Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ay İnşallah canım ya AMMİİNNNN
Tüp bebek yaptırmaya yetecek kadar kaliteli spermler çıkar umarım.

doğru sölüyosun bikaç taneye razıyız inşallah canım ya bebişlerimiz gelse evlerimiz nasıl şenlenir demi şimdi bişeyler eksik hep ,rabbim yine de herşeyin hayılrısını versin ,

nasılsın canım nasıl gidiyor ramazan iş? bu mevsmde pralar çok sıcak olur rabbim yardım etsin.

tahlilleriniz ne zamandı sizin?

iyiyim cnm saolasın bunaltıcı bir hava var burda klimayla idare ediyoruz işte
cnm 31 temmuzda tıpta hormonları yaptıracağız bakalım
celalettin hocayla ersel bey ne diyecek bakalım
inşlh hepimiz güzel sonuçlar alırız...

sen nasılsın neler yapıyorsun
sizin tedavi nasıl gidiyor
siz iğne kullanmıyordunuz galiba değilmi
iğneye başladınızmı...

gulerimmmmm canım nasılsın merak ediyorum seni arada yaz bize olur mu

sağol canımm iyiyim galiba yada bilmiyorum bu halim iyimi kötümü.... genelde hergün forma girip yazdıklarınızı okuyorum...

celalettin hocaya gitmeye karar verdik ama teseden ne kadar zaman sonra gidilir bilmiyoruz.... bide patoloji rapaoru çıkacak onu

bekliyoruz...bende haberler böyle işte.....

gülerim

daha öncede yazmıştım .biraz daha iyi hissetmene çok sevindim.
bu mübarek günlerde bu sitedeki herkesin u kadar birbirine duasıyla herşey olur.

merhaba ben sızın yazınızı başka bır topikte okumuştum cetın beyden bahsetmıssınız onun kurunden falan bana bu konuda bılgı verırmısınız.dıger sıtenın adını hatırlayamadığı için burdan yazdım eşimde sperm sayı hız mor.düşük.yardımcı olursanız sevınırım tes.

günaydın canım hayırlı olsun tayin de gerçekleşmiş gözün aydın
taşlar bir bir yerine oturmaya başladı inşallah daha güzel günleriniz olur.

saol canımmmm şükürler olsun bebişten sonra bu güzel haberide aldık amin canım benim

hayırlı olsun çok sevindim gözünüz ydın bebişler uğurlu

saol tatlımmmmm

benim kalktı canım bi sorun yok çok şükür...
inş senin içinde sorun olmaz canım...

sabah gördüm zaten seni yazmadığın için aklım kaldı yazayım dedim...
iyi ol tabi canım allah beterinden korusun...
pataloji raporunuz çıksın eşin toparlansın gidersiniz celalettin hocaya...
allah hakkınızda hayırlısını versin...

HEPİNİZE HAYIRLI ramazanlar bız azospermı ogrenelı 6 ay oluyor esım 25 yasında kabakulak gecırmıs sebep olarak o soylendı kaan hocada tedavi gorduk süper bır doktor bıze bazı bıtkıseller de verdı ve nıhayet gecen hafta amelıyat oldu esım ve cok sukur kı ummadığımız kadar sperm cıktı ve cok kalıtelı dedı doktorumuz uretım var fakat ıltıhap o kadar etkılemıs kı vücudu menıde gorulmuyor dedı spermler donduruldu kısmet olursa bayramdan sonra tup bebek tedavısıne başlıyoruz umarım bu sınavı ılk seferde geçenlerden oluruz allaha emanet olun.

hayırlı ramazanlar canım hoşgeldin aramıza
gözün aydın canımmmmm negüzel bi sürü kaliteli sperminiz bulunup dondurulmuş
inş hayırlısıyla ilk denemende kavuşursun bebişine
darısı diğer arkadaşların başınaaaaaa

sağol canım geçmiş olsun geçtimi şişlik,yanlışmı yaptılar acaba,kas içine olduktan sonra farketmiyor diye biliyorum ama cesarette edemiyorum

sagolasın canımm benim geçmiş şişlik hemşire bi arkadaşım var hergün iğneleri o yapıyor ama kişiden kişiye değişir tabi bi kere deneyin istersen olursa yaparsınız koldan

merhaba.adınızı çok sevındım.Rabbim inş bebek isteyen herkese en hayırlısından en sağlıklısından en kısa zamanda versın.benım sıze sorum kaan hoca sıze tedavı olarak ve bıtkısel tedavı olarak ne önerdi.bizde onun hastasıyız.azo spermli değiliz fakat değerlerımız az.onun için sordum tes.

Merhaba
Cok uzgunum arkadaslar tuhaf duygular icerisindeyim
Dun bir tanidigim dogumda bebegini kaybetti...Daha hayata gozlerini acamadan uctu gitti
Duyunca sok olduk cunku son ana kadar hersey normaldi saglikli bir hamileleik gecirmisti
Rabbim bu aciyi kimseye yasatmasin ins

canımmmmmmmm nerelerdesin cnmmmmmmm .
bu sabah geç kaldınnnnn
evet cnm geç kaldım dün ama hafta sonuna kadar böle şu cumartesi pazar sınav geçsin topiğe rahat rahat takılırım bugün inş bebiten güzel haberlerle gelirsin özlemiştir annesini gözüksün sana da sende rahat la
ayy cnm başınız sağolsun melek mis kokusunu duyamadan ölmüş off ne zor o anneye doğum yapıp eve boş gelmek
rabbim dayanma gücü versin o bayana
aminn hiç kimse yaşamasın bu acıyı
anensine şefaatçi olacak
hayırlısıyla nasip etsin mevlam herkesee...:26:

Az once hastaneye gittim gormeye cok kotuydu durmadan agliyodu
Dun vermisler kucagina opmus sarilmis
Cumadan sonrada topraga verildi kucucuk melek

Amin insallah

canım çok üzüldüm okurken gözyaşıma hakim olamadım
Allah anne ve babaya dayanma gücü versin daha doyamadan yavrusunu kaybetmek çok zor olsa gerek

herkese hayırlı cumalar
bugüne özel yapılan tüm dualarınız kabul olsun arkadaşlar
Allah herkese hayırlı ve imanlı evlat nasip etsin

inşallah güzel sonuçlar alırsınız canım az kalmış baya.
en kısa zamnda da bebişin olur inşallah canım:)
ben de iyiyim canım tatil biraz sıkıcı işte daha memelekete gidemedim ramazanın bitmesini bekliyorum.
iğnelere başlayalı iki gün oldu ,şimdilik kayınvalidem yapıyor öğrenmeye çalışıyorum öğrenebilrsem eğer ben yapıcam ,inşallah şifa olur eşlerimize ya insan üzülüyo da iğne vurulurken ama yapacak birşey yok rabbim dermnsız dert vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…