Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım allahtan ümit kesilmez bak olmaz dednen birçok arkadaşımızda kendiliğinden çıktı yada ikinci tesede bulundu bence daha iyi bir merkezde bir kez daha şansınızı denerseniz allah büyük belki bulunur.

merhaba cicek dün baglanti gitti birdaha giremedim onun için kusura bakma
esim panax ginseng kullaniyor ama ilacini çay hiç kullanmadi.
Esim bütün içtikleri ilaç ampul kür olarak sadece keçi boynuzunu uyguluyoruz

merhaba espoir
canim onemli degil ne kusuru
valla bilmiyorum gorunce aldik cayini arik iyimi olur kotumu
artik kafam karisti iyice ne yedirip ne icirecegimi bilemiyorum allahtan hayirlisi bakalim

merhaba espoir
canim onemli degil ne kusuru
valla bilmiyorum gorunce aldik cayini arik iyimi olur kotumu
artik kafam karisti iyice ne yedirip ne icirecegimi bilemiyorum allahtan hayirlisi bakalim

panax iyidir fakat sivisini içemiyorsa esin ilacini alin heryerde bulunuyor esimin kullandigi "panax ginseng" yani ginseng kökü.
Birde esime l-arginine aldik kapsül seklinde faydasini gören varmis

canım benim tşkler desteğin için;eşimin sorunu küçükken 3 kere havale geçirmiş ateşli hastalıklar baş faktör bide doktorun dediği doğuştan olabilir kısırlığı...doner konusunu ilk önce eşim dile getirdi ben seni annelikten mahrum bırakmak istemem dedi...ilk evliliğinde 5 yıl evli kalmış eşim ve yine çocuğu olmamış denemediği yollar kalmamış tabi ben bunları sonradan öğrendim(( ablam da doktor olduğu için bizi değişik hastaneler yönlerdirdi.eşim artık amel. ve tedavi görmek istemiyor her seferinde yıkılıyor çünkü ve yaşı 38 oldu.o bizim çocuğumuz olacak diyor...yakın çevresinden ben istemiyorum o daha büyük bir yıkım olur eşim açısından düşünsene her kardeşini gördüğünde onun çocuğu diye düşünecek ama doner aldığımız kişiyi hiç görmeyeceğimiz için sorun olmaz benim açımdan diyor...Allah ne kadar masum ve samimi olduğumuzu biliyor güneh yazmaması dileğiyle...umutsuzluk ve ikilimde kalmak çok kötü bir durum..Allah kimsenin başına vermesin....

tşkler canım arkadaşım;herşey hakkımızda hayırlı olur inşallah herkesin dularının kabul olması dileğiyle...

kalbim 34 okudum yazdıklarını ama seninde dediğin gibi rabbim o kadar büyükki....ne mucizler yaşatıyo insanoğluna...biraz daha pozitif düşünmelisin bencede...hem eşinin yaşıda çok geç değil....inan herşey zamanlada değişebiliyo gelişebiliyo tıpta...
kızlar bizde buarada hastaneye gittik bugün...3 tüp kan aldılar eşimden...rengi bembeyaz oldu...birazda gerginlik ve korkuda var tabi...ama damar çok içerdeymiş,çok zor oldu damarı bulmaları..bunun .öncesinde de spermiogram yaptılar ..onun sonucunu yarın alıcaz....genel testin sonucuda 3-4 hafta sürermiş...tel.arayıp çağıracaklar...allahım inşallah spermlerde bi gelişme olurda m.teseye gerek kalmaz ama benim hiç umudum yok kızlar maaalesef.........

Arkadaslar bizde kaan aydos,a mail atmistik cevap verdi
Simdilik klomen adli ilactan baslayalim yarim tablet demis
Bir ay sonra tekrar degerlere bakalim fsh yukselirse umut var demektir demis

Son düzenleme:
insallah faysasi olur yukselir
ama burdada yok klomen
sizde faydasi oldumu yukseldimi?

ilk 2 ay spermiogram yaptirdi esim fakat yine sifir çikti.
Ondan sonra esim 2 hafta ara verdi.
Sonra tekrar basladi. Iki aydir kullaniyor henüz spermiogram yaptirmadik.
Biz klomeni türkiye'den getirtmistik fakat bu cuma biticek bende doktorumuzdan randevu aldim internetten arastirdim fransa'da baska isim altinda varmis.
Sende arastir mutlaka hollandada vardir ismi baskadir.
Mesela türkiye'de klomen fransa'da clomid ayni içerikli.
Emin ol hollanda'da var bu ilaç;

yada isim clomiphene yada gonaphene'de olabilir
bu isimlerden biri olabilir
klomen türkçesi fransadada clomid diye geçiyor

esim bakmis yok diyor ama bulacaz bir ceresini
kac aydir kullaniyor esin bu ilaci?

slm arkadaşlarım bugn benim doğumgünüm allahım inşallah bana bu yaşımda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin

esim bakmis yok diyor ama bulacaz bir ceresini
kac aydir kullaniyor esin bu ilaci?

tekrar bu isimler altinda baksin esin :- clomid
- clomiphene citrate
- gonaphene

esim 23 agustos basladi 2,5 ay kullandi iki hafta ara verdi tekrar basladi bu hafta sonunda yine 2,5 ay olacak
anlican toplam 5 aydir kullaniyor fakat 2 hafta ara verdigi için biraz aksama oldu.
Bu hafta sonu tahlil yaptirmayi düsünüyor hormonlara baktircaz degerleri kaan aydos'a yazicaz o ne derse ona göre devam ederiz yada birakiriz.
Klomen'in kullanma sekli böyle 25 gün her sabah içiliyor 5 gün ara veriyorsun tekrar 25 gün ......

umudunu kaybetme rakadaşım daha önceki tedavinizde senide tüp bebeğe hazırlamışlarmıydı yoksa önce eşinimi hazırladılar gelişmemeiş hücre varmışya onlarla döllenme sağlanmışmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…