iyyim espoir tv izliyordum
sen nasilsin?
iyim canim ne olsun
tv'de ne izliyorsun ? Bu aksam birsey yok sanki.
atv de yeni bir dizi vardi onu izledim
izliyorum ama aklim baska yerlerde
ya bizim bu halimiz ne olacak bole ne zaman bitecek bunlar ne zaman duzellecek bizim hayatimiz
kalbim sağol canım ya....inşallah bakalım ne olacak bizimde akibetimiz hiç bilmiyorum......artık hastanelerde para tuzağı gibi geliyo bana ..güvenim iyiden iyiye azaldı...ne deseler tamam diyoruz mecburen...bu son gittiğimiz hastaneye eşim karar verdi...inşallah doğru yerdeyizdir... ...elimizde ne var ne yok döküyoruz işte... umarım maddi manevi bu kadar uğraşıya değecektir hepimiz için...
kalbim34 canım bende senin kararına saygı duyuyorum...madem ki yapılabilecek son aşamaya geldiniz...canım sana bişi sölücem bundan 3-4 yıl önce anaokul öğr.kuzenimle çocuk esirgeme kurumuna gitmiştim...ordaki çocukları gördüm...hala gözümün önünden gitmiyor...yanımıza gelip kafalarını ellerinizin altına uzatıyolar,sevip okşayalım diye...getirdiğimiz hediyelere doğru düzgün bakmadılar bile...istedikleri hediye değil sadece ilgi ve sevgi...anlatırkan bile gözleim dolu...ordan ayrıldıktan sonra dedim ki kendime evlensem çocuğum olsa bile burdan bi çocuğu evlat edinicem...bizim tedavimiz sonuç versin vermesin benim kafamdaki bu..eşime de hatta bahsettim..o biraz aksi,kolay tamam demez.. ama onada zamanla kabullendirim..peki sen canım dönor yerine 2.seçenek olarak düşünmez misin evlat edinmeyi?
halen aklindan atamiyor musun yaaaaaaaaaaa
burdaki mucizeleri okumadin mi
neden bu kadar kafana takiyorsun
kaan aydos esine ilaç tedavisi yazdi o ilaci bir kullansin esin görkü hersey düzelicek
esinde çikis olur
yapma boyle cicek
evet atamiyorum uzuluyorum niye biz
ilac burda yok doktora sorcaktik bugun randevu alamadik vermediler yarin arayacaz tekrar
bakalim aile doktru ne diyecek esim vermez diyor ama bilmiyorum
denemekte fayda var
bakalim bizim doktorumuz bize verecek mi
türkiye'den getirtirme ihtimalin yok mu tanidigin yok mu türkiye'ye giden
yok simdilik giden olsada isteyemeyiz
bakalim doktorl akonusalim sonraa dusunuruz
internetten satiliyormu o ilac haberin varmi
internetten satilip satilmadigini bilmiyorum
hiç bakmadim
o ilaç ovulasyon ilaci tüp bebek tedavisinde kadinlar kullaniyor
mutlaka vardir hollandada bu kesin fakat ismi degisik olabilir
doktora ovulasyon ilaci oldugunu söyleyin
sempatiksalakcinni
bizim randevu cuma günü bakalim bizede verecek mi doktorumuz
haberlesiriz
sempatiksalakcinni
bizim randevu cuma günü bakalim bizede verecek mi doktorumuz
haberlesiriz
tamam arkadasim
sana iyi geceler ben cikiyorum
tamam arkadasim
sana iyi geceler ben cikiyorum
sagol
sanada iyi geceler
mrb.arkaşlar....sperm testi sonucunu aldık ...beklediğim gibi çıktı canlı sperm bulunmadı.yine sıfır..ya kızlar bilen varsa lütfen söylesin...eşim madem m.tese ameliyatına giricek tekrar niye bize genel test yaptıdılar anlayamadım...boşu boşuna 600 tl verdik gibi geliyo bana...bunu dr.a da sordum azospermin sebebini öğrenmek için gerekiyomuş...m.tese olanlarda önce genel test yapıyolarmı ki?
kızlar bu aralar gelemedim topige neler olmuş neler..............................
umunukaybetme yaaa canım çok güzel bir haber bu.............hadi inş.......bebişlerinin haberinide verdigin günler gelicek burdan................................
sevgidolu dogum günün kutlu olsun...................................bir dahaki yılda bebişlerin yanında olsun inş..
eşim 19 ocak 2010 başkentte tese oldu o gun olanlarda sperm buldular tup bedbek yapacak kadar bızım sadece bır sperm var bırde persembeye bellı olacak parçalar bıyopsı sonucuna gore olup olmuyacagı belllı olacak bu cahıll aıler varya esımın testısı 1 yasında ındırılmesı lazımmış aılesi 4 yaşında ındırtmış sonrada doktora goturmemiş neymiş doktor bıse olmaz demış ışte oldu çocugum olmıyacak ALLAHIM SABIR VER BIZE
canım benim geçen hafta yaptıracaktık dr izine çıkmış bu ctesi inşallah bizimde yüzümüz güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?