günaydın kızlar...benim cuma akşamı emre beyle randevum vardı.eşimin tüm hormonları normal olduğundan tıkanıklık olabileceğini söyledi sonra muayene etti ve tıkanıklık yok ben genetik olduğunu düşünüyorum dedi tabi yıkıldık...eşimin anne ve babası amca çocukları olduğundan genetik olması çok yüksekmiş..buna da çare olmadığını söyledi tesede bile en fazla %30 şans verdi.nişantaşı sokaklarında hıçkır hıçkıra ağladım..klomen başladı ve 1 aysonra gelin görüşelim dedi...ama eşim ısrarla aret beye (istanbul tüp bebekteki)tese olmak istiyo nedense çıkacağını düşünüyo.emre beye gitmekte ilacı kullanmakta istemiyo...ne yapacağımı şaşırdım tese olursak ben bu ayın 15inden itibaren hazırlanıcam 25i gibide tese olacak ama sonuç muhtemelen hüsran olacak çünkü emre beyin konuşmaları mantıklı geldi.eşimde bulunacaksa hepsi doktor hepsi aynı okulu okuyo birinin bulduğunu öbürüde bulur yoksa zaten yoktur diyor...kızlar kafam acaip karışık çıldıracam vakit daralıyo ve ben kararsızım çokta korkuyorum sizce ne yapmalıyım.............