Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

çok sevindim sadecik iyiki burda yazıyosunuz bizlere de umut oluyosunuz .. sizin probleminiz neydi canım nasıl çözüm buldunuz kısaca anlatırsan çok sevinirimm,

çok sevindim sadecik iyiki burda yazıyosunuz bizlere de umut oluyosunuz .. sizin probleminiz neydi canım nasıl çözüm buldunuz kısaca anlatırsan çok sevinirimm,

eşimde canlı yada cansız sperm hücresi yoktu canım.hep canlı yada cansız sperm hücresi görülmedi yazıyordu tahlillerde.sonra emre bey genetik test yaptı 47 xxy dedikleri sorun çıktı.yaşadığım şehirdeki doktorlar paranızı yedirmeyin boşuna olmaz dedi.sıfır sperm çıktıkça tahillerde hep boşuna gezmeyin dediler sıfır spermle çocuk sahibi olamazsınız dediler ama biz emre beye gittik genetik tahlil sonucu azosperm sebebini öğrendik ve eşim tese oldu çok şükür sperm bulundu benden de sadece 1 yumurta bulundu şuan hamileyim canım..

cevap verdiğiniz için teşekkürler. içim biraz rahatladı. acaba bir karışıklık mı oldu diye düşünmüştüm. o zaman bizde 20 gün sonra filan yaptırırız tahlilleri. zaten bu ara bayramdı tatildi derken eşim hiç düzenli kullanamadı ilaçları. bir de ersel bey ramazandan sonra günde 3 seferden 4 e çıkarmış oldu tozları işimiz iyice zorlaştı. inşallah hepimiz emeğimizin karşılığını alırız, hakkımızda hayırlısı olsun. sabırla beklemekten başka yapacak birşey yok. ben de bugün veya yarın tahlilleri yaptırırız diye düşünüyordum ve baya heyecan yapmıştım. Anlaşılan 20 gün daha bekleyeceğiz. acaba spermiogramı ne zaman yaptırmamız gerekiyor..

Maşallah.. ALLAHIM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bizim de mucizemizi yaşamamız için dua et olur mu cnm

sağol güzelim benim inşlh hepimizin eşlerinde bol bol spermler görücez cümleten
inşlh ccnm o diplomayı bende almayı hayal ediyorum galiba çok fazla hayalperesim ben
inşlh olacak o günlerde gelecek
cemrem güzelim biz seninle kasım hamişi olacağız inşallaaaah:)
ayyy hay ağzından bal damlıyo kız senin
ne güzel dedin inşlhhh bak belkide aynı anda olur görüşürüzzzzz umutta( bak gene başladım hayallere dalmaya)
cnm benim olsun kız haktan hayırlısııı
hakkaten sen yoksun bayağıdır olsun güzelim nasıl rahat edersen kendini öle yap ara da gel merak etmiyelim seni
ayyyy ne güzell bi haberr buuuu
ne kadar sevinirim anlatamam güzelim hakkikaten tanışmak nasip olsun bize
ayyy gelince inşlhh görüşücezzzzzzzzz
cnm ersel bey hep öle diyo bizede öle dedi aslında o yaklaşık 1 aydan sonra test yapılmasını öneriyo biz bile 2 ay oldu yeni dün yaptık hormon testlerini aslında unutsa bile biz hatırlatıyoruz kendimizi ya telefonda o hatırlıyordur güzelim
teşekkür ederim tatlım evet inşlh gerisi gelir burdaki bütün arkadaşlarıma da.....
Maşallah.. ALLAHIM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bizim de mucizemizi yaşamamız için dua et olur mu cnm
tatlım bugün dr. celallettin beye gidicektin ne oldu gittin mi :26:
biz sabah gittik 10:30 da işimiz bitti bizim

herkese iyi akşamlarrr kızlar
biz bugün dr. celallettin beyin yanındaydık eşim dün hormon testlerini yaptırdı sonuçları gösterdik
hormonlar iyi dedi fsh 3 lerde diğerleri de şükür tam değerlerinde dedi
bide bize bi daha eylülün sonuna doğru yaptırın sperm testtini dedi ayrıca:26:
bu önemli kızlarrrrrrrrrrrr

kızlar dr. celallettin bey eşlerin cinsel ilişkide korunmasını istiyormuş bize öyle dedi
çünki bizde çıkan lokositleri görünce dedi ki:
ilişkide kimde mikrop varsa diğer eşe geçiyo o yüzden ilişkide korunmanız lazım dedi tedavi sürecini uzatıyo o lokositler dedi.
ayrıca erkekler için sık sık boşalması lazımmış çünki bünyelerini tazelemeliler dedi canlarım ben bunu duyunca sizlere de demek istedim çünki bizim eşlerimiz aşağı yukarı sorunları aynı hepimiz aynıyız inşlh bundan sonra herkeslerde bol bol sperm çıkarrr
benden bu kadar kızlar

Son düzenleme:
tatlım bugün dr. celallettin beye gidicektin ne oldu gittin mi :26:
biz sabah gittik 10:30 da işimiz bitti bizim[/QUOTE]

biz maalesef gitmedik cnm eşim akşam geldiğinde gitmek istemiyorum genetik testin sonucunu beklicem dedi ısrar ettim ama gitmedik. randevumuz da 14.50 imiş gideriz orda olmaz diye de bidaha bişey söylemedim o durumda bir daha asla gitmez di halbuki kaç gündür içim rahatlamıştı dünden beri yine kötüyüm Allahım yardım etsin cnm ya bu durum ilişkimizi de sınıyor maalesef

Son düzenleme:
aaa anladım cnm olsun eşine belli etme üzüldüğünü bence de genetik testinizi, yapın daha ii olur bari orda kafanız rahat olur olsun genetiğiniz çıkınca gidersiniz güzelim zaten hoca izne ayrılıcakmış sizde bu arada genetik testi yapın sonucunu da hoca gelince gösteriri ondan sonra tedaviye başlarsınızzzzzz
yooooooo sıkma öle hemen canını bakim dur daha ilkden böle üzülürsen olmaz bunda da bi hayır var bak belki o zaman seninle aynı ana denk gelir görüşürüz kızzz bizde tekrar hoca izinden geldikten sonra gizicez gene
tmm mı üzülmek yok çünki ortada üzülücek bişey yokkkkkkk
yokkk ilişkinizi bilakis motive etmeli sen eşine sarıl ki oda rahatlasın kafası herşey moralle güzelim

Son düzenleme:

inşallah görüşürüz cemrem.. 1 ay oldu öğreneli 1 sene gibi sankı destek oluyorum ama bazen gücüm olmuyor kesinlikle onu suçlamıyorum bu ikimizin kaderi ona inancım sonsuz ama geceği düşünüce çok korkuyorum ve gücüm tükeniyor.. Allahım güç versin hepimize .. genetik test için bayramdan önce tahlil verik sonuçlarını bekliyoruz hayırlısıyla.. desteğin için çok teşekkür ederim bu arada sen kaç yaşındasın

inşlh cnm ay kıyamam inan ki seni anlıyorum çünki bende evlendiğimin 3.cü ayı öğrenip ameliyatta da sonuç alamayıp dr.ların gidin bi daha gelmeyin sizin asla olmaz çocuğunuz dediği günler geliyo aklıma
inan ki çok zor dayanması aslında dayanmak başarmamnın yarısı biliyormusun herkesler soru sorar heryer bebek kaynar apartmanın ,ailende bacın abinin ablanın koca tarafının hepsinde bebek vardır sen de yoktur o acı o kadar kötü ki amaaa
iann ki allaha sığındın mı hepsini yeniyorsun şükür ki..
zor daha acın tazecik inan ki bi kaç aya düzeleceksinnnn merak etme
inşlh sonuçlarınız temiz güzel çıkarda sende birazcık olsa rahatlarsın
ama inan bana sen senene varmadan güzel sonuçlar alacaksınnnnnn
benim yaşım 31 güzelim senin kaçtı muhakkak sormuşumdur da unutkanlık çok var bende ondan hatırlıyamadım:44:

Son düzenleme:

çok güzel anlatmışsın.. her yer bebek Allahım hepsini annesine babasına bağışlasın , artık beni görünce insanların başka konusu yok bebek bebek bebek ..biz 3 sene istemedik 1 yıldır korunmuyoruz olmayınca öğrendik işte ..henüz anneler dışında kimseye bişy söylemedik söylememe kararı aldık en azından 1 yıl , inşallah Allahım nsip eder O hepimizi görüyor duyuyor merhameti çok.. 28 yaşımdayım cnm

olacak cnmm inşlh biz istiyoruz yaradan nasip eder bizlere de
olsun cnm anneler bilse yeter zaten doğru herkese söylemeden bebişini kucağına alırsın inşlhhh güzelim

Son düzenleme:

olacak cnmm inşlh biz istiyoruz yaradan nasip eder bizlere de
olsun cnm anneler bilse yeter zaten doğru herkese söylemeden bebişini kucağına alırsın inşlhhh güzelim

inş öyle olur cnm sağolasın iyi akşamlarrr

Pamugum ben ozletmeden geliyorum sen merak etme :)
Insallah canim gorusuruz harika olur ikimiz bir arada olunca zaten herseyi yanlis anlar kopariz....hahaha

Ayy herkeste ne kadar heyecan var 3.ayi dolduran sperm testi yaptiriyor...
Biz 4.ayimizi bitirdik Celalettin hocada hormon testi disinda bisey yaptirmadik pamugum....
Eee hep bebislerimiz mi bizi bekleticek birazda annesiyle babasinin keyfini beklesinler....

Ayrica bitanem diger dedigin konuya gelince ben adami gormuyorum ki :)
Demek ki bizim yaramazlar hep bayat kalacak...haha

aferin sanaaaaaaaaaaaahoşgeldinnnnn
ayy hiç deme biz söylerken 2 kere düşünüp konuşuruz herhalde
evet herkes koşu sperm testtine haklı olarak erken bile davranıyoruz ama elde değil
hııı siz ii dayanmışsınız kız valal ebn ölüyorum meraktan doğru dedin azda onlar beklesin siziiiiiiiiiii
ayy kıyamam kız kociş nerdee ahh bende biraz görmesemmmm kocişiii

kesinlikle canım.bu doktorlar bizim psikolojimizi baya bozmşlardı.bizim geleceğe yönelik planlarımız hep çocksuz sadece ben ve eşim.okadar olmayacağına inanmıştık artık.ama ben toparlanmaya çalıştım.gece gündüz dua ettim.brdaki dualara katılmaya çalıştım.herkesten dua istedim.inanıyorm ki hep dualar sayesinde oldu.ne kadar şükretsek az.şimdide sağsalim kcağımıza alalım diye dua ediyorz.birde brdaki arkadaşlarımız için çokça dua ediyorz. çünkü ne anne ne kardeş değil birbirimizi ancak biz anlarız.
ne kadar acımasızlar herkes dr. olmasın yaaa... İstiyoruz cnm Allahım inşallah bizede o günleri gösterir.. Siz de mi Celaletin hocayla bu güzel sonucu aldınız?
yok canım Celaletin hocayı brda çokça duyuyorz ama biz diyarbakırda yaşıyorz.ilk denemeyi brda yaptık.eğer olmazsa ikinciyi orda yapacaktık.çok şükür gerek kalmadı.ama herkes Celalettin hocadan çok memnn.İNŞALLAH sizde memnnkalırsınız.

Evet pamugum acaip dikkatli olmaliyiz ben birde acaip kahkaha basarim adami orada katil ederim...haha
Saka bi yana ne kaynatiriz canim ya valla simdiden icim kipir kipir oldu
Canim boyle giderse gelene kadarda yaptirmayacagiz herhalde....
Surpriz olsun istiyoruz geldigimizde asagi yukari 6.ayimiz olucak...
Adamcazim gece calisiyor gunduz uyuyor bitanemmm...
Benimde canima minnet...

ayyy yandık desene iki deli yanyana gelince neler olurrr neler
ay cnm inşlh kısmet olur tanışırız sağlıkla gelinde oda olur
oh maşallah sen bize süpriz yapıcan desene 6.cı ayda testte bi bakıcan sperm patlaması olucak inşlhhh
aaa adamcağız yoruluyo haklı olsun sende tatilde acısını çıkartırsın
baksen hakkaten bazen işimize çokk geliyo ama olmuyo
cnm sizin ersel beyden vardı dimi kürleriniz yoksa ben mi yanılıyorum:44:

Ayyy biz gelelim de bir araya ne olursa olsun artik pamugum....
Benim esim cok agir benim yanimda ben daha deli doluyum siz nasilsiniz esinle ?
Evet pamugum bakmisin bizim spermler cikiyor hayirlisi canim ya hic kendimi umitlendirmiyorum...Cok rahatim...
Aman bitanem tatilde onunla mi ugrascaz gezer tozariz zaar...
Evet bitanem dogru hatirliyorsun kurlerimizde bitmek uzere 1haftaya kalmayacak...
Sonra ne yapicaz hic bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…