Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım çok şükür tahlilleriniz korkulacak düzeyde değil. inşAllah en yakın zamanda güzel sonuçlar alırsınız bi daha ki heyecanın sürpriz haberin sevindirici olsun. Rabbim acill şifalar versin. Bir çok örnek var hayatımızda sabredelim dua edelim inancımızı asla yitirmeyelim rabbimiz neylerse güzel eyler..Hepimizi Allah ım cc sevindirsin inşAllah

günaydın hayırlı cumalar rabbim her ne diliyorsak gönlümüzden her ne geçiyorsa cuma hürmetine nasip etsin sonsuz lütfundan hepimizi sevindirsin inşşş

merhaba kızlar nasılsınız
ben son üç gündür düşün düşün en sonunda kafayı yedim
nedenine gelince bir tanıdık vasıtasıyla mustafa bahçeciye gitmeye karar aldık bari son tüp sperm kaldı
dedik bu işin merkezine ve mustafa bahçeciyle görüşelim dedik bugün saat 2 de randevum var gidip bir
ön görüşme yapacağım.umut tüp bebek merkezinden yana bir sıkıntım yoktu ama değişikliğin psikolojik açıdan da
iyi geleceğini düşündük veee randevumuzu aldık.birde ben ilk tüp denemem de ohss oldum 27 yumurta toplantı ve neredeyse hastanelik oluyodum o halde transferim de yapıldı çektiğim acıları bir Allah bilir bir ben mustafa bey kesinlikle bu durumda transfer yapmıyomuş ne bileyim belki birşeyler birşeylere vesile olacaktır Allahın izniyle.gerektiğinde doyalarımızı ve kalan son tüp spermi de
taşıyacağız.sonuçta emre bey de orda bizim için onun orda olması çok önemli eşim başka doktorlar ile görüşmüyor
bir kez bu adama çok güvenmiş veee gerekirse bir kez daha mikro tese olabileceğini söyledi bu benim için çok önemli
ne bitkisel tedavilere yaklaştı bugüne kadar ne de başka şeylere biraz inatçı kocam var benimm ilk mikroteseyi olalı da 2,5 yıl
kadar olacak şimdi bir kaç defa spermiogram yaptıracağız inşallah sperm çıkarsa 3-5 artık ne kadar belki eşimin ameliyatına da gerek kalmaz inşallah Rabbim bizim de yolumuzu açık eyler yeni maceramız başladı anlayacağınız dualarınıza çok ihtiyacım var
belki tüp bebek denemem bayramdan sonraya kalabilir olsunn buna üzülmem Allah ne zaman nasip ederse o zaman olsun
inşallah spermler çıkar kızlar testte eşime de kıyamıyorum ameliyat olmasını da istemiyorum Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip
etsin sonuçta bizler üstümüze düşen görevi yapmaya çalışıyoruz bundan sonrası Rabbime kalmış

Allah yardımcınız olsun. Nurtopu gibi çocukların olur inş.

İnşallah bu defa tutarda bebişlerine kavuşursun Allah yardımcınız olsun canım.canıyürekten diliyorum.

merhaba canım, bizde sadece hap ve toz kullanıyoruz. iğne filan yok. benim eşimde sürekli sıcaktan şikayetçi bende yaz günü sıcaklık tavan yapmış ondan diye düşünüyordum acaba bizimkide mi ilaçlardan :26: vücudunda kızarıklık filan yok. bir de eşim hiç olmadığı kadar sinirli. gözünün üstünde kaşın var diyor resmen bana. nasılsın iyi misin demeye bile gelmiyor. tatili bize zehir etti resmen. Ersel bey sinirliliğin olabileceğini söylemişti. bende ilaçlardandır deyip ses çıkarmıyorum ama içten içe de çok üzülüp kırılıyorum.

haklısın canım ne deseniz ne söleseniz haklısınız tekrar söylüyorum kusura bakmayın haklarınızı helal edin

cnm geç oldu ama yazabilmeye ancak vakit buldum .. çok sevindim maşallah Allah nazarlardan saklasın sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn.. merak ettiğim bşey var transerde en fazla kaç embriyo yerleştiriyorlar? aslında ben yeni yasayla bir olduğunu duymuştum ama topikte çok ikiz var

cnm ben okudum baharım hayırlısıyla meleğine kavuşsun diye

ecrin iiçin okudum rabbimkabul etsin

Allah yardımcınız olsun cnm kafan nerde rahat oluyor ise orda yap inşallah çoook güzel sonuçlar alırsınn

cnm hayırlı olsun kalbin orası diyorsa vardır bir hikmeti inşallah herşey çok güzel olacak

cnm bu duayı tüm kalbimle hepimiz için okudum şu mübarek cuma suyu hürmetine bu liste de olan olmayan kalbi yavrusu için yanan herkese Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…