Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım üzülme aynı şehirde olman bile yeterli benim annem orda ben burda ben napıyım bende çok özlüyorum ama allahım canlarını sag etsinde yine görürüm diye avunuyorum sen şanslısın bana göre.

günaydın kızlar...benim cuma akşamı emre beyle randevum vardı.eşimin tüm hormonları normal olduğundan tıkanıklık olabileceğini söyledi sonra muayene etti ve tıkanıklık yok ben genetik olduğunu düşünüyorum dedi tabi yıkıldık...eşimin anne ve babası amca çocukları olduğundan genetik olması çok yüksekmiş..buna da çare olmadığını söyledi tesede bile en fazla %30 şans verdi.nişantaşı sokaklarında hıçkır hıçkıra ağladım..klomen başladı ve 1 aysonra gelin görüşelim dedi...ama eşim ısrarla aret beye (istanbul tüp bebekteki)tese olmak istiyo nedense çıkacağını düşünüyo.emre beye gitmekte ilacı kullanmakta istemiyo...ne yapacağımı şaşırdım tese olursak ben bu ayın 15inden itibaren hazırlanıcam 25i gibide tese olacak ama sonuç muhtemelen hüsran olacak çünkü emre beyin konuşmaları mantıklı geldi.eşimde bulunacaksa hepsi doktor hepsi aynı okulu okuyo birinin bulduğunu öbürüde bulur yoksa zaten yoktur diyor...kızlar kafam acaip karışık çıldıracam vakit daralıyo ve ben kararsızım çokta korkuyorum sizce ne yapmalıyım.............

BELGıN...canm spermiyogram sonucuna üzüldüm ama ne kadar güçlüsün ve inançlısın doğrusu bende bu kadar metanetli olmak isterdim inandığın içinde allah en yakın zamanda verecek inşallah bebişlerini

canım ben bugune gelene kadar çook acı çektim biz bu konuyu ögreneli 4 yıl oldu tesenin üzerinden ise 3yıl geçti inan alıştım allahım güç veriyor dünyada en büyük acı ölüm insanlar buna bile alışırken inan bana buna da alışılıyor.zaten elimden ne gelirki arkadaşım ben aglasamda bagırsamda allahın taktiri beni anneliye laik görürse bu mutlululgu yaşatacak ama olmazsada elimden bişey gelmez.ama ben yıkılmıyorum canım bir tese şansım daha var inşallah onda güzel sonuçlar alırımyoksa benimde içimde fırtınalar kopuyor.size gelince hemen denemeden lütfen karamsarlıga kapılmayın olacak deyinki olsun hiç belli olmaz canım %30da az degil inşallah olacak arkadaşım korkmayın allahım hepimizin yüzünü güldürsün

sizin için hayırlı merkez neresiyse allahım sizi oraya yönlendirsin ve yüzünüzü güldürsün.daha önce eşin hiç bir tedavi görmemişti dimi canım.

Canım eŞım hıÇ tedavı gÖrmedı zaten azospermı ÖĞrenelı 1 ay oldu bızım.emre bey %30dedı ama eŞım bu ay aret beyde tese olmak ıstıyo daha ordakı ÜroloĞu gÖrmedık tanıŞamadık bıle kımdır ıyımı kÖtÜmÜ bılmıyoruz ne yapıcam allah hepımıze yardım etsın...

evet canım allah yardımcımız olsun aret bey sanırım bir tvye çıkıyo görmüştüm hayırlısı artık emre beyde gayet iyi diyolar sen bide kaan beyle konuş istersen canım.

Canım ben ıstanbulda oturuyorum kaan beyle gÖrÜŞemem ama maıl atsam cvp verırımı acaba...maıl adresını bılıyomusun yazarmısın bana belkı deĞıŞık bır fıkır verır saol

Sagol kader iyiyim
Evet belki karsilasmis olmabiliriz
Kac yildir burdasin sen canim?

mrb kızlar nasılsınız ya ben adetmin son günlerindeyim rengi cok farklı oldu siyaha yakın sizzdede öyle olan varmı

ben ilaç falan almadım ilk başda lekelnme tarzında oldu son zaman siyah gibi bu adet sonu rahişm agzı yarası için tekrar doktoro gitmeyi düşünüyorum

Canım ben İstanbulda oturuyorum kaan beyle gÖrÜŞemem ama maİl atsam cvp verİrİmİ acaba...maİl adresİnİ bİlİyomusun yazarmısın bana belkİ deĞİŞİk bİr fİkİr verİr saol
tamam canım hemen veriyorum bütün bilgilerinizi yaz cevap verecektır bende cevap bekliyorum kaan beyden hayırlısı canım allah yüzümüzü güldürsün.

ksaydos@tr.net bu canım kaan beyin adresi

yaa arkadaşlar kaan bey mailime cevap yollamış haftada bir pregnyl ve yarım olarakta klomeni kullanın nissanda görüşürüz demiş acaba kullansakmı geçen orda yaptırdıgımız sonuçlarda hormonlar yüksekti şimdi bıraktık düşük çıktı ne yapcam bilmiyorum gerçi onunda bir bildiği vardır ama yinede bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…