Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hayırlı ramazanlar canım...
seni topikte ilk defa görüyorum sanırım eğer yazdıysanda hatırlayamadım canım kusura bakma...
eşinin azosperm olduğunu yeni mi öğrendiniz ??
bu konuda eşin bi tedavi gördü mü ??
yoksa azosperm olduğunu öğrenir öğrenmez m.tese olmaya mı karar verdiniz ??
hikayeni bilmediğim için bu soruları sormak zorunda kaldım...
canım eğer azosperm olduğunuzu yeni öğrendiyseniz hemen m.tese olmayı seçmeyin...
azospermin biçok sebebi var çünkü doğru bi tedaviyle doğal yoldan çıkış sağlanan biçok arkadaşımız var burada...
m.tesede sprem bulunursa çok iyi ama allah korusun bulunmazsa ameliyat nedeniyle testislerde tahribat oluyor...
sonrasında tedavi olmak istediğinizden işler biraz daha zorlaşabiliyor...
onun için önceliğiniz tedavi olmak olsun...
ama m.tese konusunda kesin karar verdiyseniz önerebileceğim tek isim emre bakırcıoğlu
rapor çıkarma işlemleri biraz uzun...
zor vermelerinden değil zaten azosperm olduğunuz testlerde çıkınca direk veriliyor rapor...
ancak belli başlı süreçleri var...
mesela adetin 2. günü gidip başvuru yapıyorsun bazı testler yapılıyor sana ve eşine...
sonra adetin 21. günü tekrar gidiyorsun yine bazı testler yapılıyor...
tüm testlerin yapılınca raporun heyete giriyor heyet onaylayınca belli günlerde raporunu çıkarabiliyorsun...
biz izmirde geçen sene 1 ayda almıştık raporumuzu...
ama istanbulda rapor alması 2 ayı bulan arkadaşlar oldu...
rapor çıkarmak için hastaneye ödenen bi ücret yok tüm testlerin hastanede yapılıyor...
rahim filmini dışarda çektirmek zorunda kalıyorsun o da 300-500 arası tutuyor her yerde ayrı bi ücret...
onun dışında defalarca gidip geliyorsun hastaneye...
vaktin varsa rapor çıkarmak mantıklı bence...
umut tüp bebekte raporlu olursan merkeze vereceğin ücret sadece 2250 tl...
ilaçlarında raporlu 700-1000 tl arası bişey tutuyor okadar...
eğer rapor almazsan yanlış değilsem 6000 yada 6250 falandı galiba :44:
m.tese ücretide 2100 dü galiba :44:
raporu araştırma ve üniversite hastanelerinden alabiliyorsun...
istanbuldaki arkadaşlar genellikle zeynep kamilden ve çapadan çıkarttılar...
inş herşey dilediğiniz gibi olur...

Son düzenleme:
günaydınlar olsun sabah kuşuuuu
erkenci seni nasılsın nasıl gidiyo hamişlik bakimmmm

günaydınnnnnnn erkenciyiz valla bidenemmmmmmmmmm
her sabah kalkınca eşimi arıyorum neden kalktınız siz yine diye gülüyor
ama napıyım uyanıyorum işte...
valla iyiyim canım herşey yolunda çok şükür...
haftaya salı pıtpıtlar için gidicez asıl heyecan ozaman olacak
sen nasılsın tatlımmmmmm

ay hakkaten ya durdu durdular da tam sen hamiş oldun onlar eşini gönderesi tuttu olsun cnm sağ salim gitsin gelsin sana bebişe para lazım ne yapcan sende alışırsın artık bu işlere...
yaaa seni tanımam mı ben şekerim
yazarken kendime diyorum bugün yatsa hemen cuma olsun deseler seve seve kabul eder diyeee
güzelim haklısın yerden göğe kadar haklısın yıllardır onu bekledin onsuz artık günlerin geçmesini istemezsin
az kaldı şurda 6 ay sonra seninle meleğinnn doya doya seversin tabii bizdeeeeeee...
ağrılarım şükür geçti de aşırı oluyorum ya bu ay felaket derecede şurda bi kaç aydır pek yoktu
kan aldım ya hemen geri veriyorum anlıcan

adam uyun diyo da senin meleğin izin vermiyo dersin eşine
her şey yolunda olsun da varsın erken kalkın
ayyy salı büyük gün desene hadi inş o pıt ptıları duyarsın doğum yapana kadar inşlhhhhhben i
i sayılırım bu ya adet bayağı zorladı beni bu hafta çıksın kuş gibi olucam zaten sınavlar bitecek ya
görende beni üniversit. sınavına gidiyo zannedecek

aynen canım mucizem izin vermiyor ki eskisi gibi öğlene kadar yatayım
olsun benim için srun değil her öğlen uyuyoruz zaten...
hatta eşim dün evdeydi pazarları izinli...
öğlen onuda yatırdık hadi uyuycaz biz diye
napsın garibim sabahta acıktık diye kaldırmıştık zaten oda uyudu öğlen bizimle
aminnnnnnnn canım inş duyarız
hadi inş hayırlısıyla atlatırsın sınavları tatlım
oda olacak bak görürsün

Alışcam yapıcak bişey yokkkkkk
ben şimdi tek kalıcamya onu düşünüyo koçişimm aklı bende kalıcakkk..
ben kalırım diyorum daha öncede kalmıştımmmmmm..sonuçtaa..
canımmm benim aynen öyle düşünüyorummmm öyle uzun uzun haftalar bekleyemiyorum..
hemen günler geçsin istiyorummmmmm..
inşallah bitanemmmmmmmm Rabbim o günleride gösterir inş.
tabi o zaman kadar sizlerinde güzel haberlerini alıcam inş.
senin bu kırmızlarrrrrrrr bi kaç ay sonraaaa gelmiycekkkkkkk inş.

flzask kocişin sağlıcakla gidip dönsün inş
üzülmeyin nasıl olsa yarın akşam yanınızda olacak tamam mı

tulay20 canım hiç sesin soluğun çıkmıyor nasılsınnnnnnnnnn

flzask kocişin sağlıcakla gidip dönsün inş
üzülmeyin nasıl olsa yarın akşam yanınızda olacak tamam mı

sağolllllll canımm benimmm
inşallahhh :26::26:
sen nasılsın erkencisin yine bende 6:30 da kalktım karnım acıkmıştı bişeyler atıştırdım geri gidip yattım..
şimdi koçiş kahvaltı hazırlıyo benide çağırıyo hatta ben gidip kahvaltımı yapayımmmmm ...

iyiyim canım 8:30 da kalktım bende...
oyy siz acıktınız da kalkıp karnınızı mı doyurdunuz
tamam tatlım afiyet olsun kocişinle güzel bi kahvaltı yapın
bende şimdi hazırlıycam kendime...

Ne yapalım iş güç uğraşıyoz.
5 gün iznim vardı.Bitti şu anda şükür işteyim.
Ev hayatı bana göre değilmiş.Canım sıkıldı hep.

kolay gelsin canım çalışan insana evde kalmak zor olur...
bide üstüne can sıkıntısı olunca daralmışsındır...

iyiyim canım 8:30 da kalktım bende...
oyy siz acıktınız da kalkıp karnınızı mı doyurdunuz
tamam tatlım afiyet olsun kocişinle güzel bi kahvaltı yapın
bende şimdi hazırlıycam kendime...

acıkıyoruz teyzesiiii.bizzzz .
sizede afiyet olsunnnnnn canımmm

günaydın arkadaşlar.herkesin ramazanı bereketli geçer ve rabbime layık kul resuluna layık ümmet oluruz inşallah.ramazanlarınız nasıl geçiyor arkadaşlar ben biraz zorlanıyorum ama elhamdüllillah teravihe gidince herşey bitiyor.inşallah sonuna kadar ramazanım sakatlanmaz.kadir gecesine benim kırmızılar gelmez ve inşallah tesbih namazını kılmak nasip olur.çok istiyorum allah şahit.rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.arkadaşlar kızmazsanız bişey rica edeceğim.ramazana olan saygımızdan oruç tutmayan oruç tutana saygı göstersin ne olur yanlış anlamayın.herkes oruç tutmak zorunda değil ama Müslüman olan en azından oruçluya ve ramazana saygı duyar.acıktım doyurdum gibi şeyler rahatsız ediyor gerçekten.11 ay bounca yiyoruz içiyoruz zaten.kendinizli oruçlu sanıp bunları burda okuduğunuzu düşünün.benim komşum 8 aylık hamile ve kadının 2 tane küçük kızları var oruç tutuyor.dedim oruç tutmak zor değilmi sonra kazasını tut.bana kızdı aynı sevabı mı alırım o zaman.bu lezetti kaçıramam.bebeğimide rabbime emenet ettim.ben kulum o ise rab.o emanetine benden iyi bakar dedi.diğer ikisindede tuttum elhamdillilah turp gibi doğdular dedi.herkesin sağlık problemi farklı olabilir.benim midemde iltihap var doktorlar kesinlikle oruç tutma dedi.ama elhamdülillah hiç orucumu yemedim.oruç bedenin ve ruhun arınması demek.bu arınmadan kendimi mahrum edememki.1 ay ev kirli olsun ne olacak.11 ay temiz oldu yeter.temizlik yapamıyorum çünkü burası 40 üzeri ve susuzluk beni mahvediyor.zaten nerdeyse 3 te 1 bitti bile.ne olur kızmayın ve yanlış anlamyın.

günaydın kızlar
eşimin iki hafta önce verdiği serbest testosteron sonucu belli oldu 7.68
3 ay önce 6.11 di yükselmiş biraz
inşallah daha iyi olur

biz 11 yıllık evliyizemre bey ilaç verdi ama işe yaramadı 3 defa mikro tese oldu eşim ikinde bulundu bitkisel ilaç kullanmadık tese ameliyatı testislere zarar verebilir burdaki arkadaşlardan celalettin hocaya gidenler var umudum olmasa bende gitmeyi düşünüyorum sen daha yolun başındasın bi git istersen hemen ameliyat olma allahım yüzümüzü güldürsün inşallah

nasıl bi yorumdur eyinas bu allah aşkına...
ne demek oruç tutmayan tutana saygı göstersin...
ne yaptık ta saygısız olduk anlamıyorum ben...
hamile bi kadının sabah acıktık kalktık karnımızı doyurduk demesi bukadar mı saygısızcadır ben anlamıyorum gerçekten...
arkadaşım biz ramazana da oruçlu arkadaşlarımıza da saygılıyız...
flzask sabah acıkıp kalkıp karnını doyurduğunu yazdı...
sonrada eşiyle kahvaltı yapacağını yazdı afiyet olsun dedim bende hazırlıycam dedim okadar...
bu mudur saygısızlık olan gerçekten anlayamadım...
allaha şükür bizde şimdiye kadar tuttuk orucumuzu...
şimdi tutup tutmadığımızda kimseyi ilgilendirmez bu rabbimle bizim aramızda...
bide komşunla kıyaslıyorsun bizi...
senin komşun gibi kolay yoldan bulmadık evlatlarımızı neler çektiğimizi biliyorsun...
ben 5 senedir ne zorluklar çektim de bi mucize nasip etti rabbim bana...
flzask desen 10 sene sonra geldi bu noktaya...
hani sen bizi saygısızlıkla itham ettin ya bizi suçlayarak sen doğru mu yaptın biraz bunu düşün arkadaşım...
gerçekten farketmeden sizi kıracak bişey yazmış olsam özür dilemesini bilirim...
ama sabah yazılanların saygısızlıkla bi ilişiğini göremedim ben...
inş allahın izniyle en kısa zamanda sen de bu günleri görürsünde anlarsın bizim tedirginliğimizi...

günaydın kızlar
eşimin iki hafta önce verdiği serbest testosteron sonucu belli oldu 7.68
3 ay önce 6.11 di yükselmiş biraz
inşallah daha iyi olur

canım maşallah negüzel yükselmiş testosteron
inş yakın zamanda daha da güzel haberler alırsınız canım

Bahara aynen katılıyorum
biz sonuçta burda açıkça şunu yedim bunu yedim diye bişey yazmadıkki..
kahvaltı yaptık veya karnımı doyurdum demekte ne var anlamadım arkadaşım.herkesin tuttuğu oruç kendinee.Allahla arasındaki bişeyy ..biz 2 senedir burdayız herşeyimiz paylaşıyoruz.
şimdi 2 gündür kahvaltı yaptım karnımı doyurdum diye yazmak bu kadar rahatsız ettiyse üzüldümm açıkçası böyle yazmana..
sende biliyosunki kolay gelmedik bu aşamalara.sende inş bu aşamalara gelinca anlarsın bizi..

öncelikle günaydın arkadaşım.ben sizi saygısızlıkla suçlamadım.ne yaptıkta saygısızlıkla suçladın diyorsun ramazanda yediğiniz içtiğinizi yazmak ramazana yakışıyormu allah aşkına.hamile bir kadının karnını doyurması saygısızlık değildir lakin bunu dile getirmesi saygısızlıktır.siz şimdi oruç tutmadığınızda konu komşunun yanında yemek yiyormusunuz yada su içiyormusunuz.ramazana saygısı ve oruçluya saygısı olan böyle yapmıyor.sizin oralar nasıl bilemem ama bizim buralarda oruç tutamayan bile tutamadığını söylediğinde ezilir utanır.birşeye zor sahip olmak demek sahip olunca her yol mubah demek değildir arkadaşım.sadece bugün değil dünde açıktık karnımızı doyurduk gibi şeyler yazdınız.ben evet uyarmakla doğru yaptığımı düşünüyorum Müslüman olarak.yanlış anlaşılmasın siz Müslüman değilsiniz demiyorum haşa.komşumun kolay bulduğunu nerden biliyorsun ki.kolayda olsa oda siz gibi can taşıyor canım.o rabbime emenet ettiğini söyledi.inan tedirginliğinizi anlamaya çalışıyorum ama yedim içtim demenin tedirginlikle alakası nedir anlamdım.bizim buralarda gayri Müslimlerde var oruç tutmuyorlar ama inan ramazanda asla yanınızda yemiyorlar içmiyorlar ve bunu dillendirmiyorlar.bunları çocuklarınada aşılamışlar.ama biz Müslümanlar neden böyle rahatız hiç anlamıyorum.3 yıl önce izmire gittik abimlere mübarek sanki ramazan değil.herkes sokakta rahat rahat su içiyor sigara içiyor.bizim buralarda böylesini uyarırlar anlamzsa anlatırlar.sizn oruç tutamayacağnızı zaten biliyoruz ama burda dilendirmeniz gerçekten hoş değil.amacım kırmakta değil.sadece uyarmak istedim.ben Müslüman olarak uyarırım.gerisini siz bilrsiniz canım.dilerim rabbim banada o günleri gösterir ve bende rabbime emanet edebilirim.sözle değil özle.arkadaşım sen hamile olmasaydın ve burda hamilelerin ramazan ayında kahvaltı yaptık yemek yedik yazdıklarında benim gibi düşünmezmiydin.ayrıca ben bana saygı duyun demiyorum sadece ramazana saygıdan bahsediyorum.herkes nasıl anlamak isterse öyle anlıyormuş demek.yinede kırdıysam affola.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…