Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlarımmmmmm içime sinmedi size ayrı yazayım dedim...
sabah yazılanları okursunuz hepiniz zaten...
eğer ki gerçekten ramazana veya oruçlu olan sizlere saygısızlık olduğunu sizlerde düşünüyorsanız özür dilerim sizlerden...
yani ben bi tuhaflık göremedim ama bi hatamız olduysa affola...
bende isterdim orucumu tutayım ama tutamıyorum diyede kimsenin beni eleştirmesine izin veremem...
ramazanın önemini bilen insanlarız hepimiz ama bazı tedirginlikler bizi içimizden geçeni yapmaktan alıkoyuyor...
allahın izniyle sizlerde göreceksiniz bu günleri
hepiniz her daim dualarımdasınızzzzzzz çok seviyorum sizleriiiiiiii

Arkadaşlarrr benimde sabah yazdıklarımdan gerçekten rahatsız olanlar varsa bende özür dilerim.:26:
Allah emanett olunnnnnnn

Herkese merhabalar uzun zamandir yazicam olmadi ben dogum yaptim
Biliyorsunuzdur belki cok sukur allahima kucagima aldim kizimi simdi yanimda yataginda uyuyor cennet kokulum bennim
Annelik cok guzel bir duyguymus
Ve dogustan bircogumuzda olduguna inaniyorum yoksa ilk geceden evde yalniz esimle nasil bakardik kuzuma.carsamba
Gunu bir aylik olucak insallah.dogum sezeryan oldu belden spinal anestezi ciktigimda kizimi verdiler kucagima o ne duygusal bi andi anlatamam gozyaslarima hakim olamadim herkese de diledim nasip olsun dedim.
Allah hepinize anneligi tattirsin insallah yurekten diliyorum ve er ya da gec olacagina inaniyorum da.hepinize sevgiler.

allah analı babalı büyütsün canım.evet annelik babalık kutsaldır muhakkak.kuzuna maşallah barekallah.rabbim esirgesin.

canım saat öğlen oldu hayırlı günler öncelikle...
yediğimizi içtiğimizi yazmadık kahvaltı yapacağımızı yazdık...
bunu saygısızlık olarak algılıyorsan bu senin görüşün ama madem hala bukadar bundan rahatsızsın özür dilerim arkadaşım...
düşünemedik kusura bakma...
ben tedirgin olmamı yediğim içtime açıklama olsun diye mi yazdım...
lütfen yazılanları bi oku...
sen tutup bizi oruç tutan arkadaşınla kıyaslarsan ben de ben onun gibi değilim tedirginim tutamıyorum diye açıklama yaparım...
yani o lafı ordan alıp bambaşka biyere getiriyorsun...
bana sormuşsun ya sen olsan rahatsız olmaz mıydın diye...
gerçekten tüm kalbimle söylüyorum rahatsız olmazdım şimdiye kadar da hiç bi ramazanda böyle bi durumdan rahatsız olmadım...
daha fazla uzatmak istemiyorum gerçekten özür dilerim senden...
daha fazla bu konunun uzamasınıda istemiyorum şu ramazan günü yeterince üzüldüm allaha emanet ol...

ÇOK SAĞOL çok tşk ederim.radyoloji ultrason sonuçalrınıda aldık bakalım doktora göstericez belkide ameliyat olcak.
senin oldu mu peki bebişin?

merhaba cnm rabbim orucunu kabul etsinn
tatlım sen yazını yazmaktaki nedeninden dışarı çıkıp başka yöne çekmişsin güzelim bak oruç tutmuyolar diye yazmıyo onlar aslında hamişler sevincine yedik veya doyurduk diye yazıyolar onların yerinde bizde olsak belki aynısını yazarız burda mevzu oruç değil yıllar sonra bulunan evlat..ben o yazıları okurken oruç hakkında rahatsız değilim
bende kendimi bildim bileli orucumu bırakmam he o komşuna maşallahhh sonuna kadar tutar inşlh ama insanları kıyaslama yapman hoş değil güzelim benim kızkardeşimde 2 aylık hamile oda denedi ilk gün kusmaktan oruç tutamaz oldu anlıcan her bünyedeki insan orucu hamileyken kaldıramaya bilir.
inan ki adet oldum üzülüyorum giden günlerime oruç gibi mubarek ay yoktur haklısın da sende burdaki insanları sen en çok anlaman lazım hem belki onlarda tutmayı denedi ilk gün ama tutamadılar.
güzelim eğer sana ters geliyorsa okumadan onların yazısını geç tmm mı
burda bizler nerdeyse yediğimiz yemeğe kadar yazan inssanlarız burası bizim evimiz gibi oldu
bence sen yazım hatası yaptın olsun ama sende artık burdaki yazılan şeyleri kafana takıcana sende sevinip sıra bizlere gelince bak biz neler yazarız diye düşün olumlu ol inş o güzel günler bize gelince bizlerde yazarız hamişliğimiz,n güzel anlarını....

selam canım hoşgeldin
yok canım önemli değil bizim topik daha nicelerine alışık bu ne ki

hşbuldum canım
olur ya takılmayın
mübarek gün uzatmayın bence
canm ne zamndır aklımda msjlarda sormayı unutuyorum
enişte rahatsızlığından sora hala işe gidiyormu:26::26:

Bu arada hamile bayanlar bahar flzask oruc tutmayin kesinlikle hamile ve emzirenlerin oruc tutmamasi gerekir.
Ben de bebegime sut vermek icin tutamiyorum.merak ettiginiz bise olursa da cevaplarim seve seve.kendinize cok dikkat edin
Ben dokuz ay coook dikkat ettim esim de saolsun nerdeyse sirtinda tasidi beni.

canımmmmm hamilelik takviminin bitişinden anlayıp anne olduğunu eklemiştim ben tablomuza
gözün aydın canım allah bebişini sağlıklı sıhatli analı babalı büyütsün inş
demek ilk geceden yalnız kaldınız bebişinizle...
aminnnnnnnn canım rabbim buradaki herkese nasip etsin yaşadığın o güzel mutluluğu

Merhaba canim. Ben 3-4 yildir topige gire cikarim. Bazen yorum yazarim. Ama genellikle sizin yazdiklarinizi okurum. 3 yillik evliyiz. Azozperm oldugunu 4, 5 yil once ogrendik. Oncevarikosel ameliyati oldu. Hic birsey degismedi. Burdan okudugum kadariyla keciboynuzu kuru yaptik. Onun disinda bisey kullanmadik. Emre beyede 2 yil once gitmistik. Bize tup bebek yapmamiz gerektigini soyledi. Mikrotesede sperm bulunmazsa bir daha bu islemin yapilmasina gerek yok falan dedi. Basari orani % 50 falanmis. Ben 29 esim 35 yasinda. Onemli olan bayanin yasi dedi.bizde maddi olarak kendimizi anca hazirlayabildik. Esimin azosperm nedeni belirsiz. Dogal yoldan cikis saglayan arkadaslar ne yaptilar bi anlatsaniz cok dua edicem. Bu arada seni de tebrik ederim.

saol canım benim yardımına ihtiyacımız olunca ulaşırız sana
valla canım ben şimdi mart anneleri topiğinede yazıyorum...
oruç tutan arkadaşlarda var tutmayanlarda var...
tutan arkadaşlar zaten daha çok erken bebek depodan besleniyor sorun olmaz diyorlar...
tutmayanlarda dr öyle söyledi tutmamak gerekiyor diyorlar...
bu artık kişinin kendine kalmış bişey...
şahsen ben sormadım druma tutayım mı diye...
çünkü tedirginim ne olur ne olmaz diye korkuyorum...
tabi bebişlerimiz rabbime emanet ama insan korkuyor işte...
inş sonra telafisini yaparız...
sende bebişine iyi bak canım allaha emanet olun

haklısn arkadaşım ben senin gibi 6.30 uyanmadığım için bana günaydın olsun canım.sanada tünaydın olsun.kusura bakma arkadaşım kahvaltı galiba yenilen içilen şeylerden oluşmuyor pardon.lütfen arkadaşım yazılanları bide sen okurmusun ben defalarca okudum.o lafı oraya neden kondurdun anlamadım.amacım kimseyi kırmak değildi gerçekten.kimse orucunu bana tutmuyor.haşa allahla kul arasına girmek gibi üstün gücümde yok.senin hamileliğine gerçekten çok sevindim.sana neden tutumuyorsun diye sormadım çünkü biliyorum neden tutamadığını.ben başka şeyden bahsettim neyse.şu ramazan günü üzülmene üzüldüm.

CANIM O KADAR GÜZEL YAZMIŞSIN Kİİ GÖZYAŞLARIMI TUTAMADIM ALLAH KUZUNU VE SİZDEN AYIRMASIN
İNŞALLAH BİZLERDE BU MUTLULUĞU YAŞARIZ.

merhaba cnm maşallahhh küçük kızın bi aylık olmuş bile
adını ne koydunuz cnm rabbim sağlık sıhhatli uzun ömürler versin meleğine..
aminn cnm darısı bizlere olsun inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

merhaba cnm maşallahhh küçük kızın bi aylık olmuş bile
adını ne koydunuz cnm rabbim sağlık sıhhatli uzun ömürler versin meleğine..
aminn cnm darısı bizlere olsun inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Saol cemrem amin insallah size de nasip olacak derin koyduk adini canim ...babasi isteddi bu ismi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…