Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar iyi akşamlar belgincim hormon değerleriniz çok güzel hadi inşallah olacak bende inanıyorum

evet kızlar eger bozulmazsa gayet güzel görünüyor teseden önce bu seviyedeydi sonra hep yüksek çıkıyordu.kaan beye mail attım bakalım ne diyecek.allahım hepimizin yardımcısı olsun güldürsün yüzümüzü.

Rabbim dermiski ben hemen kulumun duasını kabul etmem sonra unutur beni bı daha dua etmez diye biraz bekletirmis
rababim ihmal değil imtihan eder Belgincim
umutlanip yıkılmanın ne demek oldunu biliyorum sana bı önerim var spermiyogrami bı unı hastaneisnde veirn bı dahakine benim esimin germ hücresi çıkışını onlar yakaladı özeller ya rapor etmedi yada goremeidler bilmiyorum
fsh 12 testesteron 4 çok iyi fsh daha çokiyi hatta sağlıklı bir erkeğin olması gerektiği gibi
hadi inşallah ya

belgincigim ya inan cok uzuldum ama yola devam
rabbim bizi de anne edecek bir gun

canimm rabbim insallah bu sefer yuzunu guldurur, degerlerin cok guzel insallah bozulmaz hakkimizda hayirlisi neyse o olsun hepimizin canim

kızlar hayırlı pazarlar bu prozed plusu ne kadar kullanmamız gerekiyoki aceba

selam kizlar
umutolsun proxeed plus bildigim kadar kutuda 30 tane var günde 2 tane içiliyor her kutu 15 günlük bir ayi tamamlamak için iki kutu lazim.
Benim esim kullanmiyor. Fakat ben arastirdim sitelerine girip okumustum.

nasılsınız bacılar bi el sallayıp çıkım dedim
belginim kız inşallah olucak daha vakti var demekki azcık daha sabır

hepiniz sagolun canlarım iyiki varsınız sizin sayenizde bu dertle savaşma gücü buluyorum allahım hepimize mutlu günler nasip etsin...

kızlar demin başka sayfalarda gezerken caneylomun yazısına rastladım şafak 28 ocak yazıyordu yani bu durumda caneylom dogum yapmış oluyor bugün ayın 31 ay ay nasıl oldu acaba bak şimdi çok sevindim

nolsun be belgin en sonundaevi taşıyorum
görsen çok güzel çok begendim tek annemden ayrılıcam ona üzülüyorum inşallah pazartesi kontratı imzalıyoruz hem diyorum belki kocişlede daha ii olur ay nebilim ev çok güzel

canım gözün aydın güle güle otur darısı bana inşallah.allahım azının tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah ugurlu gelirde allahım içini bebekle doldurur üzülme canım olsun gider gelirsin daha güzel olur misafirliğe gidersin...

inşallah dediğin gibi olur ya ev çok hoşuma gitti salonu geniş ve uzun camlı odalarıda öyle çok dar degil nasıl desem hoşuma gitti ama aması var işte tek sorun annemden ayrılıcam ona üzülüyorum artık hayırlısı 10 gün içinde taşınıcaz hem 10 çabuk geçsin istiyorum bian önce taşınım istiyorum hemde hiç gitmemek istiyorum yani ev güzel begendim tek sorun annemden nasıl ayrılıcam diyorum herkez anasının yanındamı ama yok olmuyor genede üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…