Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
CANIM Allah eşinle seni dünyada ahirette ayırmasın gelen sene size bebeğinizide getirsin inş.Herşey gönlüne göre olsun Rabbim mutlulukların en güzeliğle sevinmeyi nasip etsin .

canım merhabalar işle hamilelik zor oluyor gercekten fakat Rabbim öyle yardım ediyor ki korkma hatta zaman çok hızlı geciyor daha enerjik oluyor insan ben sabah 8 akşam 7 işteyim ama şükürler olsun Allahım yardım ediyor .yani telaşlanmayın boşuna moralinizi bozmayın erkekler bazen kadınlardan daha pinpirikli oluyorlar ...hatta işe başladım başlıyalı baş ağrılarım falan geçti evde kurup duruyordum şöyle mi olur böyle mi olur diye birde ben doğuma kadar kendi anne mi çağırmayı düşünmüyorum şimdiden bir birimizi bıktırmayalım daha uzun süre beraber olacaz Allah nasip ederse.bence kaynananın gelmemesine sevin boşver ....

evlilik yıldönümün kutlu olsun
inşallah seneye kucağında bebişinle kutlarsınız
:123::123::123::123:

yl

seneye evlilik yıldönümünüzü tatlı bebişinle beraber kutlarsın inşAllah. Allah cc size sağlık mutluluk dolu uzun ömür nasip etsin inşAllah güzel mutlu sevdiğinle nice senelere öptümmmmm

Canım tebrik ederim. Eşinle beraber sağlıklı, mutlu ve bebişli nice yıllara inşallah.

CANIM Allah eşinle seni dünyada ahirette ayırmasın gelen sene size bebeğinizide getirsin inş.Herşey gönlüne göre olsun Rabbim mutlulukların en güzeliğle sevinmeyi nasip etsin .

evlilik yıldönümün kutlu olsun
inşallah seneye kucağında bebişinle kutlarsınız
:123::123::123::123:
kızlar hepinizden allah razı olsun inşlh hepimiz güzel günler görürüzzzzzzzzzzzzzzz

cemremm canım evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun bitanem allahımm dualarını kabul etsin inşallah

Cemrem canim evlilik yildönümün kutlu olsun nice mutlu yillara insallah seneye melegible girersin. Canim kusuruma bakma bi mesaj yazim dedim bi türlü vaktim olmadi.

Son düzenleme:
Cemrem canim evlilik yildönümün kutlu olsun nice mutlu yillara insallah seneye melegible girersin. Canim kusuruma bakma bi mesaj yazim dedim bi türlü vaktim olmadi.
sağol cnm olsun sen şimdi meşgulsün normaldir
inşlhh meleğim bana glir seneye yıldönümüne kadarrrrrrrrr

cemremm canım evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun bitanem allahımm dualarını kabul etsin inşallah
sağol cnm inşlh hepimizin duaLarı kabul olur inşlhh

CEMREM geç oldu ama kusura bakma,evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım,ALLAH bir ömür boyu mutlu etsin sizi,birdahaki yıldönümünüzü bebeğinizle kutlamanızı nasip etsin rabbim,MUTLU,HUZURLU,SAĞLIKLI NİCE YILLARA....:123:

Rabbim isteyen herkese,HAYIRLISI olacaksa nasip etsin,akıl sağlığı beden sağlığı yerinde minik minik bebişler inşallah ...

canım bir dahaki evlilik yıldönümünü bebişlerinle kutlaman dileğiyle.
şu mübarek gün ve gecelerin hürmetine Rabbim evinden huzuru ,bereketi,afiyeti ve bebişi eksik etmesin.amin.

canım nasıl gidiyor hamişlik.
umarım bebişler sağlıklıca büyüyorlardır.
dua ederken aklıma düştün şimdi.
gireyim hal hatır edeyim dedim tatlım.bu saatte olmayacağını biliyorum ama
yine de yazmadan geçemedim.
Rabbim kolayca bebişlerini kucağına almayı nasip etsin....amin.

canım inş faydası olmuştur kürlerin ve çıkış başlamışıtır.Rabbim sevindirir inş
bizim kürlerde 2 güne kadar bitiyor inş.
bayram sonu bakalım ne olacak.
bitince ne kullanacağınız belli değil değil mi?
konyada hangi hastanede yaptırıyorsunuz spermiyogramı?

canım istanbul bezmi alemde çalışıyor celalettin hoca
internetten de alabilirsin
özelden tel yazayım oradan da alabilirsin.
Rabbim yardımcınız olsun

herkese hayırlı geceler.
ben gece kuşu oldum bugün

arkadaşlar 70 bin besmele her kapıyı açarmış.inş dilekler kabul olurmuş.
bugün mukabelede hoca söyledi
toplu halde okuyalım isterseniz
okumak isteyen topiğe yazsın liste yapalım.
inş faydası olur.
dualarda buluşmak dileğiyle

1--- pıtırcık_43

Son düzenleme:

Merhaba canim nasilsin gormuyordum seni bayadir insallah cikis olmustur canim insallahhh Rabbim emeklerimizi bos cevirmez hepimizin insallah bugun bitti bitkisel tozlar 3 gun sonra ersel beyi aricaz bakalim ne soylucek.selcuklu tipta yaptircaz spermiyogrami immatur hucrelere bakmiyorlarmis once ben konustum onlarada bakcaklar hayirli guzel sonuclar aliriz insallah.besmele bende okurum canim

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR NASILSINIZ :26::26:BEN KÖYDEYİM İŞLERİMİZ OLDUĞU İÇİN ÇOK SIK GİREMİYORUM ARADA BAKIP ÇIKIYORUMM ALLAHIM RAMAZAN HÜRMETİNE GÖBÜŞLERİNİZİ DOLDURSUNİNŞŞŞ İKİZ ÜÇÜZ İNŞŞŞŞ

canı bizde keçiboynuzu tozu alıyoruz sabah aç karna şimdi bahar 85!in programını uygulayacağım

19serap kürleri hazırlarken balın içine tahta kaşıktan başka bir şey kullanmamanı öneririm. Birde çok iyi bir bal al. Ben kara kovan balı almıştım. Sırf bal satan bir yerden. Toz karışımını da buraya götürüp oradaki adama karıştırttım bide dışını folyo ile sardırttım. Gün ılığı almasın diye. Sana da tavsiye ediyorum. Canım bu şekilde uygula istersen. Tabi doktoruna da sor dilersen. Bir sakıncası olmaz inşallah. Gerçi biz sormadık ama. İnşallah faydası olacak.

günaydın canlarrrrrrrr
ben bugün buradaki okulumdan ilişik kesme ile uğraşıcam...
sonra yeni okuluma gidicem umarım ilk görüşme içime siner
teyzeleri hepinizi öpüyoruz minnak bebikimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…