Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım eğer yaşları müsaitse tabiki olur yavruları,ama canım çok zor üretim aşaması,eğer o aşamalara gelirseniz ben bildiklerimi anlatırım ozaman,evet canım bir sürü kuş olacak,evde çok bağrış çağrış var,kavgada ediyorlar,yenilerde gelince hiç düşünemiyorum ,oyüzden çevremizden isteyenler var, zor olucak ayrılması ama yavrulardan bazılarını isteyenlere vereceğiz.

Son düzenleme:

tes ederım canım anladım pekı ılaç kullandınızmı.bıze profertıl verdı.acaba bunların dışında ılaç olarak ne önerdı.canım bırde kaan hocamı tavsıye ettı bal polenı.bızde faydasını cok duyduk ama belkı yan etkısı olur dıye kullanmadık.DUALARDA BIZLERIDE EKSILTMEYIN BİZLERIDE.

nasılsınız bacılar eski topiğime selam verim dedim bahar canım hamileymişs,in çok sevindim filizin bebeği kızmı erkekmi belli oldumu haberi olan varmı

Bende hep bunu düşünüyorum evlatlık almak tamamda ,ya sonnra ailesi ortaya çıkarsa,çok zor bir durum allah arkadaşımızın yardımcısı olsun.

canım nasıl böyle bi karar verildi anlamış değilim...
evlat edinecek aileler bisürü aşamalardan geçiyorlar...
her yönden araştırılıp maddi manevi uygun görülünce kabul ediliyorlar...
tamam biyolojik anne babadan zorla evladı alınsa hepimiz karşı çıkarız buna...
ama anne gönüllü bırakmışken bebeğinin evlatlık verilmesini kabul etmişken sonradan bu durumun yaşanması çok kötü...
o çocuk için düşünsene annesi babasından koparıldı tanımadığın insanlara verildi...
tamam biyolojik ailesi ama o çocuğunda bi psikolojisi var...
biyolojik baba ilk eşinden olan çocuklarına bile bakmıyormuş sanırım...
onun için çok tedirginler...
nebileyim çok üzüldüm ben...
esma16nın bebeğine kavuşma sürecinde herşeyden haberdardım...
neler yaşadılar biliyorum insan yakınında olunca daha da etkileniyor böyle durumlardan...
inş allah o evlat için en hayırlısını nasip eder...

canım benim senden öğrenecek çok şeyim var ihtiyacım oldukça yardımını isterim artık
tahmin edebiliyorummmmm nasıl kavga ettiklerini
canım kalabalık olunca sizin içinde zor olacaksa öyle yapmanız daha doğrudur tabi...

Son düzenleme:
nasılsınız bacılar eski topiğime selam verim dedim bahar canım hamileymişs,in çok sevindim filizin bebeği kızmı erkekmi belli oldumu haberi olan varmı

canım hoşgeldin eski topik mi olur bizi ihmal etme sakın daha kızın gelince halaylar çekicez burada
saol canım allah razı olsun
özel mesajını aldım cevapladım canım saol güzel dileklerin için

canım hoşgeldin eski topik mi olur bizi ihmal etme sakın daha kızın gelince halaylar çekicez burada
saol canım allah razı olsun
özel mesajını aldım cevapladım canım saol güzel dileklerin için

çok sevindim Rabbim kucağına almayıda nasip etsin
kızım çok nazlı bakalım ne kadar beklicez belli değil dosyamız onaylandı sıramızıda kısmetse ramazandan sonra öğreniriz bizim hamilelik çoookk üzün sürüyor :)

biliyorum canım merak ediyorum sizi onun için takip ediyorum diğer topikten...
inş ramazandan sonra öğrenirsiniz hayırlısıyla
uzun sürmez inş canım seninde esma16 gibi hemen geliverir bebişin inş

Hoş geldin cnm arada uğra burayadaa..
cnm bebeğimin cinsiyeti daha belli olmadı ulun bey kıza benzetti 2 hafta önce ama kesin değil dedi.
artık 3 hafta sonraki kontrolde belli, olur herhalde .
sağlıklı olsunda bana yeter.
sen nasılsın cnmmmm .

Canım başınız sağolsun. Allah kimseye böyle acı yaşatmasın inşallah.

Sagolun Amin insalh
Canim aslinda Hersey son ana kadar normalmis,dogum sezeryaan olsaaymis yasarmis,normalyaptirmaya calismis doctor
Ve gec kalmislar dogumaninda ne yazzikki olan olmus olmus o essnada

Aslında olucak şey değil mantık almıyor, ama bizim ülkemizde olduğu için şaşırmıyorum ,malesef kanunlar yetersiz ,yanlış kararlar veriliyor,kurum nasıl verir bilgilerini allah aşkına kime güvenicez biz,yazık gerçekten, o masum çocuğun ne günahı var allahım haklarında hayırlısını nasib etsin,umarım en kısa zamanda bu yanlışdan dönülür,

evet canım bır ılac kullandık ama ısmını tama bılmıyorum zaten hıcbrı ıse yaramadı bu arada kaan hoca son dört ay tribestan dıye bır ılac onerdı onu kullanmamızı soyledı bulgarıstandan geliyor 100 lıra bılmıyorum faydası oldumu ama sakın doktor önermeden kullanmyın aksı halde yan etkı de yapabılır.evet bıtkısellrı kaan hoca verdı nohut ıncır ısırgan ve kecı boynuzunu ve bol yeseıllıgı.arı polen karışımını da okulda bır ogretmen arkadaşı konuşurlarken görümcem duymuş oyle kullandık ama hocaya sorduğumuzda o da olumludur dedı dıgerlrını bız arstırdık ve kullandık bılmıyorum sıfa nerden geldı ama Allaha sukur en zor kısmını hallettık tabı kı Allahım ıkıncı zor olanı da kolay eylesın ınsallh sıze de sıfa olsun ısteyen hıc kımse bebeksız kalmasın...

Selam kızlarrr biz geldik..
herşey yolundaymış bebeğim iyi çok şükür.
pek hareketliydi bu seferrr maaşallah kuzuma
eve yeni gelebildik çok yoruldumm.
size yazayım dedim.hemen

maşallah canım Allah korusun minikini herşey yolundaymış hayırlısı ile doğduklarınıda görürüz inş.Allah eşine ve sana bağışlasın analı babalı olsun inş.

bu arada ılaclar ıse yaramıyor derken sunu demek ıstedım yanı menıde hücre goremedık ama kaan hoca mıkro tesede uretımın gayet ıyı olduğunu sadece yol bulamadığını soyledı ıltıhaptan yanı ılaclar ya da kullandıklarımız bılmıyorum temelde ıse yaradı sanırım ve ılerde normalden cıkıs olabılecegını soyledı kı zaten kabakulak hastalığı bellı bır sure durduruyormuş sperm cıkısını hepımızın hakkında hayırlsıı olsun

maşallah canım Allah korusun minikini herşey yolundaymış hayırlısı ile doğduklarınıda görürüz inş.Allah eşine ve sana bağışlasın analı babalı olsun inş.

AMİN cnm hepimizin miniklerini bağışlasın rabbimm..
çok şükür cnm herşey yolundaaa..
sende inşallah bebişlerinin hep iyi haberlerini duyarsın cnm:26::26:

cemreciğim canım kardeşim çok teşekkürler Allah sanada bu günleri göstersin inş.canım benim ançak fırsat buldum cevap yazabilmek için Allah senden razı olsun tabiki arkamızdan geleceksiniz hepinizden inş sırasıyla güzel haberler alacağız gerçekten bende mutlu oldum kaç gündür içimi kemiren birşey vardı şükürler olsun Rabbime
Hadi inşallah. önce sağlıklı olması tabi ama 1 kız 1 erkekte çok güzel olur sizin için. Yok canım sanırım söylediğin Pembe85 karıştırdın sanırım. Ben Pembe10'um.
evet karıştımışım ya kusura bakma ama ALLAH söylettirdi demek ki canım inş.Allahım sanada bu mutluluğu nasip etsin ....çok teşekkürler
şükürler olsun flz stres hiç bitmiyor ancak doğdukalrında belki ,ense ölçümleri beni çok rahatlattı ...Allahım tüm bebekleri korusun
gözünüz aydın bitanemmmmmmmmmmmm
allah meleklerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inş
ayyyyyyyyyy inş baharcığım inş işe başladım ya zaman su gibi akıyor sanki yoruluyorum ama zaman iyi geçiyor ...senin tayin işine çok sevindim bebeğin herzaman böyle hayırlı uğurlu nasipli kısmetli olsun inş.sende sağlıkla kucağına al inş.süpriz minikini
Nursenciğim çok sağol canım ya Allahım senin kuzunuda korusun her anım diken üstünde inan inş herşey hepimiz için hep yolunda gider
Amin
Allah bebişelerini hayırlısı ile kucağına sağlıkla almanı nasip etsin inşallah
mavimenekşe Allah razı olsun kardeşim ,amin canım Rabbim inş sanada da mutlulukların en güzeliğle sevinmeyi nasip etsin
Eyinas canım kardeşim benim Allah razı olsun ,normal doğum bana çok uzak sanki tabiki Rabbim bilir ama ayrıca ben normal doğumdan çok korkuyorummmmm:18:canım benim sizin için ben ne dualar ediyorum Allah doğumlarını göstersin hiç koklamazmıyım ayrıca Ankaraya görmeye geleceksin
doğduklarındada inş dediğin gibi birbirlerine düşkün olurlar inş.şimdilik hep üst üstteler bu bir mucize ya ....
canım benim sakın umudunu kesme

AMİN cnm hepimizin miniklerini bağışlasın rabbimm..
çok şükür cnm herşey yolundaaa..
sende inşallah bebişlerinin hep iyi haberlerini duyarsın cnm:26::26:

inş canım inş bizler çok zor geldik buralara Allahım tamamına eriştirir inş.şu anda bile bizi maddi manevi bizi çok zorluyor inan her gittiğimizde 200 yada 300 çok borçlandık...Allah bu yoldaki herkesin sabrını,azmini artırsın maddi manevi yardımcısı olsun ....hayırlısı ile inş dediğin gibi hep iyi ve haberler alırız hepimiz

canım kardeşim hakkını helal et ,acına ortak olamadım kendi derdime düştüm ,lütfen üzülme bu çok basit bir laf gibi ama sizlerin başından geçenleri bizde yaşadık ve bana üzülme diyen insanlara çok kızıyordum fakat çok haklılarmış,herşey Rabbimin elinde o nasip edecek inş ama sabır ve imtihan ....ben sana 7 yıldır çektiklerimizi yazsam ağlarsın şimdi düşünüyorumda nasıl sabretmişiz nelere maruz kalmışız ilk azo olduğumuzu öğrendiğimiz gün sanki eşim o gün 10 yıl yaşlandı yemeden içmeden kesildi,benim tüplerimin tıkalı olduğunu öğrendiğmiz gün yer yarılsaydıda içine girseydim anam beni hiç doğurmasaydı keşke demiştimmmmm daha o kadar çok şey varki yazacak ama bak şimdi ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME neler nasip etti lütfen hepinize söylüyorum Allahtan umudunuzu kesmeyin herşeyde vardır bir hayır zamanı gelince olacak inş.buna yürekten inanın....salı günü kliniğe gittik orada bir bayan ağlıyor ağlıyor eşi annesi babası hepsi onu sakinleştimeye çalışıyorlar öğrendimki eşi azoymuş kendini okadar çok yıpratıyor ki onu öyle görünce oraya bayılacaktım oturdum bende ağladım bu çok zor bir imtihan Allahım hepimizin bu yolda yardımcısı olsun .....
Gülerim canım kardeşim hayırlı haberlerini bekliyoruz lütfen eşine destek ol hep ona hiç üzülmediğini söyle şimdi onun senin desteğine çok ihtiyacı var ...çünkü eşim bana zamanında benim yüzünden olmuyor ayrılalım demişti ve içim çok yanmıştı

HEPİNİZE HAYIRLI SAHURLAR başınızı çok ağrıttım ,Allahım sevdiği kullar sevdiği vakitler hürmetine dualarımızı kabul etsin

herkese hayırlı sahurlarrrr
kızlar bugün ve yarın sınavlarım var sizlerde dua edin bana da hayırlıısyla geçeyim sınavımı:26::26:
inşlh istediğim bölüme gelmek nasip olur
sınavlardan sonra görüşmek üzereeeeeeeeeeeee

Canım benimmmm sınavlarınlarında başarılar diliyorum
inşallah geçiceksinn istediğin bölüme geliceksin..
Allah zihin açıklığı versin. bitanem görüşmek üzeree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…