Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşım inşallah allahım emeginizin karşılıgını verir.peki bu 15 sene içinde eşin tese oldumu arkadaşım.

canim klomen trental ve endol le basladik bunu yanisra vitamin ilaci olarak da proxeed plus verdi.
senin adina sevindim dr gercekten cok iyi

evt belgin olduk canım tesede olgunlaşmamış hücreler bulundu (spermatid) ,yumurta toplama işlemide yapıldı olgunlaşmamış hücrelerle döllediler ,6 tane embriyo transfer ettiler tabiki sonuç negatif .ALLAH HEPıMıZ YAR VE YARDIMCISI OLSUN

sağol canım (umudunukaybetme ) bu dönemde sizlere gerçekten çok ihtiyacımız olacak ,benim derdimden ancak siz anlarsınız :teselli:

mrb.arkaşlar....sperm testi sonucunu aldık ...beklediğim gibi çıktı canlı sperm bulunmadı.yine sıfır..ya kızlar bilen varsa lütfen söylesin...eşim madem m.tese ameliyatına giricek tekrar niye bize genel test yaptıdılar anlayamadım...boşu boşuna 600 tl verdik gibi geliyo bana...bunu dr.a da sordum azospermin sebebini öğrenmek için gerekiyomuş...m.tese olanlarda önce genel test yapıyolarmı ki?

aleykümselam arkadaşım.öncelikle çok zor bişey bunu kaldırabilmek.ama allaha sığın.tevekkül et.tevekkül edebilmek için ondan yardım iste.gerçekten yardım ediyo.önceleri dışarıya bile çıkamıyordum.hamile görmeye tahammül edemiyordum.sürekli ağlıyordum.7senelik evliyim 7 sene ölü gibi yaşamışım.hayatı zehir etmişim kendime anladımki beni sağlığım daha önemli çocuktan.dişlerimi sıkmaktan dişimin hepsi çürümüş.allah büyük .allahın dediği olur napalım bizide böyle imtihan ediyor.allah bugünlerimizi aratmasın.o ol dediği zaman oluverir.hiç bir dişi benim iznim olmadan hamile kalamaz buyuruyor.vardır elbette bununda hikmeti birbirimize bol bol dua edelim.o ol dedği zaman ne olmazki.allah hepinizin yüzünü güldürsün.bunun ilacı tam bir imanla allaha sığınabilmek.ondan yardım istemek.allah cümlemize imtihanımız sona erinceye kadar sabır versin.

kızlar bu aralar gelemedim topige neler olmuş neler..............................
umunukaybetme yaaa canım çok güzel bir haber bu.............hadi inş.......bebişlerinin haberinide verdigin günler gelicek burdan................................
sevgidolu dogum günün kutlu olsun...................................bir dahaki yılda bebişlerin yanında olsun inş..

eşim 19 ocak 2010 başkentte tese oldu o gun olanlarda sperm buldular tup bedbek yapacak kadar bızım sadece bır sperm var bırde persembeye bellı olacak parçalar bıyopsı sonucuna gore olup olmuyacagı belllı olacak bu cahıll aıler varya esımın testısı 1 yasında ındırılmesı lazımmış aılesi 4 yaşında ındırtmış sonrada doktora goturmemiş neymiş doktor bıse olmaz demış ışte oldu çocugum olmıyacak ALLAHIM SABIR VER BIZE

Arkadaşlar 5 senedir evlıyım eşimin ailesi eşimin testislerini 4 yaşında indirtmişler bırda doktoro ergenlıge kadar gotursenıze yok goturmemişler bırde kımseyı begenmezler kara cahıller işte eşim azosperm tese oldı parçalardan çıkacakta o da ne çıkacagı belllı degıl doktorda umutlu degıl persembe bellı olacak bakalım ama anne olamıyacam hıç bır zaman ıçıme oyle doguyooorrrrrr

allah yardımcın olsun arkadaşım.ama anlamadığım dr bir tane bile sperm yeter diyor size nasıl olduda tüpbebek olmaz dediler allahım hepimizin yüzünü güldürsün.

aynen bizdede öyleydi canım ama kaan hoca bize ikinciyi deniyelim belki çıkar dedi peki size neden öyle olumsuz konuştu yoksa bizdemi oyleyız korktum şimdiiiii

arkadaşım pardon yanlışlıkla yazdım kaan hocanın size dediği bişey yokmuş ben diğer arkadaşla karıştırmışım.peki canım ne zaman olmuştu eşin tıp ilerliyo inşallah bizde anne olcaz

Nefise 5 senedir evli adana başkentte tüp bebekte ama tese de sperm çıkarsa persembeye bıyopsı bellı olacak parçalardan çıkarsa olur yoksa olmaz allahımın yanında çok

canım ya o bitane buşunan sperm döllemedimi neden onu kullanmıyorlar

canım arkadaşım;hiç öyle birşey yok...benim eşimde ilk önce sperm ve hormon testi yaptırdı.sonra ürolağa gittik sadece elle muayene yaptı ve sonra microtese amel.gün verdi.Ameli.oldu ve sonuç elde var sıfır....inş. senin eşinin sıvısından sperm hücresi çıkar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…