sağol canımmalesef bir bilgim yok ama telefon açarsan bilgi verirler o konuyla alakalı....
bikaç ay sonra dediğin gibi kendine gelmiş olursun sıkma canını vardır yaradanın bir bildiği
yeni bir başlangıç yaparak gidersin inşallah
Yeni bir başlangıç yeni bir umut olsun inş
mrb aranıza yeni katıldımkızlar bugünlerde içim yanıyo yine benim yaa
görümcem yeni doğum yaptı Allah yavrusunu kendisine bağışlasın
tipik kıskandırma olayları var işte herkesin az çok bildiği şeyler diye
bide eşimin bir akrabası daha evleneli 2 ay oldu face de gördüm hamileymişş benim gel gitlerim geldi yine
utanmasam iş yerinde hıçkıra hıçkıra ağlayacam şimdi
mrb aranıza yeni katıldım
seni çok iyi anlıyorum ben tüp bebek yaptırdıktan ve negatif sonuç aldıktan hemen kısa süre sonra görümcem doğum yapmıştı ve aradan kısa bi zaman geçtikten sonra diğer görümcemde doğum yaptı çok üzülmüştüm aslında hiç bir kıskandırma olayı olmadı ama ben o konuda çok hassas olduğum için çok üzülmüştüm
şimdi görümcelerimin bebekleri büyüdü kocaman oldu ama hala daha bende bişey yok
evlendikten sonra o kadar çok hamile haberi duydum ki bizle bir evlenenler 2. bebeklerini bile doğurdu
canım benim kıyamam,inş. o gözyaşların da dua yerine geçmiştir Yüce Allah katında.inan kimseyi ağlatmak gibi bir düşüncem yoktu
canım inan buradaki tüm anne ve babalar en iyi anne ve baba olacaklar.onlar başkaları gibi çocuklarını beklemiyorduk diyip aldırmak için doktor aramayacaklar ya da bir tenha yerde onu terketmeyecekler,ya da umursamazlıktan gelmeyecekler.gün gün emekle öncelikle babalar bilecek değerlerini.çünkü onlar daha çok gayret içindeler bir canlıya ulaşmak için geçen süreçte kadınlar hamilelik döneminde onlarsa yıllarca tedavide fedakarlık yaptılar.çocukların sorumluluğunu sadece anneye bırakmayan,çocuk için emek veren güçlü babalar buradakiler ve anneler de en fedakar ve bilinçli olanlarlar.zor kazanılmış bir canın kıymetini bilen ümit dolu olmak neymiş herkese gösteren,ellerinden geleni yapan fiili duaları ve bekleyişteki tevekkülü yaşayan en anlamlı insanlar buradaki anne ve babalar
Yüce Allah kimseyi yavrusuz bırakmasın.İnş. sana da bekleyişte olan diğer arkadaşlarımıza da,şuan bebek bekleyenlere de sağlıkla tamamına eren hamilelikler sonucu sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin.eşimin her gün iğne vurulması,tadına bakıp geri türkürdüğüm kök,çay karışımlarını içmesini gördükçe inş. bu fedakarlığını bilen bir evladın olur derim.
konuyu sessiz takip edenlerdendim.inş. daha çok katılmaya,mutlu haberleri paylaşmaya,mutluluklarla mutlu olmaya daha çok gelirim.eşimden şimdi devraldım çocuk sahibi olmadaki süreçte top şimdi bende.iştişare ettiği doktor sizin bebekler nazlı,kolay gelmiyorlar dünyaya aman eşiniz dikkat etsin demiş.:hayırlısı bakalım.hamile olan arkadaşlar da çocuk isteyen arkadaşlar da Yücel Allah'ın merhameti,şefkatiyle birlikte olsunlar.Yüce Allah hepimizin yardımcısı olsun...
merhaba kızlar nasılsınız bugün....
ben güzel haberler aldım eve yeni geldim hemen paylaşmak istedim sizinle
emre bey muayene etti eşimi ve doğuştan kanalları yokmuş ilk dediği an dünya başımıza yıkıldı sanki sonra %99 sperm buluruz hiç canınızı sıkmayın Tüp bebek yöntemiyle hamile kalabilirsin dedi.
sadece genetik bir test istedi azda olsa çocuğumuzun kistik fibrozis denen bir hastalığı olabilirmiş. Bunun için test yaptırıp sonuçlarını beklicez
İnşallah iyi olucak herşey
emre bey muayene etti eşimi ve doğuştan kanalları yokmuş ilk dediği an dünya başımıza yıkıldı sanki sonra %99 sperm buluruz hiç canınızı sıkmayın Tüp bebek yöntemiyle hamile kalabilirsin dedi.
sadece genetik bir test istedi azda olsa çocuğumuzun kistik fibrozis denen bir hastalığı olabilirmiş. Bunun için test yaptırıp sonuçlarını beklicez
selam canlarrrrrrr çok şükür güzel haberlerle geldim size
allaha şükür bebişimizi ve pıt pıt kalp atışını gördük
drum ilk 3 ay kalp sesinin dinletilmesini bebek için uygun görmediğini söyledi...
sesini duyamadık ama uzun uzun izledik ekrandan meleğimi
9,17 mm olmuş miniğim
dr kalp atışı, herşeyi çok güzel dedi...
aynı ilaçlarıma devam edicekmişim...
1 ay sonra tekrar kontrolümüz var 2'li testimiz yapılacakmış...
şükürler olsun mucizem bizimle rabbim hepinize göstersin bu günleri inş
bizden bukadar teyzeleri çok yorgunuz yarın görüşürüz uzun uzun...
hepinizi kocamannnnnnnnn
Hayır canım onlar halen duruyor.
Sadece kferex ve hprex bitmişti.
Ersel bey hemen üretimi başlatmalıyız demiş.
Şu anda işte tozları kullanıyor.
canım bende 23.cüz almak ıstıyorumm cevabını beklıyorum
ARKADAŞLAR RAMAZANDA HEP BİRLİKTE HATİM YAPMAK İÇİN CÜZ DAĞITIYORUM
DUALARIMIZ DİLEKLERİMİZ İÇİN RAMAZANI ŞERİF DE KURAN-I KERİM i HEPBİRLİKTE HATMEDELİM
ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ETSİN
CÜZ ALIP OKUMAK İSTEYENLER BANA SÖYLESİN
DERYA6-----------------------------------İLK 10 CÜZÜ OKUYOR
ESMA ------------------------------------11 NCİ CÜZÜ OKUYOR
LAMYAY----------------------------------12. CÜZÜ OKUYOR
HUZURYOLU------------------------------13. CÜZÜ OKUYOR
İLKBAHAR_İLKBAHAR------------------------14. CÜZÜ OKUYOR
PEMBE85-----------------------------------15.CÜZÜ OKUYOR
CEMREM29--------------------------------16 17 18 19 20 NCİ CÜZLERİ OKUYOR
ESE44--------------------------------------21
NİLDA15-----------------------------------22 NCİ CÜZÜ OKUYOR
ECRİN23------------------------------------23 NCÜ CÜZÜ OKUYOR
TULAY20-----------------------------------30 NCU CÜZÜ OKUYOR
Anladım canım sağol,eşime haplardan sonra demiş, umarım bir yanlış anlaşılma olmamıştır,kendim konuşmayınca hep bir tereddütte kalıyorum.Sizdede inşallah ersel beyin dediği gibi hemen üretim başlar ve ilk kontrolünüzde spermleri görürsünüz arkadaşım
selam kızlar
ben dün emre hocaya mail attım ama henüz cevap yok maillere cevap yazmıyormu acaba.
bilgisi olan varmı?
selam canlarrrrrrr çok şükür güzel haberlerle geldim size
allaha şükür bebişimizi ve pıt pıt kalp atışını gördük
drum ilk 3 ay kalp sesinin dinletilmesini bebek için uygun görmediğini söyledi...
sesini duyamadık ama uzun uzun izledik ekrandan meleğimi
9,17 mm olmuş miniğim
dr kalp atışı, herşeyi çok güzel dedi...
aynı ilaçlarıma devam edicekmişim...
1 ay sonra tekrar kontrolümüz var 2'li testimiz yapılacakmış...
şükürler olsun mucizem bizimle rabbim hepinize göstersin bu günleri inş
bizden bukadar teyzeleri çok yorgunuz yarın görüşürüz uzun uzun...
hepinizi kocamannnnnnnnn
kızlar bugünlerde içim yanıyo yine benim yaa
bide eşimin bir akrabası daha evleneli 2 ay oldu face de gördüm hamileymişş benim gel gitlerim geldi yine
kızlar bugünlerde içim yanıyo yine benim yaa
cnm nasılsın seni merak etim ben geçen uykumda biri bana senin adını söledi ama kim niye söledi bilmiyorum ruya da görmedim hayırdır inşlh cnm tatlım eşinin kardeşi geldimi ne oldu yazmışsıan ben görmedim de merak ettim senin ev işi ne oldu cnm :26:Hayır canım onlar halen duruyor.
Sadece kferex ve hprex bitmişti.
Ersel bey hemen üretimi başlatmalıyız demiş.
Şu anda işte tozları kullanıyor.
cnm inşlh hormon testleriniz ii çıkar tatlımevt bebiş sağlıklı iyi olsunda sizde 3 ay sonra duyun miniğinin kalp atışlarını
eşin nasıl cnm iyi değilmi
işinden de memnunmu çok şükür artık herşey yoluna giriyor
inşlh okula yakın güzel de bir ev bulursun çok rahat edersin
amin inşlh cnm rabbim bana ve benim durumumda olan herkese en kısa zamanda evlat versin..
haftaya çarşamba yani bugün eşim hormon tahlşillerini yaptıracak
celalettin hocayı arayacağım sperm testi ni isterse onu yaptıracağız cnm ..
inşlh güzel sonuçlar çıkar....
cnm seni o kadar ii anlıyorum ki senin şu durmunu ben kızkardeşim de, gelinimiz de, görümcemin kızında, ve apartmana benden sonra gelen 3 gelinin doğumda hepp aynı şeyleri yaşadımkızlar bugünlerde içim yanıyo yine benim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?