Merhaba arkadaşlar. Ben daha 8 aylık evliyim ama malesef 2-3 hafta önce yaptırdığımız kontrollerde eşimin sperm testinde hiç sperm çıkmadı. İnmemiş testis ameliyatı ve kabakulak geçirmiş çocukluğunda.çok üzgünüm. İnsan hep başkasının başına gelir biliorya bazı şeyleri. Kabullenmeye çalışıyoruz aynı zamanda ne bileyim bi sürü baharat almış gelmiş zavallım onları yiyo, çakşır kökü almış onu kullanmaya başladı.
2 hafta arayla 2 test yaptırdık birinde tüm alanlarda 1 adet hareketsiz, birinde hiç birşey çıkmadı. İkisi ayrı yerlerde yapıldı. Bir an önce tedaviye başlamak istiyoruz ama bu aralar iş değişilkliği filan olacak bi süre o ayrı yerde yaşayacak. Nolcak bilmiyorum.
Aileden kimseye söyleyemedik zaten.
Burda sizin bu başlığınızı ve bir birinize dualarınızı görünce içim açıldı. Kaç gündür mikro tese filan, doktor bakıyorum moralim bozulmuştu. İyi geldiniz.
Merhaba arkadaşlar. Ben daha 8 aylık evliyim ama malesef 2-3 hafta önce yaptırdığımız kontrollerde eşimin sperm testinde hiç sperm çıkmadı. İnmemiş testis ameliyatı ve kabakulak geçirmiş çocukluğunda.çok üzgünüm. İnsan hep başkasının başına gelir biliorya bazı şeyleri. Kabullenmeye çalışıyoruz aynı zamanda ne bileyim bi sürü baharat almış gelmiş zavallım onları yiyo, çakşır kökü almış onu kullanmaya başladı.
2 hafta arayla 2 test yaptırdık birinde tüm alanlarda 1 adet hareketsiz, birinde hiç birşey çıkmadı. İkisi ayrı yerlerde yapıldı. Bir an önce tedaviye başlamak istiyoruz ama bu aralar iş değişilkliği filan olacak bi süre o ayrı yerde yaşayacak. Nolcak bilmiyorum.
Burda sizin bu başlığınızı ve bir birinize dualarınızı görünce içim açıldı. Kaç gündür mikro tese filan, doktor bakıyorum moralim bozulmuştu. İyi geldiniz.
Ya canım ben 10.sırada olduğum için hemen sıra gelmez zannetmiştim,şimdi namaz kılmam gerekiyormuş ama ben adet zamanımdayım tatlım sana zahmet olacak ama beni biraz gerilere atarmısın bizim kontrolümüz eylülün 15inde ozamana kadar vaktim var ,kusura bakma nolur
canım daha sana haftaya falan gelir ama sen nasıl istersen.
ecrin23 arkadaşın kontrolü daha önce sanırsam
istersen ikinizin yerini değiştireyim.
hatta değiştirdim bile
sorun olmaz balımmmmmmm
büyüyorlar teyzesi çok şükür
aminnnnnnn canım inş bu sene topiğimizdeve patlaması yaşanacak
en yeni hamişimizde bangi
darısı sizlerin başına inş
hadi bakalım inş kontrolün iyi geçer hiç bi sıkıntı yoktur canım...
gebelik aşısınıda yaparlar inş canım...
allah hepinizin yüzünü güldürsün inş
PITIRCIK_43 için besmele okuyoruz.
NİYETİ: bayram sonu eşimin kontrolu var .sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2500
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2500 …….. = okudu
3-- tülay20 …………………………… 2500
4—cemrem29 …………………………… 2500
5—denizbulutu …………………………… 2500
6—zambak06 ……………………………. 2500
7—aruna …………………………… 2500
8—alev99 ……………………………. 2500
9—bahar85 …………………………….. 2500
10—ecrin23 ……………………………. 2500
11—bengusuu ……………………………. 2500
12—cicek00 ……………………………. 2500
13—balım1905 ……………………………. 2500
14—ervae ……………………………. 2500
15—ese44 ……………………………... 2500
16—esma ……………………………… 2500
17—hasretim01 ………………………….. 2500
18—her şeygüzelolcak …………………… 2500
19—huzuryolu …………………………… 2500
20—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2500
21—kader60 ……………………………… 2500
22—lamyay ……………………………… 2500
23—mavimenekşe ……………………….. 2500
24—seval0817 …………………………… 2500
25—papatyainci ………………………….. 2500
26—pembe85 …………………………….. 2500
27—umut99 ………………………………. 2500
28—yeşil034 ……………………………… 2500
arkadaşlar bayram nedeniyle veya başka nedenlerle listeden sırayla besmele çekebiliyoruz.
o yüzden listedeki ilk 8 kişi namazlarını şimdiden kılsınlar.ilk 8 kişi diyorum çünkü namaz kıldıktan 15 gün içinde besmele sayısının tamamlanması gerekiyormuş.
dileklerini secdede dilesinler.niteylerini RAbbimden niyaz etsinler.
bizlerde gönül rahatlığıyla sizlere besmeleyi zamanı gelmeden okuyabilelim.
Rabbim dualarımızı kabul eder inşşşş....
tülay20
cemrem29
denizbulutu
zambak06
aruna
alev99
bahar85
ecrin23
yukarıda nikleri yazılı bitanelerim. namazlarınızı kılın gecikmeden .
hatta bu akşam kılın .
Allah kabul etsin.....
canlar size süper bi haberimmmmmmmmm var
çok şükür bi hamişimizdaha oldu
bangi 3. tüp bebek tedavisini olmuştu ve bugün 13. günüydü ve değeri 213
allah bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inş
şükürler olsun rabbime haftanın ilk günü güzel bi haber aldık
darısı diğer arkadaşların başına inş
canlar size süper bi haberimmmmmmmmm var
çok şükür bi hamişimizdaha oldu
bangi 3. tüp bebek tedavisini olmuştu ve bugün 13. günüydü ve değeri 213
allah bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inş
şükürler olsun rabbime haftanın ilk günü güzel bi haber aldık
darısı diğer arkadaşların başına inş[/QUOTa
ayyyyy cnm gözü aydınnnnnnnnn
maşallahhhhhhhhhhhhhhh maşalalhhhhhhhhhhhhhh
3.cü deneme ttutundu anenciğine demek rabbim sağlıklı kucağına aldırsın inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hade halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pıtırcık cnm ben şuan adetliyimarkadaşlar bayram nedeniyle veya başka nedenlerle listeden sırayla besmele çekebiliyoruz.
o yüzden listedeki ilk 8 kişi namazlarını şimdiden kılsınlar.ilk 8 kişi diyorum çünkü namaz kıldıktan 15 gün içinde besmele sayısının tamamlanması gerekiyormuş.
dileklerini secdede dilesinler.niteylerini RAbbimden niyaz etsinler.
bizlerde gönül rahatlığıyla sizlere besmeleyi zamanı gelmeden okuyabilelim.
Rabbim dualarımızı kabul eder inşşşş....
tülay20
cemrem29
denizbulutu
zambak06
aruna
alev99
bahar85
balım1905
yukarıda nikleri yazılı bitanelerim. namazlarınızı kılın gecikmeden .
hatta bu akşam kılın .
Allah kabul etsin.....
ama benim yerime eşime kıldırıcam namazımı inşlh hepimizin dualrı kabul olurrrrrr
cnm aramıza hoşgeldin inşlh senede hamiş haberleri verirsin
cnm sakın microtese olmayın cnm benim eşimde çocukken kabakulak geçirmiş ateşli 1 tese 1 kere micro tese oldu eşim sonuç heppp 000
cellalettin beyede tedaviye başladı eşim varikosel çıktı ameliyatı oldu ardından 3 aylık tedavi sonrasında 1 milyon hücre gördük
ve 3 aylık tedavi süreci daha oldu ondan sonra sperm testtinde 6 tane sperm çıktı
cnm 7 yıllık evliliğimde hiç rakam görmedim sperm testlerinde ama artık çıkış oldu inşlh bayramdan sonra tekrar test yapıcak eşim
bence cellaeettin beye gidin cnm inan ki pişman olmassınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?