Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

iyi geceler CERVAN canli selam canim..
yatmadan bi bakayim dedim
aaaaaa cervan gitmis cok uykusu gelmissss

Son düzenleme:
Hayirli ramazanlar herkese.... cok acil yardimlariniza ihtiyacim var. Simdi esim ramazandan sonra tatile ayrilacak. ( 2 hafta) bizde o surede tup bebek tedavimizi yaptiralim diyoruz. Emre bakirciogluna gidecegiz esim azosperm. Bu konuyla ilgili kk da ve topikte bir suru sey okudum. Kafam iyice karisti. Simdi rapor cikartsak, raporu almamoz ne kadar surer, raporun cikarma maliyeti ne kadar olur. Degermi rapor icin ugraslara. Cok zor veriyorlarmis oyaliyorlarmis diye duydum. Bunu kolay alabilecegimiz bir yer varmi. Ben istanbulda yasiyorum.
Birde bu sene umut tup bebekte tedavi gorenlerin raporsuz tedavi ucreti ne kadar tuttu.

merhaba cnm rapor çıkarmak daha ii oluyo ama rapor 2 haftada çıkmıyo cnm
önce bütün tetkikler yapılıp rapor heyete veriyo 15 sonra anca çıkıyo yani anlıcan yuvarlak 3 haftayı buluyo
zeynep kamil hast.ve de süleymaniye de çıkarabilirsin raporu istersen..
tüp bebek raporsuz herhlade 6 bin var raporla yarıya iner benim bildiğim
ama tüp bebek deneyen arkadaşlar daha ayrıntılı anlatırlar sana inş olumlu sonuçlar alırsın cnm

Son düzenleme:
herkese yeni hafta dan yeni aylardan ve yeni umutlardan merhabaaaaaaa
bu hafta ve bundan sonra ki haftalar hepimize ümit ve sevinç getirsinnnn
edilen duaarımız kabul olsun hepimizin çifter çifter melekleri olsun sağlıkla ​inşallahhhhhhhh
gülerim arkadaşın eşinden de inş bol spermler bulunur ameliyatta bugün seviniriz hepimizzzzzz:26:

günaydınnnnnnnnn canlarrrrrrrr
güzel haberlerle dolu bi hafta geçiririz inş

Merhaba günaydın kızlaaar
herkesin hayırlı mutlu bir hafta geçirmesi diliyorum
hepimizden mutlu haberler sperm dolu sonuçlar çıkar inşlh...

geçmiç olsun canım bizim rapor bir ay içinde çıkmıştı paran varsa uğraşmaya değmez yoksa değer fiyatları telon aç öğren istersen biz raporlu gittik ikibin dörtüz verdik sizin tese ameliyatıda var binyediyüzde onun fiyatı artı ilaçlar 6 bine yakın olur herhalde yanlış yönlerdimiyim seni kaç yıllık evlisin ilaç kullandınızmı

günaydınnnnnnnnn canlarrrrrrrr
güzel haberlerle dolu bi hafta geçiririz inş
günaydınlar olsun sabah kuşuuuu
erkenci seni nasılsın nasıl gidiyo hamişlik bakimmmm
Merhaba günaydın kızlaaar
herkesin hayırlı mutlu bir hafta geçirmesi diliyorum
hepimizden mutlu haberler sperm dolu sonuçlar çıkar inşlh...
merhaba cnm hepimize hayırlı haftalar olsunnn
inşlhhhh bu topikteki herkeslerin eşinde sperm patlaması olsun
vedeeee devamında bebek patlaması da olsunnnnnnnnnnnnnn
nasılsın cnm bayağıdır senle yazışmadık konuşmadık özledim kız seni
nasıl eşin bayramdan sonraya ikna oldu mu test vermek için:26:

Günaydınnnnnnn kızlarrrrrrrrr

güzel bi hafta geçirmemiz dileğiyleeeee

Sagol canim biz 3 yillik evliyiz. Hicbie ilac kullanmadik.daha oncede emre beye gittik esimin ilk tahlilleri yapildi genetik testi falan.allahtan onlarda problem cikmadi.emre bey ilac vermiyor. Bizde ona sormustuk ama her hangi bir sey vermedi. Esimle sigara iciyorduk. Ona bir sigarayla olmaz dedi. Bizde biraktik 2 yl oliyor sigarayi birakali. Ben kecibpynuzu kuru yapmistim. Siz mikrotese olmadan neler kullandiniz ki...

Günaydınnnnnnn kızlarrrrrrrrr

güzel bi hafta geçirmemiz dileğiyleeeee
size de günaydın cnmmmm
nasılsın tatlım sen şimdi hafta ii gelsin diyosun ya
sen bu haftayı hemen bitirmek istersin meleğini cuma görmek için dimiiiiiiiiiiiii

size de günaydın cnmmmm
nasılsın tatlım sen şimdi hafta ii gelsin diyosun ya
sen bu haftayı hemen bitirmek istersin meleğini cuma görmek için dimiiiiiiiiiiiii

iyiyimm tatlım işteeee koçişim giidyo bugün kalktık hazırlığını yapıyoooo
sağ sağlim gidip gelsin inş.adam senelerdir biyere gitmiyodu şimdi tam ben böyleyken müdürler sürekli yeni sistemler için ankaraya gönderiyo.bayram sonrasıda gidicekmiş adam izine çıkıcaktı iznide bölünecek şimdi. ne yapalım yapacak bişey yokk. iş sonuçta..
ahhhhhhh tanıyosun artıkkkkkkkkk beniiiiiiiicanımmmmm
evt bi an önce gelsin istiyorummm cuma
sen nasılsın cnmm..
bugün ağrın kalmamıştır dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…