Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

haklısın cnm BİZDE olumsuz 2 ameliyat geçirdik
çok zor günlerdi ama insan mücadele etmektende kendini alakoyamıyor işte
demek antalyaya gelip gittiniz
çok geçmiş olsun cnm panik atak hastalığının zor olduğunu duymuştum inşlh tedavi ile çok çabuk atlatabilirsin
bende iyiyim cnm ne olsun işte iş güç tedavi
her türlü mücadeleye devam ediyoruz
benim de kolum ağrıyordu uzun zamandır ve dayanılmaz ağrılarım vardı
geçen hafta bende dr gittim
boyun düzleşmesi ve boyun fıtığı çıktı
bende fizik tedaviye başladım 15 gün lüğüne inşlh biraz rahatlarım...
öyle işte cnm sıkıntılar bitmiyor ama yinede bu halimize ve bu günlerimize binlerce kez şükürler olsun...

INSALLAH CANIM DEDIGIN GIBI OLUR SU VAKTE KADAR COK GUZEL GECTI HAMILELIGIM (DARISI BUTUN ARKADASLARIMIN BASINA ) BUNDAN SONRA BI PROBLEM CIKMAZ INSALLAH DOKTOR SONUCLAR IYI CIKMAZSA CAGIRIRZ DEMISTI CAGIRINCA MORALIM COK BOZULDU BUGUN GITTIM TEKRARDAN BU DEFA 100 GR GLIKOZLA TEST YAPILDI ACLIK SEKERIM 122 4 SAAT KALDIM HASTANEDE HER SAAT BASI KONTROL ETTILER DIGER ALINAN SONUCLARI BILMIYORUM BAKALIM DOKTOR CAGIRIRSA TEKRAR OZAMAN KOTU INSALLAH CAGIRMAZ DUA EDIN BITANEM

AYY CANIM BENIM ICIME SU SERPTIN BEBEGIM SAGLIKLI OLSUNDA BEN HIC BISIYE NAZLANMAM ASERMEM YETERKI BI SIKINTI OLMASIN

OHHH COK SUKUR RABBIM BUTUN TESTLERI SAGLIKLA ATLATMAYI GUZEL SONUCLAR ALMAYI NASIB ETSIN INSALLAH VEE TEKMECIKLERINI DUYMAYI VE SAG SALIM DOGURMAYIDA NASIB ETSIN

INSALLAH CANIM BENIM INSALLAH BI SIKINTI OLMAZ

41 Hamileden Ayetel kursi toplamak istiyordum.
Rica etsem benim içn okurmusunuz.
Allah Razı Olsun Canlar.

Her hamile olan kişi sadece1 Ayetel Kursi okuyacak.
Bir de bunu deniyelim bakalım.
Yer gök dualarla dolu ne de olsa.

CANIM BEN OKUDUM RABBIM INSALLAH SANADA DIGER ARKADASLARADA SOYLE DUNYALAR TATLISI BOY BOY HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR NASIB ETSIN

CANIM BENIM BOZMA MORALINI RABBIM 1 KAPI KAPATMADAN 99 KAPI ACAR KULLARINA INSALLAH SENDE KAVUSACAKSIN BEBISINE HERSEYIN BIR VAKTI ZAMANI VAR DUALARIM SENIN LE VE DIGER TUM ARKADASLARLA INSALLAH BU MUBAREK AY HURMETINE BU CABANIZ BU HASRETINIZ SONA ERER BIRER MUCIZE YASARSINIZ HEPINIZ RABBIM YETERKI OL DESIN DUALARIN HURMETINE OLUCAK INSALLAH

Çok Teşekkür ederim Canım kardeşim.
Allah Razı Olsun Duaların için.
Rabbim seni de hamilelik boyunca bütün kötü olumsuzluklardan korusun İNŞALLAH

kızlar merhaba,ben geldim.hepinizi çooook özledim.uzun bir aradan sonra topiğimize girebildim.malum işyerindeki sıkıntımı biliyorsunuz.
öncelikle herkese hayırlı ramazanlar olsun,rabbim bu ayın yüzüsuyu hürmetine dualarımızı kabul etsin canlarım.
CERVANcım emre hocanın yorumuna üzülme,emre hoca ameliyatta çok başarılı ama tedavi konusunda hiç bir arkadaşımıza şunları kullanın iyi gelir gibisinden cümleleri hiç kurmamış.(Azosperm konusunda yani ).2 ameliyat sonucunu öğrendiği için böyle söylemiştir.biz Celalettin Hocanın hastasıyız ve allahın izniyle tedavi sonucu spermciklere kavuşacağız.sen şimdi bunlara takılma ve yola devam et.bak bende Kaan hocaya eşimde 640.000 germ hücre göründü dedi.oda bana hemen gelin,boyamalı test yapalım,tüpbebeğe geçebiliriz dedi.ama ben inanmıyorum.biraz sabredelim kuzum tedavimizi sonuna kadar devam ettirelim bak ne güzel günler bizi bekliyor.
BAHARIM,kendi güzel,kalbi güzel arkadaşım.bebeğin iyiymiş,pıt pıtları duymuşsun maaşallah.rabbim hep güzel devam ettirsin hamileliğini inş.yeni okulunda hayırlı olsun inş.
ENFAL'cım seninle yazışmayı özledim yahu.zaman ne çabuk geçiyor.bebişini büyütüyon nazlı nazlı.zaman zaman canımızı sıkan şeylerle karşılaşıyoruz ama sıkma canını bak sen ne aşamalardan sonra buralara geldin.rabbim mutluluğunuzu daim etsin inş.

ARKADAŞLAR RAMAZANDA HEP BİRLİKTE HATİM YAPMAK İÇİN CÜZ DAĞITIYORUM
DUALARIMIZ DİLEKLERİMİZ İÇİN RAMAZANI ŞERİF DE KURAN-I KERİM i HEPBİRLİKTE HATMEDELİM
ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ETSİN
CÜZ ALIP OKUMAK İSTEYENLER BANA SÖYLESİN

DERYA6-----------------------------------İLK 10 CÜZÜ OKUYOR
ESMA ------------------------------------11 NCİ CÜZÜ OKUYOR
LAMYAY----------------------------------12. CÜZÜ OKUYOR
HUZURYOLU------------------------------13. CÜZÜ OKUYOR
İLKBAHAR_İLKBAHAR------------------------14.ve 24. CÜZÜ OKUYOR
PEMBE85-----------------------------------15.CÜZÜ OKUYOR
CEMREM29--------------------------------16 17 18 19 20 NCİ CÜZLERİ OKUYOR
ESE44--------------------------------------21
NİLDA15-----------------------------------22 NCİ CÜZÜ OKUYOR
ECRİN23------------------------------------23 NCÜ CÜZÜ OKUYOR
TULAY20-----------------------------------30 NCU CÜZÜ OKUYOR
YEŞİL034----------------------------------25. CÜZÜ OKUYOR
HERSEYGUZELOLACAK-----------------------26. CÜZÜ OKUYOR

sağol enfalim inşallah dualarını eksik etme canım benim.
bebişine ve kendine çok iyi bak

canım benım bende cok ozledım senı arada bır gırıp bakıyorum ama pek yazmaya fırsat bulamıyorum , guzel haberlerını alıyorum cok sukur ınsallah hamıs haberlerınıde alıcam , dunya ımtıhan dunyası hıc bırsey gulluk gulıstanlık olmuyokı canım benım ıllakı canımızı sıkıcak seyler oluyo rabbım kazanmayı nasıb etsın , hakıkatten donup gerıye baktıgımda nerdeeeen nereye dıyorum sımdı ama sukurler olsun rabbıme bugunlerı de gosterdı ya ınsallah sen de dıger arkadaslarda goreceksınız ben hıc sızlerı duamda eksık etmedım ne zaman elımı karnımın ustune koysam hepınız gozumun onune gelıyosunuz esım bıle dua edıyor burdakı hamıs arkadasların mujdesını esımı arayıp verıyorum ınan sankı hep yenıden hamıle kalmısım gıbı sevınıyoruz , rabbım dunya nımetı olan evlattan hıc bırımızı mahrum etmesın hepımıze saglıklı hayırlı rabbısıne hayırlı kul habıbıne hayırlı ummet bızlere hayırlı evlat vatanına hayırlı mıllet olabılecek evlatlar nasıb etsın ınsallah

çok sağol canım inşallah çabucak atlatırım.
telde söylemedin kuzum kolunun ağrıdığını çok geçmiş olsun fizik tedavide görüyormuşsun ya.
dikkat et canım masa başı çalışanlarda hep oluyor duyuyorum benim babamdada var hatta fizik tedaviden sonra düzeldi canım.
inşallah seninde fizik tedaviden sonra bişeyin kalmaz.
aynen canım bugünlerimize şükür...

evet canım tedaviye yönlermiyor diye duymuştum bende.
bende merak ettim işte bakayım bizim için ne diyecek diye cevabı tahmin ediyordum ama yinede moralim bozuldu işte.
sizlerdeki gelişmeleri duydukça çok seviniyorum inşallah spermleri görmekde nasip olur.
bizlerede umut olursunuz inşallah....

çok teşekkür ederim canım kardeşim.
Allah razı olsun duaların için.
Rabbim seni de hamilelik boyunca bütün kötü olumsuzluklardan korusun inşallah

allah senden de razı olsun canım benım ne demek ınsallah rabbım en kısa zamanda bu ayın hurmetıne yuzunu guldurur duaların ıcınde canı gonulden amın dıyorum

kızlar şuanda facede bi arkadaş çocukla ilgili sorular sorup duruyor du güzellikle geçiştirmeye çalıştım ama
ısrarla bu konunun üzerinde durdu ÇOK canımı sıktı
içim paramparça şuanda o kadar canımı sıktıki kusura bakmayın
halbuki kendiside yıllar sonra tedaviyle bebek sahibi oldu ama çok can yakıcı davrandı öyledirde kendisi
benden istediği tavrı alamayınca konuyu saptırdı

Son düzenleme:

ay canım benim.dualarınıza en içten AMİN diyorum.inşallah bizlerde senin aşamana gelebiliriz.eşinden de allah razı olsun.biz burda bir aile gibiyiz.hemde öyle bir aile ki bütün samimiyetliğimizle,içtenliğimizle dua ediyoruz birbirimize,sevinçlerimizi,üzüntülerimizi paylaşıyoruz.daha ne olsun.

Tülaycım keşke bende hamile olsaydım da bende okusaydım ayetelkürsü yü ya .çok özendim şimdi ya.ama söz bir ayel kürsi borcum olsun sana. Seninde bana tabi.:))
Bu arada sen nasılsın,ne yapıyon,eşin ilaçlarını kullanıyor mu?Ersin Bey ramazan da ilaçların kullanım şeklini ayarladı mı? ayarladıysa eşin nasıl kullanıyor yazar mısın canım.biz Ersel Beyin yazdığı yazıdan hiç bir şey anlamadık.kafamıza göre takılıyoz.

sorunlu bu insanlar yaa

bayandan bayana dost zor olur arkadaş....

kadınları anlamak gerçekten zor bir kadın olarak söylüyorum

takılma böyle insanlara hatta hayatından çıkar ya....

senin enerjini alır bunlar...

Oooffffffffff bende sana okumayı çok isterdiimmmm
İnşallah benim sana borcum olur da okurum bende sana
Canım ilaçlara gelince eşim bitkiselleri pek kullanamıyor.
Midesi almıyor artık.Hemen geri istiğfar ediyor.
Bende pek zorlamıyorum yoksa daha kötü olacak.Kullansa bile çok az alıyor.
Ramazan dolayısyla böyle oldu herhalde.
Şu anda sertoli ve leyding kullanıyor
İftardan önce sertoli
2 saat sonra leyding
Sahurdan önce tekrar sertoli
Bu şekilde devam ediyor.
İğne olarak da pregnil ve menagona devam.
İğneler daha etkili.
Bayramdan sonra İstanbul bizi bekler yine

Canım böyle insanları face den değil hayatından silip atacaksın.
Kendini üzmeye değer mi ya.
Hadi toparla kendini
Yıpratma bu kadar
Benzer durumları hepimiz yaşıyoruz.

41 Hamileden Ayetel kursi toplamak istiyordum.
Rica etsem benim içn okurmusunuz.
Allah Razı Olsun Canlar.

Her hamile olan kişi sadece1 Ayetel Kursi okuyacak.
Bir de bunu deniyelim bakalım.
Yer gök dualarla dolu ne de olsa.
canım ben de okurum 1 tane inşallah Rabbim kabul etsin
sizleri de kavuştursun evlatlarınıza inşallah.
canım hoşgeldin beni hatırlıyosundur
maşallah evladın oldu demek Allahım hayırlı evlat etsin inşallah.Allaha emanet olun.

canım ya bozma moralini
bizi bizden başkası anlamaz diyoruz ama
zamanında bizim gibi olanların bazıları ileride evlat sahibi olunca anlamıyo demek ki
takma kafana boşver

tamam anlaştık.birbirimize okuyacağız inşallah.:)) allah utandırmasın,verdiğimiz sözü yerine getirmemizi nasip etsin (AMİN)
benim eşim sadece sertoli kullanıyor.sertoli bitince diğerlerini kullanacak.Ersel beyin yazdığı yazıdan öyle bir yorum çıkardık.
eşime iğne falan vermedi zaten doktor.anlayacağın eşim şuan en kolay ilaç aşamasında.:))
sizin doktor kontrolunüze azkaldı.bizim daha 1,5 ayımız var.(
inşallah güzel gelişmelerle döneriz canım.senden de dua bekliyorum.sahurda hacet namazı kılmaya gayret ediyorum.hepimize dua ediyorum.rabbim hepimizin dularını kabul etsin inş.

Evet eşin şu anda bizlerden daha şanslı ki kalçası kalbura dönmüyecek.
Günler çabuk geçiyor canım ya.
Dua etmezmiyim her zaman her daim dualarımdasın.
Rabbim adaşımı da anne sevgisinden mahrum bırakma diye dua ediyorum hep.
Dualarımız kabül olacak elbet.Ama vakti saati gelince tabikide.
her şeyin zamanı var demekki

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm merhaba nasılsın uzun zamandır seni göremedim
eşinde ersel beyin yanına gidecekti ya bayaa merak ettim eseslime sordum sizede bize gönderdiklerinden verdiğini söyledi
inşlh şifa olur siz ne zamana kontrole gideceksiniz cnm...

Canım çok sağol
Allah Razı Olsun Dualarınız için
Rabbim sizlere de kolay ve ağrısız sızısız doğumlar nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…