Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım zambak kardeşimiz için duamı okudum.
Rabbim gönlünden geçen hayırlı evlat dualarını kabül etsin inşallah.

Slm canim benim kusura bakma anca girip cvp yazabiliyorum...
Ehhh yani dogal olarak tabi ki diyorum o kadar cikmis ya önceden 1 taneye talim degilmiydin pamugum
Hayirlisi fistigim ben artik önce Allah diyorum gerisini biraktim topigede pek ugramiyorum aklima bile gelmiyor cocuk..
Bende seni taniyor gibiyim bitanem insallah bi daha ki ay sonu ordayim kismet olursa belki görüsürüz...
Istanbula gelicez cunku kismetse belki biyerde oturur biseyler yer iceriz eslerimizle birlikte..
Canim arkadasim benim dualarim seninle ve diger tüm arkadaslarimla...

SAOL CANIMM BENDEEEEEE ÇOKKK SEVİNDİMM
AMİNNN İNŞALLAHHH
çok yoğun oluyor diyorlar ama ben merkez olduğu için çok mutluyumm bunuda atlattıkk
bugün aradım tebligat gelmeden başlayamazsınız deddi bende başlamadımm
bakalım ne zaman gelecek tebligatt
evet yeni arkadaşlar edineceğimm ben pek takmıyacağımm nasılsa vakti gelince olacakk minik meleklerimm zatenn düşünmeyede vaktim olmuyacakkk

canım hayırlı olsun yeni yerin ve inşallah çalışma hayatı sana iyi gelcektir.
kendini daha iyi hissedeceksin Rabbim kazancını da bereketli kılsın
saol canımmmmmmm İNŞALLAH iyi gelirrr çok ihtiyacım vardıı böyle bir değişikliğe
aminn RABBİM bereketli kazançlar nasip etsin

Evet çalışmak bizim gibilere sosyal bir terapi gibi geliyor aslında.
Evde olsam kafayı yerdim herhalde.
Dediğin gibi düşünmeye vaktin olmuyor.

evet canım.ama sen hep pozitif düşün.eşimin fsh hep30 lardaydı. ilk gittiği doktor hiç boşuna uğraşma sıfırı neyle çarpsan sıfır demişti ve biz yıkılmıştık.daha sonraki doktorlarda hep olumsuz konuştular.ama Hamdolsun ALLAH isteyince oluyor.sen bakma onlara hep ALLAHTAN isteyin yeterki canım.

esmacım tebrik ederim cnm
ben inanıyorum bu azimle iş hayatında da çok başarılı olacaksın.....

merhaba arkadaşlar, sertoli ve layding kullanan arkadaşlara bir sorum olacaktı, eşim sertoli ve laydinge başlayınca ersel beyi aramıştık nasıl kullanacağımızı öğrenmek için o da gereken açıklamayı yaptıktan sonra 20-25 sonra beni tekrar arayın hormon tahlilleri isteyeceğim sizden demişti. şimdi 25 gün geçti dün ersel beyi aradık bize tekrar bir 20 gün sonra tahlil yaptırmamız gerektiğini söyledi. yani toplamda 45 gün ediyor. şimdi benim kafam karıştı acaba ersel bey mi karıştırdı yeni başladığımızı sandı yoksa doğrusu 45 sonra yaptırmak mı? bilgisi veya tecrübesi olan varsa beni aydınlatırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler. :44: :44: :44: :44:

ne kadar acımasızlar herkes dr. olmasın yaaa... İstiyoruz cnm Allahım inşallah bizede o günleri gösterir.. Siz de mi Celaletin hocayla bu güzel sonucu aldınız?

Canim ben zambak arkadasin besmelelerini okudum allah kabul etsin
Allah arkadasimizin gonlunun muradini versin en kisa zamanda insallah

Son düzenleme:

canım bizde aradık ramazandan sonra kullanım şeklini öğrenmek için bizede ne zaman başladığımızı sordu ve 15 gün sonra hormon tahlillerini yaptırmamızı istedi buda aynı senin dediğin gibi ilaçları kullanmaya başladıktan yaklaşık 45 gün falan sonra oluyor sanırım bi karışıklık falan yok demekki anca etkisini görmek 1 buçuk ayı falan buluyo hayırlısı bakalım bizde bu ayın 20 sinden sonra hormon tahlillerini yaptırcaz şimdiden heyecan yapmaya başladım durum ne bakalım hepimizin hakkımızda hayırlısı inşallah..

Merhaba kızlar;

bayram tatili işe gel toplan eve gel toplan anca fırsat bulup yazıyorum öncelikle

1--- sonsuz ……………………………. 2500
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2500 ……
3-- tülay20 …………………………… 2500
4—cemrem29 …………………………… 2500 …..
5—denizbulutu …………………………… 2500
6—zambak06 ……………………………. 2500 ……

6 ARKADAŞIN BESMELERİNİ okudum Rabbim kabul etsin inşh.Gönlündekiler olsun.

esma ;

hayırlı olsun çok sevindim .başarılar dilerim.

cemre;

sonuçlar çıkmış tam istediğin gibi olmasada yaklaştıpğımızı düşünüyorum güzel haberlere inşh olcak.Kürlere devam...

çok geride kalmışım en okuduğum güncel takip edebildiğim bilgiler bu kadar

Diğer herkese Allahtan şifa diliyorum...

göRÜŞMEK ÜZEERE HEPİNİZİ ÖPÜYORUM.

kızlar prof.dr. yeşiladanın kitabınında okudum 7 hafta boyunca hergün 1 bardak nar suyu içildiğinde sperm sayısında artış oluyormuş şu an mevsimi olmadığı için bitkisel hapını alacağım

bizede hep olumsuz konuştular olmaz dediler boşuna paranızı yedirmeyin sağda solda dediler.hatta eşim mikro tese olacaktı bende tüp bebek için hazırlanıyordum yaşadığım şehirdeki doktorlara tahlil yaptırmaya gittiğimde hep boşuna uğraşmayın olmaz dediler ben bir umut uğraşıyorum onlar olmaz boşuna uğraşma diyor ne kadar çok üzülüyordum düşünün..yakınlarım bile olmaz sperm bulunsa bile ilk deneme hiç tutmaz dediler ama tüm doktorlara rağmen çok şükür rabbime ki meleğim benimle..mucizem benimle..siz doktorlara değil rabbinize inanın güvenin ondan isteyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…