Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağol canımsizin sorun neydi azo spermmi sizde denedinizmi tüp bebek

kızlar bugünlerde içim yanıyo yine benim yaa
görümcem yeni doğum yaptı Allah yavrusunu kendisine bağışlasın
tipik kıskandırma olayları var işte herkesin az çok bildiği şeyler diye
bide eşimin bir akrabası daha evleneli 2 ay oldu face de gördüm hamileymişş benim gel gitlerim geldi yine
utanmasam iş yerinde hıçkıra hıçkıra ağlayacam şimdi

Son düzenleme:
mrb aranıza yeni katıldım
seni çok iyi anlıyorum ben tüp bebek yaptırdıktan ve negatif sonuç aldıktan hemen kısa süre sonra görümcem doğum yapmıştı ve aradan kısa bi zaman geçtikten sonra diğer görümcemde doğum yaptı çok üzülmüştüm aslında hiç bir kıskandırma olayı olmadı ama ben o konuda çok hassas olduğum için çok üzülmüştüm
şimdi görümcelerimin bebekleri büyüdü kocaman oldu ama hala daha bende bişey yok
evlendikten sonra o kadar çok hamile haberi duydum ki bizle bir evlenenler 2. bebeklerini bile doğurdu

ballandıra ballandıra hamileyken anlatırdı gerçi bana tek bir kelimesi yetti de arttı ilk hamileyken bana söylemek istememiş
3 ayını doldurduktan sonra sölyeyecekmiş gerçi ben bunu da başkasından duydumçok ağlamıştım sanki ben karnındaki
bebeği kıskanacamda bişey olacak diye korktu herhalde şimdi doğum yaptı artık o kadar kafayı takmıyorum onu ama iyi harketleri
bile gözüme batar oldu.gerçi doğumdan sonra bir zararı olmadı.ama ben bir kere taktım kafayı yaa ondan.bebeğe bile dokunurken çekiniyorum sayesinde

Son düzenleme:

çok sağolun tşkler dilekleriniz için.
kendinize dikkat edin.

sevgilerimle

gözünüz aydın çok sevindim hayırlı olsun..

inşh testlerde normal çıkar tez zamanda bebiş gelir.

hayırlı olsun bahar canım çok sevindim
kendinizi yormayın şimdi

Hayır canım onlar halen duruyor.
Sadece kferex ve hprex bitmişti.
Ersel bey hemen üretimi başlatmalıyız demiş.
Şu anda işte tozları kullanıyor.

Anladım canım sağol,eşime haplardan sonra demiş, umarım bir yanlış anlaşılma olmamıştır,kendim konuşmayınca hep bir tereddütte kalıyorum.Sizdede inşallah ersel beyin dediği gibi hemen üretim başlar ve ilk kontrolünüzde spermleri görürsünüz arkadaşım

ARKADAŞLAR RAMAZANDA HEP BİRLİKTE HATİM YAPMAK İÇİN CÜZ DAĞITIYORUM
DUALARIMIZ DİLEKLERİMİZ İÇİN RAMAZANI ŞERİF DE KURAN-I KERİM i HEPBİRLİKTE HATMEDELİM
ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ETSİN
CÜZ ALIP OKUMAK İSTEYENLER BANA SÖYLESİN

DERYA6-----------------------------------İLK 10 CÜZÜ OKUYOR
ESMA ------------------------------------11 NCİ CÜZÜ OKUYOR
LAMYAY----------------------------------12. CÜZÜ OKUYOR
HUZURYOLU------------------------------13. CÜZÜ OKUYOR
İLKBAHAR_İLKBAHAR------------------------14. CÜZÜ OKUYOR
PEMBE85-----------------------------------15.CÜZÜ OKUYOR
CEMREM29--------------------------------16 17 18 19 20 NCİ CÜZLERİ OKUYOR
ESE44--------------------------------------21
NİLDA15-----------------------------------22 NCİ CÜZÜ OKUYOR
ECRİN23------------------------------------23 NCÜ CÜZÜ OKUYOR
TULAY20-----------------------------------30 NCU CÜZÜ OKUYOR

cnm yazmıştım ama cvp alamadım. ben 14. cüz okudum bir cüz daha alabilirim.Listeye göre 24 olabilir .Cvp yazarsan sevinirim cnm

selam kızlar
ben dün emre hocaya mail attım ama henüz cevap yok maillere cevap yazmıyormu acaba.
bilgisi olan varmı?

Canım herkesin durumuna göre değişebiliyor bu ilaçların kullanım şekilleri
Amin canım inşallah dediğin gibi olur.
Ama Rabbim nasip kısmet etmedikten sonra vakti saati gelmedikten sonra her şey boş değil mi arkadaşım.

Görebilmişsiniz miniğinizi. Ne güzel bir duygudur. Ben ilk defa duydum kalp atışının duyulmasının bebek için sakıncalığı olduğunu ne sakıncası varmış acaba? Bir şey dedi mi doktorunuz? Birde karından mı muayene oldun? Darısı bizim başımıza inşallah.

Ah Canım ya üzme ne olur kendini. Bak gör sende yazacaksın buraya hamileyim diye. Allah'a sığınıp sabretmekten başka yapacağımız bir şey yok. İnşallah Allah en kısa zamanda güzel haberlerini vermeyi nasip eder.

seni çok iyi anlıyorum bende o kadar çok şey yaşadım ki...rabbim herkese vicdan merhamet versin kısaca insanlık duygusu versin..rabbimin verdiğinle rabbimin nasip etmediği kişilere hava atanlara gösteriş yapanlara başka diyecek bir lafım yok artık..rabbim beni sınadı benim sınavımdı çok şükür herkesin olmaz dediği mucize bebeğim şimdi benimle kucağıma almama az bir zaman kaldı inşallah..rabbim herkesin gönlüne göre versin herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin..siz sadece dua edin eminim sizde buraya hamile olduğunuzu yazacaksınız

Canım maşallah ne güzel bir haber. Azospermi de en kolay sonuca ulaşılabilir bir durumdasınız. Yani içerde bol bol üretim ver çıkışınız yok. Bende eşimin durumunu öğrendiğimde böyle bir azospermi diye ümitlenmiştim. Ama öyle olmadı. Nasip kısmet. İnşallah en kısa zamanda güzel neticeler alıp bizimle de paylaşırsınız.

Hayır canım onlar halen duruyor.
Sadece kferex ve hprex bitmişti.
Ersel bey hemen üretimi başlatmalıyız demiş.
Şu anda işte tozları kullanıyor.
cnm nasılsın seni merak etim ben geçen uykumda biri bana senin adını söledi ama kim niye söledi bilmiyorum ruya da görmedim hayırdır inşlh cnm tatlım eşinin kardeşi geldimi ne oldu yazmışsıan ben görmedim de merak ettim senin ev işi ne oldu cnm :26:
cnm inşlh hormon testleriniz ii çıkar tatlım
ayy sperm testti isticek mi acaba
inşlh şu ramazan günüde senin halaynı çekelim cnm hadi inşlhhh ay çok meraklandım şimdi test isterse yaz güzelim buray ahadiiii
cnm seni o kadar ii anlıyorum ki senin şu durmunu ben kızkardeşim de, gelinimiz de, görümcemin kızında, ve apartmana benden sonra gelen 3 gelinin doğumda hepp aynı şeyleri yaşadım nm o kadar ağır geliyor ki ama inşlh sende bu günleri atlatıp sende yazacaksın hamileyim diye bu günler geçecek sana sabır lar olsun şimdi atlatacaksın cnm en kısa zmaan da:26:

selamün aleyküm kızlar nasılsınız inşallah herkes iyidir
ben de iyiyim şükür hiç girip yazasım yok niyeyse sadece dualar için bakıyorum ve çıkıyorum
yarın kontrolüm var kısmetse minik bebeğimi görücem inşallah
Rabbim sizlere de göstersin inşallah canlarım bu günleri
BAHARCIM pek okuyamadım ama kalbinin attığını görmüşsün bebeğinin gözünüz aydın
biz de ilk duymamıştık çoookkk derinden gelmişti ses ama kalbinin attığını görmüştük
meleğin sağlıkla büyür inşallah
Rabbim tüm anne adaylarına kolay doğumlar nasip etsin,evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
Allaha emanet olun canlarım görüşmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…