- 12 Temmuz 2013
- 1.211
- 783
- 108
çok haklısın canımm evde durdukça kuruyoruzda kuruyoruzz
bide arkadaşsızlıktann dedikoducu komşular ediniyorsunn onlarla uğraşıyorsunn senin başarını kıskanan bi tebriği çok gören insanlar çıkıyor karşına
şimdi onlardanda uzak olacağımmm ne kadar çok kıskanç insan varmış
senin mutsuzluklarınla mutlu olann bi güzel haberinle bütün dünyası yıkılan insanlar varr
ben bunları bile bile onlarla muhattab oluyorumm şimdi kimseyi gözüm görmezz işime giderim evime gelirimm
ALLAHIMA binlerce şükür
canımmm seninde geçmiş bayramın mubarek olsunngünaydın canlar 11 günlük bi aradan sonra burdayım ve sizi çooookkk özledimmmm
hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun canlar
inş kurban bayramına kadar topiğimizden güzel haberler eksik olmaz ve bidahaki bayrama yeni hamişlerle gireriz
bizim bayramımız çok güzel geçti...
bayramda izmirdeydik bol bol gezdik eğlendik kuzenlerle
pazar günü döndük aslında ama bi türlü giremedim topiğe...
pazartesi okul işlerim vardı onları hallettim...
yeni okulum ve sınıfım çok güzel inş huzurlu bi sene geçiririm
evimizide bulduk çok şükür ev çok güzel ancak kiralar biraz uçmuş son 3 ayda...
beklediğimizden biraz fazlaya tuttuk ama yapacak bişey yok heryer aynı...
normalde kayınvalidem taşınırken gelip yardım edecekti...
eşim annesine kızdığı için çağırmak istemiyordu bi yardımcı tutalım beraber toparlarsınız evi demişti kabul etmiştim bende...
ama çok masrafımız oldu emlakçıya verdik depozito verdik...
umut tüp bebekteki spermler ve embriyolar için 1 yıl daha saklama ücretini gönderdik...
çok masrafımız oldu onun için annen gelsin dedim eşime...
şimdi bide yardımcıya para vericez bari gelsin bizede bi yardımı dokunsun kayınvalideciğimin
zaten taşındıktan sonra evin iyice yerleşmesini beklemeden göndeririz onu...
öyle işte canlar haftaya falan anca taşınırız...
bizde son durumlar böyle ben şimdi geçmişi bi okuyayım neler kaynatmışsınız
hepinizi öpüyoruz minnak bebişimle
Kızlar Celalettin Hoca çok güzel ve faydalı bir bilgi söylemiş.
Ama bunu uygulamak bizim için çok zor olucak
Bizim de tedavimiz uzayacak.
Eşimle hafta sonları görüşüyoruz anca.Hafta için annemde kalıyorum.Eşim imam.
18 aydır ayrıyız.Halen de eşim, eş durumundan dolayı tayin olmadı.
Bunları okuyunca moralim çok bozuldu.
Ya işimden istifa edeceğim ya da eşimden ayrılacağım.
Beni bu noktaya getirdiler.
Eşimi yeni göreve başladılar diye almıyorlar merkeze.
Ben onun yanına gidersem ilçeye ulaşım çok zor.
Biz zaten merkez istemiyoruz ki.
Ulaşımı rahat olan bir köy olsa da olur.
Her ay müftülükte açık yerler belli oluyor.
Bu ay münhal açık yerlerde ilçeler var.Onları tercih edeceğiz.İlçe ile merkez 20 dk.Benim işyeri merkezde.
Yaklaşık 6 aydır uğraşıyoruz
Eylül de tekrar sınava girecek.Sınav da formalite ha.Torpilimiz az geliyor.
Bu durumu herkese nasıl anlatırım ki ben
Ama bu sefer müftü ile yüzyüze konuşcam artık.
Dayanma gücüm kalmadı.
Rabbim yardımcımız olsun artık
Bir derde bu da eklenince içinden çıkılmaz bir yol çıkıyor.
KIzlar ne olur dua edin.Bu sefer bari eşin tayinn olsun.Artık hep beraber olalalım.
kızlar eşim dün sperm testi yaptırdı az önce sonucu geldi
malesef sperm yine yok
çokcada lökosit varmış
Esi mikrotese operasyonu gecirenler nasil bir operasyon zor gecti mi? Sonrasinda agri sizi oldu mu? Kac gun surdu tamamen iyilesmesi bilgi verebilirler mi? Hastaneden ayni gun cikilabiliyir mu?
ENfalciğim hoş geldin canım ,şekerin normale dönmesine sevindim bebişinde sende iyisin şükür ...senin resmini gördüm tahmin ettiğim gibisin
CANIM BENIMMMM SENDE COK TATLISIN MASALLAH
malesef sperm yine yok
çokcada lökosit varmış
CANIM BENIM INSALLAH O LOKOSITLER SPERMLERE DONUSSUN SENDE BAHAR GIBI UGRASIRKEN DERKEN HAMILE KALIRSIN INSALLAAAAAAAAHHHHH HEP DUALARIMDASINIZ ALLAHIN IZNI ILE RABBIM NASIB EDICEK SIZLERE ,
canımm eşinle aynı yerde değilmisinizz çok zorr bende neler çektimm eşimle başka yerde olsaydık benim için çok zor olacaktıı eşim zaten sorunlu biri beni çok sıkıntıda bırakacaktıı
seni okadar iyi anlıyorum kii neler yaşadığını
İNŞALLAH anlayışlı insanlar çıkar karşına torpile ihtiyaç duymazsınız niye böyle devlet işi anlamış değilimm senin neler yaşadığını düşünnen yok herkesin keyfine kalmış işimizzz
ALLAH yardımcın olsun canımmm sıkma canını herşey olacağına varır
malesef sperm yine yok
çokcada lökosit varmış
Valla senin iş de tam isteğin gibi oldu
Rabbim gönlüne göre verdi çok şükür.
Evet maalesef ki torpilin en çoğu da diyanet te geçiyor.
İnşallah duaların kabül olur da ben de işime evimden gidip gelirim.
İnan ki çok zor ayrı olmak.Mesafe yakın olsa dahi zor geliyor insana.
Sanki annemin evinden çıkmamışım gibi orda olmak bana sıkıcı geliyor.
Eninde sonunda olacak bu ay olmazsa öbür ay mutlaka olacak.
Hocanın biri tam 9 kere eş durumundan sınava girmiş.
denizbulut canım benim sonucu almışsınız .üzülme lütfen bundada vardır bir hayır lütfen kendinizi yıpratmayın .bizde hep sıfırları gördük Rabbim herşeye kadirdir inş.en yakın zamanda güzel sonuçlar almak nasip olur.Allahım azminizi ve sabrınızı bol eylesin şifasını nasip eylesin.kızlar eşim dün sperm testi yaptırdı az önce sonucu geldi
malesef sperm yine yok
çokcada lökosit varmış
cemremcim kızkardeşinin eltisi için ALLAH sabır versin yardımcısı olsun.İNŞALLAH doktorlar yanılıyordur.ben yasin okurum ama kaç tane bilmiyorum.okuyunca sana haber veririm.kızlar sizden ricam olacak gene ne yapayım sizden başka kimsem yok yazmaya
benim kız kardeşimin eltisi hamile 5 aylık falan bebeğinde bayağı sorunlar varmış özürlü demiş dr. tabiki çok üzülüyo kadın da aileside
onun için kayınvaldesi 500 yasin okutmak istemiş herkese dağıtıyo okuyabildiği kadar bende aldım 20 yasin daha da okuyabilirsem okucam
eğer okumak isteyen varsa kaç tane okursa bana yazarsa sevinirim okuyanda okumayanda sağolsun
süresi ağustosun sonuna kadar
canım hoşgeldin.arkadaşlar herkese günaydın .
ben geldimmmmmm..
beklentimiz spermden yanaydı ama maalesef çıkmadı süpermenler....
germ hücrelerin sayısındada artış olmuş.
hormon testlerimizin iyi olduğunu söyledi hoca.
lökositler bolcana teşrif etmişler yine
sperm çıkma ümidiyle istanbula gelip çıkmayınca biraz üzüldük açıkçası ama
en azından yerinde saymamışız .
hücrelerde artış olmuş....
lökositleri temizleyeceğiz yine.
durmak yok yola devam anlayacağınız.....
malesef sperm yine yok
çokcada lökosit varmış
cnm ne güzel hocaya göre hormonlarınız gayet iyiymiş dahada iyi olur inşlh
cnm bizdede çok fazla lökosit vardı
şuanda tavan yapmıştır diye düşünüyorum
bende eşime korunması gerektiğini söylim bakalım uygulayacakmı
herşeyi ayrıntılı anlatıp yardımcı olduğun için allah razı olsun cnm
peki sizin ilaç dozlarında değişiklik yaptımı hoca yada ersel beyle yeniden irtibata geçtinizmi
yeni kürler felan kullanacakmısınız...:44::44:
günaydın cnm hoşgeldin
çok üzüldüm demek henüz vakti değişmiş
hayırlısı olsun inşlh
bunca emek çile elbet boşa gitmez
spermlerin çıkacağı o güzel günlerde gelecek inşlh tatlım...
ahh canım ben sana beni listenin sonuna ekle listeden çıkınca da sil dedim ama dinlememişsin beni
okuyanlarda olmuş hatta allah hepinizden razı olsun...
ben devam edemeyeceğim için okuyabildiğim kişilere duam geçsin istemiştim sadece...
haftaya ev taşınma telaşımız olacak ozaman haber veririm sana çıkarım listeden...
seninde diğer arkadaşlarımından allah gönlüne göre versin inş
canım sağlık olsun inş bidahaki testte teşrif ederler spermcikler
ama çok şükür hücrelerde artış devam ediyormuş inş devamında spermlerde gelecek allahın izniyle
allah emeklerinizin karşılığını çifter çifter nasip etsin tatlım
tamam canım dönünce konuşuruz
merhaba canım sağlık olsun. elbet bir gün gelecek o süpermenler. kaç aydır tedavidesiniz acaba.
cemrem ne güzel horman testleriniz düzene girmiş inşallah hep böyle devam eder
inşallah eylül de test verdiğinizde birsürü kıpır kıpır spermler çıkar
biz maalesef gitmedik cnmeşim akşam geldiğinde gitmek istemiyorum genetik testin sonucunu beklicem dedi ısrar ettim ama gitmedik. randevumuz da 14.50 imiş gideriz orda olmaz diye de bidaha bişey söylemedim o durumda bir daha asla gitmez di halbuki kaç gündür içim rahatlamıştı dünden beri yine kötüyüm Allahım yardım etsin cnm ya bu durum ilişkimizi de sınıyor maalesef
Kızlar Celalettin Hoca çok güzel ve faydalı bir bilgi söylemiş.
Ama bunu uygulamak bizim için çok zor olucak
Bizim de tedavimiz uzayacak.
Eşimle hafta sonları görüşüyoruz anca.Hafta için annemde kalıyorum.Eşim imam.
18 aydır ayrıyız.Halen de eşim, eş durumundan dolayı tayin olmadı.
Bunları okuyunca moralim çok bozuldu.
Ya işimden istifa edeceğim ya da eşimden ayrılacağım.
Beni bu noktaya getirdiler.
Eşimi yeni göreve başladılar diye almıyorlar merkeze.
Ben onun yanına gidersem ilçeye ulaşım çok zor.
Biz zaten merkez istemiyoruz ki.
Ulaşımı rahat olan bir köy olsa da olur.
Her ay müftülükte açık yerler belli oluyor.
Bu ay münhal açık yerlerde ilçeler var.Onları tercih edeceğiz.İlçe ile merkez 20 dk.Benim işyeri merkezde.
Yaklaşık 6 aydır uğraşıyoruz
Eylül de tekrar sınava girecek.Sınav da formalite ha.Torpilimiz az geliyor.
Bu durumu herkese nasıl anlatırım ki ben
Ama bu sefer müftü ile yüzyüze konuşcam artık.
Dayanma gücüm kalmadı.
Rabbim yardımcımız olsun artık
Bir derde bu da eklenince içinden çıkılmaz bir yol çıkıyor.
KIzlar ne olur dua edin.Bu sefer bari eşin tayinn olsun.Artık hep beraber olalalım.
hoşgeldin güzelimmm..
hayal kırıklığı oluyo normal ya ama bak hücrelerde artış olmuş bu bile güzel inşlh bi daha ki testte spermleri görüceksiniz inan bana
haklısın evet boş kagıt yok artık elimizde şükür ki bundan sonra da o kağıtlar dolacak rakamlarla hepimiz de.......
tatlım hoşgeldinnn ohhh sefan olsun minnakı gezdirmişsin kız fazla gezme senin bebiş gezenti olucak sonra
yeni okulun sınıfın sana hzurlu seneler getirsin işinde hepp başarılı ol
evet güzelim hormonları beğendi dr. bundan sonra bakalım neler olacak:26:
özellikle söledi lokositler için korunmayı cnm sen dr. çok çok tembih etti de inşlh sizinde lokositler azdır çokta olsa sorun etme bundan sonra ilişkide dikat ettiğiniz müddetçe gerisi güzel olacak
yok cnm bizim tedavi sürecimiz aynı şimdilik sercoll bitmedi bitince konuşuruz dedi .dr. bey oda zaten ekim başına kadar ilaçlarımız var bakalım...
evet bi denem zaten benim üüzntüm dondurulmadı diyeydi ama artık o sıkıntımdan da kurtuldum kader bundan sonrası ii lacak rabbim izniyle
inşlhh bayramdan sonra güzel haberler almak nasip olsun bana
veeeeee diğer arkadaşlarıma da................
Canım üzüntünü anlayabiliyorum.
İnsan ne kadar çok hevesleniyor değil mi.
Bir sperm çıksa da bizde tüp bebek hazırlıklarına başlasak diye.
Böyle olunca umutlar ve hayaller bir diğer aya kalıyor.
Ama şükür ki testlerde sıfırları görmüyoruz.
Bu bizim için en çok moral olduğu rakamlarımız.
Demekki şu nazlı spermciklerin vakti saati gelmemiş ki
Bir türlü çıkmaya teşrif etmediler.
O yüzden bende heveslenmiyorum artık.
15 gün sonra da bizim var kontrolümüz.
Olursa olur olmazsa olmaz ne yapalım her şey nasip kader
kızlar sizden ricam olacak gene ne yapayım sizden başka kimsem yok yazmaya
benim kız kardeşimin eltisi hamile 5 aylık falan bebeğinde bayağı sorunlar varmış özürlü demiş dr. tabiki çok üzülüyo kadın da aileside
onun için kayınvaldesi 500 yasin okutmak istemiş herkese dağıtıyo okuyabildiği kadar bende aldım 20 yasin daha da okuyabilirsem okucam
eğer okumak isteyen varsa kaç tane okursa bana yazarsa sevinirim okuyanda okumayanda sağolsun
süresi ağustosun sonuna kadar
Allah yardımcınız olsu cnm geç olsun güç olmasın ...
Canım test yaptırmışsınız sperm çıkmamış ama germ hücreler çoğalmış,nekadar güzel gitgide yaklaşıyorsunuz mutlu sona,inşallah bizde görebiliriz germ hücreleri,ben germ hücre çıktıktan sonra spermin çıkacağına eminim ama tatlım hepimiz biliyoruzki bu kısa sürede olacak birşey değil,bu sperm olayı çok karmaşık ve detaylı birşey,oyüzden malesef zor ama sabretmeliyiz,üzülme canım,ben inanıyorum hepimiz bir gün anne olacağız ,Allah ogüne kadar hepimize dayanma gücü versin,
cnm 72 gün sonra bırak binleri milyonlarca sperm göreceksin inşallah
Esi mikrotese operasyonu gecirenler nasil bir operasyon zor gecti mi? Sonrasinda agri sizi oldu mu? Kac gun surdu tamamen iyilesmesi bilgi verebilirler mi? Hastaneden ayni gun cikilabiliyir mu?
ENfalciğim hoş geldin canım ,şekerin normale dönmesine sevindim bebişinde sende iyisin şükür ...senin resmini gördüm tahmin ettiğim gibisin
cemreciğim Allah o çoçuğa sağlık sıhhat versin annesinede sabır ve güç versin ben okuyacağım Allah izin verirse.şimdi adetini bilemiyorum ağustos sonuna varmadan kaç tane okuduğumu sana yazarım inş. kesin okuyacağım.öpüyorum seni
pıtırcık canım ist.dönmüşsünüz süpermenler yine nazlanmışlar sizin böyle nazlı nazlı kızışlarınız olsun inş.popişlerine popişlerine vuralım anneyi babayı bu kadar bekletmek olmaz ki ...canım benim lütfen kendinide eşinide yıpratma sakın bak burada bir sürü örneğe şahitsin Allahın izniyle sizde hayırlı sonuçlar alacaksınız buna gönülden inanıyorum lütfen moralini bozma
malesef sperm yine yok
çokcada lökosit varmış
cemremcim kızkardeşinin eltisi için ALLAH sabır versin yardımcısı olsun.İNŞALLAH doktorlar yanılıyordur.ben yasin okurum ama kaç tane bilmiyorum.okuyunca sana haber veririm.
canım hoşgeldin.üzülme canım enazından gerileme yok.inanıyorum ki zamanla çok güzel sonuçlar alacaksınız.
sabır canım.anlıyorum o sıfırın ne kadar zor olduğunu ama ALLAH büyük.sende eşinde o güzelhaberi alıcaksınız hayırlısıyla.
ben arunaya okudum ancak 25 tane fazla oldu
Allah arunanın muradını gerçekleştirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?