Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın canımmmmm
erkencisinn İNŞALLAH çok güzel bir gün olur hamiş haberleriyle doluuu

Evt tatlım erkenciyim koçişi gönderdim biraz bakayım dedim.
biraz sonra yine uyumaya giderimmmmmm
inşallahhhhhhhhh canımmm hamişlerimiz çoğalsın sıradaki kişiyi çok merak ediyorummmm

herkese günaydınnn
erkenden kalktım bugünnn hiç huyum değilldir ama hadi hayırlısı bende epey gelişme var
eee işe başlıyacağım şimdiden alıştırayım bünyeyi

eeeee tabii kalkıcaksınnnn mecburrrrrrrr
yakında işe başlıycaksınnnnnn alışman lazımm ama
erken kalkmak iyidir.

Evt tatlım erkenciyim koçişi gönderdim biraz bakayım dedim.
biraz sonra yine uyumaya giderimmmmmm
inşallahhhhhhhhh canımmm hamişlerimiz çoğalsın sıradaki kişiyi çok merak ediyorummmm

bende erkenciyimm ilk defaaaa bi bakıyım dedim topiğe
yat tabi canımm dinlen uykunu al
amiiinnn çoğalsın İNŞALLAHH
bende merak ediyorumm kızz arkadaşlar süpriz yapıyor kimden gelecek bakalım hamiş haberiiii

eeeee tabii kalkıcaksınnnn mecburrrrrrrr
yakında işe başlıycaksınnnnnn alışman lazımm ama
erken kalkmak iyidir.

ben hiç sevmem erken kalkmayıı ne oldu anlamadımm
bakalım alışabilirsem çalışmanın en zor yanı olacak benim için
canımm MAŞALLAH sen hep erken kalkıyon bebiş bile uyutamadı senii ben hamiş olsan full uyurdum heralde
kuzu doğunca zorlanmassın ne güzell

Ben normaldede çok uykucu değilimdir
sen de alışırsın cnm ne olcak.
çok şükür 4 . ayda çoğu şeyi düzeldi.uyku uyuyamıyodum şimdi iyi uyuyorum ..geceleri
kokulara karşı hassasiyetim vardı oda geçti.halizliğim geçti.:26:
daha iyi hiisediyorum kendimi.ama göbüş büyüdükçe yatmakta zorlanıcam herhalde
ahh öyle düşünme hiç belli olmazz uyuyamıycan belkide hamiş oluncaaaaaaaa
zaten son aylarda hamişler uyuyamıyor allah hazırlıyoo anneleri uykusuz gecelere

biliyorum canımm sen hiç uykucu değilsin o uykucu benimm
çok şükür canımmm yaaa iyice alıştın hamişliğe
evham yaptığın günleri unuturmuyum hiçç rahatlamana çok sevindimmm
zaten hamişlikte rahat olunmalı bidaha bu günler gelmiyecekk keyfini çıkar tadını çıkar
ne güzel yaz hamişliğini severimmm bana çok güzel gelirr rahat rahat dolaşabilirsin istediğin kıyafeti giyersinn
bu aylarda hamiş olmak çok güzell
ALLAHIM bana ve tümm arkadaşlarımada nasip eder İNŞALLAHH
son aylarda pek uyunmuyordur koca göbişle biraz zor ama olsun gerçekten alıştırıyor RABBİM anneliğee
ohhh babalar işin neresinde yaaaa bu adamlar hiç mi bi iş yapmaz
canımmm sakın alıştırma sen yat ben kalkarım sakın yapma alıştır oda kalsın yüz verme enişteye
hem senin intikam zamanın yeni başlıyor iyi değerlendir uykusuz kalsında bi öğrensinn
biliyorum sen şimdi kıyamazsın ama ben yinede söyliyim dedimmm

herkese günaydınnnnnnn
ohhh bizim kılar erkenci

esma cnm alışırsın erken kalkmaya hele bide işe başla o zaman daha da bünyen alışır güzelim
:126::126:
flzask tatlım şükür artık çoğu şeyleri atlatmışsın bundan sonra daha kolay ve rahat hamilelik geçirrisin inşlh

bugün hepimiz güzel bi gün geçirelim
ben bayram temizliğimi yapıcam bugün den itibaren
şansıma adet oldum ağrılarım geçince başlarım herhalde.....
:26:

Günaydınlar. Bayramdan sonra bi karar verip başlamamız gerek inşallah kolay yoldan hepimiz kavuşuruz bebişlerimize.
Bende besmele duasına katılmak istiyorum. Ne zaman başlıcam kim için okucam ne kadar okumam gerek arkadaşlar.

günaydın canımmmmmmmm
İNŞALLAH canımm alışırım çok hevesliyim bakalım neler olacakk bundan sonraaa yaaa evde rahata alıştım hiç gelemiyeceğim sıkıyaa yada oh be dünya varmışş çalışmak gibisi yok diyeceğimm:126:
yorulsamda maaşımı alınca herşey geçiverecekk bebişim için harcıyacağım paralarımı çok iyi olacak kimseye muhtaç olmıyacağımmm
İNAŞŞALLAH çok güzel olur günümüz
canımm sana kolay gelsin mis olur şimdi heryer
bende toplıyacağım birazdan evii keyfim gelince
canımm geçmiş olsun ilk gün çok zor oluyor bende çok çekerimmm ilk günn geçince başlarsın işlere

günaydın canımm
İNŞALLAH canımm bayramdan sonra başlarsınız tedaviye RABBİM hayırlısını nasiip etsin İNŞALLAH hepimiz hamiş oluruz
besmeleyle pıtırcık ilgileniyor o gelince sana detaylı bilgi verir

merhaba canım üzülmen çok normal kimse başına böyle bişey geleceğini bilmezken eşekten düşmüşe benziyo bu durum karşısında.
öncelikle Allah yardımcınız olsun benim eşim de inmemiş testis problemi yüzünden azosperm micro tese de sperm bulundu henüz gebelik gerçekleşmedi.Doktorumuz Emre Bakırcıoğlu umut tüp bebek merkezi canım en azından fikrin olsun.hemen ameliyata karar verme biraz kür kullanın araştırın hem burda öğreneceğin çok şey olacak ona göre karar verirsin

pıtırcık besmeleni okudum Allah kabul etsin gönlündekini en kısa zamanda nasipetsin canım.

canım hayırlı olsun işe başlıyormuşsun inşallah iyi olur.kızz insanın kendi parasını kazanmak gibisi yok vallahi
be 1,5 yıl evde oturdum baya zorlandım heleki maaşını eline alınca öyle keyifli oluyo kii insanın kendi parasını harcaması güzel oluyo
zaten yine evine eşine harcıyon aynı şey ama gene de güzel canım inşallah bu zevki tadacaksın

saol canımm işe başlıyorum ama daha yerim belli olmadı hala bekliyorumm
ilk defa para kazanacağımm İNŞALLAH hayırlı olurr
öyle canımm kendi paranı harcamak gibisi yokk banada nasip olacak İNŞALLAH
bende bebiş için harcıyacağımm meleklerim gelsinde herşeyin hayırlısı

cnm ben senin besmelelerini çektim allah c.c. kabul etsin
bayram sonu vermiş olduğunuz bunca emeğin bunca çilenin karşılığını
okunan dualar hürmetine alırsınız inşlh..
allahım tez zamanda canlı kanlı sağlıklı spermlerden hayırlı salih ve saliha evlatlar versin canım arkadaşıma ve isteyen herkese amin...

alıştım cnm çok şükür eski halim giddi .
o zamanlar elimde değildi inan çok kötüydüm hep kaybetme korkusu vardı.:26:
o kadar zaman sonra ilk kez hamile oluyosun aklına birsürü şey geliyodu. bişey olursa diye.
ama 3 aydan sonra geçti o evhamlar
şimdi başka heyecanları yaşıycam bebeğimin hareketlerini hissetmeyi bekliyorum.
evt hamilleiğin bu aylara gelmesi iyi oldu son zamanlara gelseydi
belki zor olurdu benim için ama şimdi daha tombik olmadığım için iyiyim.
canımm benim sende diğer arkadaşlarımada rabbim inşallah nasip eder çok istiyorummmm..:26:
baba uyuyamaz valla bebiş ağlıycak oda kalkıp bakıcak öyle yokkkkk
yeter senelerdir çok uyudu bundan sonra birazda uykusuz kalsınnnnn
Rabbim inşallah o günleride gösterir yavrumu sağlıklı bi şekilde kucağıma alırım.
o zamana kadar bir sürü hamiş olsunnnnnnn burda inş.

Evt bitanem çoğu sıkıntım geçti.
şimdi en rahat dönemi geçiriyorum sadece arada bi baş ağrım var oda önemli değil artık.
sanada kolay gelsin canımm ama adet olmuşsun bugün ağrın olur senin .
çok yorma kendini .. ben dün biraz temizlik yaptım ..
yarında eşim evde olucak mecbur yarında biraz yaparız.
ilk kez bu bayram evde olucammmmmmmmmmmm
yollarda yorulmuycammm sıcaklarda çıkamıyorum zaten

gözümüz aydın bir hamile haberi daha aldık Allah tamamına erdirsin inşallah
hemn halayımı çekeyim

bayram öncesi güzel bir haber oldu

pıtırcık senin için okudum Allah niyetini gerçekleştirsin amin

Pıtırcığım canım merhaba,
bende bayram boyunca nete giremeyeceğim.kısmetse önce İzmir,sonra Çanakkale yapacağız.Gelinlik yapmaya gidiyorum.:))
yayınladığın Besmele listesinden çıktı aldım.sırasıyla güzel arkadaşlarıma okuyacağım inş.
senin Besmelelerini deokudum canım.rabbim bayram sonrası çifte mutluluk yaşatsın inşallah.bu güzel besmelelerimizin yüzüsuyu hürmetine,doktordan en güzel sonuçla ayrılın.rabbim utandırmasın.
Şimdiden her kesin bayramını da kutluyorum.hayırlı bayramlar olsun inş.
hepinizi çoooook seviyorum.allaha emant olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…