Hayirli ramazanlar herkese.... cok acil yardimlariniza ihtiyacim var. Simdi esim ramazandan sonra tatile ayrilacak. ( 2 hafta) bizde o surede tup bebek tedavimizi yaptiralim diyoruz. Emre bakirciogluna gidecegiz esim azosperm. Bu konuyla ilgili kk da ve topikte bir suru sey okudum. Kafam iyice karisti. Simdi rapor cikartsak, raporu almamoz ne kadar surer, raporun cikarma maliyeti ne kadar olur. Degermi rapor icin ugraslara. Cok zor veriyorlarmis oyaliyorlarmis diye duydum. Bunu kolay alabilecegimiz bir yer varmi. Ben istanbulda yasiyorum.
Birde bu sene umut tup bebekte tedavi gorenlerin raporsuz tedavi ucreti ne kadar tuttu.
günaydınlar olsun sabah kuşuuuu
erkenci seni nasılsın nasıl gidiyo hamişlik bakimmmm
ay hakkaten ya durdu durdular da tam sen hamiş oldun onlar eşini gönderesi tuttu olsun cnm sağ salim gitsin gelsin sana bebişe para lazım ne yapcan sende alışırsın artık bu işlere...iyiyimm tatlım işteeee koçişim giidyo bugün kalktık hazırlığını yapıyoooo
sağ sağlim gidip gelsin inş.adam senelerdir biyere gitmiyodu şimdi tam ben böyleyken müdürler sürekli yeni sistemler için ankaraya gönderiyo.bayram sonrasıda gidicekmiş adam izine çıkıcaktı iznide bölünecek şimdi.ne yapalım yapacak bişey yokk. iş sonuçta..
ahhhhhhh tanıyosun artıkkkkkkkkk beniiiiiiiicanımmmmm
evt bi an önce gelsin istiyorummm cuma
sen nasılsın cnmm..
bugün ağrın kalmamıştır dimi.
günaydınnnnnnn erkenciyiz valla bidenemmmmmmmmmm
her sabah kalkınca eşimi arıyorum neden kalktınız siz yine diye gülüyor
ama napıyım uyanıyorum işte...
valla iyiyim canım herşey yolunda çok şükür...
haftaya salı pıtpıtlar için gidicez asıl heyecan ozaman olacak
sen nasılsın tatlımmmmmm
adam uyun diyo da senin meleğin izin vermiyo dersin eşine
her şey yolunda olsun da varsın erken kalkın
ayyy salı büyük gün desene hadi inş o pıt ptıları duyarsın doğum yapana kadar inşlhhhhhben i
i sayılırım bu ya adet bayağı zorladı beni bu hafta çıksın kuş gibi olucam zaten sınavlar bitecek ya
görende beni üniversit. sınavına gidiyo zannedecek
ay hakkaten ya durdu durdular da tam sen hamiş oldun onlar eşini gönderesi tuttu olsun cnm sağ salim gitsin gelsin sana bebişe para lazım ne yapcan sende alışırsın artık bu işlere...
yaaa seni tanımam mı ben şekerim
yazarken kendime diyorum bugün yatsa hemen cuma olsun deseler seve seve kabul eder diyeee
güzelim haklısın yerden göğe kadar haklısın yıllardır onu bekledin onsuz artık günlerin geçmesini istemezsin
az kaldı şurda 6 ay sonra seninle meleğinnn doya doya seversin tabii bizdeeeeeee...
ağrılarım şükür geçti de aşırı oluyorum ya bu ay felaket derecede şurda bi kaç aydır pek yoktu
kan aldım ya hemen geri veriyorum anlıcan
flzask kocişin sağlıcakla gidip dönsün inş
üzülmeyin nasıl olsa yarın akşam yanınızda olacak tamam mı
tulay20 canım hiç sesin soluğun çıkmıyor nasılsınnnnnnnnnn
sağolllllll canımm benimmm
inşallahhh :26::26:
sen nasılsın erkencisin yine bende 6:30 da kalktım karnım acıkmıştı bişeyler atıştırdım geri gidip yattım..
şimdi koçiş kahvaltı hazırlıyo benide çağırıyo hatta ben gidip kahvaltımı yapayımmmmm ...
Ne yapalım iş güç uğraşıyoz.
5 gün iznim vardı.Bitti şu anda şükür işteyim.
Ev hayatı bana göre değilmiş.Canım sıkıldı hep.
iyiyim canım 8:30 da kalktım bende...
oyy siz acıktınız da kalkıp karnınızı mı doyurdunuz
tamam tatlım afiyet olsun kocişinle güzel bi kahvaltı yapın
bende şimdi hazırlıycam kendime...
Sagol canim biz 3 yillik evliyiz. Hicbie ilac kullanmadik.daha oncede emre beye gittik esimin ilk tahlilleri yapildi genetik testi falan.allahtan onlarda problem cikmadi.emre bey ilac vermiyor. Bizde ona sormustuk ama her hangi bir sey vermedi. Esimle sigara iciyorduk. Ona bir sigarayla olmaz dedi. Bizde biraktik 2 yl oliyor sigarayi birakali. Ben kecibpynuzu kuru yapmistim. Siz mikrotese olmadan neler kullandiniz ki...
günaydın arkadaşlar.herkesin ramazanı bereketli geçer ve rabbime layık kul resuluna layık ümmet oluruz inşallah.ramazanlarınız nasıl geçiyor arkadaşlar ben biraz zorlanıyorum ama elhamdüllillah teravihe gidince herşey bitiyor.inşallah sonuna kadar ramazanım sakatlanmaz.kadir gecesine benim kırmızılar gelmez ve inşallah tesbih namazını kılmak nasip olur.çok istiyorum allah şahit.rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.arkadaşlar kızmazsanız bişey rica edeceğim.ramazana olan saygımızdan oruç tutmayan oruç tutana saygı göstersin ne olur yanlış anlamayın.herkes oruç tutmak zorunda değil ama Müslüman olan en azından oruçluya ve ramazana saygı duyar.acıktım doyurdum gibi şeyler rahatsız ediyor gerçekten.11 ay bounca yiyoruz içiyoruz zaten.kendinizli oruçlu sanıp bunları burda okuduğunuzu düşünün.benim komşum 8 aylık hamile ve kadının 2 tane küçük kızları var oruç tutuyor.dedim oruç tutmak zor değilmi sonra kazasını tut.bana kızdı aynı sevabı mı alırım o zaman.bu lezetti kaçıramam.bebeğimide rabbime emenet ettim.ben kulum o ise rab.o emanetine benden iyi bakar dedi.diğer ikisindede tuttum elhamdillilah turp gibi doğdular dedi.herkesin sağlık problemi farklı olabilir.benim midemde iltihap var doktorlar kesinlikle oruç tutma dedi.ama elhamdülillah hiç orucumu yemedim.oruç bedenin ve ruhun arınması demek.bu arınmadan kendimi mahrum edememki.1 ay ev kirli olsun ne olacak.11 ay temiz oldu yeter.temizlik yapamıyorum çünkü burası 40 üzeri ve susuzluk beni mahvediyor.zaten nerdeyse 3 te 1 bitti bile.ne olur kızmayın ve yanlış anlamyın.
günaydın kızlar
eşimin iki hafta önce verdiği serbest testosteron sonucu belli oldu 7.68
3 ay önce 6.11 di yükselmiş biraz
inşallah daha iyi olur
günaydın arkadaşlar.herkesin ramazanı bereketli geçer ve rabbime layık kul resuluna layık ümmet oluruz inşallah.ramazanlarınız nasıl geçiyor arkadaşlar ben biraz zorlanıyorum ama elhamdüllillah teravihe gidince herşey bitiyor.inşallah sonuna kadar ramazanım sakatlanmaz.kadir gecesine benim kırmızılar gelmez ve inşallah tesbih namazını kılmak nasip olur.çok istiyorum allah şahit.rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.arkadaşlar kızmazsanız bişey rica edeceğim.ramazana olan saygımızdan oruç tutmayan oruç tutana saygı göstersin ne olur yanlış anlamayın.herkes oruç tutmak zorunda değil ama Müslüman olan en azından oruçluya ve ramazana saygı duyar.acıktım doyurdum gibi şeyler rahatsız ediyor gerçekten.11 ay bounca yiyoruz içiyoruz zaten.kendinizli oruçlu sanıp bunları burda okuduğunuzu düşünün.benim komşum 8 aylık hamile ve kadının 2 tane küçük kızları var oruç tutuyor.dedim oruç tutmak zor değilmi sonra kazasını tut.bana kızdı aynı sevabı mı alırım o zaman.bu lezetti kaçıramam.bebeğimide rabbime emenet ettim.ben kulum o ise rab.o emanetine benden iyi bakar dedi.diğer ikisindede tuttum elhamdillilah turp gibi doğdular dedi.herkesin sağlık problemi farklı olabilir.benim midemde iltihap var doktorlar kesinlikle oruç tutma dedi.ama elhamdülillah hiç orucumu yemedim.oruç bedenin ve ruhun arınması demek.bu arınmadan kendimi mahrum edememki.1 ay ev kirli olsun ne olacak.11 ay temiz oldu yeter.temizlik yapamıyorum çünkü burası 40 üzeri ve susuzluk beni mahvediyor.zaten nerdeyse 3 te 1 bitti bile.ne olur kızmayın ve yanlış anlamyın.
nasıl bi yorumdur eyinas bu allah aşkına...
ne demek oruç tutmayan tutana saygı göstersin...
ne yaptık ta saygısız olduk anlamıyorum ben...
hamile bi kadının sabah acıktık kalktık karnımızı doyurduk demesi bukadar mı saygısızcadır ben anlamıyorum gerçekten...
arkadaşım biz ramazana da oruçlu arkadaşlarımıza da saygılıyız...
flzask sabah acıkıp kalkıp karnını doyurduğunu yazdı...
sonrada eşiyle kahvaltı yapacağını yazdı afiyet olsun dedim bende hazırlıycam dedim okadar...
bu mudur saygısızlık olan gerçekten anlayamadım...
allaha şükür bizde şimdiye kadar tuttuk orucumuzu...
şimdi tutup tutmadığımızda kimseyi ilgilendirmez bu rabbimle bizim aramızda...
bide komşunla kıyaslıyorsun bizi...
senin komşun gibi kolay yoldan bulmadık evlatlarımızı neler çektiğimizi biliyorsun...
ben 5 senedir ne zorluklar çektim de bi mucize nasip etti rabbim bana...
flzask desen 10 sene sonra geldi bu noktaya...
hani sen bizi saygısızlıkla itham ettin ya bizi suçlayarak sen doğru mu yaptın biraz bunu düşün arkadaşım...
gerçekten farketmeden sizi kıracak bişey yazmış olsam özür dilemesini bilirim...
ama sabah yazılanların saygısızlıkla bi ilişiğini göremedim ben...
inş allahın izniyle en kısa zamanda sen de bu günleri görürsünde anlarsın bizim tedirginliğimizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?