Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cemrem ne güzel horman testleriniz düzene girmiş inşallah hep böyle devam eder
inşallah eylül de test verdiğinizde birsürü kıpır kıpır spermler çıkar

tatlım bugün dr. celallettin beye gidicektin ne oldu gittin mi :26:
biz sabah gittik 10:30 da işimiz bitti bizim

biz maalesef gitmedik cnm eşim akşam geldiğinde gitmek istemiyorum genetik testin sonucunu beklicem dedi ısrar ettim ama gitmedik. randevumuz da 14.50 imiş gideriz orda olmaz diye de bidaha bişey söylemedim o durumda bir daha asla gitmez di halbuki kaç gündür içim rahatlamıştı dünden beri yine kötüyüm Allahım yardım etsin cnm ya bu durum ilişkimizi de sınıyor maalesef[/QUOTE]

canım moralini bozma eşine de hak ver o da çok büyük sarsıntı yaşıyordur
bekleyin genetik testini zaten hoca da izinliymiş inşallah sabrınızın mükafatını alacaksınızdır.

pıtırcık çok üzüldüm inşallah birdaha ki teste kadar hücreler sperme dönüşür
aynen dediğin gibi durmak yok yola devammmmm

sagol canım sabredıyoruz allahın bıze takdır ettıgı gunu beklıyouz evt cnm murat hoca yaptı bız bıraz acele mı ettık bılmyrm ama kacarak da ınsan onunu goremıor.hormonlar lh normal fsh 24 cıvarı 3kat fazlaydı testesteron oncelerı dusuktu arımıdex le normale getırdık azo sebebımız bellı degıl canım bu arada bısı sorcam sızde sadece arımıdex mı kullandınız baska bısıde verdımı?

Kızlar Celalettin Hoca çok güzel ve faydalı bir bilgi söylemiş.
Ama bunu uygulamak bizim için çok zor olucak
Bizim de tedavimiz uzayacak.
Eşimle hafta sonları görüşüyoruz anca.Hafta için annemde kalıyorum.Eşim imam.
18 aydır ayrıyız.Halen de eşim, eş durumundan dolayı tayin olmadı.
Bunları okuyunca moralim çok bozuldu.
Ya işimden istifa edeceğim ya da eşimden ayrılacağım.
Beni bu noktaya getirdiler.
Eşimi yeni göreve başladılar diye almıyorlar merkeze.
Ben onun yanına gidersem ilçeye ulaşım çok zor.
Biz zaten merkez istemiyoruz ki.
Ulaşımı rahat olan bir köy olsa da olur.
Her ay müftülükte açık yerler belli oluyor.
Bu ay münhal açık yerlerde ilçeler var.Onları tercih edeceğiz.İlçe ile merkez 20 dk.Benim işyeri merkezde.
Yaklaşık 6 aydır uğraşıyoruz
Eylül de tekrar sınava girecek.Sınav da formalite ha.Torpilimiz az geliyor.
Bu durumu herkese nasıl anlatırım ki ben
Ama bu sefer müftü ile yüzyüze konuşcam artık.
Dayanma gücüm kalmadı.
Rabbim yardımcımız olsun artık
Bir derde bu da eklenince içinden çıkılmaz bir yol çıkıyor.
KIzlar ne olur dua edin.Bu sefer bari eşin tayinn olsun.Artık hep beraber olalalım.

hoşgeldin güzelimmm..
hayal kırıklığı oluyo normal ya ama bak hücrelerde artış olmuş bu bile güzel inşlh bi daha ki testte spermleri görüceksiniz inan bana
haklısın evet boş kagıt yok artık elimizde şükür ki bundan sonra da o kağıtlar dolacak rakamlarla hepimiz de.......
tatlım hoşgeldinnn ohhh sefan olsun minnakı gezdirmişsin kız fazla gezme senin bebiş gezenti olucak sonra
yeni okulun sınıfın sana hzurlu seneler getirsin işinde hepp başarılı ol
evet güzelim hormonları beğendi dr. bundan sonra bakalım neler olacak:26:
özellikle söledi lokositler için korunmayı cnm sen dr. çok çok tembih etti de inşlh sizinde lokositler azdır çokta olsa sorun etme bundan sonra ilişkide dikat ettiğiniz müddetçe gerisi güzel olacak
yok cnm bizim tedavi sürecimiz aynı şimdilik sercoll bitmedi bitince konuşuruz dedi .dr. bey oda zaten ekim başına kadar ilaçlarımız var bakalım...

evet bi denem zaten benim üüzntüm dondurulmadı diyeydi ama artık o sıkıntımdan da kurtuldum kader bundan sonrası ii lacak rabbim izniyle
inşlhh bayramdan sonra güzel haberler almak nasip olsun bana
veeeeee diğer arkadaşlarıma da................

tatlım üzme kendini ne olur yaaaaa
ama inan ki bundan sonra eşinle birlikte olacaksın hergün
ya cnm ayrı yerlerde olmakta zordur inşlh sınavdan eşin ii not alır istediğiniz gibi olur sonuç
olsun cnm
ufff aklına öle kötü şeyler getirmeeee
konuş cnm durumunu anlat tabi bundan ne var insanız hepimiz anlayacaklardır inşlh seni
dualarım heppp seninle olacak tatlım inşlh bu zorlu yolda eşinle güzel günlere kavuşacaksın

herkese hayırlı cumalarrrrrrrrr
bugün açılan eller, edilen dualar allah katında kabul olsun

rabbim kötü günlerden, kötülerin şerrinden bizleri muhafaza eylesin.....aminnnn( ecmain )

edacım bize arimidex ve pregly igne (haftada 1) verdi 2 ay sonra pregly kesti arimidex devam ettirdi adam çok ketüm sordugun sorulara tatmin edici cevap vermiyor murat hoca bu ilaçların işe yarayıp yaramadıysa bile belli değil diyor kimi otoritelerce hiç ilaç vs vermeyede gerek yokmuş yani ameliyat ediyorlar varsa var yoksa yok. ama açıkcası benim kafama yatmıyor celalettin hocaya gitmeyi düşünüyoruz bilmiyorum işte 7-8 aydır bu şekilde kıvranıp duruyoruz sizin haberlerinizle üzülüyorum sizin haberlerinizle seviniyorum dua ediyorum bi şekilde hayata devam ediyoruz işte inşallah hepimiz bu dertten kurtulacagız

iNŞALLLAH dediğin gibi dualarınız olur da ben de rahata kavuşurum artık.
Adamın sınavı iyi geçse ne fayda dediğim gibi sınav formalite.
Torpil nerden kuvvetli geliyorsa onu alıyorlar.
Pazartesi müftü ile konuşacağım artık başka çarem kalmadı.
Eşimin görev yaptığı köy öyle uzak değil özel arabayla yarım saat.
Otobüsle 45 dk falan köye ulaşım yok.özel taksi ile ulaşıyoruz köye.
Ama tedavi masraflarından araba almaya fırsat kalmadı maalesef.
Eşimin de ehliyeti yok benim var ama ben acemiyim.

Canım aruna kardeşimiz için besmeleyi okudum.
Rabbim bu güzel cumanın hürmetine onu tez zamanda bebeğine kavuştursun inşallah.

Canım üzüntünü anlayabiliyorum.
İnsan ne kadar çok hevesleniyor değil mi.
Bir sperm çıksa da bizde tüp bebek hazırlıklarına başlasak diye.
Böyle olunca umutlar ve hayaller bir diğer aya kalıyor.
Ama şükür ki testlerde sıfırları görmüyoruz.
Bu bizim için en çok moral olduğu rakamlarımız.
Demekki şu nazlı spermciklerin vakti saati gelmemiş ki
Bir türlü çıkmaya teşrif etmediler.
O yüzden bende heveslenmiyorum artık.
15 gün sonra da bizim var kontrolümüz.
Olursa olur olmazsa olmaz ne yapalım her şey nasip kader

herkese hayirli gunler diliyorum hepimizincumasi mubarek olsun canlar , ayrica gecmis bayraminizda mubarek olsun INSALLAH BI DAHAKIBAYRAM CIFTE BAYRAMIMIZ OLUR HAMIS HABERLERIYLE , kizlar ben 20 gundur internetsiz kaldim COK OZLEDIM VE MERAK ETTIM SIZI DAHA GECMISI OKUYAMADIM INSALLAH GUZEL SEYLER OLMUSTUR . BIZ OGLUSUMLA COK SUKUR IYIYIZ BENDE GEBELIK SEKERI CIKMISTI DIYET YAPTIM NORMALE DONDU COK SUKUR , BI YARAMAZLIK YOK ELHAMDULILLAH BEN GECMISI OKUYUP GELIYORUM

haklısın cnm evet konuş inşlh ii anlayış biinsandır size yardımcı olur
ah cnm o masraflar yokmu beli büken zaten inşlh bundan sonra kapıların açık bahtın ferah olur güzelim araba alınca gene az mesafede alışırsın cnm ufff bi an önce atlatırsın inşlh bu sıkıntılarıı şu cumalar yüzüsü hürmetine
hoşgeldin cnm ohh bak ne güzel şeker normale dönmüş
oğluşunla hayırlı cumaların olsun

kızlar sizden ricam olacak gene ne yapayım sizden başka kimsem yok yazmaya
benim kız kardeşimin eltisi hamile 5 aylık falan bebeğinde bayağı sorunlar varmış özürlü demiş dr. tabiki çok üzülüyo kadın da aileside
onun için kayınvaldesi 500 yasin okutmak istemiş herkese dağıtıyo okuyabildiği kadar bende aldım 20 yasin daha da okuyabilirsem okucam
eğer okumak isteyen varsa kaç tane okursa bana yazarsa sevinirim okuyanda okumayanda sağolsun
süresi ağustosun sonuna kadar

cnm ben kendi besmelelerimi ve zambak06 için olan besmelelerimi çektim
allah c.c. kabul etsin bu mubarek günde bizleride sevindirsin İNŞLH
rabbim okuyan herkesten binlerce kez allah razı olsun ettikleri dualar
sevabı ve mükafatıyla sizlere geri dönsün inşlh AMİN...

Allah yardımcınız olsu cnm geç olsun güç olmasın ...

kızlar memorialda tedaavi görüyoruz eşimin degerlerı bunlar prengly 5000 haftada 1 ve puregon 150 haftada 2 ve arimidex kullanmamızı önerdı bizi eylülde cagırdı bakalım hayırlısı... ( 1.5 aydır haftada 2 prengly + arimidex ve 20 gündür de puregon 150 haftada 2 kullandık)

*LH : 0.00 ( 1.7-9.6)
*FSH: 4.33 ( 1,9-18.9)
*T.TESTESTERON: 381.28 ( 229.8-786.5)
*ESTRADİOL: 27.86( 0-39.8 )

cnm sonuçalr ii değerleriniz normale dönmüş
inşlh tedaviniz olumlu sonuçlanır

canım ben 2 tane alayım yasin inşallahh Rabbım dualarını kabul eder saglıklı hayırlı evlatlarını nasıp eder

Merhaba bayanlar,

Aranıza yeni katıldım. 1 kez negatifle sonuçlanan tüp bebek denemem var.
Mayıs 2013'de ilk tedaviye başladık, eşimin Mayıs'ta verdiği örnekte 50.000 adet sperm çıkmıştı.
Normal değerin çok altında olmasına rağmen, tüp bebek için yeterli bir sayı olduğunu belirtti doktorumuz.
Ama yumurta toplama gününde büyük bir şok yaşadık. O gün eşim toplamda 3 kez örnek verdi.
Yaklaşık 20 adet sperm bulundu, doktorumuz tese önerdi ama benden de 12 yumurta toplanmıştı, hepsini dölleyecek kadar sperm çıktığı için biz istemedik. Tedavim negatifle sonuçlandı.
Bu ay eşim yeniden farklı bir laboratuvarda örnek verdi ve sonuç "azospermi" hiç sperme rastlanamadı.
Bir erkeğin spermi 2 ayda 50.000'lerden, 0'lara düşer mi? Düştüğü gibi çıkada bilir mi? 2. denemede mutlaka tese yaptırmamız gerekecek ama hiçbirşey çıkmazsa diye çok korkuyoruz. Geçmişte sperm çıkmış olması üretim olduğunun bir göstergesi midir? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Şimdiden çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…