Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ben varım canımm, amelıyat oncesı esımın sperm sayısı sıfırdı bazende 1, ama hıc ıkı olmamıstı. bızede doktor esıme olma fayda saglamaz dedı, ama bız dırettık amelıyattan 6ay sonra ben dogal yoldan gebe kaldım esımın sayısı 500 bındı sadece suan 2. hamılelıgım ve esımın sayısı 600 bın Hakkınızda hayırlısı olur ınsallahhh, Rabbim gonlune gore versın ınsallahh

cnm hangi genetik testleri yaptırıyorsun ne kadar sürede çıkıyor bakalım bizde çarşamba gideceğiz ikna edebilecek miyim
canı benim hoşgeldin seni gördüğüme çok sevindimcanım benim yaptırdığım testler karyotip analiz.mthfr, faktör2 ve faktör 5 leiden kan pıhtılaşmasıyla ilgili testler anlayacağın.canım faktör 2 ve faktör 5 15 günde çıktı ama mthfr ve karyotip analiz sonucu 45 günde çıkıyormuş.ben çapada yaptırdım sonuç çok geç çıkıyor ve çok fazla uğraşıyorsun. her test için ayrı ayrı doktordan randevu alıyorsun tabiki alabilirsen.birde bir günde bir doktora gidebiliyorsun. ben orda bir çalışana 100tl verdim bana yardımcı oldu yoksa 2 hafta daha gider gelirdim bu sıcakta ve ramazan ayında. ama flzaşk arkadaşımız zeynep kamil de yaptırmış ve sonuçları 20 günde çıkmış haberin olsun

canım benim bebeğinin cinsiyetini öğrenmişsin çok sevindim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın

canım dua et bizim ki gibi inatçı çıkmasın.bizim ki hala açmadı bacaklarını.geçen hafta bacaklarını üstüste koymuş bi türlü açmadı.

canım dua et bizim ki gibi inatçı çıkmasın.bizim ki hala açmadı bacaklarını.geçen hafta bacaklarını üstüste koymuş bi türlü açmadı.

oyyy seninkide inatçıymışşşşş 19. hafta içindesin göstermemiş.bak sen kuzuyaaa
bizimde 12 ağustos ta rnadevu 18. hafta içinde olucam bakalım göstericekmii.
sağlıklı olsunda geçte öğrenirim ama merak ediyoo insannnnn

evet canım önemli olan sağlıklı olmaARI ama işte elde değil merak.dr gitmeden önce tatlı şeyler ye belki gösterir senin tatlı yumurcak.canım bizim de haftaya detaylı ultrason var.yani bizimki artık istediği kadar saklasın detaylıda belli olur.İnşallah drlardan hep güzel şeyler duyarız.

Evt cnm merak ediyo insan..bu defa tatlıda yemiştim çok hareketliydi doktor göremedi
benimde detaylı ultrason eylülün ilk haftası artık o zaman kesin olurrrr ..
inşallah cnm her gidişimizde hep iyi haberler alalım bebişlerimizden.:26:
senin diğer bebiş kızdı dimi cnm.

evet canım kız.yani bi cimcimem olacak inşallah.Valla canım bizler doğurana kadar diken üstündeyiz.ben dışarı çıkmaya korkuyom.Allah diğer arkadaşlarımıza da yaşatsın bu duyguları.

evet canım kız.yani bi cimcimem olacak inşallah.Valla canım bizler doğurana kadar diken üstündeyiz.ben dışarı çıkmaya korkuyom.Allah diğer arkadaşlarımıza da yaşatsın bu duyguları.

ayyyy sağlıkla gelsin cimcimennnnn
aynen hep öyle olucağızz benim daha yen yenii panik halim geçti.ilk zamanlar çok kötüydümm.
ben mecbur kalmadıkça çıkmıyorum cnm çok yoruluyorum.havalarda sıcak zaten fenalaşıyorum hemen.
Aminn cnm hepsi sırayla bu mutluğu yaşar inş.:26::26:

cnm sen takma böle gıcıkları kafana one öle sorup duruyo
ii demişsin haketmiş güzelim bu arada boyun fıtığı olmuşsun ah cnm kıyamam sana bende de var benimki parmaklarıma adar ağrı yapıyo kendini yorma fazla fizik tedavi geçici rahatlık sağlıyo benim dr. bana bi mndil bile silkeleme dedi ha ha ha olmuyo işte muhakka iş yapıyıorsun
kendini yormadan işlerini yap güzelim
cnm benim eşim azosperm hastası hiç sperm yok ..
ocak ayında varikosle ameliyatı oldu ardından tedavi ile 6 ay sonra 6 tane sperm çıkışı sağlandı
muhakka sizin sayınız artar cnm inşlh sayınız artıp çoğalır...
cnm maşalahhh seninki erkenden göstermiş annesine
rabbim sağlık sıhhatli kucağına ladırsın bebeğini....

Arkadaslar esi 47 xxy olup hamile kalan arkadaslara bi sorum olucakti biliyosunuz genetik oldugu icin Allah korusun bebege gecme ihtimali var siz pgt yaptiripta mi transfer yaptiniz yani suan begebe gecmis mi gecmemis mi biliyomusunuz?Jklm gelincik 238 sadecik bi iki kisi daha vardi sanki cevap verirlerse cok sevinirim insallah hepiniz olumsuz cevap verirsiniz biliyosunuz benim esimde 47 xxy ilk denemem dis gebelik veya kimyasal gebelik dedi olumsuz oldu yani 2.tedaviye baslamak istiyorum eylul ekim gibi pgt yapsam mi diyorum ama gecen sefer 9 embriyodan geriye 2 tane kalmisti mumkun olmaz pgt diye korkuyorumda.bide gelincik donmus speemlerle tupbebek yapmistin spermlerin kalitesi nasildi acaba cozuldugunde bi bozulma oldu mu?bebim esimdende microtese sonucu 50 adet sperm bulundu yarisini kullandik yarisida donduruldu cok korkuyorum olmaz diye bu arada bmde tabloya dahil olmak istiyorum isim serra ben 24 esim 29 yasinda bu sene haziran ayinda mikrotese okdu 50 adet speem bulundu bahcecide,beraber hazirlandik esimle tup bebek denedik dis gebelik yada kimyasal gebelik dedi doktor tam emin olamadi,ilac kullanmadi hic esim,2 sene 3 aylik evliyiz ....mubarek gunler hurmetine Allah burda ve tum dunyada butun isteyenlerinn kucagini doldursun tez vakitte....

eşimin değerleri sürekli sıfır morfolojisi iki gün önce çapaydı yine aynı hikaye önemli değil bakalım haftaya arayacaklar rapor konusunda evet anne olmayı çok istiyorum ama umutlanmaktan çok korkuyorum galiba tedaviyi bu yüzden geciktirdim geçen yıl bahanem çoktu şuan antibiyotik kullanıyorum çarşamba ikna edebilirsek dr testleri yaptıracağım ağustosa yetişir mi bilmiyorum içimden ocak ayını bekle o zman yaptır diyor ses bana da süpriz yapar mı meleğim bilmiyorum cnm seni ve tüm kızları bende çok özledim

iki gün önce çapaydaydık biz yapmıyoruz dediler çok şaşırdım çarşamba zeynep kamile gideceğiz o da yapmazsa mecbur özelde yaptıracağım evet cnm neden bilmiyorum ayağım gitmedi görüşmeleri yaptım senden sonra aradım fiyat aldım süleyman hoca izne çıktı geldi içimdeki ses sonra dedi bu hafta en azından görüşmeye gideceğim bakayım polipim tekrarlamış mı iyi miyim maşallah kuzuma büyüsün

cnm iki gün önce eşim androloji bölümüne gitti sonuçları sürecimizi gösteren belgelerle incelemişler aramışlar bizde genetik testler yok demişler çok şaşırdım zeynep kamilden aldım randevu inşallah iyi biriyle karşılaştırır Rabbim ben de eşimde yaptırmak istiyoruz sen infertiti bölümünden mi aldın randevuyu inşallah hepsi temiz çıkar cnm

cnm maşallah oğluşuna :)

Tülay senin için bu sabah namazından sonra Ayetel Kürsi okudum dua ettim . Allah kabul eder inşallah. Emeklerinin karşılığını daha fazla zorluk çekmeden alırsın.

günaydın canım.nasıl yani eylül de eskişehir de misin?
kesinlikle buluşalım,yüzyüze daha bir güzel oluyor.hep beraber kaynatırız.
Ersel Bey özel birşey vermedi,aynı ilaçları vermiş,ama eşimle çok güzel konuşmuş,eşimi motive etmesi yetti bana.küçük bir kağıda ilaçları nasıl kullanılması gerektiğini yazmış ama pek anlamadık.eşin hangi ilaçları,nasıl kullanıyor.dün Tülay da yazmış sağolsun.size nasıl kullandırıyor.fark var mı ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…