arkadaşım inşallah allahım emeginizin karşılıgını verir.peki bu 15 sene içinde eşin tese oldumu arkadaşım.arkadaşlar bizde sonunda kaan hocayla görüştük ,eşim gitti doktor çok hoşuna gitmiş çok mütevazi birisi olduğunu söyledi,iki tane ilaç vermiş bunlardan endol ve trendal inşallah sperm çıkışı olur ,bu arada biz 15 yıllık evliyiz bayağı uzun zamandır mücadele veriyoruz .Umudunu kaybetme siz tedavinize hangi ilaçla başladınız?
arkadaşlar bizde sonunda kaan hocayla görüştük ,eşim gitti doktor çok hoşuna gitmiş çok mütevazi birisi olduğunu söyledi,iki tane ilaç vermiş bunlardan endol ve trendal inşallah sperm çıkışı olur ,bu arada biz 15 yıllık evliyiz bayağı uzun zamandır mücadele veriyoruz .Umudunu kaybetme siz tedavinize hangi ilaçla başladınız?
essalamun aleykummm
nasilsiniz arkadaslar
yeni gelen arkadaslar hosgelmisler... keske gelmek zorunda kalmasaydiniz,, neyse Rabbim hepimizi bu dertten kisa sure icinde hayirlisiy;la kuratarsinn
ben bugun kendimi kotu hissediyorum ,dertlesecek konusacak birilerine ihtiyacim var ama kimse yok ne yazikki her zaman ki gibi, hep icime atiyorum derdimi insallah butun problemlerim cozulur bende normal insanlar gibi mutlu olurum birgunn
allah yardımcın olsun arkadaşım.ama anlamadığım dr bir tane bile sperm yeter diyor size nasıl olduda tüpbebek olmaz dediler allahım hepimizin yüzünü güldürsün.Arkadaşlar 5 senedir evlıyım eşimin ailesi eşimin testislerini 4 yaşında indirtmişler bırda doktoro ergenlıge kadar gotursenıze yok goturmemişler bırde kımseyı begenmezler kara cahıller işte eşim azosperm tese oldı parçalardan çıkacakta o da ne çıkacagı belllı degıl doktorda umutlu degıl persembe bellı olacak bakalım ama anne olamıyacam hıç bır zaman ıçıme oyle doguyooorrrrrr
aynen bizdede öyleydi canım ama kaan hoca bize ikinciyi deniyelim belki çıkar dedi peki size neden öyle olumsuz konuştu yoksa bizdemi oyleyız korktum şimdiiiiievt belgin olduk canım tesede olgunlaşmamış hücreler bulundu (spermatid) ,yumurta toplama işlemide yapıldı olgunlaşmamış hücrelerle döllediler ,6 tane embriyo transfer ettiler tabiki sonuç negatif .ALLAH HEPİMİZ YAR VE YARDIMCISI OLSUN
evt belgin olduk canım tesede olgunlaşmamış hücreler bulundu (spermatid) ,yumurta toplama işlemide yapıldı olgunlaşmamış hücrelerle döllediler ,6 tane embriyo transfer ettiler tabiki sonuç negatif .ALLAH HEPİMİZ YAR VE YARDIMCISI OLSUN
canım benim geçen hafta yaptıracaktık dr izine çıkmış bu ctesi inşallah bizimde yüzümüz gülerslm kizlar
belgincigim sen daha test yapmadin mi
mrb.arkaşlar....sperm testi sonucunu aldık ...beklediğim gibi çıktı canlı sperm bulunmadı.yine sıfır..ya kızlar bilen varsa lütfen söylesin...eşim madem m.tese ameliyatına giricek tekrar niye bize genel test yaptıdılar anlayamadım...boşu boşuna 600 tl verdik gibi geliyo bana...bunu dr.a da sordum azospermin sebebini öğrenmek için gerekiyomuş...m.tese olanlarda önce genel test yapıyolarmı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?