herkese hayırlı sahurlarrrrrrrrr
kızlar bugün benim evlilik yıldönümüm :123::123::119::118:
inşlh seneye bu zamanlar bebeğimle girerim yeni yılıma
hepimiz inşlh o melek olan canımızın canını,o gülüşleri,o kokusunu,
o bize bakan gözlerini ,o anne diyen dillerini duymak nasip olsun bizlere de
allahım hepimize hayılısıyla salih ve saliha evlatlar nasip etsinn (amin )
yl
seneye evlilik yıldönümünüzü tatlı bebişinle beraber kutlarsın inşAllah. Allah cc size sağlık mutluluk dolu uzun ömür nasip etsin inşAllah güzel mutlu sevdiğinle nice senelere öptümmmmm
Canım tebrik ederim. Eşinle beraber sağlıklı, mutlu ve bebişli nice yıllara inşallah.
CANIM Allah eşinle seni dünyada ahirette ayırmasın gelen sene size bebeğinizide getirsin inş.Herşey gönlüne göre olsun Rabbim mutlulukların en güzeliğle sevinmeyi nasip etsin .
kızlar hepinizden allah razı olsun inşlh hepimiz güzel günler görürüzzzzzzzzzzzzzzzevlilik yıldönümün kutlu olsun
inşallah seneye kucağında bebişinle kutlarsınız
:123::123::123::123:
sağol cnm olsun sen şimdi meşgulsün normaldirCemrem canim evlilik yildönümün kutlu olsun nice mutlu yillara insallah seneye melegible girersin. Canim kusuruma bakma bi mesaj yazim dedim bi türlü vaktim olmadi.
sağol cnm inşlh hepimizin duaLarı kabul olur inşlhhcemremm canım evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun bitanemallahımm dualarını kabul etsin inşallah
cnm hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşlh
burda ki çoğu kişinin eşinde sperm çıkışı yok olsa da çokk az ama keçi boynuzu kürünü muhakkak hepimiz kulalnmışızdır
ama olsun yazman bile önemli teşekkür ederim tatlım sende bizlere dua et bizlerde hamile olalım sağlıkla....
Kizlar bana yasin okumamda kimse yardim etmicekmi?
canım ersel beyin kürlerine mayısın 25inde başladık 2 güne kadar bitiyor kürler..hormon tahlilini ben kendim yaptırmıştım hemşireyim ben kendim alıp çalıştırıyorum kanları onları ersel beye gönderdim testosteron 2 birim yükseldi o iyi dedi ayrıca eşimde tüylenme baya arttı testisler büyüdü ve sertleşti buda iyi birşeymiş. fotoğraf gönderiyoruz 3 kez filan gönderdik. kür bittikten 3 gün sonra birdaha göndercez. mayısın 20sinden beri spermiyogram yaptırmadık bi kere hormon tahlili yaptırdık.randevuyu konyadan aldım canım kendi çalıştığım hastaneden.umarım yardımcı olmuşumdur Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahhhh
Selam kizlar uzun zaman oldu topige girmeyeli.hamile kalan arkadaslarimiz olmus cok sevindim rabbim sag saglik kucaginiza almayi nasip etsin .baharcigim senin adina cok sevindim canim dogal yoldan gelmis minik bebegin gozun aydin canim.....Kizlar biz simdi turkiyedeyiz izine geldik Celalettin hocaya gitmek istiyoruz bana yardimci olurmusunuz randevuyu nasil alicam hastanenin adresini numarasini verebilirmisiniz...
herkese hayırlı geceler.
ben gece kuşu oldum bugün
arkadaşlar 70 bin besmele her kapıyı açarmış.inş dilekler kabul olurmuş.
bugün mukabelede hoca söyledi
toplu halde okuyalım isterseniz
okumak isteyen topiğe yazsın liste yapalım.
inş faydası olur.
dualarda buluşmak dileğiyle
1--- pıtırcık_43
canı bizde keçiboynuzu tozu alıyoruz sabah aç karna şimdi bahar 85!in programını uygulayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?