merhaba canım sen yazmışsın ama ben gitmişim.yeni gördüm.
Eh işte hafta sonu olsa da dinlensem diye bakıyorum.
Tedavimiz şimdilik iyi gidiyor.leydinge geçeli 1 ay oldu hemen hemen.
Bayramdan sonra kontrolümüz var ya bakalım inşallah bu sefercik de olsun şu nazlı spermcikleri görebilirz hepimiz
biz 6 temmuzda başladık leyding e 12 gün felan oldu işte
siz daha erken başlamışsınız inşlh şifa olur bu sefer hep birlikte yolunu beklediğimiz spermleri görebiliriz...
amin tez zamanda inşallah.spermleri görüp hamile kaldığımız sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görürüz inşallah.spermi beklerken bi bakmış hamile kalmışım.böyle olsa daha güzel ama...şu hayallerimde olmazsa halim harap valla.yıllardır sperm görememişim doğal hamilelik hayal ediyorum.
cnm hiç belli olmaz
ama keşke sizde ersel beyin kürlerinden getirtseydiniz
ben inanıyorum fayda edeceğine ve eşimde fark ediyo
inşlh sende bende hepimiz evlatlarımızı kucağımıza aldığımız günleri göreceğiz
hayallerimizle ayaktayız cnm rabbim bitmeyen servetinden belki bizlere de bir mucize yaşatır böyle yazmak bile mutlu etti beni
canlar biliyorsunuz il içi atamalarda balıkesir merkeze tayinimi istemiştim...
biraz önce öğrendim çok şükür tayinim çıkmış
ilk tercihlerim özellikle eşimin iş yerine yakın olanlardı...
çok şükür ilk tercihlerimden biri olan bi anaokuluna atanmışım eşime çok yakın
şuanda çok mutluyum inş sonuna kadar böyle olur sorunsuz bi dönem geçiririm yeni okulumda
tulaycımmmm dediğin gibi bebişim uğurlu geldi
gözün aydın arkadaşım.hayırlı olsun.
canım hayırlı olsun yeni okulun bebişin sana uğurlu gelsin inşallah.
tez zamnda da eşin şifa bulur inşallah canım ,
baharcım cnm gözünaydın bak bebiş geldi eşine iş geldi senin tayinin istediğin yere çıktıcanlar biliyorsunuz il içi atamalarda balıkesir merkeze tayinimi istemiştim...
şuanda çok mutluyum inş sonuna kadar böyle olur sorunsuz bi dönem geçiririm yeni okulumda
baharcım cnm gözünaydın bak bebiş geldi eşine iş geldi senin tayinin istediğin yere çıktı
nasıl herşeyler düzeldi maşalalh rabbim devamını da getirsin güzelim herşey güzel olacak dedik allahın izniyle oldu darısı bizlerin başına olsun güzel günlerrrrrrrrrrr
merhaba cnm hoşgeldin buraya keşke gelmeseydin desekte kader işte cnmburda yeni sayılırım benım de esıme azospermı tanısı konuldu gecen ay tedavıye basladık ama benım yumurtamın bırının fazla buyumus olmasından dolayı bu aya ertelendı bu ay baslıcaz ınsallah esıme bıtkısel bısıler kullanıyrz çakşır otu ve keçi boynuzu kullanyrz bıde polene başlıcaz ınsallah faydası olur bu bızım ılk tedavımız korkuyrm
seni bu topikte ilk defa görüyorum ve yazdıklarını okuyunca duygulandım... allah yardımcın olsun.ben çok uğraştım derken maşallah allah sana öyle bir güç ve sabır vermişki 8 aşılama ve 7 tüpp denemişsin..bu topikte ben gibi çok denemsi olan biriyle karşılaşmamıştım.sabrına hayran kaldım..sevgili gülerim....pek yazmam ama cevap verme ihtiyacı hissettim...ben de 14 yıldır uğraşıyorum ..elde var sıfır 8 aşılama 7tüp geriye kalan koca bir sıfır hem de tüplerin son beş denemesi bahçeci gibi yerde...yıllardır tatillerim tüp tedavisine odaklı...sevinçlerim yaşamım hep yarım...artık insanların acıyarak bakışlarına da alıştım...çünkü biz üstüne ceket atsan hamile kalan tayfadan da değiliz...bana sormuyorlar bile düşün o kadar umutsuz vakayım...ama bunu biz istemedik....rabbim takdir etti..Böyle teselli olacaksın şimdi olmadı diye hiç olmayacağı anlamına gelmez...olmadı mı milyonlarca sperme rağmen olmuyor...eşimin ilk evlendiğimiz zamanlar sperm sayısı 7-8 milyonlardaydı sonra 18 milyonları gördü...en son tedavide 3-4 milyon civarı meni örneği verdi...ama daha sağlıklısını bulalım diye emre bey ameliyat yaptı...ameliyatla alınanlar daha iyi diye onlar kullanıldı...ama sonuç yok...çünkü hiçbir hormonsal sorun yokken eşimin vücudu spermleri olgunlaştıramıyormuş...böyle olunca da embriyolar 3. güne kadar iyi ondan sonra gelişimi yavaşlıyor 5. günden sonrada ölüyormuş...işte tıbbın gelişmesiyle bizdeki sorun anlaşıldı ama bu durumun çözümü yok...aynı hastanede bizden daha ağır bir vaka 20 haftalık erkek bebeğe gebeydi... doktorlara kalsan devam et nereye kadar...7 deneme dile kolay....niye bu kadar anlatıp kafanı şişirdim...eşini de kendini de üzme ...bilmiyoruz ki biz onların ya da onlar bizim kaderimizi yaşıyor...çocuksuz kaç yıllar geldi geçti şimdiye kadar nasıl geçtiyse şimdide öyle geçer...tıp her gün gelişiyor...ilerliyor...ilerde böyle bir sorun kalmayacak diyor doktorlar
rabbim yolunuzu açık etsin eşin sana belli etmiyordur ama içine atıyor erkekler...benimki bir kere çok ağlamıştı senin de anne olma hakkın var diye ...o zaman çok kötü olmuştum...canım kardeşim çok yazdım kafanı şişirdim...sana teselli vermek isterken mecburen kendimden bahsettim...her şey ALLAHIN ELİNDE O OL DERSE ONA ZOR BİR ŞEY YOKTUR...AĞLA ÜZÜL ANLAT SONRA KALK AYAĞA MÜCADELEYE DEVAM ...ALLAH EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMAZ HOŞÇAKAL
buarada hepinize günaydınlar canlar
gulerimin yazısını okuyunca size selam veremedim...
herkes iyidir inş ben çok rahatsızım acayip kabız oldum
kendimi zorlamıyorum ama bu defada çok karnım ağrıyor...
duphalakta içiyorum ama pek işe yaramıyor...
tatlım üzleme desekte boş biliyorum,ama maşallah daha çok yeni olmasına rağmen sen kendine bir yol çizmişsin bile..
rabbim sabır versin ama geçecek emin oll çok klişe bir laf ama geçecekk,allah eşine ve sana sağlık versin,mutluluğunuz daim olsun gerisi boşş.evlatsızlık dunyanın sonu değil biliyorsun,tek istediğimiz hayatmıza ekstra mutluluk katmak değilmi...maşallah kalbin o kadar temiz ve güzel ki olmadığı takdirde evlat ediniirim diyebiliyorsun...bu özel kararı herkez veremiyor..rabbim güzel kalbinin hürmetinee hakkında hayırlısını eylesin...allah yar ve yardımcın olsun..
evet canım çok şükür artık herşey yoluna girmeye başladı
ne dilersek gerçekleşiyor allahın izniyle
inş hep böyle olur tüm kötü günler ardımızda kalır
aminnnnnnn bitanem inş sizler içinde bundan sonra herşey çok güzel olacakkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?