- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
günaydınnnnnnn cemremmmmmmm sende erkencisin bizim gibi bidenemmmm
nasılsın bugün
Cemremm geldi ve giddiiiiiiiii
merhaba kızlar evet topiğe girdim ama hemen çıkmak zorunda kaldım eşimle dışarı çıkmık zorunda kaldım o yüzden bakamadım bugün bensiz açmışsınız topiği aferin sizeee ablanızdan aferin aldınızzzzzzallahın izniyle inş güzel haberlerle dönerrrr
evet işi vardı galiba göründü ve kayboldu
cnm merhaba oruçlarını rabbim kabul etsin güzelimmerhaba cnm bende iyiyim evle iş arasında gidip geliyorum hava çok sıcak klima olmasa oruç çok zorlayacak..
tedaviye devam gün sayıyorum zaman geçiriyorum
topikte acaba yeni gelişmeler varmı diye bakınıyorum
bende seni özledim cnm uzun zamandır konuşamadık
bazen öyle koşuşturma içersinde oluyorumki kimseyle konuşamıyorum
bazen de topiğe giremiyorum çok merak ediyorum acaba süprizler felan varmı diye
cnm ersel bey 15 gün sonra hormon testlerini istedi bende tıptan 31 temmuza randevu aldım
kısmetse o gün hormonları yaptıracağız bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
siz neler yapıyorsunuz sizin tedavi nasıl gidiyor inşlh spermler katlanarak artmıştır
cnm ersel beyin leydinge geçtinizmi sizde o çok kuvvetli bi kür galiba eşim çok etkili olduğunu söylüyor
inşlh hepimize şifa olur...
evet sıcakalrda klima süper oluyo biz evede taktırdık yeni ne güzelmiş vantilatör işe yaramıyo bazen klima ii oluyo cnm
hadi inşş 31 temmuzda hormonlarınız ii çıkar cnm sperm testinidde bayramdan sonra mı yapacaksınız
biz valla aynı gidiyoruz işte cnm baramdan sonra test verip duruma bakıcaz inş çıkış çok olup kaliteli olursa donruruuz diyoruz bakalım zaman ne gösterecek inş bu sefer ben sizden ümitlyim cnmniye bilemm ama hakkaten sizde bişeyler olucak gibi geliyo bana
ayy ne güzel kız daha doğurmadan eben oldumerhaba kızlar
ben evdeyim bugün ebem aradı durumuzda bir değişiklik olup olmadığını sordu .
Aile hekimimle beraber bir de ebem var 5-6 ayda bir arıyor değişiklikleri soruyor.
inş o güzel gnleride görürüsün
cnm benim bildiğim sadece kalçadan oluyo iğne zararı olmasın sonra eşine başka yerden vurulması..:26:Kızlar eşimin kalçaları çok ağrıdı iğne yaptırmaktan,birazda koldan yaptırsak olurmu ki acaba,koldan yaptıran varmı?
cnm hoşgeldin şuan seni öle anlıyorum ki benim de eşimde bulunamamıştı bende senin gibi hazırlanmıştımbugun eve dönebildim... çok ama çok isterdim bulundu diyebilmeyi.....
AMA....
bunca yıl sonra elimde kalan umutlarda tükendi....
henüz hiç ağlamadım...belki daha yalnız kalamadığımdandır...
ama sanki içim de bir şeyler kayboldu
koca bir boşluk hissediyorum...
eşim ameliyattan çıktığında gözlerimin içine öyle bir bakışı vardı ki...
nasıl tepki vereceğime odaklanmış, o kadar canının acımasına rağmen öylece bana bakıyordu...
en zoru burasıydı....
neyi nasıl anlatacağımı bilemiyorum, içimden konuşmakta gelmiyor... aslında kendimden korkuyorum içime kapanıp bütün dünyaya
küsmekten, bir kere daha ne kadar aciz olduğumu iliklerime kadar hissettim.... çaresizlik meğer çok acıtıyormuşşş...
dr. gelip yok deyince insan kahroluyo dünyası kararıyo zannediyosun am inan ki bu günlerde geçeçcek gör bak sende çokk güzel günler göreceksin cnm bu sefer olmazsa belki normal yolla çıkış olur cnm şimdi üzül ağla ama sonrasında hayata devam edip olacak bundan sonra de içini ferahlat dualarımız elbet kabul olr güzelim