cnm yazmıştım ama cvp alamadım. Ben 14. Cüz okudum bir cüz daha alabilirim.listeye göre 24 olabilir .cvp yazarsan sevinirim cnm
Canım herkesin durumuna göre değişebiliyor bu ilaçların kullanım şekilleri
Amin canım inşallah dediğin gibi olur.
Ama Rabbim nasip kısmet etmedikten sonra vakti saati gelmedikten sonra her şey boş değil mi arkadaşım.
şükür cnm ii olmana sevindim de keyfin yok demekiyim elhamdülillah.bu aralar keyfim yok pek yazmıyorum buralara.
Hayırdır inşallah bende merak ettim şimdi.Umarım güzel şeyler için adım söylenmiştir.
Görümcem geçen hafta geldi 2-3 gün kalıp gitti.Ben kendisinden pek hoşlanmadım.Ailesi çok serbest yetiştirmiş.Bizim aileye uygun değil.Ayrıca ateistmiş kendisi.bunu duyunca çok moralim bozuldu belli etmedim ama.
Eşim kendisini sevdi tabi yıllardır içinde kardeş hasreti vardı.
O yüzden gelişmeleri yazmadım.
Eve gelince yine köydeyiz.Bizi buraya bağladılar anam gidemiyoz bir yere.
herkese hayırlı geceler Allahın selamı üzerinize olsun,sıkıntıda olan kardeşlerim Rabbim sıkıntılarınızı şu ramazanı şerif hürmetine gidersin ,hayırlısı ile sizlerde bebeklerinize kavuşun inş.
BAHARCIĞIMMMM canım gözlerin aydın olsun maşallah kalp atışlarını duymuşsun süpriz yumurtanın aferin ona ,hayırlısı ile kazasız kavuş yavruna seni çok merak ettim ama inan ancak fırsat buldum iş beni çok yoruyor eve kendimi nasıl atıyorum bilmiyorum sonrada uyuyup kalıyorum hakkını helal et ...seni tekrar tekrar tebrik ediyorum mutluluğun daim olsun
TÜLAYYYYYYY2O canım 1 adet ayetel kursi okunacak öylemi bende okurum özellikle cuma günü okuyup adını söyler dua ederim Allah kabul etsin .hayırlısı ile sizlerdende güzel haberler alacağız Allaha sığının
Hepinizi kardeşce duygularla öpüyorum Allaha emanet olun ,hepinizden hayırlı haberler bekliyorum hiç canınızı sıkmayın vakti zamanı gelince Allahın izniyle olacak herkesi Allaha havale edin lütfen kendinizi yıpratmayın gecen hergün ömürden ......hepinize hayırlı ramazanlar
kızlar dua edin ya çok rahatsızım.. kaç gündür sancıdan ölüyordum bugun eski doktoruma gittim doktor ulturasyon da bakınca bu ne ya dedi her yerin yumurta olmuş... yumurtalar toplanmadığı için yumurtalıklar çok şişmiş.... 2 günde bi kontrole gitmem gerekiyormuş... imtihan üstüne imtihan... bide eski doktorum biliyordu tüp bebeğe başladığımızı sordu ameliyatta bulunamadığını söyleyince " biliyorsun demi başka bir çare yok " dedi zoruma gitti ya zaten bugünlerde her şey zoruma gidiyor... 25 yaşında hiç bir zaman ANNE olamayacağını öğrenmek bütün umutların bitmesi... kalbimi paramparça ediyor.....dualarınız da beni de unutmayın
bide celalettin hocaya nasıl ulaşabilirim....????????
baharcım benide eklermısin listeye....
ya bu azosperm tablosu umut oldu bana bizim gibi azoda sebebi bilinmeyen bir çok arkadaş celalettin hocada tedaviye başlamışş.. belki bizimde bir şansımız olabilir...
Merhaba bahar hanım azosperm tablosundan durumunuzu gördüm ve heyecanlandım çünkü sizinle çok benzer durumumuz var. benim eşimde küçükken lenfoma dan kemoterapi radyoterapi görmüş bunun nedenle azosrermi. 2 kere umut tüp bebek mikrotese olduk sperm bulunamadı.hatta emre bey artık uğraşmayın kökhücreyi bekleyin tedavinize ben devam etmem dedi. ama biz umudumuzu yitirmedik kaan aydos hocaya gitmeye karar verdik.hatta 2 saat sonra yola çıkacağız. sizin paylaşımınızı görünce umudum arttı. sizde başlangıçtan itibaren neler yaptınız bu mutlu sona Rabbim sizi nasıl eriştirdi bana yazarsanız çok sevinirim. Allaha emanet olun
BAHARRRRRRRRRRRRRRR pıt ptıları duymuşsundarısı kokusunu içine çektiğin günlere olsun inş
Merhaba bahar hanım azosperm tablosundan durumunuzu gördüm ve heyecanlandım çünkü sizinle çok benzer durumumuz var. benim eşimde küçükken lenfoma dan kemoterapi radyoterapi görmüş bunun nedenle azosrermi. 2 kere umut tüp bebek mikrotese olduk sperm bulunamadı.hatta emre bey artık uğraşmayın kökhücreyi bekleyin tedavinize ben devam etmem dedi. ama biz umudumuzu yitirmedik kaan aydos hocaya gitmeye karar verdik.hatta 2 saat sonra yola çıkacağız. sizin paylaşımınızı görünce umudum arttı. sizde başlangıçtan itibaren neler yaptınız bu mutlu sona Rabbim sizi nasıl eriştirdi bana yazarsanız çok sevinirim. Allaha emanet olun
seni çok iyi anlıyorum bende o kadar çok şey yaşadım ki...rabbim herkese vicdan merhamet versin kısaca insanlık duygusu versin..rabbimin verdiğinle rabbimin nasip etmediği kişilere hava atanlara gösteriş yapanlara başka diyecek bir lafım yok artık..rabbim beni sınadı benim sınavımdı çok şükür herkesin olmaz dediği mucize bebeğim şimdi benimle kucağıma almama az bir zaman kaldı inşallah..rabbim herkesin gönlüne göre versin herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin..siz sadece dua edin eminim sizde buraya hamile olduğunuzu yazacaksınız
cnm nasılsın seni merak etim ben geçen uykumda biri bana senin adını söledi ama kim niye söledi bilmiyorum ruya da görmedim hayırdır inşlh cnm tatlım eşinin kardeşi geldimi ne oldu yazmışsıan ben görmedim de merak ettim senin ev işi ne oldu cnm :26:
cnm inşlh hormon testleriniz ii çıkar tatlım
ayy sperm testti isticek mi acaba
inşlh şu ramazan günüde senin halaynı çekelim cnm hadi inşlhhh ay çok meraklandım şimdi test isterse yaz güzelim buray ahadiiii
cnm seni o kadar ii anlıyorum ki senin şu durmunu ben kızkardeşim de, gelinimiz de, görümcemin kızında, ve apartmana benden sonra gelen 3 gelinin doğumda hepp aynı şeyleri yaşadımnm o kadar ağır geliyor ki ama inşlh sende bu günleri atlatıp sende yazacaksın hamileyim diye bu günler geçecek sana sabır lar olsun şimdi atlatacaksın cnm en kısa zmaan da:26:
saol canım çok şükür herşey yolunda hep böyle olur inş
canım bol bol dinleniyorum zaten...
sadece iyiysem yemeğimi yapıyorum ufak tefek işleri yapıyorum okadar...
diğerlerini eşim yaptırmıyor zaten...
yarın kayınvalidem gelicek 5-6 günlüğüne o gelince biraz daha rahat ederim...
canım seni okadar iyi anlıyoruz ki burada bu sıkıntıyı yaşamamış olan yoktur heralde...
bende mart sonunda üst kat komşumun hamile olduğunu öğrenince çok kötü olmuş saatlerce ağlamıştım kendime...
şimdi bebişi oldu pazartesi görmeye gittim bu defa o tebrik etti beni öğrenince çok sevinmiş...
hele nisan sonunda görümcemin kaçmasının üstünden 1 ay geçmeden hamile olduğunu öğrenince kendimi kaybetmiştim...
günlerce ağladım rabbim biz bukadar isterken niye olmuyor bizi de sevindir diye şimdi aramızda 3 ay var...
arayıp tebrik bile edememiştim laf dönüp dolaşıp bana gelir kendimi tutamam ağlarım diye...
10 gün sonra falan kendimi toplayıp aradım kayınvalidemi tebrik ettim...
darısı senin başına kızım dedi ben tutamadım kendimi oda ağladı benimle...
bende duyunca üzüldüm ben sizden bekliyordum bu haberi dedi...
uzun uzun konuştuk ağladık döktük içimizi...
ben kayınvalideme bu konuda hiç bukadar açık olmamıştım içimdeki acının boyutunu hiç bilmiyordu...
öyle bi döküldü ki içimdeki acı hıçkırıklarla konuştum...
döktük içimizi rahatladık kapattık teli...
sonra teyzemden duydum teyzem tebrik edince çok sevindim allah aratmadan verdi şükür demiş...
bi kötülük var mı bu sözde ama ben tabi biz arıyoruz ya dedim...
insan o durumda herşeyden alınıyor...
beni kıskandırmak için uğraşan çevremde kimse olmadı ama olmasına gerek yokki...
biz zaten bukadar isteyipte kavuşamadığımız için içimiz hep yanıyor...
bi başkasının mutluluğu bizim acımızı aklımıza getirmemize sebep oluyor...
biz kendimize ağlıyoruz kendimize üzülüyoruz yoksa kimseyi kıskandığımızdan değil...
rabbim bize bi mucize nasip etti 3 haftadır yaşıyoruz bu mutluluğu...
rabbim hepinize nasip etsin tüm acılarınız son bulsun inş
sıkma canını arkadaşım şu cellaletin hocayı sende araştır.onda tedavi oluyomusunuz bilmiyorum amaemre hocadan cevap geldi canlar.
ben durumumuzu detaylı bir şekilde yazdım m.tese olmayı düşünmüyoruz ama fikrini öğrenmek istedim.
cevabı şöyle :
AZFC ve d bölgesi delesyonlarında benim tecrübemde sperm bulma oranım %50. İki kez M. TESE yapılmış ve sperm bulunamamış. Ben 3. operasyonu önermiyorum. Bence, yeni gelişmeler olursa bunları denemeliyiz.
bu cevabı tahmin ediyordum ama yinede içim burkulmadı değil...
kızlar dua edin ya çok rahatsızım.. kaç gündür sancıdan ölüyordum bugun eski doktoruma gittim doktor ulturasyon da bakınca bu ne ya dedi her yerin yumurta olmuş... yumurtalar toplanmadığı için yumurtalıklar çok şişmiş.... 2 günde bi kontrole gitmem gerekiyormuş... imtihan üstüne imtihan... bide eski doktorum biliyordu tüp bebeğe başladığımızı sordu ameliyatta bulunamadığını söyleyince " biliyorsun demi başka bir çare yok " dedi zoruma gitti ya zaten bugünlerde her şey zoruma gidiyor... 25 yaşında hiç bir zaman ANNE olamayacağını öğrenmek bütün umutların bitmesi... kalbimi paramparça ediyor.....dualarınız da beni de unutmayın
bide celalettin hocaya nasıl ulaşabilirim....????????
herkese hayırlı geceler Allahın selamı üzerinize olsun,sıkıntıda olan kardeşlerim Rabbim sıkıntılarınızı şu ramazanı şerif hürmetine gidersin ,hayırlısı ile sizlerde bebeklerinize kavuşun inş.
BAHARCIĞIMMMM canım gözlerin aydın olsun maşallah kalp atışlarını duymuşsun süpriz yumurtanın aferin ona ,hayırlısı ile kazasız kavuş yavruna seni çok merak ettim ama inan ancak fırsat buldum iş beni çok yoruyor eve kendimi nasıl atıyorum bilmiyorum sonrada uyuyup kalıyorum hakkını helal et ...seni tekrar tekrar tebrik ediyorum mutluluğun daim olsun
TÜLAYYYYYYY2O canım 1 adet ayetel kursi okunacak öylemi bende okurum özellikle cuma günü okuyup adını söyler dua ederim Allah kabul etsin .hayırlısı ile sizlerdende güzel haberler alacağız Allaha sığının
Hepinizi kardeşce duygularla öpüyorum Allaha emanet olun ,hepinizden hayırlı haberler bekliyorum hiç canınızı sıkmayın vakti zamanı gelince Allahın izniyle olacak herkesi Allaha havale edin lütfen kendinizi yıpratmayın gecen hergün ömürden ......hepinize hayırlı ramazanlar
Bende okurummm canımmm.
selam canlar.
hergece bi bakiyorum ama yazmaya firsat olmuyo.
TULAYcim bende okurum senin icin ins.sende hemen hamis olup isteyenlere okursun canim benim.
(gecen yil bir hanimla tanismistik benim bebegim olmadigini soyleyince sende hamile olacaksin uzun boylusun cok guzel olursun demisti.
ben icimden amin ahhh keske demistim.)
mubarek zamanlarda ins dualarimiz kabul olur,su yanan yureklere bebeleri basmayi nasip et Allah im amin.
canım çok sağol desteklerin için.buna benzer bir durumu bende yaşadım görümcem doğum yaptığında
kendimi tutamayıp evde çok ağlamıştım sonra toparlandım kayınvalidemi aradım hayırlı olsun demek için
tam dedim baktım kayınvalidemin sesi titriyo yarım yamalak darısı size diyebildi kadıncağız sonra o ağladı
ben ağladım tabiki açıkldık ikimizde dertleştik epey ama çok şükür ki kayınvalidem çok iyidir.her anımda
yanımda olur Allah razı olsun.Neyse inşallah bugünler de geçer Rabbim büyük sadece sabır diliyorum acılarımın dinmesi için.
cnm sıkma canını elbet b, çıkış yolu bulunuremre hocadan cevap geldi canlar.
Ben durumumuzu detaylı bir şekilde yazdım m.tese olmayı düşünmüyoruz ama fikrini öğrenmek istedim.
Cevabı şöyle :
Azfc ve d bölgesi delesyonlarında benim tecrübemde sperm bulma oranım %50. Iki kez m. Tese yapılmış ve sperm bulunamamış. Ben 3. Operasyonu önermiyorum. Bence, yeni gelişmeler olursa bunları denemeliyiz.
Bu cevabı tahmin ediyordum ama yinede içim burkulmadı değil...
bak işte okadar yakın ki yaşadıklarımız onun için bukadar iyi anlıyoruz birbirimizi...
herkes tek tek kavuşacak evladına inş geride kalacak bu yaşanılanlar
sağol canımsizin sorun neydi azo spermmi sizde denedinizmi tüp bebek
cnm sıkma canını elbet b, çıkış yolu bulunur
sen yineden ümidini kesme bak hepimizi bi ümitle onca iğne ilaç kürü uyguluyoruz
allah büyük bir gün bizlerinde yüzünü güldürür inşlh...
Sen neler yapıyosun cnm
bu sene antalyaya gelmiyomusunuz
buralar çok sıcak
sizin oralar serindir heralde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?