Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ahh hadii inşallah sonuç hemen çıkarmı acba ?
inşşallah bu sefer sonuc gercekten değişik olurr hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah..
benım sancılı bı şekilde devam edıyoruz ınsallah ege erken gelmez 3 hafta kaldı doguma allah nasip ederse

kızlar hepiniz sagolun ama spermiyogramda sonuç yine sıfır çıkmış eşimle tel de konuştum öyle söyledi.ama fsh 12 lere düşmüş testesteonda 4küsürmüş tam bilmiyorum henüz eve gelmedi ama hormonlar böyle devan ederse ben inanıyorumki bide proxeed plus sayesinde bir sonraki testte çıkacak.buna bütün kalbimle inanıyorum...

canım benim allahım hayırlısıyla saglıklı sıhatli kavuşmayı nasip etsin bebegine bizdede yukarda yazdıgım gibi sonuç aynı ama inanıyorumki birgün bende gülecegim içimde öyle bir sevinç var..

kızlart bu aradaıgınız ilacın adı ne ya bende proxed istiyorum

belgincim canın sagolsun inşallah bir gün sende gülersin
bizlerde bir gün anne olucaz inşallah

Hayirlisi olsun belgincigim
Bedne inaniyorum bizlerde bir gun anne olacagiz insallah

Buradakı herkesın allah yardımcısı olsun benımde eŞım azosperm aynı durumdayız tedavı aŞamasındayız hergÜn gırer mutlaka okurum buradakı gelıŞmelerı pek yazmam ama . Kalbım 34 arkadaŞın yazdıklarını okuyunca yazmak ıstedım. Donasyon olayına sıcak bakmıyorum.bence bÜyÜk gÜnah. Hepımız ımtıhan dÜnyasındayız bızımde ımtıhanımız bÖyleymıŞ sabırlı olmak lazım allahtan yardım ıstemek lazım sevgıler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…