Sağol canım iyim elhamdülillah
Bayramdan sonrayı iple çekiyorum spermler ne alemde bakalım.
seninle birlikte bizde güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah dualrımız kabul olur ,milyonlarca sperm çıkar inşallah
Ay İnşallah canım ya AMMİİNNNN
Tüp bebek yaptırmaya yetecek kadar kaliteli spermler çıkar umarım.
nasılsın canım nasıl gidiyor ramazan iş? bu mevsmde pralar çok sıcak olur rabbim yardım etsin.
tahlilleriniz ne zamandı sizin?
gulerimmmmm canım nasılsın merak ediyorum seni arada yaz bize olur mu
canlar biliyorsunuz il içi atamalarda balıkesir merkeze tayinimi istemiştim...
biraz önce öğrendim çok şükür tayinim çıkmış
ilk tercihlerim özellikle eşimin iş yerine yakın olanlardı...
çok şükür ilk tercihlerimden biri olan bi anaokuluna atanmışım eşime çok yakın
şuanda çok mutluyum inş sonuna kadar böyle olur sorunsuz bi dönem geçiririm yeni okulumda
tulaycımmmm dediğin gibi bebişim uğurlu geldi
sağol canımm iyiyim galiba yada bilmiyorum bu halim iyimi kötümü.... genelde hergün forma girip yazdıklarınızı okuyorum...
celalettin hocaya gitmeye karar verdik ama teseden ne kadar zaman sonra gidilir bilmiyoruz.... bide patoloji rapaoru çıkacak onu
bekliyoruz...bende haberler böyle işte.....
arkadaşlar sperm tahlillerimiz gelmiş ve eşimin sprem sayısı normale dönmüş dr.dediki küre ilaca gerek yok genelde
bebek olunca erkeklerde kafa rahatlar sperm oluşumu tamamen sinir stresten düşebilir dedi..allah şükürler olsun inş
tekrar yaşamama gerek kalmıcak o tedavi aşamalarını pozitiff li sonuçlar hayatımızdan eksik olmasın arada bir mutlaka
haber okumak için gelicem hepinizi öpüyorum allaha emanet olun
günaydın canım hayırlı olsun tayin de gerçekleşmiş gözün aydın
taşlar bir bir yerine oturmaya başladı inşallah daha güzel günleriniz olur.
hayırlı olsun çok sevindim gözünüz ydın bebişler uğurlu
sağol canım iyim ben de ramazan telaşı işte yorgunluk oluyor ama çok şükür iyi geçiyor,
canım bişey sorucam sana senin zorunlu hizmetin kalktı mı ? ben 2 aydan kaçırmıştım bugün müdür aradı eşim özelde benim de eşi özlede olanlar 24 üne kadar belgelendirmezse eğer zorunlu hizmet bölgesine zorunlu tayin olacakmış haberin olsun .bir dönem boyunca sordum durdum gerek yok dediler şimdi de böle bişey çıkıyo anlamadım bu kadar kolay mı yani gitmek.
canım bak dikkat et haberin olsun.
sağol canımm iyiyim galiba yada bilmiyorum bu halim iyimi kötümü.... genelde hergün forma girip yazdıklarınızı okuyorum...
celalettin hocaya gitmeye karar verdik ama teseden ne kadar zaman sonra gidilir bilmiyoruz.... bide patoloji rapaoru çıkacak onu
bekliyoruz...bende haberler böyle işte.....
saol canımmmm şükürler olsun bebişten sonra bu güzel haberide aldık amin canım benim
saol tatlımmmmm
benim kalktı canım bi sorun yok çok şükür...
inş senin içinde sorun olmaz canım...
sabah gördüm zaten seni yazmadığın için aklım kaldı yazayım dedim...
iyi ol tabi canım allah beterinden korusun...
pataloji raporunuz çıksın eşin toparlansın gidersiniz celalettin hocaya...
allah hakkınızda hayırlısını versin...
HEPİNİZE HAYIRLI ramazanlar bız azospermı ogrenelı 6 ay oluyor esım 25 yasında kabakulak gecırmıs sebep olarak o soylendı kaan hocada tedavi gorduk süper bır doktor bıze bazı bıtkıseller de verdı ve nıhayet gecen hafta amelıyat oldu esım ve cok sukur kı ummadığımız kadar sperm cıktı ve cok kalıtelı dedı doktorumuz uretım var fakat ıltıhap o kadar etkılemıs kı vücudu menıde gorulmuyor dedı spermler donduruldu kısmet olursa bayramdan sonra tup bebek tedavısıne başlıyoruz umarım bu sınavı ılk seferde geçenlerden oluruz allaha emanet olun.
sağol canım geçmiş olsun geçtimi şişlik,yanlışmı yaptılar acaba,kas içine olduktan sonra farketmiyor diye biliyorum ama cesarette edemiyorum
HEPİNİZE HAYIRLI ramazanlar bız azospermı ogrenelı 6 ay oluyor esım 25 yasında kabakulak gecırmıs sebep olarak o soylendı kaan hocada tedavi gorduk süper bır doktor bıze bazı bıtkıseller de verdı ve nıhayet gecen hafta amelıyat oldu esım ve cok sukur kı ummadığımız kadar sperm cıktı ve cok kalıtelı dedı doktorumuz uretım var fakat ıltıhap o kadar etkılemıs kı vücudu menıde gorulmuyor dedı spermler donduruldu kısmet olursa bayramdan sonra tup bebek tedavısıne başlıyoruz umarım bu sınavı ılk seferde geçenlerden oluruz allaha emanet olun.
evet cnm geç kaldım dün ama hafta sonuna kadar böle şu cumartesi pazar sınav geçsin topiğe rahat rahat takılırım bugün inş bebiten güzel haberlerle gelirsin özlemiştir annesini gözüksün sana da sende rahat lacanımmmmmmmm nerelerdesin cnmmmmmmm .
bu sabah geç kaldınnnnn
ayy cnm başınız sağolsun melek mis kokusunu duyamadan ölmüş off ne zor o anneye doğum yapıp eve boş gelmekMerhaba
Cok uzgunum arkadaslar tuhaf duygular icerisindeyim
Dun bir tanidigim dogumda bebegini kaybetti...Daha hayata gozlerini acamadan uctu gitti
Duyunca sok olduk cunku son ana kadar hersey normaldi saglikli bir hamileleik gecirmisti
Rabbim bu aciyi kimseye yasatmasin ins
evet cnm geç kaldım dün ama hafta sonuna kadar böle şu cumartesi pazar sınav geçsin topiğe rahat rahat takılırım bugün inş bebiten güzel haberlerle gelirsin özlemiştir annesini gözüksün sana da sende rahat la
ayy cnm başınız sağolsun melek mis kokusunu duyamadan ölmüş off ne zor o anneye doğum yapıp eve boş gelmek
rabbim dayanma gücü versin o bayana
aminn hiç kimse yaşamasın bu acıyı
anensine şefaatçi olacak
hayırlısıyla nasip etsin mevlam herkesee...:26:
evet cnm geç kaldım dün ama hafta sonuna kadar böle şu cumartesi pazar sınav geçsin topiğe rahat rahat takılırım bugün inş bebiten güzel haberlerle gelirsin özlemiştir annesini gözüksün sana da sende rahat la
ayy cnm başınız sağolsun melek mis kokusunu duyamadan ölmüş off ne zor o anneye doğum yapıp eve boş gelmek
rabbim dayanma gücü versin o bayana
aminn hiç kimse yaşamasın bu acıyı
anensine şefaatçi olacak
hayırlısıyla nasip etsin mevlam herkesee...:26:
Az once hastaneye gittim gormeye cok kotuydu durmadan agliyodu
Dun vermisler kucagina opmus sarilmis
Cumadan sonrada topraga verildi kucucuk melek
iyiyim cnm saolasın bunaltıcı bir hava var burda klimayla idare ediyoruz işte
cnm 31 temmuzda tıpta hormonları yaptıracağız bakalım
celalettin hocayla ersel bey ne diyecek bakalım
inşlh hepimiz güzel sonuçlar alırız...
sen nasılsın neler yapıyorsun
sizin tedavi nasıl gidiyor
siz iğne kullanmıyordunuz galiba değilmi
iğneye başladınızmı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?