Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşlhh sıra hamişliğinde olsunnnnnn
haklısın isteyince bide çabalayınca alahın izniyle olmayacaklar oluyo
ayy inşlh darısı bana olsun bende mezun olayım bende yazayım diplomamı aldım diye
hepimiz kavuşacağızzzzzzzzzzzz günü geldiğindeeeeee..................inşlhhh aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

arkadaşım spermler dondurulup çözülünce çogu canlılığını kaybediyor. bizde umutta tese olduk çok kalitesiz spermler bulunup donduruldu. tüpbebek için hazırlandık dondurulmuşlar transfer için çözdürülünce canlanmadılar. inşallah sizin hersey gönlünüzce olur.bir olumsuzluk yaşamazsınız.

inşAllah canım hepimiz hayallerimize kavuşuruz

kızlarr yerim belli olsun konya selçukluu merkezdeyimmmmmmm
çokkk mutluyumm yeni öğrendimm RABBİM hep böyle güzel haberler vermek nasip etsinnnnnn

canım yüreğin çok güzel Allah cc sevindirdi seni. Daha da sevindirsin, huzurlu çalışma hayatın olur inşAllah

canım maşAllah yine güzel haberler aldın Daha da iyi olacak inşAllah. senin adına çok sevindim. Allah'ın cc izniyle eylül de bir sonraki tahlilinizde daha iyi sonuçlarla karşılaşırsın inanıyorum çabalarınz boşa gitmeyecek. çok öptüm

Kızlar bebişimmm kızzzzzzz
herşey yolundaymışşşşşşşş..çok şükürrrrrrrr
umut tüp bebekten yazıyorummmmmmmmm.
iyi bakın kendinize öpüyorummmmmmmmm

gözünüzaydın canım çok sevindim Allah'ım cc meleğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşAllah. kendine çok iyi bak öptüm ikinizi de

canımmmmm İNŞALLAHHH zamanı gelince olacakkk
sende okulunu bitireceksinn diplomanı alacaksınn çokk güzel günler seni bekliyor
RABBİMM herşeyin vaktini biliyorrr artık acı günler geride kaldıı şimdi mutlu olma zamanıııı

Allah cc yar ve yardımcımız olsun kader arkadaşlarım Allaha cc emanet olunuz.hayırlı geceler canlarımmmmm

sana iyi muhabbetler ben yarın işe gitcem. Bu günlerin bol bol tadını çıkar

Son düzenleme:
çokkk mutluyumm yeni öğrendimm RABBİM hep böyle güzel haberler vermek nasip etsinnnnnn

Hadi hayırlı olsun canım merkez olduğuna çok sevindim.
Rabbim işlerinde kolaylıklar nasip etsin inşallah.
İşlerin yoğun olduğuna takılma daha iyi.
Çünkü vakit hemen geçer.
Ne güzel yeni arkadaşların olacak, yeni dostluklar edineceksin
Ama her "çocucuğun var mı" diyene boynu bükük olarak yok diyeceksin
Aynı sorunları bende yaşadım çünkü.
Boşver bunlara takılma.

canım hayırlı olsun yeni yerin ve inşallah çalışma hayatı sana iyi gelcektir.
kendini daha iyi hissedeceksin Rabbim kazancını da bereketli kılsın

Kızlar yazabılecek yokmu

cnm eşimin morfolojisi 11 den sıfıra kadar düştü dr morfoloji önemsiyor hatta rapor çıkarırken aşılamadan tüpe geçiş vermiyor oysaki çok önemli bizim tüp bebek denemesinden sonra dr açıklaması şöyle oldu sağlıklı sperm bulamadık ikinci derece kalite bulabildik ve bizim 60 milyonun üstü sperm vardı tabi tutunamadılar ne yapmak gerekiyor mutlaka genetik test yaptırın çinko evicap kullanın tüp bebekte mikroenjeksiyon yöntemi şart 100 taneden 4 ü sağlıklı bu da ciddi bir şans sperm sayısını artırmak için kürler uygulamalısın

cnm ben zambak arkadaşımın muradının olması için besmelerimi okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…