evet canım test sonucunuz normal çıkmış.gözünüz aydın.cnm bnm eşimin de 46 xy çıktı emre bey normal dedi.. zaten normali 46 xy değil mi:18:? kafam karıştı:44:
cnm bizde bayramdan sonra aradık ersel beyi bizekızlar bir sorum olacak sizlere,eşim Ersel beyin verdiği hapları bitirdi,şimdi sıra tozlar geldi.Sertoly ve leyding di yanlış telafuz etmediysem.sizden ricam bunlar nasıl kullanılacak.Ersel bey ramazan ayına göre bir kullanım şeklini yazmış eşime.eşleri kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum.:))
cnm bizde bayramdan sonra aradık ersel beyi bize
sabah 1 çay kaşığı sertolly
4 saat sonra 1 çay kaşığı sertolly
4 saat sonra 1 çay kaşığı leyding
4 saat sonra 1 çay kaşığı gene sertolly dedi cnm
eşim bayramdan beri böyle kullanıyor...
ayy inşlh hücreler spermler artık bunlardan bahsederiz bizlerrrrrrrrrrrray canım ya allah razı olsun.ara Ersel Beyi öğren diyorum.2 gündür geçiştirip duruyor.en iyisimi ben kızlara sorayım dedim.
demek siz bizden 2 hafta önceden gideceksiniz.eşim biraz araştırmış sertolly ve leyding hücreleri oluşturan bir karışımmış.asıl hücreler bu tozlardan sonra çıkacak diyor.yani inşallah.sizden zaten biz bayağı umutluyuz.bakarsın spermler binleri,milyonları bulur.(amin inşallah).
cnm eşim önce tozu ağzına alıyo sonra üstüne su içiyorcanım ya bir sorum daha olacak bu tozları eşin nasıl kullanıyor,suya mı açıyor yoksa tozu ağzına aldıktan sonra üzerine su mu içiyor?
Birde tozları aç karnına mı tok karnına mı alıyor?
Allahın selamı hepimizin üzerine olsun,hepinizden Allah razı olsun sevincimide üzüntümüde ilk önce sizlerle paylaştım.dualarınızla her zaman destek oldunuz Rabbim hepinize hayırlı helalinden çoçuklar nasip etsin şimdi doktordan geldik oğluşumun pipisini gördük kızım kendini sakladı ama doktor kız dedi yani biri kız biri erkek ve şükürler olsun sağlıklılar Rabbime şükürler olsun ben ne yaptımda Rabbim bana bu lütüfda bulundu ben ne kadar şükür etsem secdelere kapansam yetmez ............Allahım hepinize bu güzelliği yaşatsın tek dileğim hepinizden sırasıyla bebek haberleri almak bunu canı gönülden istiyorum ve herzaman dilim döndükce dualrımdasınız lütfen sağa sola kulağını tıkayın eşlerinizle birbirinize destek olun inş.zamanı gelince olacak umudunuzu hiç yitirmeyin ''birbirlerine hakkı ve sabrı tavsiye edenler kurtuluşa erenlerdir ''asır suresi
canım tekrardan tebrik ederimAmin arkadaşım Amin inşallah sonu hayırlı olur
yapılan sperm testleri sonucunda sperm sayısının hiç olmadığı çıkınca eşime Klinefelter sendromu teşhisi konulduğunda Almanya daydık, ordaki doktor bu sendromlu olan erkeklerin çocuk sahibi olmasının imkansız olduğunu söyledi,üzüntüden 4-5 yıl hiç bir doktora gidemedik Türkiye ye döndük çevremizin baskısıyla yeniden araştırmaya başladık, gittiğimiz 4-5 doktordan hepsi Mikrotese ameliyatı yapılmasını söylediler tam ameliyata karar vermişken Umut Tüp Bebek merkezine tavsiye üzerine gittik. Burada eşimin doktoru Emre Bakırcıoğlu tekrar sperm tahlili yapılsın dedi sonuca göre tese ameliyatı yapılacak dendi.Sonuçlar yine aynı çıktı ama sperm yıkama tekniği varmış yıkama sonucunda 10-15 canlı sperm bulundu (motil sperm) bunlar donduruldu tüp bebek için karar verdik ve deneme yaptık.İlk deneme malesef negatif sonuç verdi ikinci denemeyi 3 yıl sonra dondurulmuş embriyolarla yaptık ALLAHIN izniyle sonuç sevindirici oldu çok şükür
Bu arada 11 yıllık evliyiz bu süre zarfında bir çok kişi bizler için dualarını eksik etmedi ALLAH razı olsun hepsinden
esmacım şuanda iştesindir:126:canımmm iş hayatı çetrefilliii
çokk değişikk hep temkinli olmak lazımm insanlara karşıı çünküü çıkarlar daha ön planda o yüzden dikkat etmek lazımm
müdürü tanımıyorumm ama öyle dediler
aminnnn İNŞALLAHH iyi insanlarla karşılaşırımmm
merhaba günaydın can arkadaşlarım
pazartesi sperm testini inceleyen dr le görüştükten sonra
çok korkmuştum nefes alamadım sürekli ağladım dua ettim
ilk önce ne yapacağımı bilemedim
daha sonra akdeniz tıp fakültesinde daha önce eşimin kromozomlarını , y delasyonunu
kısacası eşime bakan üroloji dr prof.dr mustafa faruk ustanın
özel muayenehanesinden dün için randevu aldım
eşimle gittik
çok şükür önemli bişeyin olmadığını söyledi
prostat dan da olabilir ama çok yoğun iltihap var akıntı varmı diye sordu eşime eşimde yok dedi
yapılması gereken tetkik ne varsa yapalım yaptıralım dedim
hayır hanım efendi önemli bişey değil
idrardan kan gelseydi ne gerekiyorsa yapardık bu önemli bişey değil dedi
iltihap için rulid ve tetradox hafif kalır dedi
cravit 500 mg tablet antibiyotik verdi
eczacıda bu daha iyi dedi
15 gü sonra akdeniz tıpta sperm testi yaptırın dedi
orda çok iyi inceleniyor dedi
eşim bugün antibiyotiğe başlayacak inşlh şifa olur
rabbim daha büyük dertlerle sıkıntılarla sınamasın zorluklar yaşatmasın inşlh
allahıma binlerce kez şükürler olsun önemli bişey değilmiş
hepinizinde en az benim kadar korktuğunuzu endişe ettiğinizi
biliyorum dualarınız eksik etmediğiniz için hepinizden allah razı olsun
hepinizide korkuttum hakkınızı helal edin canlarım
ilk önce sağlığımız yerinde olsun da artık gerisi kader kısmet diyorum...
Arkadaşlarım dün test sonucu almaya gittim hemşire bana 2 haftalık hamilesiniz dedi o halimi anlatamam Allahım hepimize nasip etsin hepiniz en kısa zamanda bu müjdeyi bizlere verirsiniz inşaallah.Arkadaşlar gerçekten Rabbim çok büyük ona sonsuzlarca iman ediyorum bize doktorlar kesin çocuğunuz olmaz direk sperm bankasına gidin dedi almanyadaydık ozaman ama Rabbime çok şükür bu müjdeyi bize nasip etti tamamına erdirsin inşallah dua edin inşallah hayırlı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin hepinize teker teker dua ettim.Ümidimizi kesmeyelim arkadaşlar gerçekten Rabbim veriyor herbirinizede benim dün yaşadığım sevinç gözyaşlarını nasip etsin
Allahın selamı hepimizin üzerine olsun,hepinizden Allah razı olsun sevincimide üzüntümüde ilk önce sizlerle paylaştım.dualarınızla her zaman destek oldunuz Rabbim hepinize hayırlı helalinden çoçuklar nasip etsin şimdi doktordan geldik oğluşumun pipisini gördük kızım kendini sakladı ama doktor kız dedi yani biri kız biri erkek ve şükürler olsun sağlıklılar Rabbime şükürler olsun ben ne yaptımda Rabbim bana bu lütüfda bulundu ben ne kadar şükür etsem secdelere kapansam yetmez ............Allahım hepinize bu güzelliği yaşatsın tek dileğim hepinizden sırasıyla bebek haberleri almak bunu canı gönülden istiyorum ve herzaman dilim döndükce dualrımdasınız lütfen sağa sola kulağını tıkayın eşlerinizle birbirinize destek olun inş.zamanı gelince olacak umudunuzu hiç yitirmeyin ''birbirlerine hakkı ve sabrı tavsiye edenler kurtuluşa erenlerdir ''asır suresi
daha sonra akdeniz tıp fakültesinde daha önce eşimin kromozomlarını , y delasyonunu
eşimle gittik
prostat dan da olabilir ama çok yoğun iltihap var akıntı varmı diye sordu eşime eşimde yok dedi
ayy inşlh hücreler spermler artık bunlardan bahsederiz bizlerrrrrrrrrrrr
cnm eşim önce tozu ağzına alıyo sonra üstüne su içiyor
ve genelde yemeklerden yarım saat önce içiyo
sabah eşim kahvaltı yapmaz o yüzden sabah aç karnına oluyo..
eşimle gittik
cnm benim dr önerdi dün ilk defa özelikle pıhtılaşma sorunu varsa ömür boyu
işte duymak istediğimiz haber bu.çok şükür.belkide bu gelişme güzel şeyleri habercisi olur,kullanacağı antibiyotik iltihabı kurutur,spermcikler çıkıverir.(inşallah)
denizbulut çok sevindim önemli bişey olmadığına Rabbim şifa versin
inşallah antibiyotikleri de kullanın aha ii olursunuz
yüce mevlam inşallah bu zorlukların arkasından güzel haberler almanızı nasip eder
bu haber daha da güzel haberlerin habercisi olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?