Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canım pgt de sağlıklı embriyo elde ediliyor
canımm 46 xy neden oluyormuş sebebi neymiş ben internetten bakıyım bi
çok değişik sizin durum baharında yazdığı gibi selmacanlarda iki eşdede genetik problem varmış
RABBİM bir değil iki değil üç tane evlat nasip etti
nasibimizde kısmetimizde yoksa ne yapsak çare olmaz
canım celalettin bey şimdi tatildeymiş tatilden dönünce gidersin İNŞALLAH
çok fazla işin olmuyor biz ilk gittiğimizde hemen kan verdik diğer teslerimiz yanımızdaydı hoca akşam vakıfa gelin dedi yarım saat bile sürmedi işimiz akşam vakıfta görüştük çok detaylı bizi bilgilendirdi
ertesi günde ilaçlarımızı aldık işimiz bitmişti..
bizimde kürlerimiz bitmek üzere hoca tatilden dönsün bizde gideriz yanına
bakalım şimdi neler kullanacağızz İNŞALLAH herşey yolundadır

ALLAH razı olsun arkadaşım Rabbimin herşeye gücü yeter Rabbim burdaki arkadaşlarımın hepsine ve bize de hayırlı evlatlar lütfeyle Allahım sevdiğin kullar hürmetine çok dua edelim hep beraber Allaha emanet ol inşallah

Tüp bebek yaptıran arkadaşlar,kanı sulandırmak için kullandığımız hapların etkisini K vitamini yok ediyor pıhtılaşma yapıyormuş.tüm yeşilliklerde yoğun miktarda varmış salatalığın bile kabuğunun soyulması gerekiyormuş.yoğurt,kefir,peynir ve sütte k vitamini emilimini arttırıyormuş yani bunlarıda pek tüketmezsek iyi olur.internetten Bi araştırın derim.👶

inşallah sonuçlarınınız çok güzel çıkacak ben de pgt topiğine yazdım genelde herkesin 47 xy orda da maşallah güzel sonuç alan arkadaşlarımız var izinden gelsin bizde kapısındayız

Amiiiiiiiiiiiiiin bize bu günleri gösteren Rabbim herbirinize de nasip etsin Allah razı olsun duadan unutmayın

Allah hayırlı Salih evlatlardan eylesin,evinizden neşesi hiç eksilmesin👪💙

cnm çok doğru eşim bir yıl coumadin kullandı bunları öğlen üçe kadar yiyebiliriz ben de unutmuştum 3 ten sonra yeşillik yok sebze yok

cnm çok doğru eşim bir yıl coumadin kullandı bunları öğlen üçe kadar yiyebiliriz ben de unutmuştum 3 ten sonra yeşillik yok sebze yok

neden üçe kadar acaba,birde az olması gerekiyor herhalde,kibrit kutusu kadar falan?

Allahın selamı hepimizin üzerine olsun,hepinizden Allah razı olsun sevincimide üzüntümüde ilk önce sizlerle paylaştım.dualarınızla her zaman destek oldunuz Rabbim hepinize hayırlı helalinden çoçuklar nasip etsin şimdi doktordan geldik oğluşumun pipisini gördük kızım kendini sakladı ama doktor kız dedi yani biri kız biri erkek ve şükürler olsun sağlıklılar Rabbime şükürler olsun ben ne yaptımda Rabbim bana bu lütüfda bulundu ben ne kadar şükür etsem secdelere kapansam yetmez ............Allahım hepinize bu güzelliği yaşatsın tek dileğim hepinizden sırasıyla bebek haberleri almak bunu canı gönülden istiyorum ve herzaman dilim döndükce dualrımdasınız lütfen sağa sola kulağını tıkayın eşlerinizle birbirinize destek olun inş.zamanı gelince olacak umudunuzu hiç yitirmeyin ''birbirlerine hakkı ve sabrı tavsiye edenler kurtuluşa erenlerdir ''asır suresi

cnm erkeklere pıhtı yapmıyorlar kromozon ve y yapıyorlar

cnm gözünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ohhhhhhhh o olmaz diyenlere inat rabbim nasip etti sağlıkla kucağına alman d,leğiyleeeeeeeee

Sağol arkadaşım gerçekten olmaz dediler hayalini bile kurmaya korkuyordum ama Rabbim hiçbirimizi çaresiz bırakmasın yalnız bırakmasın merhametiyle lütfetsin Allahım inşallah sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin sizlere de en kısa zamanda lütfetsin

cnm maşallah çok sevindim

neden üçe kadar acaba,birde az olması gerekiyor herhalde,kibrit kutusu kadar falan?

bilmiyorum cnm kardiyoloğumuz liste vermişti eşimim çok kötüydü süreci yoğun ilaç iğneler şimdi daha iyi bende genetik testinde çıktı unutmuştum verdiği kağıtları bulayım dr iyiydi çapada az yiyin demedi en geç üç hatta öğleye kadar tüketin demişti

cnm gözünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ohhhhhhhh o olmaz diyenlere inat rabbim nasip etti sağlıkla kucağına alman d,leğiyleeeeeeeee

Sağol arkadaşım gerçekten olmaz dediler hayalini bile kurmaya korkuyordum ama Rabbim hiçbirimizi çaresiz bırakmasın yalnız bırakmasın merhametiyle lütfetsin Allahım inşallah sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin sizlere de en kısa zamanda lütfetsin

arkadaşlar y kromozomu delesyon test sonucunu aldım. incelenen bölgelerde delesyon saptanmamıştır yazıyor bir bilgisi olan var mı ne demek bu sonuç iyi mi kötü mü
arkadaşlar bilen yok mu çatlayacağım meraktan yarın olmaz şimdi bana

anladım canım geçmiş olsun inşallah.

kardeşim gözün aydın olsun hayırlı uğurlu olsun hamileliğin Rabbim tamamına erdirsin.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bir aile daha kurtuldu şükürler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…