Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydınnnnnnn cemremmmmmmm sende erkencisin bizim gibi bidenemmmm
nasılsın bugün

Cemremm geldi ve giddiiiiiiiii

allahın izniyle inş güzel haberlerle dönerrrr

evet işi vardı galiba göründü ve kayboldu
merhaba kızlar evet topiğe girdim ama hemen çıkmak zorunda kaldım eşimle dışarı çıkmık zorunda kaldım o yüzden bakamadım bugün bensiz açmışsınız topiği aferin sizeee ablanızdan aferin aldınızzzzzz
cnm merhaba oruçlarını rabbim kabul etsin güzelim
evet sıcakalrda klima süper oluyo biz evede taktırdık yeni ne güzelmiş vantilatör işe yaramıyo bazen klima ii oluyo cnm
hadi inşş 31 temmuzda hormonlarınız ii çıkar cnm sperm testinidde bayramdan sonra mı yapacaksınız
biz valla aynı gidiyoruz işte cnm baramdan sonra test verip duruma bakıcaz inş çıkış çok olup kaliteli olursa donruruuz diyoruz bakalım zaman ne gösterecek inş bu sefer ben sizden ümitlyim cnmniye bilemm ama hakkaten sizde bişeyler olucak gibi geliyo bana
merhaba kızlar
ben evdeyim bugün ebem aradı durumuzda bir değişiklik olup olmadığını sordu .
Aile hekimimle beraber bir de ebem var 5-6 ayda bir arıyor değişiklikleri soruyor.
ayy ne güzel kız daha doğurmadan eben oldu
inş o güzel gnleride görürüsün
Kızlar eşimin kalçaları çok ağrıdı iğne yaptırmaktan,birazda koldan yaptırsak olurmu ki acaba,koldan yaptıran varmı?
cnm benim bildiğim sadece kalçadan oluyo iğne zararı olmasın sonra eşine başka yerden vurulması..:26:
cnm hoşgeldin şuan seni öle anlıyorum ki benim de eşimde bulunamamıştı bende senin gibi hazırlanmıştım
dr. gelip yok deyince insan kahroluyo dünyası kararıyo zannediyosun am inan ki bu günlerde geçeçcek gör bak sende çokk güzel günler göreceksin cnm bu sefer olmazsa belki normal yolla çıkış olur cnm şimdi üzül ağla ama sonrasında hayata devam edip olacak bundan sonra de içini ferahlat dualarımız elbet kabul olr güzelim

cnm seni öyle iyi anlıyorum ki BİZİ BİZDEN BAŞKA KİMSE ANLAYAMAZ ZATEN...OKURKEN DÜĞÜM DÜĞÜM OLDUM İNAN..."yok,olmadı,değer düşük "gibi sözlerden yıllarca öyle bıkmışız ki."yeteeeeerrr" diye bağırasımız gelir hep,bir de sürekli "ay ne güzel iyi ki doğurmuşum bunları" diyen,"kocam ceketini atsa hamile kalıyorum" diyen acımasız bir grup densiz insanın laflarına maruz kalmak...ondan hiç bahsetmiyorum bile...burdaki herkesin derdi ortak amafarklı farklı sorunları da var,...yani her azospermin farklı farklı sebepleri var.kimi doğuştan,kimi sonradan..ben ilk tedaviye başladığımda 1-2 kişiyle tanışmıştım.mesela birinin eşini askerde akrep sokmuş(testisinden) birininkine top gelmiş futbol oynarken...bak burdaki bi arkadaşın (özür diiyorum rumuzu hatırlayamadım şimdi) eşi kanserle uğraşırken ALLAH onları sevndirdi.vazgeçmediler,hem kanse gibi bi illetle hem aosperm gibi ciddi bi hastalıkla uğraştılar.ALLAH onları 2 kez imtihan etti sanki.bak mesela benim eşim doğuştan inmemiş testis.o zamanlar doğuda köydelermiş,herkes demiş "bu çocuğu bu doktora gösterin,normal değil" diye.ama babası,babaannesi hemen karşı çıkmışlar.neymiş",bilmem kimin oğlu erkek değil" derlermiş,köyde dedikodu çıkarmış.cahilliğe bak.meğer bizim kaderimi bu cahiller çizmiş de haberimiz yokmuş.kaynanam hep ağlayarak anlatır."beni dinlemediler" diye...ne kadar farkı sebepler,her birimizde ayrı bi yaşam öyküsü,farkılı acılar...ama bak kimse vazgeçmiyo.sabah kalkınca elimizn ayağımızın tuttuğunu bilmek,gözümüzn gördüğünü bilmek ne güzel bişey,sağlıklı bi güne uyanmak,sevdiklerimizin yanımızda olması...telefonun ucunda hala bize alo diyen ebeveynlerimiz olması...ALLAH önce sana ve eşine sağlık,sıhhat,huzur versin canım benim...nefes almak,yaşamak,sevdiklerimizin yanımıda olması...Allah bunları eksik etmesin hayatımızdan...VAZGEÇME,YENİLME,SONUNA KADAR GİDİN.BİRBİRİNİZE VE SEVGİNİZE SAHİP ÇIKIN...BİZ ÖZEL İNSANLARIZ,EŞLERİMİZ ÖZEL İNSANLAR BUNLARI UNUTMAYALIM...

Yazdıklarınla gözlerim doldu nasıl içim acıdı anlatamam. Ne desem ne söylesem senin acıdını dindirebilirim bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim sakın her şeyin sonu gibi düşünüp pes etme. 6 aylık bir süre var önünüzde eşinin toparlanması için ona destek ol ve bu süre zarfını gerçekten inanıyorsan bitkisel karışımlar kullanarak geçir. Ben öyle yapmıştım eşimin m.tesesi sonrası 6 ay karışımlardan yaptım ve hiç inanamayacağım şekilde doğal yoldan çıkış olmuştu. Çok sabır ve inanç isteyen bir yol. Allah sabır versin hepimize sağlık versin. Eşine de çok geçmiş olsun. Bir an önce iyileşir inşallah. Ne olur üzülme..

hayırlı akşamlar kızlarrrr
biz bugün komşularla apartmanın önünde iftar yemeği yapıcaz
herkess bişeyler pişiriyo bana da çorba çıktı ve tam 50 kişilik çorba pişirdim şimdi
kapının önüne masalar kuruldu ne güzel ya ramazan ayı
rabbim hepimizin dualarını kabul etsin

Hayırlı akşamlar canımmmm..
ohh ne güzel cnm toplu iftarr hep beraber..
Allah kabul etsin oruçlarınızı.:26:
50 kişilik çorba yapmışş benim arkadaşım ellerine sağlık.
afiyet olsun bitanemmmmmmmm

Hayırlı akşamlar canımmmm..
ohh ne güzel cnm toplu iftarr hep beraber..
Allah kabul etsin oruçlarınızı.:26:
50 kişilik çorba yapmışş benim arkadaşım ellerine sağlık.
afiyet olsun bitanemmmmmmmm
sana da hayırlı kaşmalar cnm
evet ya ben çokk severim kalabalıkta oruç açmayı ama evlendiğim günden beri heppppp yanlızımdır oruç açarken
anca bi babmlar gelirde o zaman eşim evde olur
ne gzel oluyo cümbür cemaaat iftar yapmak
amin cnm valal 50 kişi bizim apartman kalabalık 20 daire her dairede 3 er 5 er çocuk
üstünden kalkamam dedim ama oldu zaten bia babamlarda toplanınca bile 25 kişlik yapıyoruz elim alışıkmış meğer
2 kişilik yapa yapa elim unutmuş ama bugün hatırladı
sen nasılsın cnm eşin yarın mı gelicek :26:

Ah canım ya ne kadar üzüldüm anlatamam kaç gündür senden olumlu haber gelmesi için dua ediyordum demek hayırlısı böyleymiş. Sağlık olsun. Allah başka dert vermesin.

En güzeli kalabalıkta açmak zaten..
bizim komşularda her sene bi yerde toplu iftar yaparlar yarında yapacaklarmış.
benide çağırdılar..
Allah razı olsun.
oo cnm 20 daireden o kadar yemek yapılcak .
bereketli olur zaten herkesede yeter..
bende genelde hep iki kişilik yaparım ama kalabalık misafirede yaparım..
ben iyiyim cnm bekliyorummmm eşimi.
yolda cnm geliyor şu sırada istanbula giriş yapmıştır..

sizde de var demek güzel ohh gidersin topluluk hevesli yemek yediriyo insana mutluluk veriyo
ii eşin yolda demek sağ salim gelsin yanınna cnm benim

sizde de var demek güzel ohh gidersin topluluk hevesli yemek yediriyo insana mutluluk veriyo
ii eşin yolda demek sağ salim gelsin yanınna cnm benim

Evt cnm iyi olucak benim içinde hep evdeyim .zaten
başım ağrıyo bide bu aralarr..
değişiklik iyi olucakkkkk
evt cnm gelicek inş. sağ sağlim..:26:
cnm ben çıkayımm size hayırlı iftarlarrrrrr şimdiden öpüyorumm

kızlarrrrrrrrr biz geldik bebeklerin ense ölcümleri yapıldı şükürler olsun rabbime çok ama çok normal miş,elleri kolları yerindeymiş bizde baya izledik yine üst üstte yatıyorlar ,ikili ve üçlü testte gerek görmedi ikizlerde yaptırmıyoruz dedi şimdilik dikişte atılmayacak Allahıma ne kadar şükretsem azdır ALLAHIM BEBEK ÖZLEMİ ÇEKEN TÜM KARDEŞLERİME BU GÜZELLİKLERİ NASİP ETSİN.hepiniz Allaha emanet olun

canım çok üzüldüm yaşamış olduğun bu tarifsiz yürek acısını malesef
2 seferde ben yaşadım şuanda yazdıklarınla içim kabardı yazdıklarını zor okudum ne denir nasıl teselli edilir bilmiyorum ama
bu acı tarifisiz bir acı rabbim dayanma gücü versin özlemini çektiğimiz o günleri bizlerde yaşayacağız inşl...

cnlarım yazılarınızı ağlayarak okudum içim parçalandı çaresizlik ne büyük bi ızdırap yarabbim dilerim biran önce sizlerden de güzel aberler alırız allahtan ümit kesilmez emek veren isteyen herkese rabbim tez zamanda ikiz evlatlarla sevindirsin inşl...

Maşallah çok sevindim. İnşallah doğuma kadar bütün kontrollerinizde böyle güzel haberler alırsınız.

Maşallah çok sevindim. İnşallah doğuma kadar bütün kontrollerinizde böyle güzel haberler alırsınız.

inş.canım seninkilerde hep öyle olsun ,cinsiyetleri henüz belli olmadı hocamız biri kız biri erkek olacak gibi dedi şakamı yaptı gerçek mi anlayamadım biliyorsun doktorlara çok soru sorulmuyor ....seninde ikiz diye biliyorum hatta birisi kız demiştin galiba

cnm hoşgeldin maşallahhh sübhanallahhhhhhhh
herşey yolunda demek minik bebişlerin
cnm dikiş atılmaması çok güzel bi haber yaa
valla bugün senin bayramın olmuş güzelim her günün böyle olsun inşllhhhhhhhhhh
amin cnmmm aminnn darısı bizlere olsun inşlh peş peş arkadan gelelim hepimizzzzzzzzzzzz

sağol ,amin denizbulutcum...bunlar hayatın acımasız gerçekleri.bazen sözlerin bittiği anı yaşarız da nefes bile almak istemeyiz o an...Allah hepimizi sevindirsin...

hepinizin yazdıklarını ağlayarak okudum... hepinize çok ama çok teşekkürler.... bu nasıl bir acıdır ki tarifi olmuyor.... kayınvalidem

çok ağladı annem çok ağladı ama nasıl bir şey ki asıl teselliyi burda buluyorum.. biliyorum ki burda herkesin yüreği çocuk hasretiyle

en az benim kadar yanıyor....5 yıldır cesaret edemedik ameliyata bugünleri yaşamaktan korktuk saçma sapan tedaviler uyguladık...

ama maalesef korkunun ecele faydası yokmuşşş... ben hazılanırken çok yıprandım eşim ameliyatla bide üstüne acıbaem sağolsun

çıkardıkları yaklasaık 5 milyarlık faturayla ( ilaç dahil) bizi dahada mutlu etti ......... bide doktor sperm bankasını önerince....

kök hücreye 40-50 yıl var diyince... acımıza acı katıldı....

VE bir karar aldım 4 yıl daha veriyorum bu

azoya sonrasında evlat edineceğim nasip olursa....

bide arkadaşlar son çare şu celalettin hocaya bir gidelim
aranızda varmı bizim gibi olup giden yani eşimin bütün değerleri normal kromozom dahil bize bu hocanın faydası olur mu sizce... ????????????

GULERIM canim cok gesmis olsun ALLAH sifa versin esine sanada dayanma gucu versin.simdi seni gorunce yazmak istedim arkadaslar da yazmislar.ne olur cok uzulme kendini kahretme biliyorum zor ama Rabbim baska dert vermesin.
sizi ilk tese ameliyatimiydi?
canim benim esimde tesede sperm bulunamamisti 4 yillik evliydik ozaman.simdi tam 9 yil gecti sonsuz sukurler olsun RABBIME hamileyim normal cikis oldu bir iki tane ve tupbebekle.bu bir mucize bizim icin ama ALLAH tan hic umut kesmedim cok dua ettim gozyasim hic kurumamisti.simdi senin icinde dua edecegim insallah bir mucizede sizin olur. ve tum arkadaslarim. bu aciyi anca biz anlariz. (allah varsa ki suphesiz varr ,imkansiz diye birsey yok) gonlune ferahlik yuvana huzur versin Allah im amin.

canımmm çok üzüldümm RABBİM sabır versinn..
ne diyeceğimi bilmiyorum olumluz durumlarda yazmayı sevmiyorum
ama yazın çok canımı acıttı yanlız değilsin seninle aynı acıları yaşıyoruz seni çok iyi anlıyorum
çaresizlik çok acı demişsin biz çaresiz değiliz RABBİM bize yeter tek çaremiz yüce yaradanımız
her zaman ona sığınalım ümidimizi kesmeyelimm acın taze içine atma elbette üzüleceksin canın acıyacak eşin için toparlanacaksın
biraz dinlen sonra tedaviye başlarsınız belki normal yoldan çıkış olur
burda senin yaşadıklarını defalarca yaşayan pes etmeyen arkadaşlar var ALLAHIN izniyle evlatlarına kavuşacaklar
birgün buraya hamileyim yazacaksın belkii RABBİM in izniyle
ALLAH yardımcımız olsun hepimizin..

Kendisinin yapabilmesi çok güzel,hergün hastaneye gitgel zor oluyor,eşin nerden öğrendi canım iğne yapmayı bende öğrenmek istiyorum ama öğrensem bile eşime yapabilirmiyim bilmiyorum

Canim Zaten celalettin hoca demisti genelde hastalrim kendileri yapiyor kolay birsey ogren demisti esime,esim ilk 2 hafta kadar bir hemsireye yaptirdi o bayan ogretmis hangi bolgelere yapilabilecegini..
Hemsire bana ogretmeye calisti ben istemedim cok korkuyorum bende Allahtan es im kendisi ogrendi
Ama kolaymis esin ogrenebilir yapan kisiyesorarsa
Hergun disarida yaptirmak cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…