Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çook teşekkürler cnm..umarım bu kez yırtarız... hakkımızda herşeyin hayırlısı inşallah...çoooook ama çoooook istiyorum ama hayırlısı da diyorum...dualarınız bizim için de olsun...:)

Canım test yaptırmışsınız sperm çıkmamış ama germ hücreler çoğalmış,nekadar güzel gitgide yaklaşıyorsunuz mutlu sona,inşallah bizde görebiliriz germ hücreleri,ben germ hücre çıktıktan sonra spermin çıkacağına eminim ama tatlım hepimiz biliyoruzki bu kısa sürede olacak birşey değil,bu sperm olayı çok karmaşık ve detaylı birşey,oyüzden malesef zor ama sabretmeliyiz,üzülme canım,ben inanıyorum hepimiz bir gün anne olacağız ,Allah ogüne kadar hepimize dayanma gücü versin,

merhaba kardeş hoşgeldin aramıza
sen bizlerin bi çoğuna göre daha şanslısın
en azından spermleri görmüşsünüz
eşin beslenmesine dikkat ederse ben inanıyorum sizde yeniden doğal yolla spermler görülebilir
yumurtaların toplandığında 20 tane sperm olduğu halde neden dr nuz tese istedi spermlerin kalitesi düşükmüydü
normalde bi kaç spermlede tüp bebeğe giden bi çok arkadaşımız var
hormon değerleriniz felan nasıl
istersen istanbul bezmi alem vakıf hastanesinde dr celalettin peru var bi çoğumuz onda tedavideyiz
dr muz şuanda izinde bi 10 gün sonra onunla irtibata geçebilirsiniz
inşlh tez zamanda bebişine kavuşursun
sizdeki durum değişiklik gösteriyo yeniden görülürse spermleri dondurmayı ihmal etmeyin bu şekilde de bi havuz oluşturabilirsiniz...

merhaba arkadaşım,canım belliki sizde üretim var ,sperm varken düşebilir ama tekrar yükselebilirde ama tabiki doğru tedaviyle,spermlerin biranda 0'lanmasının bir sebebi olmalı öncelikle o sebep belirlenmeli,iyi bir doktor bulup mikroteseden önce tedavi görmenizi öneririm bitkisellerle bile tekrar sperm çıkabilir.

cnm çok geçmiş olsun, biz de azospermle yeni tanıştık o yüzden yardımcı olamayacağım ama 50.000 bizim için çok büyük bir sayı üretim olduğunu gösteriyor. Bence sık aralıklarla semen testi verin bulunursa da hemen dondurun , dr.unuz neden hemen tese dedi anlamadım..

cnm ben türkçe yazılışıyla okuyorum sakıncası yoksa ben de okuyabilirim.. Arapçada biliyorum ama çok iyi değil yanlış okurum diye korkuyorum.:18:

cnm lokosit kaçı geçince enfeksiyon demek evet enfeksiyon biz de tüpleri bile kapatabiliyor

cnm 72 gün sonra bırak binleri milyonlarca sperm göreceksin inşallah

cnm ben besmelerimi okudum tüm arkadaşlarımdan ve özellikle senden Allah razı olsun hepimizin muradı olsun

cnm çok üzüldüm diyanette bile torpil gerekmesi ne acı dualarımdasın inşallah eşinin tayini olacak

cnm ben 5 tane okurum

murat hoca prof olmus ama dedıgın gıbı cevaplarla senın kafandakı soruları aydınlatmıyor bızım amelıyatımız oldu sonuc 0 sperm ve esım acıdan kıvranıyordu sadece o zmn gulerken gordum.celalettın hocaya bızde gıdıcez cnm ustelık sonucumuz negatıf olmasına ragmen ınsallah bır gun kurtulucaz bu derdı veren allah dermanımızda allah olacak inşallah sadece sabretmek...

Sevgili denizbulut degerli yorumlarin icin cok tesekkurler. Ilk tedavide doktorum daha fazla opsiyon arasindan secim yapabilmek icin tese demisti, bulunan 20 sperm de hareketliydi. Nitekim 6 tanesi dollendi hepsi iyi kalite dediler ve 1. Kalite embriyo transfer edildi ama sonuc negatif hic embriyo da dondurulamadi cunku 5. Gune kadar hicbiri gelemedi allahim hepimizin yuzunu guldursun dualarimizi emeklerimizi bosa cikarmasin!

Cok tesekkuler canim, doktorum benim rahmimde de "kalp seklinde rahim" sikintisi gordu ve 2. Denemeden once bana histeroskopi yapilmasi gerektigini belirtti. bu durum embriyonun tutunmasini olumsuz etkileyebilirmis. onumuzdeki ay onu yaptirdiktan sonra rahmin kendine gelmesi icin 2 ay bekleyerek yeni tup bebege en erken aralik gibi baslayabilecegimizi belirtti..bu surecte esim de bitkusellerle sifa bulmaya calisacak.. Allah hepimizin hakkinda hayirlisini eylesin. Sevgiler

Esi mikrotese operasyonu gecirenler nasil bir operasyon zor gecti mi? Sonrasinda agri sizi oldu mu? Kac gun surdu tamamen iyilesmesi bilgi verebilirler mi? Hastaneden ayni gun cikilabiliyir mu?

arkadaslar esim e vıtamını aldırdım kullansın dıye, aç yada tok farkedıyormu ??? bırde ise yararmı sızce

Canim ben aruna arkadasin besmelelerini okudum allah kabul etsin
Allah ona nur topu gibi evlatlar nasip eder insallah

Uzun zamandır giremedim ama arefe günü ikinci tüp bebek tedavisinde transferimiz yapıldı.Hepinizin dualarını bekliyorum Pazartesi günü test yaptırcaz inşallah.Allahım 11 yıllık evliligimi hayırlı evlat haberlerleriyle taçlandırsın inşallah çok heyecanlıyım Rabbim herbirimize rızasına uygun anne olmayı nasip etsin Amiiiiiin.Dualarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…