selamun aleykum arkadaşlar, rabbim hepinize hayırlı evlatlar versin. yaklaşık 3 yıldır bu forumu takip ediyorum ama yazmak hiç nasip olmamıştı.
2 yıl Kaan Aydos'ta tedavi olduk, sonuç olumsuz oldu.
Şu an Celalettin Peru'da tedavi görüyoruz. birbirimize dua edelim, rabbim yar ve yardımcımız olsun :)
ayyy ne güzel ecrincim çok sevindimkıslar hepinizden Allah razı olsun gönlünüzde olanıı tez zamanda nasip etsin , çok şükür sanırım temiz çıktı . yani biz mail olarak istedik anladığımız kadarıyla bişi yok inşallah hoca da öyle söyler ..
canım çok üzüldüm sizde sperm var sonuçta içlerinden bir şekilde seçebilirler sen moralini yüksek tutkızlar bugün genetik sonuçlarınmız çıktı sonuçlar kötü eşimde kromozon problemi bende de ciddi pıhtı sorunu çıktı sonra umuta gittim bizde pgt gebelik aşısı işe yaramazmış 4 5 sefer de olabilirmiş çünkü embriyo oluşsa bile düşük yüzden yüzde 75 ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum
Arkadaşlarım dün test sonucu almaya gittim hemşire bana 2 haftalık hamilesiniz dedi o halimi anlatamam Allahım hepimize nasip etsin hepiniz en kısa zamanda bu müjdeyi bizlere verirsiniz inşaallah.Arkadaşlar gerçekten Rabbim çok büyük ona sonsuzlarca iman ediyorum bize doktorlar kesin çocuğunuz olmaz direk sperm bankasına gidin dedi almanyadaydık ozaman ama Rabbime çok şükür bu müjdeyi bize nasip etti tamamına erdirsin inşallah dua edin inşallah hayırlı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin hepinize teker teker dua ettim.Ümidimizi kesmeyelim arkadaşlar gerçekten Rabbim veriyor herbirinizede benim dün yaşadığım sevinç gözyaşlarını nasip etsin
günaydın canlarrrrrrrr
biliyorsunuz eşim amerikadan ilacı getirtmeden önce 1 kez daha tomografi çektirip druna kontrole gidecekti...
cuma günü tomografiyi çektirdi sonucunu bugün alıcak...
inş lenf nodülü küçülmüştür kendiliğinden
aslında bugüne alacaktı druna randevu ama doluymuş yarın akşam 5 e aldı...
bugün arkadaşımın kınası var öğleden sonra izmir yolcusuyuz
biraz kurtlarımızı dökelim değil mi
yarın kontrolü bekleriz cuma gününede kan testlerini ister dru hastanede onunla uğraşırız...
sonuçlarını alıp dra erken görünebiliriz inş...
çünkü cuma günü akşam 7 de bebişim için kontrolümüz var 2 li testimiz yapılacak...
ya yetişemezsek diye tedirginim ertelemekte istemiyorum 1 aydır bekliyorum çünkü...
hakkımızda hayırlısı artık...
inş hem eşimin durumuyla ilgili hem bebişimle ilgili güzel haberler alırız
dualarınızı eksik etmeyin canlar hepinizi kocaman
canım çok geçmiş olsun inş ciddi bi durum değildir bu kanama :26:
üroloji druna göründü mü eşin canım ??
allah şifa versin tatlım inş hayırlısıyla bu sıkıntıyıda atlatırsınız...
dualarımdasın bitanemmmmmm 16:
canımmmmm kim üzdü seni bu kadar genetik testleri yaptırdığınız hastanede mi bukadar olumsuz konuştular...
inan yazdıklarını okudukça çok üzüldüm :26:
eşinde kromozom bozukluğu çıkmış çok üzüldüm...
sende kanda pıhtılaşma çıkmış canım nekadar ciddi olursa olsun hamileliğin boyunca iğneni kullanınca bu risk ortadan kalkıyor zaten...
boşuna üzme kendini bu kadar...
ne demek ımsı, pgt işe yaramaz...
canım bak selmacan diye bi arkadaşımız var sende tanırsın...
eşinde azf-c de delasyon vardı...
tüp bebek denemeleri olumsuz olunca kendide genetik testlerini yaptırmıştı ve onda da kromozom bozukluğu çıkmıştı...
bu haberi alınca topiğe bi yazı yazmıştı hiç unutmam ölmek istiyorum çok kötüyüm diye...
ama pes etmediler eşinde normal yoldan tek tük çıkan spermlerle 3. tüp bebek denemesine başladılar...
embriyolara pgt yapıldı 3 sağlıklı embriyo saptandı, yerleştirildi ve şimdi tatlı mı tatlı 3 kızı kucağında
yani iki taraftada genetik problemler varken bebişlerine kavuştular...
sizde sadece eşinde kromozom bozukluğu var...
sendeki pıhtılaşma inan ki önemli değil iğnelerini kullanınca ki bu embriyo oluşmasına etki edecek bi durum zaten değil...
lütfen bukadar olumsuz olma...
bak bahsettiğim arkadaşın eşinde tek tük çıkan spermlerden sağlıklı olanlar seçildi oluşan embriyolara pgt yapıldı ve sonuç
sizde milyonlarca sperm var allahın izniyle onların içinden en sağlıklı olanları seçilip oluşan embriyolara pgt yapılır...
sadece birinizde sıkıntı varken bukadar olumsuz olmayın...
bak pgt topikleri var oku orayı insanlarda ne büyük problemler varda çoğu kavuşmuş bebişine...
allahın izniyle sizde kavuşacaksınız inanıyorum ben...
yeter ki tekrar gücünü topla umudunu kaybetme
ayrıca tek umut tüp bebekle sınırlı kalmayın...
memorialin de laboratuvarı çok iyiymiş...
ki pgt yaptıranların bi çoğu memorialde tedavi görüyor...
gidin bi görüşün onlarında fikirlerini alın bakalın semre hocanın yorumu ne olacak...
daha sonra neresi içinize sinerse aklınıza yatarsa orda olursunuz tedaviyi...
pıhtılaşmayı unut dediğim gibi sen allahın izniyle bebişini göbüşüne alınca benim gibi hergün iğneni yapacaksın ve sorun ortadan kalkacak...
bu konuda aklına takılan ne varsa konuşuruz canım...
sen çok hassas birisin tanıştık sohbet ettik tedavi sürecimizde beraberdik onun için biliyorum bu durumu çok kafana takacaksın...
ama yapma nolur bak herşey güzel olacak bebişimle duacınızız teyzesi
Aleyküm Selam canım hoşgeldin
inşallah tedavileriniz başarılı bir şekilde sonuçlanır Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
ayyy ne güzel ecrincim çok sevindiminşallah bundan sonra ki süreçler de böyle güzel ilerler
canım çok üzüldüm sizde sperm var sonuçta içlerinden bir şekilde seçebilirler sen moralini yüksek tut
Rabbim süreçlerinizde yardımcı olsun inşallah bir şekilde üstesinden geleceksiniz
canım tebrik ederiminşallah kucağına almak da nasip olur
bizleri dualarında unutma
Allah yardımcınız olsun. Doktorlar acımasız oluyor bazen. En az %25 şansınız var. Burdaki çoğu insanda sperm bile yok. Onun için lütfen üzülme. Bol dua edelim inşallah.
günaydın canlarrrrrrrr
biliyorsunuz eşim amerikadan ilacı getirtmeden önce 1 kez daha tomografi çektirip druna kontrole gidecekti...
yarın kontrolü bekleriz cuma gününede kan testlerini ister dru hastanede onunla uğraşırız...
çünkü cuma günü akşam 7 de bebişim için kontrolümüz var 2 li testimiz yapılacak...
ya yetişemezsek diye tedirginim ertelemekte istemiyorum 1 aydır bekliyorum çünkü...
okudum canım Allah cc arkadaşımızın eşine şifalar versin. sırayla aynı sayıda okumaya devam edeyim mi canım bi değişiklik varsa bana özelden mesaj gönderir misin? ben kk girmeye zaman bulamıyom. Herkese Allah cc şifalar versin.
redlion senin adına çok sevindim
Sağlıklı rahat hamilelik süreci yaşarsın inşAllah bizlere de dua et emi
cnm gözünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnArkadaşlarım dün test sonucu almaya gittim hemşire bana 2 haftalık hamilesiniz dedi o halimi anlatamam Allahım hepimize nasip etsin hepiniz en kısa zamanda bu müjdeyi bizlere verirsiniz inşaallah.Arkadaşlar gerçekten Rabbim çok büyük ona sonsuzlarca iman ediyorum bize doktorlar kesin çocuğunuz olmaz direk sperm bankasına gidin dedi almanyadaydık ozaman ama Rabbime çok şükür bu müjdeyi bize nasip etti tamamına erdirsin inşallah dua edin inşallah hayırlı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin hepinize teker teker dua ettim.Ümidimizi kesmeyelim arkadaşlar gerçekten Rabbim veriyor herbirinizede benim dün yaşadığım sevinç gözyaşlarını nasip etsin
cnm hadı inşlh güzel sonuçlar ALIRSINIZZZZZZZZZgünaydın canlarrrrrrrr
Arkadaşlar celalettin bey veya diğer gittiğiniz doktorlar erkeklerinde folik asit kullanmasını öneriyor mu?
ZAMBAK 06 için besmele okuyoruz.
NİYETİ: bayram sonu eşinin kontrolu var .sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
12 ağustos pazartesi den 14 ağustos Çarşamba saat 21.oo a kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2500 ……=okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2500 ……=okudu
3-- tülay20 …………………………… 2500 ……=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2500 …..=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2500……=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2500 ……=okudu
7—aruna …………………………… 2500 ……=okudu
8—alev99 ……………………………. 2500.....=okudu
9—ecrin23 ……………………………. ..2500 …….=okudu
10—bahar85 …………………………….. 2500……=okudu
11—bengusuu ……………………………. 2500 ……=okudu
12—cicek00 ……………………………. 2500 ……=okudu
13—balım1905 ……………………………. 2500 …..=okudu
14—ervae ……………………………. 2500 ……..=okudu
15—ese44 ……………………………... 2500………=okudu
16—esma ……………………………… 2500 …….=okudu
17—hasretim01 ………………………….. 2500 …….=okudu
18—her şeygüzelolcak …………………… 2500…….=okudu
19—huzuryolu …………………………… 2500
20—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2500 …….=okudu
21—kader60 ……………………………… 2500 …….=okudu
22—lamyay ……………………………… 2500 …….=okudu
23—mavimenekşe ……………………….. 2500 …….=okudu
24—seval0817 …………………………… 2500 ……=okudu
25—papatyainci ………………………….. 2500 …….=okudu
26—pembe85 …………………………….. 2500 ……=okudu
27—umut99 ………………………………. 2500
28—yeşil034 ……………………………… 2500…….=okudu
canım celalettin hocadan duymadım folikasiti
ama bir makale okumuşrum erkek infertilitesiyle alakalı
orada yazıyordu.
folikasit sperm üretiminde destekleyici oluyormuş.
kesin bir bilgi mi bilmiyorum ama .....
pıtırcık cığım ben aruna ve zambak arkadaşların besmelelerini okudum Allahım dileklerini kabul etsin, ben her zaman giremiyorum demiştim listeye kusura bakma sanırım şimdi sırada ecrin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?