canım merhabalar işle hamilelik zor oluyor gercekten fakat Rabbim öyle yardım ediyor ki korkma hatta zaman çok hızlı geciyor daha enerjik oluyor insan ben sabah 8 akşam 7 işteyim ama şükürler olsun Allahım yardım ediyor .yani telaşlanmayın boşuna moralinizi bozmayın erkekler bazen kadınlardan daha pinpirikli oluyorlar ...hatta işe başladım başlıyalı baş ağrılarım falan geçti evde kurup duruyordum şöyle mi olur böyle mi olur diye birde ben doğuma kadar kendi anne mi çağırmayı düşünmüyorum şimdiden bir birimizi bıktırmayalım daha uzun süre beraber olacaz Allah nasip ederse.bence kaynananın gelmemesine sevin boşver ....
Kizlar ben 41 yasin kadir gecesine kadar okumaya niyetlendim ne yazikki gern hafta adet oldum yarida kaldi 16 tane okuduk geriye 25 kaldi 5 ben kkurum 20 taneyede bana yardim etseniz cok sevinirim. Okuyan okumuyan gerkese simdiden tesekur ederim kurban oldugum allahim ne dualarimiz varsa kabuk eylesin amin. Bide aramizda dua bagisliyan varmi?
herkese hayırlı geceler.
ben gece kuşu oldum bugün
arkadaşlar 70 bin besmele her kapıyı açarmış.inş dilekler kabul olurmuş.
bugün mukabelede hoca söyledi
toplu halde okuyalım isterseniz
okumak isteyen topiğe yazsın liste yapalım.
inş faydası olur.
dualarda buluşmak dileğiyle
1--- pıtırcık_43
günaydın canlarrrrrrrr
ben bugün buradaki okulumdan ilişik kesme ile uğraşıcam...
sonra yeni okuluma gidicem umarım ilk görüşme içime siner
teyzeleri hepinizi öpüyoruz minnak bebikimle
günaydın canlarrrrrrrr
ben bugün buradaki okulumdan ilişik kesme ile uğraşıcam...
sonra yeni okuluma gidicem umarım ilk görüşme içime siner
teyzeleri hepinizi öpüyoruz minnak bebikimle
günaydın canım.
Bugün eşinin tahlil sonuçları mükemmelinde üstünde çıksın inşallah.
Dualarımız sizinle.
Unutma bayramdan sonra bu topikte hepimiz süpermenlerin gelişini kutlayacağız.
Havai fişekler atılacak.:119:
Mutlu sonlar bizi bulacak.
günaydın tülaycım
eşim şuanda hastanede inşlh yüz güldürecek değerler çıkar
inşlh bayram sonuda spermlerin çıkmasıyla yeniden bayram yaparız
hele bi çıksın valla havai fişek attırcam:)
inşlh hepimiz mutlu sona ereriz cnm..
günaydın tülaycım
eşim şuanda hastanede inşlh yüz güldürecek değerler çıkar
inşlh bayram sonuda spermlerin çıkmasıyla yeniden bayram yaparız
hele bi çıksın valla havai fişek attırcam:)
inşlh hepimiz mutlu sona ereriz cnm..
sanada günaydın canım
bugün işlerin varmış amannn dikkat et kendine
inşallah yeni okulunu beğenirsin içine siner
bizde seni ve mercimeğini öpüyoruz.gerçi mercimekten terfi edip fasulye olmuştur dımı :))
inşallah yeni okulun seni hiç yormaz,sorumsuz hamileliğini geçirirsin.eski okulundan ayrılmak,kuzucuklarını da seni de üzecektir ama her son bir başlangıç.gelsin güzel,ve mutlu günler.
rabbim gani gani yardımcın olsun.
2--- denizbulutherkese hayırlı geceler.
ben gece kuşu oldum bugün
arkadaşlar 70 bin besmele her kapıyı açarmış.inş dilekler kabul olurmuş.
bugün mukabelede hoca söyledi
toplu halde okuyalım isterseniz
okumak isteyen topiğe yazsın liste yapalım.
inş faydası olur.
dualarda buluşmak dileğiyle
1--- pıtırcık_43
saolasın cnm inşlh iyi güzel sonuçlar çıkardeğerleriniz güzel çıkar inşallah,güzel haberlerini bekliyoruz.
inşallah yaa spermler çıksın Rabbim sana da mutluluğun en güzelini yaşatsın arkadaşım.
canım merakla senden gelecek güzel sonuçları bekliyoruz inşallah istediğiniz gibi olur herşey bayramdan sonrada spermeler çıkıp başka bi bayram daha yaşatır size..
Merhabalar herkese,
tüm arkadaşların yazılarını okudum tabiki tek dileğimiz var Rabbim hepimize nasip etsin inşh...Hepimize acil şifalar.
bahar,
sana hayran kaldım nasıl bu kadar sakinsin maşallah ol tabi ki olmak önemli.
ama benim elimde değil ben aynı eşin gibi düşünüyorum ince ince herkesten aynısı beklerim ki olmayınca sorgularım durumu eşimide yerim,kendimi de.Eşime sararım.
vallahi brova ya maşallah sana bu nasıl bir olgunluktur.
keşke senin gibi olabilsem böyle düşünebilsem.aksine dırdırlarım böyle bir durum olsa o zaman kocanlada kötü oluyorsun.
hayran kaldım gerçekten bak.
bende öğret lütfen
cnm ya eşin ne yapsın yıllar sonra gelen meleğni şimdiden koruması altına almak isiyo
oo benim ki şimdiden diye hamiş olsan son 3 ay anenmlerde kalıcan diyo düşün daha ortada fol yokk yumurta yokkkk
herhalde o günlere gelince benim maceralarım daha çokkkk olur
2--- denizbulut
saolasın cnm inşlh güzel gelişmeler vardır
cnm siz iğne ilaç kullanıyormuydunuz
ersel beyin kürlerini ne zamandır kullanıuyorsunuz
sizin sebep bellimiydi
sanki siz iğne kullanmıuyordunuz diye hatrlıyorum ben..
inşlh o spermler hepimizde çıokar ve hepimiz hayatımızın en güzel bayramını yaşarız tatlım...
Arkadaşlar, Celalettin beye muayene olduk sonunda. Korktuğum olmadı; yani en azından bir tedavi seçeneği sunuldu bize çok şükür.
Ancak, maddi yönden oldukça yıprandık. Hoca bizden inhibin-b testi (100 tl), ayrıntılı spermiogram (110 tl) ve bağış (200 tl) istedi. Testlerin nerede yapılacağını da o söylüyor; yok ben şurada yaptıracağım diyemiyorsun. Allah kimseye dert verip derman aratmasınMecburuz herşeye...
Tedavi olarak pregnyl ve menagon yazdı sanırım. Sanırım diyorum, çünkü ilaç kodu olarak verdi. Bir de Ersel ve Ermiş aktarların telefon no'larını. İlaçları almak için eczacı x beyi arayın dedi. Hocam biz kendi şehrimize dönünce alacağız; nasıl kullanacağımızı söyler misiniz diye sordum. Eczacı beyi arayınca o size söyleyecek dedi. Yani ilaçlarımızı istediğimiz biryerden alma imkanımızın da önü kesilmiş oldu; çünkü alsak bile nasıl kullanacağımızı öğrenemedik.
Velhasıl-ı kelam, karışık duygular yaşıyorum; bir yandan belki tedavi olabileceğiz diye çok seviniyor; umutlanıyorum. Hocaya dua ediyorum... Bir yandan da tanımadığım bir eczacıyı zengin mi edeceğim ben şimdi diye hayıflanıyorum. İlacımı neden sadece o kişiden almak zorundayım, aklım bir türlü almıyor!!
Galiba arayacağım o şahsı. Tabi ardından da aktarı. Büyük ihtimalle bunları maaş alınca yapacağım; çünkü bu ayın maaşlarını İstanbul'da bıraktık!
Neyse... Çok uzattım, başınızı ağrıttım; hakkınızı helal edin.
Hepiniz Allah'a emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?