arkadasim hosgeldin
bende espoir arkadasimin soylediklerine katiliyorum hemen karar verme
umudunukaybetme

Hb arkadaşım umudunukaybetme;inanın 7 aydan beri ölü gibi yaşıyorum(haklısınız ama bide gerçeklerimi var elimizde tıbben ve doğal yoldan baba olma şansı yokmuş.Dr dediği 2 seçeneğiz var 1-evlatlık edinme 2-donasyon..((

Karar sizin ama biraz daha sabredin.
Birde kaan aydos'la görüsün derim çok uzman bir doktor bir çok kisiyi ilaçla tedavi etti.
Belki size çare olur.
Hemen karar vermeyin.

Arkadasim baska doktorada gorunsun esin hemen karar verme
gun dogmadan neler dogar hersey allahin elinde allahim hepimizin yardimcisi olsun

arkadaşım bence biraz sabırlı olun ve başka doktorlarında fikrini de alın;benim eşimede ameliyattan sonra olmaz sperm donasyonu yapın dedi doktor yüzümüze şükür biz KAAN hoca yı bulduk ve şimdi 7.ayıma girdim ALLAH nasip ederse bir oğlum olacak darısı sizlere olsunnn

espoir ginseng cayi aldik biz esim icti biraz kokusu kotu geldi bana
sizde kullaniyormusunz?

kalbım canım gecmıs olsun hepımız aynı sorunl uğrasıyoruz bız bu gune kadar onlarca doktora gıttık cogunlugu evlatlık donasyon dedıler ama arkadaşlarımızın dedıgı gıbı kaan aydos yada emre bakırcıoğlu bunlara gıtmeden karar verme cunku bu doktorların sızler gıbı yuzlerce hastası var ve tedavı uygulayabılıyorlar degerlerını dusurup az da olsa sperm bulunabılıyor sız bu iki doktorun dısındakı doktorlara KESINLIKLEEEE guvenmeyınnnnnn....

insallah hepimiz anne olucazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :ecrin_bebek:

olucaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

canimsin sabirli ol
bak esinde sperm bulunarak bir mucizeye sahit olan benim.
oncelikle suna inan rabbim isterse olur.
bize donor dediler ama ben esimin bebegini tasimak istiyorum tanimadigin bir erkekkini degil.
canim sana tavsiyede bulunmak haddime degil yada ogut vermek
ama yalnizca yasadiklarimi ve fikrimi anlatacagim ki sen benimyasadiklarimla kendine dersler cikarasin diye
daha kolayini bul diye soyluyorum
benim esim surekli bana kotu davraniyordu ki ben onu birakip gideyim ki hayatim boyunca onun cilesini ben cekmim diye
esimizle birbirimizi olesiye seviyorduk o kadaarcok seviyordukki aci cekmim diye anne olayim diye benden ayrilmak istedi
bence bir defa kaan hoca ile gorus.
sana son sozum donor yaparsin senin cocugun bir gun kardesi ile evlenirse bunun suclusu kim olur.
gunah mi degil mi bilmem ama esinin erkek kardesi ile imam nikahi kiy ve onun spermini kullan bence enazindan cocugunun kardesini bilirsin.
ama bunu da bir hocaya sor gunah mi degil mi diye.
canim kusura bakma uzun oldu
ben sana yardimci olmak istiyorum

canim rabbim seni darda birakmasin
insallah hayirli saglikli bir bebegin olur

mrb arkadaslar aramıza yenı katılanlara da buruk bır hosgeldınız dıyebılıyorum maalesef!keske katılmasaydınız.herkes nasıl?nasılsınız kızlar?

espoir ginseng cayi aldik biz esim icti biraz kokusu kotu geldi bana
sizde kullaniyormusunz?

merhaba cicek dün baglanti gitti birdaha giremedim onun için kusura bakma
esim panax ginseng kullaniyor ama ilacini çay hiç kullanmadi.
Esim bütün içtikleri ilaç ampul kür olarak sadece keçi boynuzunu uyguluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…