- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
gulerim yazdıklarını okudum daha önce hiç tanışmadık ama bu duyguları hissedebiliyorum. Cuma günü benim eşimde tese oldu o gün o kadar zor geçtiki sonucu pazartesi ögreneceksiniz dediler pazartesi o koridor bitmek bilmedi giderken sonuç iyi mi kötümü o düşünce bile kötü.Rabbim bizim yüzümüze güldü sprem dondurulmuş inşallah tez zamanda isteyen herkezin yüzüne güler.Benim eşiminde tüm tahlilleri testleri normaldi hiç sorunu yoktu seninkide öyleymiş, insallah çıkar bize anestezi doktoru selenyum vitamini için dedi çok yararı oluyor biz kendimizde eşimle sorunlar yasadık yararını gördük dedi. Herşey Allahtan allah bizi imtihan ediyor biz bu imtihandan isyan etmeden şükrederek çıkarsak rabbim eminim bizim evlerimizede cennetinden evlat bağışlayacak ben böyle düşünüyorum.
hepinizin yazdıklarını ağlayarak okudum... hepinize çok ama çok teşekkürler.... bu nasıl bir acıdır ki tarifi olmuyor.... kayınvalidem
çok ağladı annem çok ağladı ama nasıl bir şey ki asıl teselliyi burda buluyorum.. biliyorum ki burda herkesin yüreği çocuk hasretiyle
en az benim kadar yanıyor....5 yıldır cesaret edemedik ameliyata bugünleri yaşamaktan korktuk saçma sapan tedaviler uyguladık...
ama maalesef korkunun ecele faydası yokmuşşş... ben hazılanırken çok yıprandım eşim ameliyatla bide üstüne acıbaem sağolsun
çıkardıkları yaklasaık 5 milyarlık faturayla ( ilaç dahil) bizi dahada mutlu etti......... bide doktor sperm bankasını önerince....
kök hücreye 40-50 yıl var diyince... acımıza acı katıldı....
VE bir karar aldım 4 yıl daha veriyorum bu
azoya sonrasında evlat edineceğim nasip olursa....
bide arkadaşlar son çare şu celalettin hocaya bir gidelim
aranızda varmı bizim gibi olup giden yani eşimin bütün değerleri normal kromozom dahil bize bu hocanın faydası olur mu sizce... ????????????
canım maşallahe herşey güzel çıkmışkızlarrrrrrrrr biz geldik bebeklerin ense ölcümleri yapıldı şükürler olsun rabbime çok ama çok normal miş,elleri kolları yerindeymiş bizde baya izledik yine üst üstte yatıyorlar ,ikili ve üçlü testte gerek görmedi ikizlerde yaptırmıyoruz dedi şimdilik dikişte atılmayacak Allahıma ne kadar şükretsem azdır ALLAHIM BEBEK ÖZLEMİ ÇEKEN TÜM KARDEŞLERİME BU GÜZELLİKLERİ NASİP ETSİN.hepiniz Allaha emanet olun
buarada hepinize günaydınlar canlar
gulerimin yazısını okuyunca size selam veremedim...
herkes iyidir inş ben çok rahatsızım acayip kabız oldum
kendimi zorlamıyorum ama bu defada çok karnım ağrıyor...
duphalakta içiyorum ama pek işe yaramıyor...
günaydın canlar erkencisiniz yine
bugun eve dönebildim... çok ama çok isterdim bulundu diyebilmeyi.....
AMA....
bunca yıl sonra elimde kalan umutlarda tükendi....
henüz hiç ağlamadım...belki daha yalnız kalamadığımdandır...
ama sanki içim de bir şeyler kayboldu
koca bir boşluk hissediyorum...
eşim ameliyattan çıktığında gözlerimin içine öyle bir bakışı vardı ki...
nasıl tepki vereceğime odaklanmış, o kadar canının acımasına rağmen öylece bana bakıyordu...
en zoru burasıydı....
neyi nasıl anlatacağımı bilemiyorum, içimden konuşmakta gelmiyor... aslında kendimden korkuyorum içime kapanıp bütün dünyaya
küsmekten, bir kere daha ne kadar aciz olduğumu iliklerime kadar hissettim.... çaresizlik meğer çok acıtıyormuşşş...
günaydın canım hoşgeldin
Günaydın cnmm hoş geldin
ben bugün geç kaldım valla
kızlarrrrrrrrr biz geldik bebeklerin ense ölcümleri yapıldı şükürler olsun rabbime çok ama çok normal miş,elleri kolları yerindeymiş bizde baya izledik yine üst üstte yatıyorlar ,ikili ve üçlü testte gerek görmedi ikizlerde yaptırmıyoruz dedi şimdilik dikişte atılmayacak Allahıma ne kadar şükretsem azdır ALLAHIM BEBEK ÖZLEMİ ÇEKEN TÜM KARDEŞLERİME BU GÜZELLİKLERİ NASİP ETSİN.hepiniz Allaha emanet olun
canım maşallahe herşey güzel çıkmış
dikişe de gerek yokmuş şimdilik çok şükür
inşallah hep güzel haberlerini alırsın yavrularının böyle
günaydın canım geçmiş olsun
zordur kabızlık kuru kayısıyı da denedin mi canım o da iyi geliyo
akşamdan 2-3 tane kuru kayısıyı ortalarından açtır
1 su bardağı suyun için koy sonra sabah kalkınca o suyu iç ve kayısıları da ye
inşallah geçer.
hoşbuldum baharım nasılsınız
kuzum nasıl annesi
saol canım gerçekten zor kabızlık...
bende çok olur zaten ama insan o zaman kasmıyor şimdi...
ama bu durumda tedirgin oluyorsun...
canım ben genelde sabahları aç karnına kuru erik ve kuru kayısı yiyip bol su içiyordum...
ilk zamanlar faydasını gördüm ama sonra onlarda işe yaramadı bende 2-3 gündür yemiyorum...
duphalak içmeye başladım sabahları...
oda işe yarıyor diyemem...
çok saol canım dediğin yapıcam
inş işe yarar
sen nasılsın buarada bidahaki kontrolünüz nezaman ??
hoşbuldum canım
bende biraz geç kalktım ama kafamda sepet gibi
bebiş nasıl canım eşin döndümü sağlıkla
iyiyim çok şükür canım bebişte iyidir inş
sen nasılsın asıl ne durumda ev toparladın mı baya ??
geç kalkınca öyle oluyo cnmm.
bebişte iyidir inş.cuma randevum var bi görsem de rahatlasam.
eşim döndü cnm dün akşam.
Baharcım iyiyiz çok sağol. Geçmiş olsun kabızlık fena bir durum. Benimde önerim kayısı fakat ben şöyle yapıyorum sabah kalkar kalkmaz yarım litre su içip üzerine 4-5 adet 1 bardak suda kaynattığım kayısıları yiyip suyunu içiyorum bide üstüne 1 bardak su ardından 20dk. sonra kahvaltımı yapıyorum. Kesin çözüm diyebilirim. Hı bide kabak yemeği yap kendine inanılmaz iyi geliyor. Hamur işi yeme pek. Bir şeyciğin kalmaz. Hatta bunu hergün yap derim. İnşallah biran önce geçer.
gulerim yazdıklarını okudum daha önce hiç tanışmadık ama bu duyguları hissedebiliyorum. Cuma günü benim eşimde tese oldu o gün o kadar zor geçtiki sonucu pazartesi ögreneceksiniz dediler pazartesi o koridor bitmek bilmedi giderken sonuç iyi mi kötümü o düşünce bile kötü.Rabbim bizim yüzümüze güldü sprem dondurulmuş inşallah tez zamanda isteyen herkezin yüzüne güler.Benim eşiminde tüm tahlilleri testleri normaldi hiç sorunu yoktu seninkide öyleymiş, insallah çıkar bize anestezi doktoru selenyum vitamini için dedi çok yararı oluyor biz kendimizde eşimle sorunlar yasadık yararını gördük dedi. Herşey Allahtan allah bizi imtihan ediyor biz bu imtihandan isyan etmeden şükrederek çıkarsak rabbim eminim bizim evlerimizede cennetinden evlat bağışlayacak ben böyle düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?