Uzun zamandır giremedim ama arefe günü ikinci tüp bebek tedavisinde transferimiz yapıldı.Hepinizin dualarını bekliyorum Pazartesi günü test yaptırcaz inşallah.Allahım 11 yıllık evliligimi hayırlı evlat haberlerleriyle taçlandırsın inşallah çok heyecanlıyım Rabbim herbirimize rızasına uygun anne olmayı nasip etsin Amiiiiiin.Dualarınızı bekliyorum
Allah yardımcınız olsun inşallahhhhh pozitif olurr ...
Allah yardımcınız olsun inşallahhhhh pozitif olurr ...
Esi mikrotese operasyonu gecirenler nasil bir operasyon zor gecti mi? Sonrasinda agri sizi oldu mu? Kac gun surdu tamamen iyilesmesi bilgi verebilirler mi? Hastaneden ayni gun cikilabiliyir mu?
ENfalciğim hoş geldin canım ,şekerin normale dönmesine sevindim bebişinde sende iyisin şükür ...senin resmini gördüm tahmin ettiğim gibisinherkese hayirli gunler diliyorum hepimizincumasi mubarek olsun canlar , ayrica gecmis bayraminizda mubarek olsun INSALLAH BI DAHAKIBAYRAM CIFTE BAYRAMIMIZ OLUR HAMIS HABERLERIYLE , kizlar ben 20 gundur internetsiz kaldim COK OZLEDIM VE MERAK ETTIM SIZI DAHA GECMISI OKUYAMADIM INSALLAH GUZEL SEYLER OLMUSTUR . BIZ OGLUSUMLA COK SUKUR IYIYIZ BENDE GEBELIK SEKERI CIKMISTI DIYET YAPTIM NORMALE DONDU COK SUKUR , BI YARAMAZLIK YOK ELHAMDULILLAH BEN GECMISI OKUYUP GELIYORUM
cemreciğim Allah o çoçuğa sağlık sıhhat versin annesinede sabır ve güç versin ben okuyacağım Allah izin verirse.şimdi adetini bilemiyorum ağustos sonuna varmadan kaç tane okuduğumu sana yazarım inş. kesin okuyacağım.öpüyorum senikızlar sizden ricam olacak gene ne yapayım sizden başka kimsem yok yazmaya
benim kız kardeşimin eltisi hamile 5 aylık falan bebeğinde bayağı sorunlar varmış özürlü demiş dr. tabiki çok üzülüyo kadın da aileside
onun için kayınvaldesi 500 yasin okutmak istemiş herkese dağıtıyo okuyabildiği kadar bende aldım 20 yasin daha da okuyabilirsem okucam
eğer okumak isteyen varsa kaç tane okursa bana yazarsa sevinirim okuyanda okumayanda sağolsun
süresi ağustosun sonuna kadar
pıtırcık canım ist.dönmüşsünüz süpermenler yine nazlanmışlar sizin böyle nazlı nazlı kızışlarınız olsun inş.popişlerine popişlerine vuralım anneyi babayı bu kadar bekletmek olmaz ki ...canım benim lütfen kendinide eşinide yıpratma sakın bak burada bir sürü örneğe şahitsin Allahın izniyle sizde hayırlı sonuçlar alacaksınız buna gönülden inanıyorum lütfen moralini bozmaarkadaşlar herkese günaydın .
ben geldimmmmmm..
beklentimiz spermden yanaydı ama maalesef çıkmadı süpermenler....
germ hücrelerin sayısındada artış olmuş.
hormon testlerimizin iyi olduğunu söyledi hoca.
lökositler bolcana teşrif etmişler yine
sperm çıkma ümidiyle istanbula gelip çıkmayınca biraz üzüldük açıkçası ama
en azından yerinde saymamışız .
hücrelerde artış olmuş....
lökositleri temizleyeceğiz yine.
durmak yok yola devam anlayacağınız.....
cnm olsun okumak istersen oku inşlh kabul olur ama inşlh arapçasını da öğrenirsin o zaman ayrı haz alıyo insan okurkencnm ben türkçe yazılışıyla okuyorum sakıncası yoksa ben de okuyabilirim.. Arapçada biliyorum ama çok iyi değil yanlış okurum diye korkuyorum.:18:
cnm sayısını hoca söylemedi ama bizim testlerde hep 1 milyon çıkıyo lokosit o yüzden bize böyle dedicnm lokosit kaçı geçince enfeksiyon demek evet enfeksiyon biz de tüpleri bile kapatabiliyor
ay cnm benim alalhım razı olsun senden de güzelimcnm ben 5 tane okurum
cemreciğim Allah o çoçuğa sağlık sıhhat versin annesinede sabır ve güç versin ben okuyacağım Allah izin verirse.şimdi adetini bilemiyorum ağustos sonuna varmadan kaç tane okuduğumu sana yazarım inş. kesin okuyacağım.öpüyorum seni
çok sağol cnm evet ya zor bi durum rabbim kimseyi böyle sınamasın
tmm oldu güzelim sayısını bitince dersin
ne güzel demiş kurban olduğum mevlamKuran okudukça aklıma takılan sorunların cevabını alıyorum ,keşke çocuğum olsun derken şu ayet çıkıyor karşıma
(ŞURA SÜRESİ)
49.Gökler ve yeryünün imparatorluğu Allah'a aittir.
Dilediğini yaratır;
dilediği kimseye kız çocuklar,
dilediği kimseyede erkek çocuklar bağışlar.
50.Yada onları;
erkekler veya kızlar olarak çift yaratır.
Dilediğinide kısır kılar.
Şüphesiz O ; bilendir,gücü yetendir.
Uzun zamandır giremedim ama arefe günü ikinci tüp bebek tedavisinde transferimiz yapıldı.Hepinizin dualarını bekliyorum Pazartesi günü test yaptırcaz inşallah.Allahım 11 yıllık evliligimi hayırlı evlat haberlerleriyle taçlandırsın inşallah çok heyecanlıyım Rabbim herbirimize rızasına uygun anne olmayı nasip etsin Amiiiiiin.Dualarınızı bekliyorum
kızlar sizden ricam olacak gene ne yapayım sizden başka kimsem yok yazmaya
benim kız kardeşimin eltisi hamile 5 aylık falan bebeğinde bayağı sorunlar varmış özürlü demiş dr. tabiki çok üzülüyo kadın da aileside
onun için kayınvaldesi 500 yasin okutmak istemiş herkese dağıtıyo okuyabildiği kadar bende aldım 20 yasin daha da okuyabilirsem okucam
eğer okumak isteyen varsa kaç tane okursa bana yazarsa sevinirim okuyanda okumayanda sağolsun
süresi ağustosun sonuna kadar
bende hep çoçuğum olmuyor diye ağlar kuran meali okur kendime gelirdim .Allah imanımızı kat kat artırsın .Hayırlı çoçuklar nesiller nasip etisn hepimizede şifasını versin.Kuran okudukça aklıma takılan sorunların cevabını alıyorum ,keşke çocuğum olsun derken şu ayet çıkıyor karşıma
(ŞURA SÜRESİ)
49.Gökler ve yeryünün imparatorluğu Allah'a aittir.
Dilediğini yaratır;
dilediği kimseye kız çocuklar,
dilediği kimseyede erkek çocuklar bağışlar.
50.Yada onları;
erkekler veya kızlar olarak çift yaratır.
Dilediğinide kısır kılar.
Şüphesiz O ; bilendir,gücü yetendir.
inşlh ccnm o diplomayı bende almayı hayal ediyorum galiba çok fazla hayalperesim ben
inşlh olacak o günlerde gelecek
esma ;
hayırlı olsun çok sevindim .başarılar dilerim.
Evet çalışmak bizim gibilere sosyal bir terapi gibi geliyor aslında.
Evde olsam kafayı yerdim herhalde.
Dediğin gibi düşünmeye vaktin olmuyor.
esmacım tebrik ederim cnm
ben inanıyorum bu azimle iş hayatında da çok başarılı olacaksın.....
arkadaşlar biraz hızlı okuyup geçtim.
listede okuyupta eklemediklerim gözden kaçırdıklarım varsa bana yazarlarsa sevinirim.
henüz istanbuldayız.hepinizi öpüyorummmmmm
cemrem29
cemrem bu arada gözün aydın canım.
inanıyorum çooğalarak çıkışa geçecek beklenen süpermenler....
bizler biraz aceleciyiz.
hemen olsun istiyoruz bişeyleri....
ama yerinde saymıyoruz en azından.
boş kağıtla dönmüyoruz eve
ESMA ESMA
gözün aydın canımmmmm. merkez olmuş.
hadi hayırlısı yoğun bir iş temposu seni bekliyor.
iş oldu inş bebek te gelir süprizle oooohhhhh değmeyin ozaman kayfimize
dönünce arar konuşuruz tatlım bolcanaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?