merhaba arkadaşlar...eşimde varikosel oldugunu 1 yıl önce öğredik..sürekli ameliyat olsun olmasın mı diye araştırıyoruz...en sonunda olması için karar aldık..eşimde sperm 1 milyon doktoru dün ameliyt olsu bile normal gebelik olmaz demiş..eşim ve ben yıkıldık.sperm değerleri düşük olup ameliyat sonraı hamile kaln arkadaşşlar var mı..lütfen yrdım edin..
canı benim hoşgeldin seni gördüğüme çok sevindimcnm hangi genetik testleri yaptırıyorsun ne kadar sürede çıkıyor bakalım bizde çarşamba gideceğiz ikna edebilecek miyim
canım benim bebeğinin cinsiyetini öğrenmişsin çok sevindim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsınSagol cnm benım,ınsallah hep boyle gıder... sorma annesıne ce_eee yaptı bnım kuzum, ben olcumlere odaklanmısken doktor bak burda pıpı var dedıactı bacaklarını.. Gec olsunda guc olmasın canım, bence bayramdan sonra ogrenmıs olursun..
Canımm çok sevindimm maaşallah herşey iyiyimiş.hep böyle iyi gider sonuna kadar inş.:26:sağ sağlim alırısın kucağına
hayırlııı olsun kuzu sizi uğraştırmamış cnm hemen göstermiş kendinii.
bizim kuzu gibi nazlı çıkmadıııııı.bizimki kendini göstermedi hala
canım dua et bizim ki gibi inatçı çıkmasın.bizim ki hala açmadı bacaklarını.geçen hafta bacaklarını üstüste koymuş bi türlü açmadı.
oyyy seninkide inatçıymışşşşş 19. hafta içindesin göstermemiş.bak sen kuzuyaaa
bizimde 12 ağustos ta rnadevu 18. hafta içinde olucam bakalım göstericekmii.
sağlıklı olsunda geçte öğrenirim ama merak ediyoo insannnnn
evet canım önemli olan sağlıklı olmaARI ama işte elde değil merak.dr gitmeden önce tatlı şeyler ye belki gösterir senin tatlı yumurcak.canım bizim de haftaya detaylı ultrason var.yani bizimki artık istediği kadar saklasın detaylıda belli olur.İnşallah drlardan hep güzel şeyler duyarız.
Evt cnm merak ediyo insan..bu defa tatlıda yemiştim çok hareketliydi doktor göremedi
benimde detaylı ultrason eylülün ilk haftası artık o zaman kesin olurrrr ..
inşallah cnm her gidişimizde hep iyi haberler alalım bebişlerimizden.:26:
senin diğer bebiş kızdı dimi cnm.
evet canım kız.yani bi cimcimem olacak inşallah.Valla canım bizler doğurana kadar diken üstündeyiz.ben dışarı çıkmaya korkuyom.Allah diğer arkadaşlarımıza da yaşatsın bu duyguları.
cnm sen takma böle gıcıkları kafana one öle sorup duruyokızlar şuanda facede bi arkadaş çocukla ilgili sorular sorup duruyor du güzellikle geçiştirmeye çalıştım ama
ısrarla bu konunun üzerinde durdu ÇOK canımı sıktı
içim paramparça şuanda o kadar canımı sıktıki kusura bakmayın
halbuki kendiside yıllar sonra tedaviyle bebek sahibi oldu ama çok can yakıcı davrandı öyledirde kendisi
benden istediği tavrı alamayınca konuyu saptırdı
cnm benim eşim azosperm hastası hiç sperm yok ..merhaba arkadaşlar...eşimde varikosel oldugunu 1 yıl önce öğredik..sürekli ameliyat olsun olmasın mı diye araştırıyoruz...en sonunda olması için karar aldık..eşimde sperm 1 milyon doktoru dün ameliyt olsu bile normal gebelik olmaz demiş..eşim ve ben yıkıldık.sperm değerleri düşük olup ameliyat sonraı hamile kaln arkadaşşlar var mı..lütfen yrdım edin..
cnm maşalahhh seninki erkenden göstermiş annesineBugun kontrole gıttım, cok sukur bebegımın gelısımı saglıklı seyredıyo ınsallah sonuna kadar boyle gıder Rabbim yuzumuze gulsun ınsallah.. bu aradabugun bacaklarını actı kuzum oglum olcakmıs kesınlestı, hem cok mutlu hemde cok karısıgım... Sızlerle paylasamak ıstedım,,,,,
saol canım darısı başınıza inş
özlüyorum seni neden bukadar uzak kaldın bizden :26:
neler yapıyorsun canım tedaviye başlamayı düşünmüyor musunuz ??
genetik testlerini neden geciktirdin bukadar...
başvur hemen canım inş temiz çıkar tüm testler öpüyorum seni
Evt cnm ben o zaman hemen yaptırdım negatiften sonra ulun hoca isteyince.
keşke sende o zaman yaptırsaydın .yada okullar kapanınca hemen başlasaydın..
çabuk çıkmıyor çünkü olsun sen başla bi yerden gerisi gelir.
aklımdasın arıycamm bi türlü arayamadımm.
bebiş iyi teyzesii hiç yormuyor benii güzelce büyüyoooooo.teyzesi.
içerde yaramazlık yapıyo ama şimdilik beni yormuyoo.
çarşamba gidicekmişsin sanırım nereye hangi hastaneye gidiceksin.
inş sonuçlarında iyi çıkar
canı benim hoşgeldin seni gördüğüme çok sevindimcanım benim yaptırdığım testler karyotip analiz.mthfr, faktör2 ve faktör 5 leiden kan pıhtılaşmasıyla ilgili testler anlayacağın.canım faktör 2 ve faktör 5 15 günde çıktı ama mthfr ve karyotip analiz sonucu 45 günde çıkıyormuş.ben çapada yaptırdım sonuç çok geç çıkıyor ve çok fazla uğraşıyorsun. her test için ayrı ayrı doktordan randevu alıyorsun tabiki alabilirsen.birde bir günde bir doktora gidebiliyorsun. ben orda bir çalışana 100tl verdim bana yardımcı oldu yoksa 2 hafta daha gider gelirdim bu sıcakta ve ramazan ayında. ama flzaşk arkadaşımız zeynep kamil de yaptırmış ve sonuçları 20 günde çıkmış haberin olsun
Bugun kontrole gıttım, cok sukur bebegımın gelısımı saglıklı seyredıyo ınsallah sonuna kadar boyle gıder Rabbim yuzumuze gulsun ınsallah.. bu aradabugun bacaklarını actı kuzum oglum olcakmıs kesınlestı, hem cok mutlu hemde cok karısıgım... Sızlerle paylasamak ıstedım,,,,,
evt cnm iş yerinde sıkıntı olduğunu biliyorum
eşin oraya gidince size özel bişey verdi sanmıştım
eşlerimiz hevesle kullanıyor bakalım inşlh şifa olur
evt biribirinizi en iyi siz anlarsınız ne kadar güzel
kısmetse eylülde eskişehire geldiğimizde fırsatımız olursa eseslimlerle birlikte hepimiz buluşur tanışırız inşlh cnm
benim içinde burda ki bütün kızlar 40 yıllık arkadaşlarımmış gibi yakın hissediyorum
hepimiz bu günleri atlatıp güzel günlere kavuşuruz inşlh cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?