Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar alev99 dan hala haber yok sanırsam.
şimdi tekrar özelinden mesaj attım.

yarına kadar bekleyip
alev99 yerine listeye yeni katılmak isteyenleri katacağım.
onun okuyacağı 2500 sayıyı yeni arkadaşlara paylaştıracağım.
bilginiz olsun..

AYRICA BEN LİSTEYİ YAYINLAMADAN ARUNADAN SONRASINA OKUMAYIN CANLAR.
SAYI DEĞİŞECEK KARIŞIKLIK OLMASIN......

ARUNADAN SONRASINA OKUYAN ARKADAŞLARDA BANA YAZARLARSA SEVİNİRİM ......
SAYIYI ONA GÖRE BELİRLEYEYİM......

Son düzenleme:
Selam kızlar biz de sperm testi yaptırdık ve sonuç maalesef negatif. Gerçi celalettin hoca kıpırdanmalar var dedi ama bilemiyorum bize preglyn iğne yazdı ve onlara başlayacağız ersel bey de acele etmeyin dedi celalettin hoca da izine aydrıldı bilemiyorum ama herhalde salı günü iğneler gelecek biz de başlarız. Bu arada cemremin dediği gibi bize de hoca korunun demişti, dikkat etmeye çalışıyoruz biz de bakalım hayırlısı. Pıtırcık ben de sizin sonuçlarınızı merak ediyordum hayırlısı olsun arkadaşım bakalım bu tedaviler ve beklentilerin sonu hepimiz için olumlu olur inşallah. Biz de maalesef kuyruklu,kuyruksuz,cansız, germ hücresi hiç bi şey yok... gerçi ben bu tedavilerin sonucunda yine bi mikrotese olur diye bekliyorum zaten celalettin hoca da tedaviye başlarken bize öyle demişti. Bu arada kızlar hem iğneyi kullanıp hem de kürlere devam eden var mı? Bu konuda celalettin hoca bi şey demedi, ersel bey de karışımlar bitince 1 ay falan beklemek lazım hemen sonuç belli olmaz dedi. Kafam karıştı. bana sağlıklı bir erkeğin bile sperm üretimi 60-70 gün sürer dedi, bilemedim.

PITIRCIK ben zambak ve aruna için besmelelerini okudum. Allah kabul etsin.

canım inşallah en yakın zamanda sizde göreceksiniz spermleri üzme kendini olurmu?en azından doğru yolda olduğumuzu biliyoruz eninde sonunda çıkacak o spermler başka yolu yok.

Tatlım bende türkçesinden okuyacağım yasin ama sayısını okuduktan sonra bildiririm olurmu?

canım siz ne zaman başlamıştınız celalettin hocayla tedaviye?
unuttum sanırsam birde azo sebebiniz neydi ?
inş sizdede hücreler çıkacak ardından nazlı spermler canım.

canım biz pregly menogon ve ersel beyin kürlerini birlikte kullanıyoruz.

Canım biz Şubat ta başlamıştık celalettin hoca ile . Azo sebebimiz belli değil pek de sebebini araştırmadılar am eşim küçükken ateşli bi hastalık geçirmiş havale boyutunda ondan olabilir diye düşünüyoruz. Lise yıllarında da varikosel ameliyatı olmuş. Kaan bey de de mikro tese oldu. Bize ilk raporda preglyn ve menogon yazmıştı hoca daha sonra da şimdi almayın kullanmayacaksınız dedi. Şimdi de sadece preglyn yazmış , ersel bey de yeni bi şey gönderecek demedi. Ersel bey bana olmazsa 2 kutu daha sertoli göndereyim dedi ama ben celalettin hocayla görüşmeden bi şey demek istemedim. Hoca da şimdi izinde rahatsız etmek de istemiyorum artık izin dönüşünde konuşuruz belki istanbula çağırır bizi eşime düzen de yaptırmıştık testi bi de gelince burda yaptırın daha detaylı demiş, gerçi biz pazartesi tıp fakültesinde tekrar test yaptıracağız orası sanki daha detaylı bakıyo gibi geldi.

Son düzenleme:

Sevgili Pitircik,
Mikroteseyi ilk etapta denemeyip tedavi olun demissin ya biz bu konuda cok yeniyiz biraz bilgi verir misin nasil bir tedavi gerekiyor? Urologa mi gitmeliyiz? Bize tedavisi yok dediler? Esimin hormonlari normal sayilir.
Fsh 10
LH 9,4
Prolaktin 8,1
Total Testesteron 2, 08
Serbest Testesteron 8
TSH 2,99
Tikanikliga mi bagli yoksa sperm uretimi mi yok bu nasil anlasiliyor? Ultrason yada farkli bir goruntuleme yontemi var mi? Sebep saptandiktan sonra nasil bir tedavisi var ilacla duzelebilen birdurum mu?

Dedigim gibi konuda cok cahiliz dr ne derse inaniyoruz ama saglik sektorunde malesef kotu niyetliler de var.

Bilgilendirme icin simdiden cok tesekkurler

Anne karnında ki küçük yavruya Rabbim şifa versin...Ben oğluşum için Sürekli Yasin okuyorum..Bugün o yavruya da dua ettim...İkisinin niyetine okuduklarım olur dersen bende sayıyım...Sayılmaz dersen ben yine de dua ediyorum:)) Allah kabul etsin...

merhabalar
canim ben Alev,Ecrin ve Bahar icin olan tesbihlerimi okudum Allah kabul etsin insallah

canım hakkınızda hayırlısı olsun.
evet celalettin hoca izinde.
onu bekleyin.
pazartesi mutlu haberlerini verirsin inş.

canım bende dua grubuna gırmek ıstyrm ama su an mens donemındeyım p.tesıden ıtıbaren okunacak olursa bende varım

canım besmele mens döneminde çekilir canım.
zaten yarın sizi listeye dahil edeceğim inş.
pazartesi başlarsın okumaya için rahat etmezse.

canım artık ben listeyi yayınlamadan çekme besmele.
sayı değişecek tatlım karışıklık olmasın emi

tamam olur insallah
nete cok fazla girmedigim icin gec kalir korkusuyla bugun cektim 3 kisininkini
beklerim tabiki ,simdi gordum onceki sayfalarda demissin aslinda

canım hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama eğer imkanınız varsa dr. celalettin peruya gitmenizi tavsiye ederim.
tese olmadan tedavi daha kolay oluyormuş çünkü.
canım seni anlıyorum. bizde ilk öğrendiğimizde ne yapacağımızı bilmiyorduk.
birden tese olduk.
hatta 2.yi olduk
şimdi sonuçlarını ağır bedellerle ödüyoruz.
önce azo sebebini araştırın.
test sonuçlarınız bizim ilk test sonuçlarımıza benziyor.
bu sonuçlarla çocuğunuz olmaz dedilerse , bu bir kriter değil.duplor ,ultrasyon,testler vs.yapılmalı ilk etapta
bize ilk azo tanısı konulduğda bunların hiçbirine bakılmadı.
direkt tese dendi. bizde zannettik tesede çıkacak. doktorun biri teseye alayım sonra tedaviye başlayalım dedi.
madem tedavisi var neden önce teseye aldı
anlayacağın bu işi ticarete dökenler var.
Allah tez zamanda kurtulanlardan olun inş.
dr.celalettin beye gitmek isterseniz yardımcı olabilirim .
tel. nosunu falan yazarım özelinden .
elimden geldiğince yardım ederim . bizi ancak bizim gibi bu dertten müzdarip olanlar anlar

Son düzenleme:
canım hg.
görünce yazayım dedim.
nasılsın?gezdin geldin mi sağlıcakla memleketi?

canım bu arada besmeleyi kime kadar okudun.
sayı değişek
yeni katılacak arkadaşlar var.

Ben 3 tane alayım inş.
teşekür ederim cnm allah kabul etsinn
ayrıca pembe85,pıtırcıksizede teşekkür ederim kızlar dualarınız için
kızlar eşim dün sperm testi yaptırdı az önce sonucu geldi
malesef sperm yine yok
çokcada lökosit varmış
cnm ne desem bilemedim ki innaki üzüldüm:26:
ama zaten ilaçlar bitipte üzerinden bi kaç hafata geçsin diyo ersel bey bizde erken yaptırdık belli olmaz güzelim ilaçlar bitipte sonra ki testte sperm patlaması olur inşlh be güzelim inan ki...:26:
Tatlım bende türkçesinden okuyacağım yasin ama sayısını okuduktan sonra bildiririm olurmu?
olsun cnm türkçesi olsa da olur niyetin önemli çok sağol
sağol cnm ama niyet sadece ona olacağı için çok teşekkür ederim sen dualarına katmışsın o bile yeter inan ki

PITIRCIK_43 için besmele okuyoruz.
NİYETİ: bayram sonu eşimin kontrolu var .sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi

1--- sonsuz ……………………………. 2500 …….=okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2500 …….. = okudu
3-- tülay20 …………………………… 2500 …….=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2500 ……=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2500 ……=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2500……=okudu
7—aruna …………………………… 2500 ……=okudu
8—alev99 ……………………………. 2500 …..=okudu
9—bahar85 …………………………….. 2500…….=okudu
10—ecrin23 ……………………………. 2500 …….=okudu
11—bengusuu ……………………………. 2500 …….=okudu
12—cicek00 ……………………………. 2500 ……..=okudu
13—balım1905 ……………………………. 2500 …….=okudu
14—ervae ……………………………. 2500 ……..=okudu
15—ese44 ……………………………... 2500 ……..=okudu
16—esma ……………………………… 2500 ……=okudu
17—hasretim01 ………………………….. 2500 …….=okudu
18—her şeygüzelolcak …………………… 2500 ……=okudu
19—huzuryolu …………………………… 2500 ……=okudu
20—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2500 …….=okudu
21—kader60 ……………………………… 2500 ……=okudu
22—lamyay ……………………………… 2500 ……=okudu
23—mavimenekşe ……………………….. 2500 …..=okudu
24—seval0817 …………………………… 2500 ……=okudu
25—papatyainci ………………………….. 2500 …….=okudu
26—pembe85 …………………………….. 2500 …….=okudu
27—umut99 ………………………………. 2500 …….=okudu
28—yeşil034 ……………………………… 2500 …….=okudu

Allah benim için besmele okuyan arkadaşlardan razı olsun.
ne muradınız varsa versin Rabbim.amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…