Az önce bi arkadaşımın düşük yaptığını öğrendim. Çok üzüldüm onun adına o da çok üzülmüş yakın zamanda düşünmüyorum dedi.
Bi taraftanta sevinmelisin demek geldi içmden ama diyemedim tabi. Senin bizim gibi bi derdin yok demek istedim. O bile bi nimettir demek istedim.
herkese günaydınnnnnnnnnn
bugün gün ağarırken her şeyler güzel ve mutluluk getirsin hepimizeeeeeeeee
Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım.ne zamandır böyle bir drup arıyordum.kısaca kendimi tanıtayım.Ben Denizli den Tülay.7 yıllık evliyim.30 yaşındayım.Eşim maalesef azosperm.İnmemiş testist sorunu var.Bir Biyopsi ve Bir Tese oldu.Biyoside olma olsılığı var dendi.21 Mayısta Ankara da yapılan Mikro Tese ameliyatı sonucunda olgun olmayan sperm bulundu.Şimdi tedaviye devam.Doktor 4 Tane Ovitrelle iğne verdi şimdi onu kullanıyo.6 ay sonra yine tese olacak.hormonları normal değer aralığında.Bu arada doktorumuz Kaan AYDOS.Ben İyi Bir doktor olduğuna inanıyorum ama yinede yorumları okuyorum ve teredütte kaldım.ne yapalım hakkımızda hayırlısı artık.Rabbim ne taraf hayırlıysa o tarafa yönlendirsin.Ben de Allaha şükür bir sorun yok.herşey normal.rabbim büyük inşallah bizimde olur da bizde o mutlu günleri yakalarız çok zor ya.ama sabır işte ne yapalım.allaha dua etmekten başka yapacak birşeyimiz yok....
Oysa şimdiye kadar çok değişiklik var hayatımızda.Doktor değişti.Tedavi değişti.
canım ne güzel ifade etmişsin bence kendini.
aynen dediğin gibi hayatımızda anlık değişmeler var ....
inş bebişler geldiğinde bu günlerimizi gülerek anımsarız......
merhaba günaydın can arkadaşlarım
pazartesi sperm testini inceleyen dr le görüştükten sonra
çok korkmuştum nefes alamadım sürekli ağladım dua ettim
ilk önce ne yapacağımı bilemedim
daha sonra akdeniz tıp fakültesinde daha önce eşimin kromozomlarını , y delasyonunu
kısacası eşime bakan üroloji dr prof.dr mustafa faruk ustanın
özel muayenehanesinden dün için randevu aldım
eşimle gittik
çok şükür önemli bişeyin olmadığını söyledi
prostat dan da olabilir ama çok yoğun iltihap var akıntı varmı diye sordu eşime eşimde yok dedi
yapılması gereken tetkik ne varsa yapalım yaptıralım dedim
hayır hanım efendi önemli bişey değil
idrardan kan gelseydi ne gerekiyorsa yapardık bu önemli bişey değil dedi
iltihap için rulid ve tetradox hafif kalır dedi
cravit 500 mg tablet antibiyotik verdi
eczacıda bu daha iyi dedi
15 gü sonra akdeniz tıpta sperm testi yaptırın dedi
orda çok iyi inceleniyor dedi
eşim bugün antibiyotiğe başlayacak inşlh şifa olur
rabbim daha büyük dertlerle sıkıntılarla sınamasın zorluklar yaşatmasın inşlh
allahıma binlerce kez şükürler olsun önemli bişey değilmiş
hepinizinde en az benim kadar korktuğunuzu endişe ettiğinizi
biliyorum dualarınız eksik etmediğiniz için hepinizden allah razı olsun
hepinizide korkuttum hakkınızı helal edin canlarım
ilk önce sağlığımız yerinde olsun da artık gerisi kader kısmet diyorum...
Ben hiç sıkılmadan yazmışım demekki.
Rabbim büyük.
İnşallah canım o günleride görürüz.Şimdilik bize uzak olsa dahi
nasıl yanii hepsimi silikmişşş
öyle bişey olamaz canımm yaa tam bilmiyorum
celalettin bey dahiliye doktoru esasen bize yardımcı oluyor kendide aynı yollardan geçtiği için bizi daha iyi anlıyor
çokk ilgili bir doktor daha yolun başındasınız tüp bebek merkezleri çok şirin davranır ama kanınızın son damlasına varıncaya kadar emer
devlet yerleride çok nettir hiç kimseden tedavi edelim sizi lafı çıkmaz dierk sizin çocuğunuz olmaz alışın derler
hepsini yaşadık acı acı
burdaki bütün arkadaşlarda aynısını yaşadı
özel ürologlar var bu işin uzmanı ama onlarda malesef sadece para için kesip biçerler önce ameliyat sonra tedavi derler
celalettin bey tedavi ediyor hastalığına göre tadevi uyguluyor
tabii şunu unutmadan sadece vesile oluyorlar bize yol gösteriyorlar RABBİM ol demedikten sonra ne gelir elden İNŞALLAH bu imtihanı atlatanlardab bebişlerine kavuşanlardan oluruz
canım kusura bakma hakkını helal et ben zambak aruna alev arkadaşlarımız için beşmelerimi okudum yazma fırsatım olmadı ev cok kalabalık misafirler var lütfen kusura bakmayınn
kızlar ben birşey soracağım eşim Ersel beyin verdiği hapları kullanınca adamı bir sıcaklık basıyor,kızarıyor,bütün vücudu alev alıyor sanki.birde tansiyonu yükseliyor.tansiyonu 14 -15 lere çıkıyor.bu şikayetleri olan var mı?
Not:eşime iğne verilmedi sadece hap ve toz kullanıyor.
kızlar ben birşey soracağım eşim Ersel beyin verdiği hapları kullanınca adamı bir sıcaklık basıyor,kızarıyor,bütün vücudu alev alıyor sanki.birde tansiyonu yükseliyor.tansiyonu 14 -15 lere çıkıyor.bu şikayetleri olan var mı?
Not:eşime iğne verilmedi sadece hap ve toz kullanıyor.
allahın selamı hepimizin üzerine olsun,hepinizden allah razı olsun sevincimide üzüntümüde ilk önce sizlerle paylaştım.dualarınızla her zaman destek oldunuz rabbim hepinize hayırlı helalinden çoçuklar nasip etsin şimdi doktordan geldik oğluşumun pipisini gördük kızım kendini sakladı ama doktor kız dedi yani biri kız biri erkek ve şükürler olsun sağlıklılar rabbime şükürler olsun ben ne yaptımda rabbim bana bu lütüfda bulundu ben ne kadar şükür etsem secdelere kapansam yetmez ............allahım hepinize bu güzelliği yaşatsın tek dileğim hepinizden sırasıyla bebek haberleri almak bunu canı gönülden istiyorum ve herzaman dilim döndükce dualrımdasınız lütfen sağa sola kulağını tıkayın eşlerinizle birbirinize destek olun inş.zamanı gelince olacak umudunuzu hiç yitirmeyin ''birbirlerine hakkı ve sabrı tavsiye edenler kurtuluşa erenlerdir ''asır suresi
canım bizdede aynı sorunlar oldu.
daha da arttı son zamanlarda .....
birçok değişiklik oldu eşimin vücudunda........
canım yine de ersel hocaya bir sorun derim.iğne kullanmadığınızı da belirt canım.
Allah şifa versin canım da inş bu çekilenlere değsin.amin.
canım bizdede aynı sorunlar oldu.
daha da arttı son zamanlarda .....
birçok değişiklik oldu eşimin vücudunda........
canım yine de ersel hocaya bir sorun derim.iğne kullanmadığınızı da belirt canım.
Allah şifa versin canım da inş bu çekilenlere değsin.amin.
canım eşim bu ilaçlara başlamadan önce Ersel Beyin yanına gitti,muhabbet ettiler.eşim sormuş yan etkileri var mı bu ilaçların demiş.o da hastalarımdan aldığım tek şikayet ilk günler tansiyon yükseltiyor demiş.ama ateş basmasından bahsetmemiş.bu durum iyi yada kötü diye yoramıyorum.benzer belirtiler eşlerinizde var mı diye merak ettim ki sizlerin eşlerinde de varmış.ama yinede dediğin gibi sormak lazım.eşim hayatta arayıp sormaz da ben mi arasam acep :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?