Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

biz 6 temmuzda başladık leyding e 12 gün felan oldu işte
siz daha erken başlamışsınız inşlh şifa olur bu sefer hep birlikte yolunu beklediğimiz spermleri görebiliriz...

biz 6 temmuzda başladık leyding e 12 gün felan oldu işte
siz daha erken başlamışsınız inşlh şifa olur bu sefer hep birlikte yolunu beklediğimiz spermleri görebiliriz...

amin tez zamanda inşallah.spermleri görüp hamile kaldığımız sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görürüz inşallah.spermi beklerken bi bakmış hamile kalmışım.böyle olsa daha güzel ama...şu hayallerimde olmazsa halim harap valla.yıllardır sperm görememişim doğal hamilelik hayal ediyorum.

Son düzenleme:

cnm hiç belli olmaz
ama keşke sizde ersel beyin kürlerinden getirtseydiniz
ben inanıyorum fayda edeceğine ve eşimde fark ediyo
inşlh sende bende hepimiz evlatlarımızı kucağımıza aldığımız günleri göreceğiz
hayallerimizle ayaktayız cnm rabbim bitmeyen servetinden belki bizlere de bir mucize yaşatır böyle yazmak bile mutlu etti beni

rabbim ol derse olmayacak şey yoktur canım.ersel beyin kürlerini sizler kullanın faydası olursa belki alırız.ama biz hocaya kullandığımız şeyi ve nerden aldığımızı yazdık oda sakıncası yok kullanabilirsiniz dedi.hatta içeriğini kendisi istedi.canım kesin sperm çıkacağını bilsem alırdım ama daha belli değil o kadar para veremem şimdilik.tek maaşla yetişemiyoruz tedaviye.belki bizim macun daha çabuk etki eder belli olmaz.ya aslında arkadaşım şifa olsunda öyle veya böyle gerisi teferruat.inşallah herkesin kullandığı kendine fayda etsin ve rabbim ümmeti muhammedin kucağını boş bırakmasın ve çocuksuz ev kalmasın inşallah.bilmiyorum nedendir ama sona yaklaştığıma inanıyorum ve güzel günlerin yakın olduğuna inanıyorum.

canlar biliyorsunuz il içi atamalarda balıkesir merkeze tayinimi istemiştim...
biraz önce öğrendim çok şükür tayinim çıkmış
ilk tercihlerim özellikle eşimin iş yerine yakın olanlardı...
çok şükür ilk tercihlerimden biri olan bi anaokuluna atanmışım eşime çok yakın
şuanda çok mutluyum inş sonuna kadar böyle olur sorunsuz bi dönem geçiririm yeni okulumda
tulaycımmmm dediğin gibi bebişim uğurlu geldi

gözün aydın arkadaşım.hayırlı olsun.

canım hayırlı olsun yeni okulun bebişin sana uğurlu gelsin inşallah.

tez zamnda da eşin şifa bulur inşallah canım ,

canım hayırlı olsun yeni okulun bebişin sana uğurlu gelsin inşallah.

tez zamnda da eşin şifa bulur inşallah canım ,

saol canım amin inş bundan sonra herşey daha güzel olacak
sen nasılsın canım görünmüyorsun bu aralar

baharcım cnm gözünaydın bak bebiş geldi eşine iş geldi senin tayinin istediğin yere çıktı
nasıl herşeyler düzeldi maşalalh rabbim devamını da getirsin güzelim herşey güzel olacak dedik allahın izniyle oldu darısı bizlerin başına olsun güzel günlerrrrrrrrrrr

evet canım çok şükür artık herşey yoluna girmeye başladı
ne dilersek gerçekleşiyor allahın izniyle
inş hep böyle olur tüm kötü günler ardımızda kalır
aminnnnnnn bitanem inş sizler içinde bundan sonra herşey çok güzel olacakkkkkk

burda yeni sayılırım benım de esıme azospermı tanısı konuldu gecen ay tedavıye basladık ama benım yumurtamın bırının fazla buyumus olmasından dolayı bu aya ertelendı bu ay baslıcaz ınsallah esıme bıtkısel bısıler kullanıyrz çakşır otu ve keçi boynuzu kullanyrz bıde polene başlıcaz ınsallah faydası olur bu bızım ılk tedavımız korkuyrm

merhaba cnm hoşgeldin buraya keşke gelmeseydin desekte kader işte cnm
öğrendiğiniz gibi mi tüp bebek yapıyrsunuz
sen hazırlanıp eşin ameliyat mı olcak cnm
kendinden bahset kaç yıllık evlisin ne kadar oldu azoyu öğreneli...

seni bu topikte ilk defa görüyorum ve yazdıklarını okuyunca duygulandım... allah yardımcın olsun.ben çok uğraştım derken maşallah allah sana öyle bir güç ve sabır vermişki 8 aşılama ve 7 tüpp denemişsin..bu topikte ben gibi çok denemsi olan biriyle karşılaşmamıştım.sabrına hayran kaldım..
ben 5 kez denedimmm,ama son 6 cıyı deneyip bırakacğım artık..yorulduğumu hissediyorum..bizimde 5.güne ulaşan embriyolar yavaşlayıp ölüyor..eldeki 2-3 spermle denemeye devam edin deniliyor ama dene dene nereye kadar....eğer bir sorun olmaz ise denemelerini nerede yaptın biraz bilgi verebilirmisin?

canım benimde aynı sorunum var .transferden sonra progestan iğne yüzünden daha artmıştı duphalak bile fayda etmedi..
ama ramanın ilk gününden itibaren sahura eşim için hazırladığım kaysı ve üzüm hoşafından bende içtim..okadar faydası varkiii anlatamam..günde 2 kez iççç.bak gör ne olduğunu
bu arada geçen sene yaşadığım bu kabızlık yüzünden birde hastane maceram varr dillere destannnn ...lağmaaaa yaptık amaa ölüyorum sandım...

tatlım üzleme desekte boş biliyorum,ama maşallah daha çok yeni olmasına rağmen sen kendine bir yol çizmişsin bile..
rabbim sabır versin ama geçecek emin oll çok klişe bir laf ama geçecekk,allah eşine ve sana sağlık versin,mutluluğunuz daim olsun gerisi boşş.evlatsızlık dunyanın sonu değil biliyorsun,tek istediğimiz hayatmıza ekstra mutluluk katmak değilmi...maşallah kalbin o kadar temiz ve güzel ki olmadığı takdirde evlat ediniirim diyebiliyorsun...bu özel kararı herkez veremiyor..rabbim güzel kalbinin hürmetinee hakkında hayırlısını eylesin...allah yar ve yardımcın olsun..

sağol canım Allah senden de diğer arkadaşlardan da razı olsun.... inş herkes daha fazla acı çekmeden umuduna kavuşurr

canımmm gözünn aydınnn hayırlı uğurlu olsun yeni okulunn
bebiş çokk uğurlu geldi MAŞALLAH hep böyle güzel haberler alırsın İNŞALLAH
eşine yakın olması çok iyii
canım taşınma felan olmıyacak demi ev taşımak senin için kolay olmaz
eşinin tedavisi ne oldu şimdi neye karar verdiniz yurt dışından iğne gelecekmi ?
çok soru sordum galiba

cnm gözün aydın sizin adınıza çok sevindim
herşey o güzel gönlünce olur inşlh...

arkadaşlar ben geldim nihayet netim baglandı gecmişi okuyamadım bayagı oldu girmeyili yavaş yavaş okurum insallah
kızlar biz persembe günü emre bey gittik anlatmadan önca bir sey sormak istiyorum emre beyin hastalarına hep olumsuz mu konusuyor neyse anlatıyım testlerimiz hep hazırdı baktı her sey normal dedi muhayane etti esimi tıkanıklık yok dedi. sizin durumunuz diger azospermlilere göre daha zor dedi ektradan genlerde problemden süpe ediyorum dedi o sperm duraklaması yapabilir dedi yani kısacası pek ümit vermedi iznli olcakmış emre bey bizde nasipse ekimde sansımızı denemek istiyoruz ama kızlar emre beye sordum bizim genetiklerimiz dedim o genetik az bir kısmı dedi tıp tam genleri cözemedi dedi ha bu arada benim esimin anne babası teyze cocukları bundan dolayı pek sans vermedi bizim gibi olan varmı merak ettim akrabalık durumu neyse hepinize hayırlı sahurlar

hayırlı olsun......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…