Arkadaslar bize de bilgi verirseniz cok sevinirim. Esimde azosperm oldugunu dun ogrendik. Nereden baslayacagimizi bilmiyoruz. Doktor tek care tese dedi ama tese sonucu sperm bulunabilecek mi emin değilim. Ne yaoacagimizi bilmiyoruz. Lutfen deneyimlerinizi paylasin bize yol gosterin.
Arkadaşım merhaba geçmiş olsun,benim eşimde inmemiş testisten dolayı azospermi,5 yıl önce mikro tese oldu sperm bulunamadı,şimdi celalettin hocada tedavideyiz daha sperm testi yaptırmadık oyüzden belli değil sonuç alıp alamayacağımız,sizin testisler yerindemi, hormonlar nedurumda ,eğer hormonlar yüksekse hemen mikro tese yapılmasını tavsiye etmem,
Arkadaşım merhaba geçmiş olsun,benim eşimde inmemiş testisten dolayı azospermi,5 yıl önce mikro tese oldu sperm bulunamadı,şimdi celalettin hocada tedavideyiz daha sperm testi yaptırmadık oyüzden belli değil sonuç alıp alamayacağımız,sizin testisler yerindemi, hormonlar nedurumda ,eğer hormonlar yüksekse hemen mikro tese yapılmasını tavsiye etmem,
Arkadasim tesekkur ederim cevabin icin. Testislerden biri asagida digeri kasikta. Ameliyat olmus 11 yasinda ama basarili olmamis biri tekrar yukari cikmis. Henuz hormon testi yaptirmadik. Daha dun ogrendik zaten. Hormonlar yuksekse celalettin hoca sperm sayısıni arttirmaya yonelik mi tedavide bulunuyor? Biz izmirdeyiz. Hoca nerede peki? Yardimin icin tesekkurler
Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun umarım tedavi süreciniz uzun ve meşakatli olmaz. Öncelikle çok sabırlı ve güçlü olmalısınız. Unutmayın ki yalnız değilsiniz bu topikteki herkes sizinle aynı durumda. azosperm artık tedavisi olmayan bir hastalık değil bence. Azosperm sebebine göre çeşitli tedavi yolları var. benim naçizane fikrim öncelikle eşinin neden azosperm olduğunu öğrenin. Allaha emanet olun.Arkadaslar bize de bilgi verirseniz cok sevinirim. Esimde azosperm oldugunu dun ogrendik. Nereden baslayacagimizi bilmiyoruz. Doktor tek care tese dedi ama tese sonucu sperm bulunabilecek mi emin değilim. Ne yaoacagimizi bilmiyoruz. Lutfen deneyimlerinizi paylasin bize yol gosterin.
Arkadasim tesekkur ederim cevabin icin. Testislerden biri asagida digeri kasikta. Ameliyat olmus 11 yasinda ama basarili olmamis biri tekrar yukari cikmis. Henuz hormon testi yaptirmadik. Daha dun ogrendik zaten. Hormonlar yuksekse celalettin hoca sperm sayısıni arttirmaya yonelik mi tedavide bulunuyor? Biz izmirdeyiz. Hoca nerede peki? Yardimin icin tesekkurler
CANIM BENİM EŞİMİNDE TEK TESTİSİ VAR AMA DİĞERİNİ ALMIŞLAR,HEMDE TAM OLARAK YERİNDE DEĞİL ,EĞER EŞİNİN TEK OLAN TESTİSİ TAM YERİNDEYSE VE BOYUT OLARAKTA NORMALSE BİZDEN DAHA ÇOK ŞANSININZ VAR,AMA KASIKTA OLAN TESTİSEDE BAKILMALI NE DURUMDA DİYE.CELALETTİN HOCA İSTANBULDA BEZMİALEM HASTANESİNDE DAHİLİYE DOKTORU,AMA HORMONLAR KONUSUNDA ÇOK BİLGİLİ VE BAŞARILI BİR DOKTOR,EĞER HORMONLAR YÜKSEKSE İĞNE VE BİTKİSELLERLE DÜŞÜRÜP SPERM ÇIKMASINI SAĞLIYOR.ÜROLOJİ DOKTORU OLARAKTA ANKARADA KAAN AYDOS ,İSTANBULDA EMRE BAKIRCIOĞLU'NUN BU ALANDA EN İYİLERİ OLDUĞU SÖYLENİYOR.
sperm testi nezaman yaptıracaksın inşallahhhhhhh iyi haber verirsinizz
sperm testi nezaman yaptıracaksın inşallahhhhhhh iyi haber verirsinizz
2 ay sonra kontrolümüz var,inşallah iyi haberler verebiliriz:26::26::26:
Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun umarım tedavi süreciniz uzun ve meşakatli olmaz. Öncelikle çok sabırlı ve güçlü olmalısınız. Unutmayın ki yalnız değilsiniz bu topikteki herkes sizinle aynı durumda. azosperm artık tedavisi olmayan bir hastalık değil bence. Azosperm sebebine göre çeşitli tedavi yolları var. benim naçizane fikrim öncelikle eşinin neden azosperm olduğunu öğrenin. Allaha emanet olun.
Teşekkür ederim Eftelyahsn. Azosperm nedenini biliyoruz, çift taraflı inmemiş testis... İzmir'de Kent hastanesine gittik ve bizi Mikro Tese ve tüp bebeğe yönlendirdiler. gözümüz kapalı da karar vermek istemedik. O nedenle şimdi uzman bir androlog arayışındayız. Emre Bakırcıoğlu hakkında olumlu yorumlar gördüm, burada okuduklarıma göre başarılı bir ürolog. Belki çareyi onda buluruz. Ancak moralimiz çok düştü. Allah sabır ve güç versin hepimize.
merhaba cnm rapor çıkarmak daha ii oluyo ama rapor 2 haftada çıkmıyo cnmHayirli ramazanlar herkese.... cok acil yardimlariniza ihtiyacim var. Simdi esim ramazandan sonra tatile ayrilacak. ( 2 hafta) bizde o surede tup bebek tedavimizi yaptiralim diyoruz. Emre bakirciogluna gidecegiz esim azosperm. Bu konuyla ilgili kk da ve topikte bir suru sey okudum. Kafam iyice karisti. Simdi rapor cikartsak, raporu almamoz ne kadar surer, raporun cikarma maliyeti ne kadar olur. Degermi rapor icin ugraslara. Cok zor veriyorlarmis oyaliyorlarmis diye duydum. Bunu kolay alabilecegimiz bir yer varmi. Ben istanbulda yasiyorum.
Birde bu sene umut tup bebekte tedavi gorenlerin raporsuz tedavi ucreti ne kadar tuttu.
Hayirli ramazanlar herkese.... cok acil yardimlariniza ihtiyacim var. Simdi esim ramazandan sonra tatile ayrilacak. ( 2 hafta) bizde o surede tup bebek tedavimizi yaptiralim diyoruz. Emre bakirciogluna gidecegiz esim azosperm. Bu konuyla ilgili kk da ve topikte bir suru sey okudum. Kafam iyice karisti. Simdi rapor cikartsak, raporu almamoz ne kadar surer, raporun cikarma maliyeti ne kadar olur. Degermi rapor icin ugraslara. Cok zor veriyorlarmis oyaliyorlarmis diye duydum. Bunu kolay alabilecegimiz bir yer varmi. Ben istanbulda yasiyorum.
Birde bu sene umut tup bebekte tedavi gorenlerin raporsuz tedavi ucreti ne kadar tuttu.
günaydınlar olsun sabah kuşuuuugünaydınnnnnnnnn canlarrrrrrrr
güzel haberlerle dolu bi hafta geçiririz inş
merhaba cnm hepimize hayırlı haftalar olsunnnMerhaba günaydın kızlaaar
herkesin hayırlı mutlu bir hafta geçirmesi diliyorum
hepimizden mutlu haberler sperm dolu sonuçlar çıkar inşlh...
geçmiç olsun canım bizim rapor bir ay içinde çıkmıştı paran varsa uğraşmaya değmez yoksa değer fiyatları telon aç öğren istersen biz raporlu gittik ikibin dörtüz verdik sizin tese ameliyatıda var binyediyüzde onun fiyatı artı ilaçlar 6 bine yakın olur herhalde yanlış yönlerdimiyim seni kaç yıllık evlisin ilaç kullandınızmı
size de günaydın cnmmmmGünaydınnnnnnn kızlarrrrrrrrr
güzel bi hafta geçirmemiz dileğiyleeeee
size de günaydın cnmmmm
nasılsın tatlım sen şimdi hafta ii gelsin diyosun ya
sen bu haftayı hemen bitirmek istersinmeleğini cuma görmek için dimiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?