canlar size süper bi haberimmmmmmmmm var
çok şükür bi hamişimizdaha oldu
bangi 3. tüp bebek tedavisini olmuştu ve bugün 13. günüydü ve değeri 213
allah bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inş
şükürler olsun rabbime haftanın ilk günü güzel bi haber aldık
darısı diğer arkadaşların başına inş
Canim Allah hepinizden razi olsun hepinizin agzina yuregine saglik Rabbim o guzel gonlunuze temiz kalbinize gore versin amin70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz . 2500 ..= okudu
2--- pıtırcık_43 .. 2500 . = okudu
3-- tülay20 2500 . =okudu
4cemrem29 2500 =okudu
5denizbulutu 2500 .=okudu
6zambak06 . 2500 = okudu
7aruna 2500 . =okudu
8alev99 . 2500 . =okudu
9bahar85 .. 2500 .=okudu
10balım1905 . 2500 ..= okudu
11bengusuu . 2500 ...=okudu
12cicek00 . 2500 ..=okudu
13ecrin23 . 2500 .. = okudu
14ervae . 2500 .. =okudu
15ese44 ... 2500 ..=okudu
16esma 2500 ..=okudu
17hasretim01 .. 2500 . =okudu
18herşeygüzelolcak 2500 ..=okudu
19huzuryolu 2500 = okudu
20ilkbahar_ilkbahar .. 2500 .= okudu
21kader60 2500 .= okudu
22lamyay 2500 = okudu
23mavimenekşe .. 2500 =okudu
24seval0817 2500 .. = okudu
25papatyainci .. 2500 = okudu
26pembe85 .. 2500 .. =okudu
27umut99 . 2500 = okudu
28yeşil034 2500 = okudu
Allahım!
Okumuş olduğumuz Besmele_i Şerifi yüce katında kabul eyle,
Ondan hasıl olan sevabı iki cihan güneşi olan sevgili peygamberimizin(s.a.v.)ruh-u şeriflerine hediye eyledik yüce katında kabul eyle!
Ya Rabbi
Bütün peygamberlerin,sahabelerin,evliyaullahın ve şehitlerinde ruhlarına hediye eyledik kabul eyle.
Yüce Allahım
Besmelenin şifasını bize ver; besmeleyi okuduğumuz sonsuz nikli arkadaşımızın tez zamanda
Muradını ver ve hayırlı Salih Saliha evlatlar nasip eyle.amin.
canım besmelelerin tamamlandı.
RAbbim kabul etsin.ne muradın varsa kabul etsin.amin.....
canım ben senin besmelelerini okudum Allah kabul etsin inşallah.Bayramdan sonra eşinde sperm çıkmasını ve hayırlı evlatlara sahip olmanızı nasib etsin RABBİM.
Alahın selamı üzerinize olsun herkes nasıl inş güzel gelişmeler olmuştur 2 günlüğüne memlekete gittim ,3 yıldır göremediğim ablam yurt dışından geldi 2 tane kızı var ikiside birbirinden tatlı bol bol onları sevdim onları görünce kızışım olsun çok istedim.Allah hepimize helalından sağlıklı sıhhatli çoçuklar nasip etsin .hepinizi özledim hep güzel ve hayırlı haberler alırız inş.Allaha emanet olun
cnm bende okudum inşallah Rabbim muradını verecek
cnm önce senden sonra herkesten Allah razı olsun
cnm ben senin besmelelerini okuudm inşlh byaramdan sonra senin güzel haberlerinle bol bol halaylar çekeriz tatlım
kızlarhaberlerini almaya devam inşallah.bangi arkadaş sağsalim evladını yada evlatlarını kucağına alır İnşallah.bizde bebişlerimle ayrıntılı ultrasona girdik.Hamdolsun iyilerdi ama 1.meleğimin plasentası aşağıdaydı.buda beni biraz korkuttu.VEEEEEEE diğer bebişim de kız.yani ALLAH izin verirse iki cimcime annesi olacam İNŞALLAH.kızlar dualarınızda meleklerimi unutmayın.biz sizi hiç unutmuyoruz hep dualarımızdasınız.
Pitircik canim ben senin besmelelerini okudum canim allah kabul etsin
Allah sana hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
canımm ben de senin besmeleni bitirdim.eşinle güzel haberlerinizi almak nasip olur da çifter çifterdolsun kucağınız İNŞALLAH.
ne guzel bu mubarek gunlerde yuzu gulen bı kardesımız daha olmus, darısı tum ısteyen bekleyen kardeslerımın basına olsun ınsallahhhtopıge her baktıgımda bı guzel haber okuyorum masallahhh
canım ben senin besmeleni bitirdim. Allah dualarınızı kabul etsin inşallah sonuçlar istediğiniz gibi olur.
Canim Allah hepinizden razi olsun hepinizin agzina yuregine saglik Rabbim o guzel gonlunuze temiz kalbinize gore versin amin
ay cnm ne güzel 2 tane cimcime ne tatlı olur onlar yaakızlarhaberlerini almaya devam inşallah.bangi arkadaş sağsalim evladını yada evlatlarını kucağına alır İnşallah.bizde bebişlerimle ayrıntılı ultrasona girdik.Hamdolsun iyilerdi ama 1.meleğimin plasentası aşağıdaydı.buda beni biraz korkuttu.VEEEEEEE diğer bebişim de kız.yani ALLAH izin verirse iki cimcime annesi olacam İNŞALLAH.kızlar dualarınızda meleklerimi unutmayın.biz sizi hiç unutmuyoruz hep dualarımızdasınız.
merhaba cnm boşvermeye çalış cnm ağzı torba değilki konuşanın büzesinKızlar geçen ay yaptırdığım tüp bebek tedavisinden sonuç alamadık.1 aydır bunalımdayım yetmezmiş gibi eşimin ailesiyle konuşmuyor görüşmüyorum. Kayınvalidem eltimin hamilelik haberini bizim negatif sonuç aldığımız gün söyledi üstelik benim annemede yetiştirmiş. Dahası çok inceliyormuş çok araştırıp dikkat ediyormuşum her bişeyi. Eltim sigara içip herşeyi yediği halde bak hamile kalabiliyormuş sorun benimmiş ben tutamıyormuşum daha neler neler söylenmiş arkamdan anneme. Okadar kırıldım ki anlatamam. 2 yıldır 200 den fazla igne yedim yeterki çocugum olsun diye tek laf etmedim eşime senin yüzünden diye annesinin yaptığına bakın. Sonrasında konuştum özel olarak ama yine anlamadı yine dinlemedi ve eşimle yine kavga etmemize sebep oldu. Ne yaptım suçum ne benim diyorum ne günah işledim bu kadar acı çekiyorum benim acım bana yetiyor niye kimse anlamıyor? Bu arada uzunca bir süre giremedim nete dualara bende katılmak isterim eğer mümkünse çünkü rahatlamam ve birşeyler yapmam şart ...
Alahın selamı üzerinize olsun herkes nasıl inş güzel gelişmeler olmuştur 2 günlüğüne memlekete gittim ,3 yıldır göremediğim ablam yurt dışından geldi 2 tane kızı var ikiside birbirinden tatlı bol bol onları sevdim onları görünce kızışım olsun çok istedim.Allah hepimize helalından sağlıklı sıhhatli çoçuklar nasip etsin .hepinizi özledim hep güzel ve hayırlı haberler alırız inş.Allaha emanet olun
kızlarhaberlerini almaya devam inşallah.bangi arkadaş sağsalim evladını yada evlatlarını kucağına alır İnşallah.bizde bebişlerimle ayrıntılı ultrasona girdik.Hamdolsun iyilerdi ama 1.meleğimin plasentası aşağıdaydı.buda beni biraz korkuttu.VEEEEEEE diğer bebişim de kız.yani ALLAH izin verirse iki cimcime annesi olacam İNŞALLAH.kızlar dualarınızda meleklerimi unutmayın.biz sizi hiç unutmuyoruz hep dualarımızdasınız.
Günaydınnnnnnnnn herkeseee güzel bi gün olması dileğiyleeee
canım günaydın ama içim karanlık çok üzgünümcanım face den arkadaslık isteği gönderdim kabul edermsn sana soracaklarım var sakıncası yoksa.
Günaydınnnnnnnnn herkeseee güzel bi gün olması dileğiyleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?