- 24 Mayıs 2013
- 327
- 303
- 158
atamamın yapıldığı ilk gün bölge müdür yardımcısıyla görüştüm canımm
İNŞALLAH öyledir benim için daha iyi olur
bencede çok güzel hem paranı kazanıyorsunhemde birsürü hakkın varr ben bugünlere geleceğimi tahmin bile edemezdiim
hep kendim çalıştımm evde hiç dersaneye gitmedimm
evlenmeden önce liseye gitmemiştim bazı sebeplerden dolayı
açıkliseye gittim lise bitti üniversiteye gittim hep evliyken okudum eşimde çok yardımcı olduu bütün stresimi çektii
kpssden 83 aldımm RABBİM emeklerimin karşılığını verdii
son iki senedir acıyıda mutluluğuda aynı anda yaşadım eşimin rahatsızlığı okul stresi çok zorduu şimdi böyle bir fırsatı kaçırmak istemiyorumm
İNŞALLAH işe başlarımm sizin destekleriniz çok iyi geldii
hepinizden ALLAH razı olsun RABBİM ne muradınız varsa tez vakitte versinn İNŞALLAH
cnmmm çok teşekkürler...tabii anlatırım hepimiz anlatalım burada bence..burada hepimiz birbirimizi görmeden nasıl da destek oluyoruz,seviyoruz,dertlerimzi paylaşıyoruz,yardımcı oluyoruz birbirimize ."damdan düşenin halini damdan düşen anlar" diye bir söz var..işte bizi ancak biz anlarız, gerçekten ve yürekten...seni ve tüm kader arkadaşlarımı öpüyorum cnm,çooook sağol :))...
hanife41 Ankalife da çalışıyorsun değilmi adında huriye?
canımmmm bu topikte herkes çok candan
biz kimseye durumumuzu söyleyemiyoruz ailelerimize bile ama burda herşeyimizi paylaşıyoruz
dertleşiyoruz yalnız olmadığımızı biliyoruz
İNŞALLAH hep böyle devam eder dostluklar
Anladım canım.hayırlısı ne ise o olsun.
Siz bizlerden çok şanslısınız yine.
Sperm olunca insan beklemeye razı.
Evet canım tekrar gideceğiz kontrole bizde
Henüz sperm çıkışı erken diyorum ben kendi açımdan öyle bakıyorum.
Bakalım artık ne olacak.
kizlar nasilsiniz rabbim hepinize iylikler nasib etsin insallah , denizbulut canim hadi gozun aydin insallah en kisa zamanda spermlerinizi gormeyide nasib eder mevlam , hamisler rabbim sizleride bebislerinizide korusun insallah , tedavideki arkadaslar insallah sizlerede rabbim kolayliklar nasib eder umduklariniza en kisa zamanda nail eder . kizlar hatirlarsaniz seker yuklemesi yapilmisti bana bugun doktordan geliyorum malesef sekerim cok yukse cikti diyetisyene yonlendirdiler o da bana diyet verdi 3 GUN TAKIP EDECEKLER UCGUN SONRA DEGISIKLIK OLMAZSA INSULIN VERECEKLERMIS ERKEN DOGUM RISKIN VAR DEDILER ALLAHIM BENI VE HEPIMIZI KORUSUN INSALLAH NEDENSE ICIMDEN KOTU BISIY GECMIYO PEK TAKILMADIM DOKTORUN DEDIKLERINE AMA DIKKAT EDICEM INSALLAH OGLUSUMLA BIZDEN BU KADAR TEYZELERI COK SUKUR PASAM IYI SADECE BEN COK FAZLA KILO ALDIGIM ICIN KONTROL ALTINA ALICAKLAR 74 KILOILE HAMILE KALDIM SUAN 88.600GR KILOM ZATEN BENDE KLOMU KONTROL ALTINA ALMAK ISTIYODUM BAHANE OLDU ISTE , INSALLAH SAG SALIM AYINA GUNUNE GORE DOGURMAK NASIB OLUR HEPINIZI OPTUMKENDINIZE DIKKAT EDIN ALLAHA EMANET OLUN
canımsın ya çok doğru söylüyorsun daha 3 senelik evliyim 2 sene daha var sana yetişmeye
şaka bir yana Rabbim bir daha yaşatmasın Eşin çooooooook sağılıklı olsun,Bebiş sorunsuz gelsin..Sen yeni yerinde işinde görevinde mutlu ol.Güzel bir ev bulun inşh bayramdan sonra
kizlar nasilsiniz rabbim hepinize iylikler nasib etsin insallah , denizbulut canim hadi gozun aydin insallah en kisa zamanda spermlerinizi gormeyide nasib eder mevlam , hamisler rabbim sizleride bebislerinizide korusun insallah , tedavideki arkadaslar insallah sizlerede rabbim kolayliklar nasib eder umduklariniza en kisa zamanda nail eder . kizlar hatirlarsaniz seker yuklemesi yapilmisti bana bugun doktordan geliyorum malesef sekerim cok yukse cikti diyetisyene yonlendirdiler o da bana diyet verdi 3 GUN TAKIP EDECEKLER UCGUN SONRA DEGISIKLIK OLMAZSA INSULIN VERECEKLERMIS ERKEN DOGUM RISKIN VAR DEDILER ALLAHIM BENI VE HEPIMIZI KORUSUN INSALLAH NEDENSE ICIMDEN KOTU BISIY GECMIYO PEK TAKILMADIM DOKTORUN DEDIKLERINE AMA DIKKAT EDICEM INSALLAH OGLUSUMLA BIZDEN BU KADAR TEYZELERI COK SUKUR PASAM IYI SADECE BEN COK FAZLA KILO ALDIGIM ICIN KONTROL ALTINA ALICAKLAR 74 KILOILE HAMILE KALDIM SUAN 88.600GR KILOM ZATEN BENDE KLOMU KONTROL ALTINA ALMAK ISTIYODUM BAHANE OLDU ISTE , INSALLAH SAG SALIM AYINA GUNUNE GORE DOGURMAK NASIB OLUR HEPINIZI OPTUMKENDINIZE DIKKAT EDIN ALLAHA EMANET OLUN
günaydın canlarrrrrrr hayırlı cumalar hepinize
rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul eder inş
biz bugün kayınvalideyi gönderdik kaldık bebişimle ve kuşlarımla başbaşa
merhaba günaydın canlar
herkese hayırlı cumalar bu mubarek günde bütün dualarımız dileklerimizi allahım kabul etsin inşlh....
süperrrrr yaaaa
inş canım inş bebiş çoooook uğurlu gelecek size..
hımmmm kızayımmı şimdi .....
telde konuştuğumuzda belli değilmiydi söylemedin hiç
gerçi telde çenemiz maşallah bir açılıyor pir açılıyor
unutuyoruz önemli şeyleri
Rabbim hep yolunu açık etsin
çektiğiniz sıkıntıların mükafatı bunlar inşşşşşşş...
bu arada nasıl gidiyor hamilelik ?
kayınvaliden varmış
listeye ekledim canımcım .....
baharımm çok saolll canımm atandımm ALLAHIMA binlerce şükür senin meleğinin haberiyle aynı gün atandım ama eşimm beni çok korkuttu
beni bir görseydin ogün şaşkın ördek gibiydimm hiçç unutmayacağım bir gün oldu
önce atandığımı sonra senin hamiş olduğunu okudumm kendi kendime bukadar güzel haber çokk fazlaa diyorummm
emeklerimle bugünlere geldimm ALLAHIN izniyle bugünleride atlatırım eşimide ikna ederim İNŞALLAH
hayatımızda çok şey değişecekk sıra bebişlerde onlarda çok bekletmez İNŞALLH
Günaydın bahar.
Hayırlı cumalar sanada
gözün aydın mı desem başbaşa kalmışız
Not: 70 bin besmele okuyoruz katılmak isteyen arkadaşlar cumaya kadar yazarsanız eklerim…
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz
2--- pıtırcık_43
3-- tülay20
4—cemrem29
5—aruna
6—bahar85
7—balım1905
8—bengusuu
9—cicek00
10--- denizbulutu
11—ecrin23
12—ervae
13—ese44
14—esma
15—hasretim01
16—her şeygüzelolcak
17-- huzuryolu
18—ilkbahar_ilkbahar
19—kader60
20—lamyay
21—mavimenekşe
22—seval0817
23—pembe85
24—umut99
25—yeşil034
26—zambak06
Arkadaşlar sonsuz bu aralar test yaptıcağı için öne onu aldım .
Sonrada bayram sonu test yaptıracakları aldım.sonrada harf sırasına göre sıraladım.
tedaviye başlayacakları varsa öne alırız.
Denizbulutu 2 ay sonra deyince kontrol seni arkaya aldım canım.
NOT: arkadaşlar son liste bu.
eksik olan umarım yoktur.
cuma namazına kadar bekleyelim.
listeye katılan yoksa sayıyı yayınlarım canlarım....
şimdiden Allah kabul etsin.amin.
ayrıca şimdilik başlayalım listeye acil durumlarda öne arkaya sırayı kaydırırız.
beni de ekler misin
Evet canım Celalettin beyin tavsiyesiyle bu zamana geldik şükür.Bebek normal yolla oldu.Pregly ve menagonun dozunu artırdı.Eşim Kasım ayından beri 2 kür keçi boynuzu çayı içti.Celalettin beyin yönlendirdiği aktardan 2kür böğürtlen kökü çayı,2 kür özel macundan tüketti.Çok şükür bitkisel destekle Allah'ın izniyle süreç daha hızlanmış oldu.spermler ilk çıkıştan sonra hep kaliteli ve fişek gibi oluyormuş.Celalettin beyin tabiri :) bu yüzden milyonlara gelmeden bile her an herşey olabilir :)) kendini hazırla.sonra benim gibi eee daha milyonlara gelmedi canım spermlerin,şimdi ben hamile miyim gerçekten diye şaşar kalırsın.50 spermle normal yolla doğan mucize bebekte varmış.Artık sen düşün Allah'ın büyük hikmetini canım.Tez zamanda sene dolmadan hayırlı haberlerini alırız inş.Darısı herkesin başına.
benide ekler misin listeye pıtırcık arkadaşımNot: 70 bin besmele okuyoruz katılmak isteyen arkadaşlar cumaya kadar yazarsanız eklerim
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz
2--- pıtırcık_43
3-- tülay20
4cemrem29
5aruna
6bahar85
7balım1905
8bengusuu
9cicek00
10--- denizbulutu
11ecrin23
12ervae
13ese44
14esma
15hasretim01
16ilkbahar_ilkbahar
17lamyay
18mavimenekşe
19seval0817
20pembe85
21umut99
22yeşil034
23zambak06
Arkadaşlar sonsuz bu aralar test yaptıcağı için öne onu aldım .
Sonrada bayram sonu test yaptıracakları aldım.sonrada harf sırasına göre sıraladım.
tedaviye başlayacakları varsa öne alırız.
Denizbulutu 2 ay sonra deyince kontrol seni arkaya aldım canım.
Canim hepimizn hakkinda hayirlisi olsun
Siz kac aydir tedavidesiniz canim
atamamın yapıldığı ilk gün bölge müdür yardımcısıyla görüştüm canımm
İNŞALLAH öyledir benim için daha iyi olur
bencede çok güzel hem paranı kazanıyorsun hemde birsürü hakkın varr ben bugünlere geleceğimi tahmin bile edemezdiim
hep kendim çalıştımm evde hiç dersaneye gitmedimm
evlenmeden önce liseye gitmemiştim bazı sebeplerden dolayı
açıkliseye gittim lise bitti üniversiteye gittim hep evliyken okudum eşimde çok yardımcı olduu bütün stresimi çektii
kpssden 83 aldımm RABBİM emeklerimin karşılığını verdii
son iki senedir acıyıda mutluluğuda aynı anda yaşadım eşimin rahatsızlığı okul stresi çok zorduu şimdi böyle bir fırsatı kaçırmak istemiyorumm
İNŞALLAH işe başlarımm sizin destekleriniz çok iyi geldii
hepinizden ALLAH razı olsun RABBİM ne muradınız varsa tez vakitte versinn İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?