Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Allah yardımcınız olsun inşallahhhhh pozitif olurr ...

Esi mikrotese operasyonu gecirenler nasil bir operasyon zor gecti mi? Sonrasinda agri sizi oldu mu? Kac gun surdu tamamen iyilesmesi bilgi verebilirler mi? Hastaneden ayni gun cikilabiliyir mu?

Benim eşimin öyle pek ağrısısı sızısı olmadı kişiden kişiye değişirmi bilemiyorum,hemen ayağa kalkabiliyor zaten,biz ameliyattan 1 saat sonra çıktık hastaneden,sadece eğer ağır işte çalışıyorsa 1 hafta işe gitmemeli,

ALLAH dualarını kabul ediyorsa bu senin güzelliğini artırır,
geçiktiriyorsa SABRINI artırır,
eger kabul etmiyorsa bilki senin için hazırladığı daha
güzel şeyler vardır.
unutmayalım ki Rabbim İHMAL değil İMTİHAN eder.

ENfalciğim hoş geldin canım ,şekerin normale dönmesine sevindim bebişinde sende iyisin şükür ...senin resmini gördüm tahmin ettiğim gibisin
cemreciğim Allah o çoçuğa sağlık sıhhat versin annesinede sabır ve güç versin ben okuyacağım Allah izin verirse.şimdi adetini bilemiyorum ağustos sonuna varmadan kaç tane okuduğumu sana yazarım inş. kesin okuyacağım.öpüyorum seni
pıtırcık canım ist.dönmüşsünüz süpermenler yine nazlanmışlar sizin böyle nazlı nazlı kızışlarınız olsun inş.popişlerine popişlerine vuralım anneyi babayı bu kadar bekletmek olmaz ki ...canım benim lütfen kendinide eşinide yıpratma sakın bak burada bir sürü örneğe şahitsin Allahın izniyle sizde hayırlı sonuçlar alacaksınız buna gönülden inanıyorum lütfen moralini bozma

cnm ben türkçe yazılışıyla okuyorum sakıncası yoksa ben de okuyabilirim.. Arapçada biliyorum ama çok iyi değil yanlış okurum diye korkuyorum.:18:
cnm olsun okumak istersen oku inşlh kabul olur ama inşlh arapçasını da öğrenirsin o zaman ayrı haz alıyo insan okurken
çok tewşşekkür ederim cnm şimdiden
cnm lokosit kaçı geçince enfeksiyon demek evet enfeksiyon biz de tüpleri bile kapatabiliyor
cnm sayısını hoca söylemedi ama bizim testlerde hep 1 milyon çıkıyo lokosit o yüzden bize böyle dedi
evet bayana da sorun yaşatıyo bazen:26:
cnm ben 5 tane okurum
ay cnm benim alalhım razı olsun senden de güzelim

Kuran okudukça aklıma takılan sorunların cevabını alıyorum ,keşke çocuğum olsun derken şu ayet çıkıyor karşıma

(ŞURA SÜRESİ)
49.Gökler ve yeryünün imparatorluğu Allah'a aittir.
Dilediğini yaratır;
dilediği kimseye kız çocuklar,
dilediği kimseyede erkek çocuklar bağışlar.
50.Yada onları;
erkekler veya kızlar olarak çift yaratır.
Dilediğinide kısır kılar.
Şüphesiz O ; bilendir,gücü yetendir.

herkese günaydınnnnnnnnnnnn
bugün güzel günler olsun hepimizeeeeeeeeeeeee

ne güzel demiş kurban olduğum mevlam hikmetinden sual olunur mu hiç
yaradan neylerse güzel eyler inşlh bizler içinde hepp hakkımıza hayırlı şeyler nasip eder

İnşallah güzel haberler alırsın.

Ben 3 tane alayım inş.

bende hep çoçuğum olmuyor diye ağlar kuran meali okur kendime gelirdim .Allah imanımızı kat kat artırsın .Hayırlı çoçuklar nesiller nasip etisn hepimizede şifasını versin.

inşlh ccnm o diplomayı bende almayı hayal ediyorum galiba çok fazla hayalperesim ben
inşlh olacak o günlerde gelecek

alacaksınn ALLKAHIN izniylee sen başarırsın canım benimmmmmm
bebeişlerinde gelecekkk oooooo annelerinin diplomasına hediye olacakkk ALLAHIMM tez vakitte yaşatsınn İNŞALLAHHH

Evet çalışmak bizim gibilere sosyal bir terapi gibi geliyor aslında.
Evde olsam kafayı yerdim herhalde.
Dediğin gibi düşünmeye vaktin olmuyor.

çok haklısın canımm evde durdukça kuruyoruzda kuruyoruzz
bide arkadaşsızlıktann dedikoducu komşular ediniyorsunn onlarla uğraşıyorsunn senin başarını kıskanan bi tebriği çok gören insanlar çıkıyor karşına
şimdi onlardanda uzak olacağımmm ne kadar çok kıskanç insan varmış
senin mutsuzluklarınla mutlu olann bi güzel haberinle bütün dünyası yıkılan insanlar varr
ben bunları bile bile onlarla muhattab oluyorumm şimdi kimseyi gözüm görmezz işime giderim evime gelirimm
ALLAHIMA binlerce şükür

esmacım tebrik ederim cnm
ben inanıyorum bu azimle iş hayatında da çok başarılı olacaksın.....

çokk saol canımmmmm İNŞALLAHH çokk memnun kalırımmiş hayatımdann ilk defa çalışacağımm şimdiden stres bastı nasıl yapacağım diyeee:18:

canımmmmm çokkk teşekkür ederimm evet merkez oldu
İNŞALLAHHHH canımmm ne güzel olurrrrr RABBİM hayallerimizi gerçek etsinn sonsuz rahmetiye bizi rahmetlendirsinnnn
canımm çokk konuşamadıkk ama olsunn bolca konuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…