canım tedaviniz hayırlı olsun inşallah bu çektiğmiz sıkıntıların karşılığını en güzel biçimde alırız ve bu sıkıntılar hep geride kalır..Arkadaşlar, Celalettin beye muayene olduk sonunda. Korktuğum olmadı; yani en azından bir tedavi seçeneği sunuldu bize çok şükür.
Ancak, maddi yönden oldukça yıprandık. Hoca bizden inhibin-b testi (100 tl), ayrıntılı spermiogram (110 tl) ve bağış (200 tl) istedi. Testlerin nerede yapılacağını da o söylüyor; yok ben şurada yaptıracağım diyemiyorsun. Allah kimseye dert verip derman aratmasınMecburuz herşeye...
Tedavi olarak pregnyl ve menagon yazdı sanırım. Sanırım diyorum, çünkü ilaç kodu olarak verdi. Bir de Ersel ve Ermiş aktarların telefon no'larını. İlaçları almak için eczacı x beyi arayın dedi. Hocam biz kendi şehrimize dönünce alacağız; nasıl kullanacağımızı söyler misiniz diye sordum. Eczacı beyi arayınca o size söyleyecek dedi. Yani ilaçlarımızı istediğimiz biryerden alma imkanımızın da önü kesilmiş oldu; çünkü alsak bile nasıl kullanacağımızı öğrenemedik.
Velhasıl-ı kelam, karışık duygular yaşıyorum; bir yandan belki tedavi olabileceğiz diye çok seviniyor; umutlanıyorum. Hocaya dua ediyorum... Bir yandan da tanımadığım bir eczacıyı zengin mi edeceğim ben şimdi diye hayıflanıyorum. İlacımı neden sadece o kişiden almak zorundayım, aklım bir türlü almıyor!!
Galiba arayacağım o şahsı. Tabi ardından da aktarı. Büyük ihtimalle bunları maaş alınca yapacağım; çünkü bu ayın maaşlarını İstanbul'da bıraktık!
Neyse... Çok uzattım, başınızı ağrıttım; hakkınızı helal edin.
Hepiniz Allah'a emanet olun...
Arkadaşlar, Celalettin beye muayene olduk sonunda. Korktuğum olmadı; yani en azından bir tedavi seçeneği sunuldu bize çok şükür.
Ancak, maddi yönden oldukça yıprandık. Hoca bizden inhibin-b testi (100 tl), ayrıntılı spermiogram (110 tl) ve bağış (200 tl) istedi. Testlerin nerede yapılacağını da o söylüyor; yok ben şurada yaptıracağım diyemiyorsun. Allah kimseye dert verip derman aratmasınMecburuz herşeye...
Tedavi olarak pregnyl ve menagon yazdı sanırım. Sanırım diyorum, çünkü ilaç kodu olarak verdi. Bir de Ersel ve Ermiş aktarların telefon no'larını. İlaçları almak için eczacı x beyi arayın dedi. Hocam biz kendi şehrimize dönünce alacağız; nasıl kullanacağımızı söyler misiniz diye sordum. Eczacı beyi arayınca o size söyleyecek dedi. Yani ilaçlarımızı istediğimiz biryerden alma imkanımızın da önü kesilmiş oldu; çünkü alsak bile nasıl kullanacağımızı öğrenemedik.
Velhasıl-ı kelam, karışık duygular yaşıyorum; bir yandan belki tedavi olabileceğiz diye çok seviniyor; umutlanıyorum. Hocaya dua ediyorum... Bir yandan da tanımadığım bir eczacıyı zengin mi edeceğim ben şimdi diye hayıflanıyorum. İlacımı neden sadece o kişiden almak zorundayım, aklım bir türlü almıyor!!
Galiba arayacağım o şahsı. Tabi ardından da aktarı. Büyük ihtimalle bunları maaş alınca yapacağım; çünkü bu ayın maaşlarını İstanbul'da bıraktık!
Arkadaşlar, Celalettin beye muayene olduk sonunda. Korktuğum olmadı; yani en azından bir tedavi seçeneği sunuldu bize çok şükür.
Canım yeni tedaviniz umarın hayırla sonuçlanır.
Yazdıklarından anladığıma göre çok çelişkiler içinde kalmışsın.
Dur ben seni biraz rahatlatayım.
O verdiğiniz bütün tahlilleri bizde yaptırdık ve aynı ücreti bizlerde ödedik.
İlaçlara gelince pregnil her zaman ve her yerde bulunan bir ilaç değil.
O yüzden size bir eczacı adı vermiştir.
İğneler raporlu olacağı için para ödemek zorunda da kalmıyorsun.
Ersel bey de sana bitkisel destekler için yardımcı olacaktır.
Hadi bütün bunları kafandan at da tedaviniz için start verin
Doğru yoldasınız bunu unutmayın.
canım tedaviniz hayırlı olsun inşallah bu çektiğmiz sıkıntıların karşılığını en güzel biçimde alırız ve bu sıkıntılar hep geride kalır..
Merhaba canım tedaviniz hayılı uğurlu olur inşallah. Bizde geçen ay senin yaşadıklarını yaşadık. Senin yazdıklarının dışında bir de 150 tl ye testis ultrasyonu yaptırmıştık. yani anlayacağın eve zar zor gelebilmiştik. Ama sağlık olsun ne yapalım yeterki sonucu iyi olsunda feda olsun o paralar. Canım siizn sorun neydi. Hoca bizi sadece Ersel beyle bağlantıya geçirdi. ondan gelen bitkiselleri kullanıyoruz şimdi. iğne filan vermedi.
Canım öncelikle tedaviniz hayırlı olsun,umarım kısa zamanda güzel sonuçlar alırsınız,evet tedavi biraz masraflı ama verdiğiniz bağış dışında celalettin hocaya verilen bir para yok,oda vakıfa gidiyor,emin ol celalettin hocanın tavsiye ettiği yerler çoğu yerden daha uygun,bizde çok araştırdık ama daha uygun biryer bulamadık,eczane konusuna gelince pregnyl çok zor bulunan bir ilaç,biz ilk kullanmaya başladığımızda ,bu eczaneden haberimiz yoktu,bütün eczaneleri tek tek dolaşarak 1er,2şer topladık,üstelik parasıyla aldık 300 tl'yi geçmişti,ama bu gittiğimizde hoca eczaneyi söyledi,bütün ilaçları hiç para ödemeden aldık üstelik birde kargoyla gönderdiler kolayca elimize geçti,bundan sonra tek zorlanacağın şey ersel beyin kürleri,onlar biraz pahalı en aşağı 400 tl falan tutuyor ama yapacak birşey yok,sonu güzel olsun inşallah.
canım benim yapım bu hep iyi tarafından bakmaya çalışırım olaylara...
çünkü üzüldüm mü çok üzülürüm onun için buna fırsat vermemeye çalışırım hep polyanacılık oynarım...
çok şükür halsizlik dışında iyiyim bulantı yok kusma yok...
bugün 8+4 olduk ilk zamanlar olmazsa sonrada olmaz diyorlar inş öyle olur...
haa çalıştığım için son aylar gelip yardımcı olabilirdi eşimin dediği gibi...
kolaylık olurdu bizede ama inanki şu 1 haftada anladım ben yapamıyorum yalnız kalmak daha iyi...
bi sıkıntım olmadıktan sonra kimseye ihtiyacım öyle bi durumda da teyzem var ablalarım (kuzenlerim) var izmirde...
onlar ilgilenir benimle...
onun için rahatım allahın izniyle herşey güzel olacak inanıyorum
işte eşimde senin gibi pimpirikli oda beni delirtiyor
canım herzaman iyi şeyler düşün kötüyü getirme aklına...
allah nasip ederde o günlere gelince mutluluğunun bozulmasına izin verme...
ben 5 sene sonra kavuştum mucizeme niye şimdi boş şeylerle mutluluğumu gölgeleyeyim ki...
hem hamilelik bi hastalık değil bizler zor kavuştuğumuz için tabi daha temkinli oluyoruz ama onun dışında yapılacak bişey yok...
sende sakin ol hiç bi durumda kocişinin başının etini yemetamam mı
ben demedim mi sizinkiler de nasıl pimpirikli olacaklar bu aşamalara gelince diye
baksana senin ki şimdiden başlamış bile
seni son 3 ay kocişinin elinden kurtarmaak gerekiyor bidenemmmmmmmmm
çok şükür ben kurtuldum baksın kızına kayınvalide bende rahatıma bakarım...
darısı senin başına inş
herkese hayırlı geceler.
ben gece kuşu oldum bugün
arkadaşlar 70 bin besmele her kapıyı açarmış.inş dilekler kabul olurmuş.
bugün mukabelede hoca söyledi
toplu halde okuyalım isterseniz
okumak isteyen topiğe yazsın liste yapalım.
inş faydası olur.
dualarda buluşmak dileğiyle
1--- pıtırcık_43
saol tatlım inşlh...:)denizbulut tatlımmmmmmmmm güzel haberlerini bekliyorummmmmmm
Inş emeklerinizin karşılığını alırsınız bitanemmmm
saolasın sevalcim inşlh spermleride görürüz artık..denizbulutum canım bilmiyordum.hayırlı,güzel haberlerini bekliyoruz.inşallah rabbim seni de bizide sevindirecek.
ankalife kadın sağlığı ve tüpbebek hastanesi eşi azo sperm olan ve kök hücre tedavisini bekleyen hastalar için sağlık bakanlığından gerekli olan izinleri aldı ve kök hücre yöntemi ile azo sperm olan hastaların tedavisine başladı.
Canım adeti besmele çekilirse ben hemen başlaya bilirim
Merhaba canim nasilsin gormuyordum seni bayadir insallah cikis olmustur canim insallahhh Rabbim emeklerimizi bos cevirmez hepimizin insallah bugun bitti bitkisel tozlar 3 gun sonra ersel beyi aricaz bakalim ne soylucek.selcuklu tipta yaptircaz spermiyogrami immatur hucrelere bakmiyorlarmis once ben konustum onlarada bakcaklar hayirli guzel sonuclar aliriz insallah.besmele bende okurum canim
Pıtırcığım yoktun kuzum uzun zamandır.gerçi bende yoktum :))
senden ve Sonsuz,Cemrem den bayram sonrası çooook güzel haber bekliyoruz haberiniz olsun.yani şimdiden söyleyeyim dedim.:))
rabbim utandırmasın inşallah.emeklerimizin karşılığını almamızı nasip etsin.
Canım arada gece kuşu olmak iyidir.
Yoksa seni buralarda görmek çok zor oluyor.
Bende katılabilirim.
Rabbim kabül ve makbül buyursun inşallah.
Merhaba pitircik
Besmele bende okurum sayisi bellimi?
Canım bende çekerim besmele,benide eklermisin listeye,
canım ekledim seni listeye .
Adetli okuyabilirsin besmeleyi
canım test sonucunu merak ediyordum bende
mükemmellllll. Kız çıkış bile olmuştur.
Lh ve fsh değerleriniz orantılı ......
Testesteronunuz şahaneee. Hadi inş yaaaaaaaa ramazanın hürmetine sevindirsin rabbim seni ve eşini....
Kürleriniz ne kadar kaldı peki?
ayyyyyyyyyyyy cnmmmmmmmmm bitaneemmmmmmmmm
ne diyosun bu değerlerde çıkış olurmu ay çok mutlu ettin beni inşlh cnm yaa inşlh ama eşime test yaptıralım diyemiyorum o sunucu görmek istemiyorum
bakalım ersel bey ve celalettin hoca ne diyecek değerler için
allahım tez zamanda kurtarsın hepimizi bu dertten inşlh cnm kürlerimiz henüz bitmedi daha var...
Sen nasılsın bitanem tamam ekle listeye benide
özletme kendini daha sık gel buraya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?