merhaba ben sızın yazınızı başka bır topikte okumuştum cetın beyden bahsetmıssınız onun kurunden falan bana bu konuda bılgı verırmısınız.dıger sıtenın adını hatırlayamadığı için burdan yazdım eşimde sperm sayı hız mor.düşük.yardımcı olursanız sevınırım tes.
canım bende progestan iğne kullanıyorum onunda etkisi var mı acaba :44:
sevindim senin adına canım kurtulmuşsun sıkıntıdan...
bende kayınvalidemin yapıp gönderdiği kayısı hoşafı vardı kızlar saolsun dün yazınca aklıma o geldi akşam yedim biraz işe yaradı
bakalım devamını bekliyorum
ayyy o rezilliği bende yaşadım hemde düğünden 2 hafta önce
saatlerce hastanede serum aldım sonra lavman yapmamı istediler beter oldum
allahtan kendim wcde yaptım bazılarına sağlık görevlileri yapıyormuş ay o daha beterrrrrrrrr
Merhaba
Cok uzgunum arkadaslar tuhaf duygular icerisindeyim
Dun bir tanidigim dogumda bebegini kaybetti...Daha hayata gozlerini acamadan uctu gitti
Duyunca sok olduk cunku son ana kadar hersey normaldi saglikli bir hamileleik gecirmisti
Rabbim bu aciyi kimseye yasatmasin ins
HEPİNİZE HAYIRLI ramazanlar bız azospermı ogrenelı 6 ay oluyor esım 25 yasında kabakulak gecırmıs sebep olarak o soylendı kaan hocada tedavi gorduk süper bır doktor bıze bazı bıtkıseller de verdı ve nıhayet gecen hafta amelıyat oldu esım ve cok sukur kı ummadığımız kadar sperm cıktı ve cok kalıtelı dedı doktorumuz uretım var fakat ıltıhap o kadar etkılemıs kı vücudu menıde gorulmuyor dedı spermler donduruldu kısmet olursa bayramdan sonra tup bebek tedavısıne başlıyoruz umarım bu sınavı ılk seferde geçenlerden oluruz allaha emanet olun.
canlar biliyorsunuz il içi atamalarda balıkesir merkeze tayinimi istemiştim...
biraz önce öğrendim çok şükür tayinim çıkmış
ilk tercihlerim özellikle eşimin iş yerine yakın olanlardı...
çok şükür ilk tercihlerimden biri olan bi anaokuluna atanmışım eşime çok yakın
şuanda çok mutluyum inş sonuna kadar böyle olur sorunsuz bi dönem geçiririm yeni okulumda
tulaycımmmm dediğin gibi bebişim uğurlu geldi
Merhaba
Cok uzgunum arkadaslar tuhaf duygular icerisindeyim
Dun bir tanidigim dogumda bebegini kaybetti...Daha hayata gozlerini acamadan uctu gitti
Duyunca sok olduk cunku son ana kadar hersey normaldi saglikli bir hamileleik gecirmisti
Rabbim bu aciyi kimseye yasatmasin ins
progestan iğne kullanmaya başlayınca daha kötü olmuştum.transfer sonrası eve iğne yapmaya gelen hemşireye sordum ,oda progestan iğne kabız yapar demişti..
umarım hoşaf işe yaramıştır..
sana yine serum vermişlerr ,bana acilde 2 lağman verdiler sadece..iyikide hastanede yapmamışımm,eşime rezil olduğum yetmez gibii birdee hastaneye rezil olurdum
zaten acile gitmemin nedenii tuvalete gittim öylece kalmıştım..sonra eşim 2 büklüm beni arabaya zor bindirdi,çektiğim acı yetmezmiş gibi birde komşular görürde rezil olurum diyee panik yaptım.ağlaya ağlaya hastane yolunu tutukk,ilaç vs verdilerr birde nöbetçi eczane ara mahvoldumm.eve dönerken artık dayanamıyorum çek kenara arabayıı tuvaletimi yapcam dedimm yoksa arabaya bırakıcam dedimm,eşim önemli değill araba yap demezmiii hala aklıma deldikçe gülme krizine giriyorum...tabi çekti arabayı kenara ama tekrar bindimm arabaya evin yolunu tutukk..evde mecburen eşime yaptırdım lağmanıı iyikide evde yapmışım
allah kimseyi darda koymasın ve sağlığıyla imtihan etmesin..
seninkide kötüymüş hemde düğünden önceee ,düşünsene evlendikten kısa bir süre sonra bu durumu yaşadığını eşim karşısında utançtan yerin dibine girerdim gibi.10 yıllık evli olmama rağmen eşimden çok utanmıştımm ..hala ikimizde aklımıza geldikçe gülme krizine giriyoruzz trajikomik bir durumdu..
Çok iyi haber. Maşallah bebeklerin hep kısmetleri ile geldiğine inanmışımdır. Şimdi bir örneğine daha şahit oldum:)
Aynı durum bende de var iş yerim çok uzaktı 3 vasıta değiştirerek gidiyordum şimdi çok daha yakına geldim. Tek vasıta ile gidilebiliyor. Allah sağlıkla kucağımıza alıp hep böyle bol bereketli günler göstersin. Bebeklerimize sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin inşallah.
Rabbim şu mübarek günde forumumuza bolluk bereket getirsin, hamile olmayan kalmasın inşallah.
hayırlı cumalar canlarrrrrr
bu mübarek günde herkesin duaları kabul olur inş
bugün giremedim topiğe evde iki minik kuzum var onlarla ilgileniyordum
canlar dün eşim 2 tane muhabbet kuşu almış akşam onları getirdi görseniz öyle güzel öyle tatlılar ki
biri mavi (erkek) diğeri sarı (dişi) görür görmez vuruldum miniklerime
normalde kafeste durmuyorlarmış ilk defa kafese girmişler...
yolda korkmuş miniklerim biraz eşim korkmasınlar diye hep konuşmuş ama sesten ürkmüşler...
öyle uslu uslu durdular bütün gece eşim korkularını atlatamadılar dedi...
neyse gece yattık evin önünden araç geçtikçe sesinden korkup nasıl çırpınıyorlar...
mavi çok korkuyor çırpınırken diğerinide korkutuyor...
dayanamadık kalktık başka yere koyduk...
bende eşimde uyuyamadık pek bu gece...
kıyamadım nasıl korkuyorlar biz gelince susuyorlar...
aklım onlarda kaldı iyice kaçtı uykum biara kalktım kitap okudum...
eşim sabah kuşları aldığı arkadaşını aramış 1 haftaya kadar alışırlar demiş...
şimdi yine sakinler ama arada sesleri çıkıyor oyyy çok tatlılar
konuşuyoruz sürekli nasıl iyi geldi bana anlatamam artık bende bebişimde sıkılmıycaz
tabi gece uyuyamayınca öğlen bi uyku faslı yaşadık anca gelebildim yanınıza...
öpüyorum hepinizi
merhaba.adınızı çok sevındım.Rabbim inş bebek isteyen herkese en hayırlısından en sağlıklısından en kısa zamanda versın.benım sıze sorum kaan hoca sıze tedavı olarak ve bıtkısel tedavı olarak ne önerdi.bizde onun hastasıyız.azo spermli değiliz fakat değerlerımız az.onun için sordum tes.
hayırlı ramazanlar canım hoşgeldin aramıza
gözün aydın canımmmmm negüzel bi sürü kaliteli sperminiz bulunup dondurulmuş
inş hayırlısıyla ilk denemende kavuşursun bebişine
darısı diğer arkadaşların başınaaaaaa
Baharcığım muhabbet kuşları şahane varlıklar,alışınca vazgeçemiyorsun,bizim evde şuan 6 tane var,sizinkilerde hayırlı olsun canım
progestan iğne kullanmaya başlayınca daha kötü olmuştum.transfer sonrası eve iğne yapmaya gelen hemşireye sordum ,oda progestan iğne kabız yapar demişti..
umarım hoşaf işe yaramıştır..
sana yine serum vermişlerr ,bana acilde 2 lağman verdiler sadece..iyikide hastanede yapmamışımm,eşime rezil olduğum yetmez gibii birdee hastaneye rezil olurdum
zaten acile gitmemin nedenii tuvalete gittim öylece kalmıştım..sonra eşim 2 büklüm beni arabaya zor bindirdi,çektiğim acı yetmezmiş gibi birde komşular görürde rezil olurum diyee panik yaptım.ağlaya ağlaya hastane yolunu tutukk,ilaç vs verdilerr birde nöbetçi eczane ara mahvoldumm.eve dönerken artık dayanamıyorum çek kenara arabayıı tuvaletimi yapcam dedimm yoksa arabaya bırakıcam dedimm,eşim önemli değill araba yap demezmiii hala aklıma deldikçe gülme krizine giriyorum...tabi çekti arabayı kenara ama tekrar bindimm arabaya evin yolunu tutukk..evde mecburen eşime yaptırdım lağmanıı iyikide evde yapmışım
allah kimseyi darda koymasın ve sağlığıyla imtihan etmesin..
seninkide kötüymüş hemde düğünden önceee ,düşünsene evlendikten kısa bir süre sonra bu durumu yaşadığını eşim karşısında utançtan yerin dibine girerdim gibi.10 yıllık evli olmama rağmen eşimden çok utanmıştımm ..hala ikimizde aklımıza geldikçe gülme krizine giriyoruzz trajikomik bir durumdu..
canım inan gelir gelmez bağlandım onlara zaten çok tatlılar
daha önce büyük bi yerde kalıyorlarmış onun için kafese alışık değiller...
sessiz sessiz duruyorlar
alışınca daha iyi olacak miniklerim inş
negüzel sizde de 6 tane varmış ötüşüp duruyorlardır
davamız karar düzeltme aşamasında.hepinizin desteğini bekliyoruz.Açmış olduğumuz iki imza kampanyası var.
imza.la Ben Seni Karnimda Değil,kalbimde Büyüttüm
change.org Adalet Bakanlığı,Yargıtay: Çocuklarla ilgili davalarda daha hassas davranılmasını istiyoruz.
facebook grubumuz Ben Seni Karnimda Değil,kalbimde Büyüttüm.
lütfen imza kampanyalarımıza bir imzada siz atın.Sosyal paylaşım sitelerindeki sayfalarınızda paylaşıp arkadaşlarınızında paylaşmasını sağlarsanız çok sevinirim.
3 yaşındaki kızım için bunu yapar mısınız?
link atmaya çalışacağım çıkar mı bilmiyorum.
Ben Seni Karnimda Değil,kalbimde Büyüttüm İmza Kampanyası - imza.la
http://www.change.org/tr/kampanyala...avalarda-daha-hassas-davranılmasını-istiyoruz
Canım bide konuşunca eline üstüne gelince dahada bir bağlanıyorsun ama canım çift kuşlar insana pek alışmıyorlar,birbirleriyle ilgileniyorlar,tek olursa konuşturması ,ele gelmesi daha kolay oluyor ,zamanla eve alışırlar merak etme bir süre kafesten çıkarma,1 hafta falan onlar alışsınlar iyice, sonra yavaş yavaş salmaya başlarsın eğer yavru değillerse eş olurlar, kafese yuvalık takarsan yavru yaparlar,bizdekilerin 4ü yavru 2si anne baba,annemiz şimdi tekrar yumurta yaptı 20 gün sonra falan 4,5 tane daha yavrumuz olacak inşallah.
arkadaşlar esma16 arkadaşımız sayesinde haberdar oldum bende bu durumdan...
dicer isimli arkadaş ve eşi 20 günlük bi kız bebek evlat edinmişler...
evlilik dışı dünyaya gelen bu bebeği biyolojik annesi hiç istememiş ve doğar doğmaz terketmiş...
1 sene sonra bebeğin biyolojik babasıyla evlenmiş ve mahkemeye başvurmuşlar çocuğu geri alabilmek için...
kurum çocukların terk edilmemesi için ailelere bazı imkanlar sunuyorlar...
ama aileler zamanında gözlerini kırpmadan terk ettikleri bebekleri keyifleri tutunca evlat edinen aileden almak istiyorlar...
oysa bebekleri evlatlık verilmemek şartıylada kuruma bırakabiliyorlar...
ama zamanında bebeklerini düşünmeyen aileler birden değişiyor...
bu aile 3 sene çocuğa gözü gibi bakmış şimdi çocukları ellerinden alınmış...
sadece doğurmak mıdır annelik bu tartışılır benim için daha önemli olan verilen emektir...
yukarıda aile evladına kavuşmak için imza kampanyaları başlatmışlar linkleri var...
orada herşey daha ayrıntılı yazıyor yorumlarda annenin yazdıklarıda var ben okuyunca çok etkilendim
sizlerde okursanız eğer kampanyaya destek olmak isterseniz imzanızı atın...
dilerseniz soy isminiz de gizleniyor zaten...
ben iki kampanyayada imzamı attım...
nolur tartışma ortamı yaratılmasın...
aileye hak veren kampanyaya destek olmak isteyen arkadaşlar olursa destek olurlar okadar...
esma16, herdemk arkadaşlarımızda kavuştular bebişlerine...
onlara nasıl bağlandıklarını biliyoruz ne aşamalardan geçip kavuştular o bebeklere...
zaman, cansunida ise beklemedeler...
allah herkesin gönlüne göre versin inş...
ben yakın arkadaşlarımızdan da bu durum nedeniyle haberdar olduğum için duyarsız kalamadım sizinlede paylaşmak istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?