Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım bende listeye dahil olmak istiyorum canım ama dahil olmadan sunları bildirmek isterim ayın 7 sinde Allah izin verirse memleke gidecem 17 sinde dönüşm var bu günler arasında nete girmem biraz imkansız canım nasıl yapalım gönlüm katılmak istiyor arkadaşlarada haksızlık olur mu katılsam yada bana belirli sayılar versen ben orda okusam beni okudu saysan olurmu tatlım

Bahsi geçen kür ersel beyin hazırladığı kür yanlış anlamadıysam nedir.içinde ne vardır ve ne işe yarar.bunu açıklayabilecek biri varsa tşk.

kızlar ben anlamadım ersel beye celalttn hoca mı gönderiyor tedavi için ne uyguluyorlar

hanife41 Ankalife da çalışıyorsun değilmi adında huriye?

canım benı 11e koymussun ama benımde 1 ay sonra bellı olcak sonuclarım öne alabılırmısın_?

Hamdolsun iyiyim canim sen nasilsin bende seni merak ediyodum uzun suredir girmiyodun
Ben besmeleyi cekmeye baslamistim bugun niyet ederek..

cnmmm çok teşekkürler...tabii anlatırım hepimiz anlatalım burada bence..burada hepimiz birbirimizi görmeden nasıl da destek oluyoruz,seviyoruz,dertlerimzi paylaşıyoruz,yardımcı oluyoruz birbirimize ."damdan düşenin halini damdan düşen anlar" diye bir söz var..işte bizi ancak biz anlarız, gerçekten ve yürekten...seni ve tüm kader arkadaşlarımı öpüyorum cnm,çooook sağol :))...

Son düzenleme:
evet canım şimdilik testesteron jeli verdi sadece ama y kromozomu sonucunu aldığımızda celalttn hocaya gideceğiz burdaki arkadaşlar önerdi bir de incir ve keçiboynuzu kürünü uyguluyoruz

canım İNŞALLAH şifa olur eşine kullandıkları
genetik testinizdede hiç bişey çıkmaz
benim eşimdede y kromozom delasyonu azfc varr
biz ilk azospermi olduğumuzu öğrendiğimizde doktor bize bişeyler dedi ama sizde genetik var demedi bende testisle alakalı bişey zannediyordum 1 yıl bilmeden geçtii
sonra eşimin dosyalarına bakarken gördümm şok oldumm
eşim tese olduğunda sperm çıkmıştı haraketsiz
genetik hastalığı daha zor oluyor tedaviside çok zor
biz şimdi celalettin beyde tedavideyiz
3 ayımız doldu bugün geylani baharatın ü.çüncüü aşamasındayız 3 tane toz karışımı kullanıyoruz
İNŞALLAH bizde spermleri görürüz celalettin bey çok ilgili bir doktor
iyiki tanımışız aLLAH vesile olanlardan razı olsunn sizde hayırlı sonuçlar alırsınız İNŞALLAH

teşekkür ederimmm cemremmm ALLAHA çok şükür emeklerimin karşılığını aldım
eşimee bakma hep böyle bensiz yapamaz ama idare edecek artıkk
oda çok destek oldu o yol göstermeseydi ben atanamazdım ama bazen böyle yapıyor işte
şimdi el mahkum bebişlerimiz için para lazım mecbur gönderecek

ah ah ben de biliyorum o günleri,gerçekten çok yorucu oluyor şimdi de yanıma yaklaştırmıyorum,midem bulanıyor diye

canım hayırlı uğurlu olsun.güzel haberleri inş. peşpeşe duyarsın

biz daha 3 ayı yeni bitirdikk ilk kürler böyle değildi şimdi çok farklı gelişmeler varr
daha yeni hamileliğin normal canımmm
sizde celalettin beyde tedavi oldunuz demii iski yazılarını hatırlıyamadımm neler kullandınız bebeğin normal yoldanmı geldi ?
saol canımmm aminn İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…