Selam kızlar biz de sperm testi yaptırdık ve sonuç maalesef negatif. Gerçi celalettin hoca kıpırdanmalar var dedi ama bilemiyorum bize preglyn iğne yazdı ve onlara başlayacağız ersel bey de acele etmeyin dedi celalettin hoca da izine aydrıldı bilemiyorum ama herhalde salı günü iğneler gelecek biz de başlarız. Bu arada cemremin dediği gibi bize de hoca korunun demişti, dikkat etmeye çalışıyoruz biz de bakalım hayırlısı. Pıtırcık ben de sizin sonuçlarınızı merak ediyordum hayırlısı olsun arkadaşım bakalım bu tedaviler ve beklentilerin sonu hepimiz için olumlu olur inşallah. Biz de maalesef kuyruklu,kuyruksuz,cansız, germ hücresi hiç bi şey yok... gerçi ben bu tedavilerin sonucunda yine bi mikrotese olur diye bekliyorum zaten celalettin hoca da tedaviye başlarken bize öyle demişti. Bu arada kızlar hem iğneyi kullanıp hem de kürlere devam eden var mı? Bu konuda celalettin hoca bi şey demedi, ersel bey de karışımlar bitince 1 ay falan beklemek lazım hemen sonuç belli olmaz dedi. Kafam karıştı. bana sağlıklı bir erkeğin bile sperm üretimi 60-70 gün sürer dedi, bilemedim.
PITIRCIK ben zambak ve aruna için besmelelerini okudum. Allah kabul etsin.
canım siz ne zaman başlamıştınız celalettin hocayla tedaviye?
unuttum sanırsambirde azo sebebiniz neydi ?
inş sizdede hücreler çıkacak ardından nazlı spermler canım.
canım biz pregly menogon ve ersel beyin kürlerini birlikte kullanıyoruz.
canım Allah razı olsun yanımda olduğun için ......
inş hepimiz kutulacağız bu illetten .
sizde hücreleri spermleri kolaylıkla göreceksiniz....
aynen dediğin gibi çok karmaşık birşey .
biz anında istediğimiz zaman çıksın istiyoruz. ama spermin evreleri buna izin vermiyor
inanıyorum tatlım inanıyorum içimden hiç ümit eksilmedi şükür.
anne olacağız birgün inş hepimiz......
canım sabrediyorum ama eşimin benim yüzümü güldürmek için çırpınışlarını görüp sonunda üzüldüğünü görünce bir an...içerledim.
şimdi şükür daha iyiyim...iyki varsınız ...dualarınız yetiyor inan.
amin canım amin...... inş milyonlarrı hepimiz görürüz...
sakın ilk etapta mikrotese olmayın.
biz hala 2 mikrotesenin izleriyle boğuşuyoruz.
önce tedavi olmayı deneyin canım......
canım sabaha karşı geldik.
uyudum biraz dinlendim .
soluğu topikte aldım.
iyki varsınız.
dualarını eksik eetme canım........
inş hele bir gelsin bebişler çok tokat yiyecek topişler.....
canım ilk etapta içerledim ama iyiyim şimdi.
ümidimi hiç eksilmedi tatlım şükür içimde.
zamanı değilmiş..... yazdım hep ama beklentili olunca şok olduk biz sanırsam........
ilerleme var en azından. hücre artışları iyiye işaretmiş canım gerileseydi tehlikeymiş.
leyding hücrelerinin çalışmaması demekmiş gerilemesi.
en azında içerde bir çalışma bir gayret var
Canım biz Şubat ta başlamıştık celalettin hoca ile . Azo sebebimiz belli değil pek de sebebini araştırmadılar am eşim küçükken ateşli bi hastalık geçirmiş havale boyutunda ondan olabilir diye düşünüyoruz. Lise yıllarında da varikosel ameliyatı olmuş. Kaan bey de de mikro tese oldu. Bize ilk raporda preglyn ve menogon yazmıştı hoca daha sonra da şimdi almayın kullanmayacaksınız dedi. Şimdi de sadece preglyn yazmış , ersel bey de yeni bi şey gönderecek demedi. Ersel bey bana olmazsa 2 kutu daha sertoli göndereyim dedi ama ben celalettin hocayla görüşmeden bi şey demek istemedim. Hoca da şimdi izinde rahatsız etmek de istemiyorum artık izin dönüşünde konuşuruz belki istanbula çağırır bizi eşime düzen de yaptırmıştık testi bi de gelince burda yaptırın daha detaylı demiş, gerçi biz pazartesi tıp fakültesinde tekrar test yaptıracağız orası sanki daha detaylı bakıyo gibi geldi.
canım bende dua grubuna gırmek ıstyrm ama su an mens donemındeyım p.tesıden ıtıbaren okunacak olursa bende varım
merhabalar
canim ben Alev,Ecrin ve Bahar icin olan tesbihlerimi okudum Allah kabul etsin insallah
canım artık ben listeyi yayınlamadan çekme besmele.
sayı değişecek tatlım karışıklık olmasın emi
Sevgili Pitircik,
Mikroteseyi ilk etapta denemeyip tedavi olun demissin ya biz bu konuda cok yeniyiz biraz bilgi verir misin nasil bir tedavi gerekiyor? Urologa mi gitmeliyiz? Bize tedavisi yok dediler? Esimin hormonlari normal sayilir.
Fsh 10
LH 9,4
Prolaktin 8,1
Total Testesteron 2, 08
Serbest Testesteron 8
TSH 2,99
Tikanikliga mi bagli yoksa sperm uretimi mi yok bu nasil anlasiliyor? Ultrason yada farkli bir goruntuleme yontemi var mi? Sebep saptandiktan sonra nasil bir tedavisi var ilacla duzelebilen birdurum mu?
Dedigim gibi konuda cok cahiliz dr ne derse inaniyoruz ama saglik sektorunde malesef kotu niyetliler de var.
Bilgilendirme icin simdiden cok tesekkurler
Hoşgeldin...
teşekür ederim cnm allah kabul etsinnBen 3 tane alayım inş.
cnm ne desem bilemedim ki innaki üzüldüm:26:kızlar eşim dün sperm testi yaptırdı az önce sonucu geldi
malesef sperm yine yok
çokcada lökosit varmış
olsun cnm türkçesi olsa da olur niyetin önemli çok sağolTatlım bende türkçesinden okuyacağım yasin ama sayısını okuduktan sonra bildiririm olurmu?
sağol cnm ama niyet sadece ona olacağı için çok teşekkür ederim sen dualarına katmışsın o bile yeter inan kiAnne karnında ki küçük yavruya Rabbim şifa versin...Ben oğluşum için Sürekli Yasin okuyorum..Bugün o yavruya da dua ettim...İkisinin niyetine okuduklarım olur dersen bende sayıyım...Sayılmaz dersen ben yine de dua ediyorum:)) Allah kabul etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?