merhaba bayanlar,
aranıza yeni katıldım. 1 kez negatifle sonuçlanan tüp bebek denemem var.
Mayıs 2013'de ilk tedaviye başladık, eşimin mayıs'ta verdiği örnekte 50.000 adet sperm çıkmıştı.
Normal değerin çok altında olmasına rağmen, tüp bebek için yeterli bir sayı olduğunu belirtti doktorumuz.
Ama yumurta toplama gününde büyük bir şok yaşadık. O gün eşim toplamda 3 kez örnek verdi.
Yaklaşık 20 adet sperm bulundu, doktorumuz tese önerdi ama benden de 12 yumurta toplanmıştı, hepsini dölleyecek kadar sperm çıktığı için biz istemedik. Tedavim negatifle sonuçlandı.
Bu ay eşim yeniden farklı bir laboratuvarda örnek verdi ve sonuç "azospermi" hiç sperme rastlanamadı.
Bir erkeğin spermi 2 ayda 50.000'lerden, 0'lara düşer mi? Düştüğü gibi çıkada bilir mi? 2. Denemede mutlaka tese yaptırmamız gerekecek ama hiçbirşey çıkmazsa diye çok korkuyoruz. Geçmişte sperm çıkmış olması üretim olduğunun bir göstergesi midir? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
şimdiden çok teşekkürler
Merhaba bayanlar,
Aranıza yeni katıldım. 1 kez negatifle sonuçlanan tüp bebek denemem var.
Mayıs 2013'de ilk tedaviye başladık, eşimin Mayıs'ta verdiği örnekte 50.000 adet sperm çıkmıştı.
Normal değerin çok altında olmasına rağmen, tüp bebek için yeterli bir sayı olduğunu belirtti doktorumuz.
Ama yumurta toplama gününde büyük bir şok yaşadık. O gün eşim toplamda 3 kez örnek verdi.
Yaklaşık 20 adet sperm bulundu, doktorumuz tese önerdi ama benden de 12 yumurta toplanmıştı, hepsini dölleyecek kadar sperm çıktığı için biz istemedik. Tedavim negatifle sonuçlandı.
Bu ay eşim yeniden farklı bir laboratuvarda örnek verdi ve sonuç "azospermi" hiç sperme rastlanamadı.
Bir erkeğin spermi 2 ayda 50.000'lerden, 0'lara düşer mi? Düştüğü gibi çıkada bilir mi? 2. denemede mutlaka tese yaptırmamız gerekecek ama hiçbirşey çıkmazsa diye çok korkuyoruz. Geçmişte sperm çıkmış olması üretim olduğunun bir göstergesi midir? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Şimdiden çok teşekkürler
cnm çok geçmiş olsun, biz de azospermle yeni tanıştık o yüzden yardımcı olamayacağım ama 50.000 bizim için çok büyük bir sayı üretim olduğunu gösteriyor. Bence sık aralıklarla semen testi verin bulunursa da hemen dondurun , dr.unuz neden hemen tese dedi anlamadım..Merhaba bayanlar,
Aranıza yeni katıldım. 1 kez negatifle sonuçlanan tüp bebek denemem var.
Mayıs 2013'de ilk tedaviye başladık, eşimin Mayıs'ta verdiği örnekte 50.000 adet sperm çıkmıştı.
Bir erkeğin spermi 2 ayda 50.000'lerden, 0'lara düşer mi? Düştüğü gibi çıkada bilir mi? 2. denemede mutlaka tese yaptırmamız gerekecek ama hiçbirşey çıkmazsa diye çok korkuyoruz. Geçmişte sperm çıkmış olması üretim olduğunun bir göstergesi midir? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Şimdiden çok teşekkürler
kızlar sizden ricam olacak gene ne yapayım sizden başka kimsem yok yazmaya
benim kız kardeşimin eltisi hamile 5 aylık falan bebeğinde bayağı sorunlar varmış özürlü demiş dr. tabiki çok üzülüyo kadın da aileside
onun için kayınvaldesi 500 yasin okutmak istemiş herkese dağıtıyo okuyabildiği kadar bende aldım 20 yasin daha da okuyabilirsem okucam
eğer okumak isteyen varsa kaç tane okursa bana yazarsa sevinirim okuyanda okumayanda sağolsun
süresi ağustosun sonuna kadar
herkese iyi akşamlarrr kızlar
biz bugün dr. celallettin beyin yanındaydık eşim dün hormon testlerini yaptırdı sonuçları gösterdik
hormonlar iyi dedi fsh 3 lerde diğerleri de şükür tam değerlerinde dedi
bide bize bi daha eylülün sonuna doğru yaptırın sperm testtini dedi ayrıca:26:
bu önemli kızlarrrrrrrrrrrr
kızlar dr. celallettin bey eşlerin cinsel ilişkide korunmasını istiyormuş bize öyle dedi
çünki bizde çıkan lokositleri görünce dedi ki:
ilişkide kimde mikrop varsa diğer eşe geçiyo o yüzden ilişkide korunmanız lazım dedi tedavi sürecini uzatıyo o lokositler dedi.
ayrıca erkekler için sık sık boşalması lazımmış çünki bünyelerini tazelemeliler dedi canlarım ben bunu duyunca sizlere de demek istedim çünki bizim eşlerimiz aşağı yukarı sorunları aynı hepimiz aynıyız inşlh bundan sonra herkeslerde bol bol sperm çıkarrr
benden bu kadar kızlar
arkadaşlar herkese günaydın .
ben geldimmmmmm..
beklentimiz spermden yanaydı ama maalesef çıkmadı süpermenler....
germ hücrelerin sayısındada artış olmuş.
hormon testlerimizin iyi olduğunu söyledi hoca.
lökositler bolcana teşrif etmişler yine
sperm çıkma ümidiyle istanbula gelip çıkmayınca biraz üzüldük açıkçası ama
en azından yerinde saymamışız .
hücrelerde artış olmuş....
lökositleri temizleyeceğiz yine.
durmak yok yola devam anlayacağınız.....
ARUNA için besmele okuyoruz.
NİYETİ: eşinin şifa bulup hayırlı Salih Saliha evlatlara kavuşmak
14 ağustos Çarşambadan ------ 16 ağustos Cuma saat 21 .00 a kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2500
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2500
3-- tülay20 …………………………… 2500
4—cemrem29 …………………………… 2500 ……=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2500
6—zambak06 ……………………………. 2500
7—aruna …………………………… 2500
8—alev99 ……………………………. 2500
9—ecrin23 ……………………………. ..2500
10—bahar85 …………………………….. 2500
11—bengusuu ……………………………. 2500 ……=okudu
12—cicek00 ……………………………. 2500
13—balım1905 ……………………………. 2500 …..=okudu
14—ervae ……………………………. 2500 ……..=okudu
15—ese44 ……………………………... 2500
16—esma ……………………………… 2500
17—hasretim01 ………………………….. 2500
18—her şeygüzelolcak …………………… 2500
19—huzuryolu …………………………… 2500
20—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2500 …….=okudu
21—kader60 ……………………………… 2500 ……=okudu
22—lamyay ……………………………… 2500 ……=okudu
23—mavimenekşe ……………………….. 2500
24—seval0817 …………………………… 2500 ……=okudu
25—papatyainci ………………………….. 2500
26—pembe85 …………………………….. 2500
27—umut99 ………………………………. 2500
28—yeşil034 ……………………………… 2500
Kızlar Celalettin Hoca çok güzel ve faydalı bir bilgi söylemiş.
Ama bunu uygulamak bizim için çok zor olucak
Bizim de tedavimiz uzayacak.
Eşimle hafta sonları görüşüyoruz anca.Hafta için annemde kalıyorum.Eşim imam.
18 aydır ayrıyız.Halen de eşim, eş durumundan dolayı tayin olmadı.
Bunları okuyunca moralim çok bozuldu.
Ya işimden istifa edeceğim ya da eşimden ayrılacağım.
Beni bu noktaya getirdiler.
Eşimi yeni göreve başladılar diye almıyorlar merkeze.
Ben onun yanına gidersem ilçeye ulaşım çok zor.
Biz zaten merkez istemiyoruz ki.
Ulaşımı rahat olan bir köy olsa da olur.
Her ay müftülükte açık yerler belli oluyor.
Bu ay münhal açık yerlerde ilçeler var.Onları tercih edeceğiz.İlçe ile merkez 20 dk.Benim işyeri merkezde.
Yaklaşık 6 aydır uğraşıyoruz
Eylül de tekrar sınava girecek.Sınav da formalite ha.Torpilimiz az geliyor.
Bu durumu herkese nasıl anlatırım ki ben
Ama bu sefer müftü ile yüzyüze konuşcam artık.
Dayanma gücüm kalmadı.
Rabbim yardımcımız olsun artık
Bir derde bu da eklenince içinden çıkılmaz bir yol çıkıyor.
KIzlar ne olur dua edin.Bu sefer bari eşin tayinn olsun.Artık hep beraber olalalım.
kızlar sizden ricam olacak gene ne yapayım sizden başka kimsem yok yazmaya
benim kız kardeşimin eltisi hamile 5 aylık falan bebeğinde bayağı sorunlar varmış özürlü demiş dr. tabiki çok üzülüyo kadın da aileside
onun için kayınvaldesi 500 yasin okutmak istemiş herkese dağıtıyo okuyabildiği kadar bende aldım 20 yasin daha da okuyabilirsem okucam
eğer okumak isteyen varsa kaç tane okursa bana yazarsa sevinirim okuyanda okumayanda sağolsun
süresi ağustosun sonuna kadar
edacım bize arimidex ve pregly igne (haftada 1) verdi 2 ay sonra pregly kesti arimidex devam ettirdi adam çok ketüm sordugun sorulara tatmin edici cevap vermiyor murat hoca bu ilaçların işe yarayıp yaramadıysa bile belli değil diyor kimi otoritelerce hiç ilaç vs vermeyede gerek yokmuş yani ameliyat ediyorlar varsa var yoksa yok. ama açıkcası benim kafama yatmıyor celalettin hocaya gitmeyi düşünüyoruz bilmiyorum işte 7-8 aydır bu şekilde kıvranıp duruyoruz sizin haberlerinizle üzülüyorum sizin haberlerinizle seviniyorum dua ediyorum bi şekilde hayata devam ediyoruz işte inşallah hepimiz bu dertten kurtulacagız
Sevgili denizbulut degerli yorumlarin icin cok tesekkurler. Ilk tedavide doktorum daha fazla opsiyon arasindan secim yapabilmek icin tese demisti, bulunan 20 sperm de hareketliydi. Nitekim 6 tanesi dollendi hepsi iyi kalite dediler ve 1. Kalite embriyo transfer edildi ama sonuc negatifmerhaba kardeş hoşgeldin aramıza
sen bizlerin bi çoğuna göre daha şanslısın
en azından spermleri görmüşsünüz
eşin beslenmesine dikkat ederse ben inanıyorum sizde yeniden doğal yolla spermler görülebilir
yumurtaların toplandığında 20 tane sperm olduğu halde neden dr nuz tese istedi spermlerin kalitesi düşükmüydü
normalde bi kaç spermlede tüp bebeğe giden bi çok arkadaşımız var
hormon değerleriniz felan nasıl
istersen istanbul bezmi alem vakıf hastanesinde dr celalettin peru var bi çoğumuz onda tedavideyiz
dr muz şuanda izinde bi 10 gün sonra onunla irtibata geçebilirsiniz
inşlh tez zamanda bebişine kavuşursun
sizdeki durum değişiklik gösteriyo yeniden görülürse spermleri dondurmayı ihmal etmeyin bu şekilde de bi havuz oluşturabilirsiniz...
Cok tesekkuler canim, doktorum benim rahmimde de "kalp seklinde rahim" sikintisi gordu ve 2. Denemeden once bana histeroskopi yapilmasi gerektigini belirtti. bu durum embriyonun tutunmasini olumsuz etkileyebilirmis. onumuzdeki ay onu yaptirdiktan sonra rahmin kendine gelmesi icin 2 ay bekleyerek yeni tup bebege en erken aralik gibi baslayabilecegimizi belirtti..bu surecte esim de bitkusellerle sifa bulmaya calisacak.. Allah hepimizin hakkinda hayirlisini eylesin. Sevgilermerhaba arkadaşım,canım belliki sizde üretim var ,sperm varken düşebilir ama tekrar yükselebilirde ama tabiki doğru tedaviyle,spermlerin biranda 0'lanmasının bir sebebi olmalı öncelikle o sebep belirlenmeli,iyi bir doktor bulup mikroteseden önce tedavi görmenizi öneririm bitkisellerle bile tekrar sperm çıkabilir.
cnm çok üzüldüm diyanette bile torpil gerekmesi ne acı dualarımdasın inşallah eşinin tayini olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?