Canim cok uzuldum inan Rabbim sabirversin insallah,ben senden olumlu haberler bekliy odum ,oyaptiginiz degisik tedaviler falan faydasi olmustur diye dusunmustum,ama belli olmaz ins daha sonra kendiliginden cikis bile olabilir burda buna cok sahit olduk...bugun eve dönebildim... çok ama çok isterdim bulundu diyebilmeyi.....
AMA....
bunca yıl sonra elimde kalan umutlarda tükendi....
henüz hiç ağlamadım...belki daha yalnız kalamadığımdandır...
ama sanki içim de bir şeyler kayboldu
koca bir boşluk hissediyorum...
eşim ameliyattan çıktığında gözlerimin içine öyle bir bakışı vardı ki...
nasıl tepki vereceğime odaklanmış, o kadar canının acımasına rağmen öylece bana bakıyordu...
en zoru burasıydı....
neyi nasıl anlatacağımı bilemiyorum, içimden konuşmakta gelmiyor... aslında kendimden korkuyorum içime kapanıp bütün dünyaya
küsmekten, bir kere daha ne kadar aciz olduğumu iliklerime kadar hissettim.... çaresizlik meğer çok acıtıyormuşşş...
inş.canım seninkilerde hep öyle olsun ,cinsiyetleri henüz belli olmadı hocamız biri kız biri erkek olacak gibi dedi şakamı yaptı gerçek mi anlayamadım biliyorsun doktorlara çok soru sorulmuyor ....seninde ikiz diye biliyorum hatta birisi kız demiştin galiba
hepinizin yazdıklarını ağlayarak okudum... hepinize çok ama çok teşekkürler.... bu nasıl bir acıdır ki tarifi olmuyor.... kayınvalidem
çok ağladı annem çok ağladı ama nasıl bir şey ki asıl teselliyi burda buluyorum.. biliyorum ki burda herkesin yüreği çocuk hasretiyle
en az benim kadar yanıyor....5 yıldır cesaret edemedik ameliyata bugünleri yaşamaktan korktuk saçma sapan tedaviler uyguladık...
ama maalesef korkunun ecele faydası yokmuşşş... ben hazılanırken çok yıprandım eşim ameliyatla bide üstüne acıbaem sağolsun
çıkardıkları yaklasaık 5 milyarlık faturayla ( ilaç dahil) bizi dahada mutlu etti......... bide doktor sperm bankasını önerince....
kök hücreye 40-50 yıl var diyince... acımıza acı katıldı....
VE bir karar aldım 4 yıl daha veriyorum bu
azoya sonrasında evlat edineceğim nasip olursa....
bide arkadaşlar son çare şu celalettin hocaya bir gidelim
aranızda varmı bizim gibi olup giden yani eşimin bütün değerleri normal kromozom dahil bize bu hocanın faydası olur mu sizce... ????????????
bugun eve dönebildim... çok ama çok isterdim bulundu diyebilmeyi.....
AMA....
nasıl tepki vereceğime odaklanmış, o kadar canının acımasına rağmen öylece bana bakıyordu...
en zoru burasıydı....
neyi nasıl anlatacağımı bilemiyorum, içimden konuşmakta gelmiyor... aslında kendimden korkuyorum içime kapanıp bütün dünyaya
küsmekten, bir kere daha ne kadar aciz olduğumu iliklerime kadar hissettim.... çaresizlik meğer çok acıtıyormuşşş...
hayırlı akşamlar kızlarrrr
biz bugün komşularla apartmanın önünde iftar yemeği yapıcaz
herkess bişeyler pişiriyo bana da çorba çıktı ve tam 50 kişilik çorba pişirdim şimdi
kapının önüne masalar kuruldu ne güzel ya ramazan ayı
rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
Eki Görüntüle 757002
hayırlı akşamlar kızlarrrr
biz bugün komşularla apartmanın önünde iftar yemeği yapıcaz
herkess bişeyler pişiriyo bana da çorba çıktı ve tam 50 kişilik çorba pişirdim şimdi
kapının önüne masalar kuruldu ne güzel ya ramazan ayı
rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
Eki Görüntüle 757002
kızlarrrrrrrrr biz geldik bebeklerin ense ölcümleri yapıldı şükürler olsun rabbime çok ama çok normal miş,elleri kolları yerindeymiş bizde baya izledik yine üst üstte yatıyorlar ,ikili ve üçlü testte gerek görmedi ikizlerde yaptırmıyoruz dedi şimdilik dikişte atılmayacak Allahıma ne kadar şükretsem azdır ALLAHIM BEBEK ÖZLEMİ ÇEKEN TÜM KARDEŞLERİME BU GÜZELLİKLERİ NASİP ETSİN.hepiniz Allaha emanet olun
cnm günaydın yazını okuyunca kendim yaşadığımla aynı şeyler geldi gözümün önünehepinizin yazdıklarını ağlayarak okudum... hepinize çok ama çok teşekkürler.... bu nasıl bir acıdır ki tarifi olmuyor.... kayınvalidem
çok ağladı annem çok ağladı ama nasıl bir şey ki asıl teselliyi burda buluyorum.. biliyorum ki burda herkesin yüreği çocuk hasretiyle
en az benim kadar yanıyor....5 yıldır cesaret edemedik ameliyata bugünleri yaşamaktan korktuk saçma sapan tedaviler uyguladık...
ama maalesef korkunun ecele faydası yokmuşşş... ben hazılanırken çok yıprandım eşim ameliyatla bide üstüne acıbaem sağolsun
çıkardıkları yaklasaık 5 milyarlık faturayla ( ilaç dahil) bizi dahada mutlu etti......... bide doktor sperm bankasını önerince....
aranızda varmı bizim gibi olup giden yani eşimin bütün değerleri normal kromozom dahil bize bu hocanın faydası olur mu sizce... ????????????
cnm gözünüz aydınnnnnnnnngulerim yazdıklarını okudum daha önce hiç tanışmadık ama bu duyguları hissedebiliyorum. Cuma günü benim eşimde tese oldu o gün o kadar zor geçtiki sonucu pazartesi ögreneceksiniz dediler pazartesi o koridor bitmek bilmedi giderken sonuç iyi mi kötümü o düşünce bile kötü.Rabbim bizim yüzümüze güldü sprem dondurulmuş inşallah tez zamanda isteyen herkezin yüzüne güler.Benim eşiminde tüm tahlilleri testleri normaldi hiç sorunu yoktu seninkide öyleymiş, insallah çıkar bize anestezi doktoru selenyum vitamini için dedi çok yararı oluyor biz kendimizde eşimle sorunlar yasadık yararını gördük dedi. Herşey Allahtan allah bizi imtihan ediyor biz bu imtihandan isyan etmeden şükrederek çıkarsak rabbim eminim bizim evlerimizede cennetinden evlat bağışlayacak ben böyle düşünüyorum.
evet cnm hayali bile güzel oluyo çokk güzeldi ya hakikaten insan bazı değerleri yapamayınca özlüyorne güzelmiş ya cemrem29
hayal ettim şöyle bi... :)
eskilerde kaldı gibi düşünülen ama bozulmayan bir güzellik yaşamışsınız.
adınıza çok sevindim.
evet cnm hayali bile güzel oluyo çokk güzeldi ya hakikaten insan bazı değerleri yapamayınca özlüyor
sağol cnm sana da günaydın nasılın
bende iim cnm teşekkürlersağol canım iyiyim sen nasılsın?
gülerim ne ,yazdıklarımızı yazdıklarını okudum inan aklım dün akşam onda kaldı.
şimdi işyerinde okurken yazılanları gözlerim doldu gene.
zate bugün bir tuhaflık var bende biri birşey dese ağlıcam.
zamanla ne kadar güçlü olsak da duruma alıştığımızı düşünsek de ruhumuz etkileniyor sanırım.
herşey güzel olsun inşh :)
bugun eve dönebildim... çok ama çok isterdim bulundu diyebilmeyi.....
AMA....
en zoru burasıydı....
hepinizin yazdıklarını ağlayarak okudum... hepinize çok ama çok teşekkürler.... bu nasıl bir acıdır ki tarifi olmuyor.... kayınvalidem
gulerim yazdıklarını okudum daha önce hiç tanışmadık ama bu duyguları hissedebiliyorum. Cuma günü benim eşimde tese oldu o gün o kadar zor geçtiki sonucu pazartesi ögreneceksiniz dediler pazartesi o koridor bitmek bilmedi giderken sonuç iyi mi kötümü o düşünce bile kötü.Rabbim bizim yüzümüze güldü sprem dondurulmuş inşallah tez zamanda isteyen herkezin yüzüne güler.Benim eşiminde tüm tahlilleri testleri normaldi hiç sorunu yoktu seninkide öyleymiş, insallah çıkar bize anestezi doktoru selenyum vitamini için dedi çok yararı oluyor biz kendimizde eşimle sorunlar yasadık yararını gördük dedi. Herşey Allahtan allah bizi imtihan ediyor biz bu imtihandan isyan etmeden şükrederek çıkarsak rabbim eminim bizim evlerimizede cennetinden evlat bağışlayacak ben böyle düşünüyorum.
kızlarrrrrrrrr biz geldik bebeklerin ense ölcümleri yapıldı şükürler olsun rabbime çok ama çok normal miş,elleri kolları yerindeymiş bizde baya izledik yine üst üstte yatıyorlar ,ikili ve üçlü testte gerek görmedi ikizlerde yaptırmıyoruz dedi şimdilik dikişte atılmayacak Allahıma ne kadar şükretsem azdır ALLAHIM BEBEK ÖZLEMİ ÇEKEN TÜM KARDEŞLERİME BU GÜZELLİKLERİ NASİP ETSİN.hepiniz Allaha emanet olun
Hadi bakalım bugün bebişinin hatırına güzel haberler alabilirsin inşallah.
Sizin bebiş çok uğurlu gelecek.
evet cnm hayali bile güzel oluyo çokk güzeldi ya hakikaten insan bazı değerleri yapamayınca özlüyor
sağol cnm sana da günaydın nasılın
bende iim cnm teşekkürler
evet gülerin yazısı beni taaaa yıllar önce eşimin ameliyat gününe götürdü bende güler gibi tüp ebbeğe hazırlanmıştım sperm çıkmayınca yumurtalarım toplanmadı onun acısı sıkıntısı sperm çıkmamasının acısı yani şuan o okadar zor anlar yaşıyor ki anlatamm
inş bu günleri atlatacak allahın izniyle
yok cnm ne olursa olsun herkeslere gülücükte atsak çokkk muluyuz diye de yazsak aslında acımız hep bizimle.
iş bizlerde anne baba oluruz da bugünler unutulurrrrr...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?