sağol cnm inş süpriz yaptıkları zamanları da görürüz hepimiz sadece kendime istemek olmaz asla
biz bi aileyiz hepimiz için olsun bol bol spermler eşlerimizle yuvalarımız neşe şen muhabbet olsun inşlh
sağol bi tanem benim biliyorum artık kafay takmıcam kaderde ne zaman olursa o zaman olacaktır güzelim evet cnm şimdi herkes bana diyordur bizde yok sen buldun üzme kendini diye çokkk haklılar bundan sonra hepimiz için sevinler var olacak
darısı sizlerin başına hadi bakalım arkamdan koşaa koşaaa gelin artık tmm mı
desteğiniz için hepinizden allah razı olsun iiki sizleri tanımışım senle yazışırken ben sanki seni tanıyormuşum gibiyim kızzz
inşlh bi gün tanışmak nasip olur
Hadi hayırlı olsun canım merkez olduğuna çok sevindim.
Rabbim işlerinde kolaylıklar nasip etsin inşallah.
İşlerin yoğun olduğuna takılma daha iyi.
Çünkü vakit hemen geçer.
Ne güzel yeni arkadaşların olacak, yeni dostluklar edineceksin
Ama her "çocucuğun var mı" diyene boynu bükük olarak yok diyeceksin
Aynı sorunları bende yaşadım çünkü.
Boşver bunlara takılma.
saol canımmmmmmm İNŞALLAH iyi gelirrr çok ihtiyacım vardıı böyle bir değişikliğecanım hayırlı olsun yeni yerinve inşallah çalışma hayatı sana iyi gelcektir.
kendini daha iyi hissedeceksin Rabbim kazancını da bereketli kılsın
canım hayırlı olsun inşallah herşey çok güzel olacak
SAOL CANIMM BENDEEEEEE ÇOKKK SEVİNDİMM
AMİNNN İNŞALLAHHH
çok yoğun oluyor diyorlar ama ben merkez olduğu için çok mutluyumm bunuda atlattıkk
bugün aradım tebligat gelmeden başlayamazsınız deddi bende başlamadımm
bakalım ne zaman gelecek tebligatt
evet yeni arkadaşlar edineceğimm ben pek takmıyacağımm nasılsa vakti gelince olacakk minik meleklerimm zatenn düşünmeyede vaktim olmuyacakkk
çok sevindim cnm sanırım şuan hamilesin. Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..Bizim fsh ya 13 yada 14 tü tam hatırlayamıyorum sanırım çok yüksek değil ama Emre bey çok nötr idi yani odasından çıktığımızda çok kötü hissetmiştim :18:,insan o anda iyi şeyler duymak istiyor herşeye rağmen..
saol canımm bendeeeeee çokkk sevindimm
aminnn inşallahhh
çok yoğun oluyor diyorlar ama ben merkez olduğu için çok mutluyumm bunuda atlattıkk
bugün aradım tebligat gelmeden başlayamazsınız deddi bende başlamadımm
bakalım ne zaman gelecek tebligatt
evet yeni arkadaşlar edineceğimm ben pek takmıyacağımm nasılsa vakti gelince olacakk minik meleklerimm zatenn düşünmeyede vaktim olmuyacakkk
evet canım.ama sen hep pozitif düşün.eşimin fsh hep30 lardaydı. ilk gittiği doktor hiç boşuna uğraşma sıfırı neyle çarpsan sıfır demişti ve biz yıkılmıştık.daha sonraki doktorlarda hep olumsuz konuştular.ama Hamdolsun ALLAH isteyince oluyor.sen bakma onlara hep ALLAHTAN isteyin yeterki canım.
merhaba arkadaşlar, sertoli ve layding kullanan arkadaşlara bir sorum olacaktı, eşim sertoli ve laydinge başlayınca ersel beyi aramıştık nasıl kullanacağımızı öğrenmek için o da gereken açıklamayı yaptıktan sonra 20-25 sonra beni tekrar arayın hormon tahlilleri isteyeceğim sizden demişti. şimdi 25 gün geçti dün ersel beyi aradık bize tekrar bir 20 gün sonra tahlil yaptırmamız gerektiğini söyledi. yani toplamda 45 gün ediyor. şimdi benim kafam karıştı acaba ersel bey mi karıştırdı yeni başladığımızı sandı yoksa doğrusu 45 sonra yaptırmak mı? bilgisi veya tecrübesi olan varsa beni aydınlatırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler. :44: :44: :44: :44:
kızlar prof.dr. Yeşiladanın kitabınında okudum 7 hafta boyunca hergün 1 bardak nar suyu içildiğinde sperm sayısında artış oluyormuş şu an mevsimi olmadığı için bitkisel hapını alacağım
evet canım.ama sen hep pozitif düşün.eşimin fsh hep30 lardaydı. ilk gittiği doktor hiç boşuna uğraşma sıfırı neyle çarpsan sıfır demişti ve biz yıkılmıştık.daha sonraki doktorlarda hep olumsuz konuştular.ama Hamdolsun ALLAH isteyince oluyor.sen bakma onlara hep ALLAHTAN isteyin yeterki canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?