hadi gözün aydı canım
inşallah sağlkla göreceksin canım üzülme stres yepma
kafamı kaldıramıyorum cidden canım
birz yatayım bari
hadi görüşürüz yine canım
gulerim yazdıklarını okudum daha önce hiç tanışmadık ama bu duyguları hissedebiliyorum. Cuma günü benim eşimde tese oldu o gün o kadar zor geçtiki sonucu pazartesi ögreneceksiniz dediler pazartesi o koridor bitmek bilmedi giderken sonuç iyi mi kötümü o düşünce bile kötü.Rabbim bizim yüzümüze güldü sprem dondurulmuş inşallah tez zamanda isteyen herkezin yüzüne güler.Benim eşiminde tüm tahlilleri testleri normaldi hiç sorunu yoktu seninkide öyleymiş, insallah çıkar bize anestezi doktoru selenyum vitamini için dedi çok yararı oluyor biz kendimizde eşimle sorunlar yasadık yararını gördük dedi. Herşey Allahtan allah bizi imtihan ediyor biz bu imtihandan isyan etmeden şükrederek çıkarsak rabbim eminim bizim evlerimizede cennetinden evlat bağışlayacak ben böyle düşünüyorum.
karnını da ovala canım saat yönünde ara ara
geçer inşallah insan huzursuz oluyo bu durumda
ben de iyiyim canım çok şükür
haftaya perşembeye randevum canım
kısmetse bebişi görücem inşallah senin de pazartesi mi?
toparlandı canım artık günlük işler var sayılır
ama yapmak biraz zor oluyor ramazanda
yavaş yavaş hallediyorum işte canım
canım sen elevit kullanıymuydum unuttum sormayı telde.
ben bi kaç yerde okudumda oda kabızlık yapıyomuş sanırım.
bende 1 haftadır kullanıyorumya benimde hiç iyi değil..
şimdi o geldi aklıma.
tabi canım oruçlu iş yapmak kolay mı...
sen yorma kendini yavaş yavaş tamamlanır herşey...
allah kolaylık versin canım görüşürüz
tatlım ben bebişimi öğrenmeden önce tedaviye başlıycam diye başlamıştım elevite...
kendi drum vermedi eleviti ama ben kutuyu bitireyim diye devam ediyordum...
bitsin kullanmıycam dr gerek yok dedi zaten
soal tatlım onunda etkisi olmuş olabilir...
kızlar cevap verirseniz sevinirim...
benim eşiminde morfoloji 6 sayımız 68 milyon harekette biraz sıkıntılı 14 aydır bebiş gelmiyor ilaç kullanıp faydasını gören oldumu hangi ilaçlar birde ....evde çinko sadece o yeterli olurmu...
ÇOK SAĞOL çok tşk ederim.radyoloji ultrason sonuçalrınıda aldık bakalım doktora göstericez belkide ameliyat olcak.
senin oldu mu peki bebişin?
Hmm doğru cnmm..bende kullanıyodumya tedaviye başladan önce.
sonra 7+1 de kalp atışını duyduktan sonra ulun hoca bıraktırmıştı.
sonrasında benimde kabızlık yoktu ama şimdi yine olunca ilaçada yeni başladım o yüzden ondanda olabilir .diyorum.
doktorunda gerek yok dediyse bırak sende ben 7. haftada bıraktım.kaç hafta içmedim ulun hoca yeni başlattı işte.
tamam nursenimmm çok saol
hadi bakalım inş bebişinden güzel haberler alırsınız
haftaya salı canım kontrolüm hayırlısıyla duyarız inş pıtpıtları
sen de sağol canım
inşallah
sen de duyacaksın pıtpıtları merak etme :)
ben çıkıyorum kızlar görüşmek üzere Allaha emanet olun.
kızlar uzun zamandır giremiyordum baharcım hamile olduğunu gördüm ve çok sevindim. Allah inşallah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin. flzask seni de tebrik ederim Allah hayırlı doğumlar nasip etsin arkadaşım.
kızlar uzun zamandır giremiyordum baharcım hamile olduğunu gördüm ve çok sevindim. Allah inşallah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin. flzask seni de tebrik ederim Allah hayırlı doğumlar nasip etsin arkadaşım.
Cnm merhaba nasılsın
tatilden sonra işe odaklanabildinmi
konuşamıyoruz nasılsın
nasıl gidiyor tedavi hangi aşamadasınız leydinge geçtinizmi
siz kontrole ne zaman gideceksiniz
konuşamadık hiç seni görmüşken yazayım dedim...
kızlarrrrrrrrr biz geldik bebeklerin ense ölcümleri yapıldı şükürler olsun rabbime çok ama çok normal miş,elleri kolları yerindeymiş bizde baya izledik yine üst üstte yatıyorlar ,ikili ve üçlü testte gerek görmedi ikizlerde yaptırmıyoruz dedi şimdilik dikişte atılmayacak Allahıma ne kadar şükretsem azdır ALLAHIM BEBEK ÖZLEMİ ÇEKEN TÜM KARDEŞLERİME BU GÜZELLİKLERİ NASİP ETSİN.hepiniz Allaha emanet olun
spermleri görmek inşallah bizede nasip olur canım.benim umudum menegonda bakalım artık.bide biz başka macun kullanıyoruz ersel beyinki değil.artık inşallah biran önce sonuç alanlardan oluruz.Merhaba canım sen yazmışsın ama ben gitmişim.Yeni gördüm.
Eh işte hafta sonu olsa da dinlensem diye bakıyorum.
Tedavimiz şimdilik iyi gidiyor.Leydinge geçeli 1 ay oldu hemen hemen.
Bayramdan sonra kontrolümüz var ya bakalım inşallah bu sefercik de olsun şu nazlı spermcikleri görebilirz hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?