arkadaşlar bilen yok mu çatlayacağım meraktan yarın olmaz şimdi bana
merhaba günaydın can arkadaşlarım
pazartesi sperm testini inceleyen dr le görüştükten sonra
çok korkmuştum nefes alamadım sürekli ağladım dua ettim
ilk önce ne yapacağımı bilemedim
daha sonra akdeniz tıp fakültesinde daha önce eşimin kromozomlarını , y delasyonunu
kısacası eşime bakan üroloji dr prof.dr mustafa faruk ustanın
özel muayenehanesinden dün için randevu aldım
eşimle gittik
çok şükür önemli bişeyin olmadığını söyledi
prostat dan da olabilir ama çok yoğun iltihap var akıntı varmı diye sordu eşime eşimde yok dedi
yapılması gereken tetkik ne varsa yapalım yaptıralım dedim
hayır hanım efendi önemli bişey değil
idrardan kan gelseydi ne gerekiyorsa yapardık bu önemli bişey değil dedi
iltihap için rulid ve tetradox hafif kalır dedi
cravit 500 mg tablet antibiyotik verdi
eczacıda bu daha iyi dedi
15 gü sonra akdeniz tıpta sperm testi yaptırın dedi
orda çok iyi inceleniyor dedi
eşim bugün antibiyotiğe başlayacak inşlh şifa olur
rabbim daha büyük dertlerle sıkıntılarla sınamasın zorluklar yaşatmasın inşlh
allahıma binlerce kez şükürler olsun önemli bişey değilmiş
hepinizinde en az benim kadar korktuğunuzu endişe ettiğinizi
biliyorum dualarınız eksik etmediğiniz için hepinizden allah razı olsun
hepinizide korkuttum hakkınızı helal edin canlarım
ilk önce sağlığımız yerinde olsun da artık gerisi kader kısmet diyorum...
arkadaşlar 2 günlüğüne memlekete gideceğiz....
cumartesi akşama döneriz inş......
o güne kadar kendinize iyi bakınnnnnnnnn....
nete giremeyebilirim belki........
görüşmek üzere hepinizi öpüyorummmm
merhaba kızlar nasılsınız
ben son üç gündür düşün düşün en sonunda kafayı yedim
nedenine gelince bir tanıdık vasıtasıyla mustafa bahçeciye gitmeye karar aldık bari son tüp sperm kaldı
dedik bu işin merkezine ve mustafa bahçeciyle görüşelim dedik bugün saat 2 de randevum var gidip bir
ön görüşme yapacağım.umut tüp bebek merkezinden yana bir sıkıntım yoktu ama değişikliğin psikolojik açıdan da
iyi geleceğini düşündük veee randevumuzu aldık.birde ben ilk tüp denemem de ohss oldum 27 yumurta toplantı ve neredeyse hastanelik oluyodum o halde transferim de yapıldı çektiğim acıları bir Allah bilir bir ben mustafa bey kesinlikle bu durumda transfer yapmıyomuş ne bileyim belki birşeyler birşeylere vesile olacaktır Allahın izniyle.gerektiğinde doyalarımızı ve kalan son tüp spermi de
taşıyacağız.sonuçta emre bey de orda bizim için onun orda olması çok önemli eşim başka doktorlar ile görüşmüyor
bir kez bu adama çok güvenmiş veee gerekirse bir kez daha mikro tese olabileceğini söyledibu benim için çok önemli
ne bitkisel tedavilere yaklaştı bugüne kadar ne de başka şeylere biraz inatçı kocam var benimm ilk mikroteseyi olalı da 2,5 yıl
kadar olacak şimdi bir kaç defa spermiogram yaptıracağız inşallah sperm çıkarsa 3-5 artık ne kadar belki eşimin ameliyatına da gerek kalmaz inşallah Rabbim bizim de yolumuzu açık eyleryeni maceramız başladı anlayacağınız dualarınıza çok ihtiyacım var
belki tüp bebek denemem bayramdan sonraya kalabilir olsunn buna üzülmem Allah ne zaman nasip ederse o zaman olsun
inşallah spermler çıkar kızlar testte eşime de kıyamıyorum ameliyat olmasını da istemiyorum Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip
etsin sonuçta bizler üstümüze düşen görevi yapmaya çalışıyoruz bundan sonrası Rabbime kalmış
günaydın hayırlı cumalar rabbim her ne diliyorsak gönlümüzden her ne geçiyorsa cuma hürmetine nasip etsin sonsuz lütfundan hepimizi sevindirsin inşşş
Allah yardımcınız olsun. Nurtopu gibi çocukların olur inş.
nedenine gelince bir tanıdık vasıtasıyla mustafa bahçeciye gitmeye karar aldık bari son tüp sperm kaldı
dedik bu işin merkezine ve mustafa bahçeciyle görüşelim dedik bugün saat 2 de randevum var gidip bir
ön görüşme yapacağım.umut tüp bebek merkezinden yana bir sıkıntım yoktu ama değişikliğin psikolojik açıdan da
iyi geleceğini düşündük veee randevumuzu aldık.birde ben ilk tüp denemem de ohss oldum 27 yumurta toplantı ve neredeyse hastanelik oluyodum o halde transferim de yapıldı çektiğim acıları bir Allah bilir bir ben mustafa bey kesinlikle bu durumda transfer yapmıyomuş ne bileyim belki birşeyler birşeylere vesile olacaktır Allahın izniyle.gerektiğinde doyalarımızı ve kalan son tüp spermi de
taşıyacağız.sonuçta emre bey de orda bizim için onun orda olması çok önemli eşim başka doktorlar ile görüşmüyor
bir kez bu adama çok güvenmiş veee gerekirse bir kez daha mikro tese olabileceğini söyledibu benim için çok önemli
ne bitkisel tedavilere yaklaştı bugüne kadar ne de başka şeylere biraz inatçı kocam var benimm ilk mikroteseyi olalı da 2,5 yıl
kadar olacak şimdi bir kaç defa spermiogram yaptıracağız inşallah sperm çıkarsa 3-5 artık ne kadar belki eşimin ameliyatına da gerek kalmaz inşallah Rabbim bizim de yolumuzu açık eyleryeni maceramız başladı anlayacağınız dualarınıza çok ihtiyacım var
belki tüp bebek denemem bayramdan sonraya kalabilir olsunn buna üzülmem Allah ne zaman nasip ederse o zaman olsun
inşallah spermler çıkar kızlar testte eşime de kıyamıyorum ameliyat olmasını da istemiyorum Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip
etsin sonuçta bizler üstümüze düşen görevi yapmaya çalışıyoruz bundan sonrası Rabbime kalmış
İnşallah bu defa tutarda bebişlerine kavuşursun Allah yardımcınız olsun canım.canıyürekten diliyorum.
canım eşim bu ilaçlara başlamadan önce Ersel Beyin yanına gitti,muhabbet ettiler.eşim sormuş yan etkileri var mı bu ilaçların demiş.o da hastalarımdan aldığım tek şikayet ilk günler tansiyon yükseltiyor demiş.ama ateş basmasından bahsetmemiş.bu durum iyi yada kötü diye yoramıyorum.benzer belirtiler eşlerinizde var mı diye merak ettim ki sizlerin eşlerinde de varmış.ama yinede dediğin gibi sormak lazım.eşim hayatta arayıp sormaz da ben mi arasam acep :))
tatlım arkadaşlar kusura bakmasın.
ama ben sabahtan beri senden haber gelmeyince aruna ,zambak ve ecrin23 için besmele çekiyorum.çektim bitirdim hepsini.
senin okudukların Allah rızası için extra olur artık.
listeden istemeyerekte olsa çıkardım tatlım seni.
beni anlayacağını umuyorum.
canım inş misafirlerini falan yollayınca sakin olunca tekrar başka bir listede dahil ederim seni.
beni de anla ne olur .
sabahtan beri arkadaşların besmeleleri geçikti diye işi gücü bıraktım besmele çekiyorum.
yanlış anlamasın kimse şikayetçi değilim ben besmele çekmekten büyük huzur doluyorum.
ama sınırları birkaç gündür zorladım.
2 gün önce girdin yazmadın
yazsaydın keşke en azından çekmene yardımcı olurduk.
yada bu durumda tel bırakırdık mesaj atardın.....çözüm çoktu ama senin de kendine göre sebebplerin var elbette.
beni anlayacağını umuyorum.arkadaşlarda bana bu konuda katılacaklardır eminim.
bir hayır yapıpta geciktirerek okunan besmelelerin hayrını uçurmak istemedeim.
Allahın selamı hepimizin üzerine olsun,hepinizden Allah razı olsun sevincimide üzüntümüde ilk önce sizlerle paylaştım.dualarınızla her zaman destek oldunuz Rabbim hepinize hayırlı helalinden çoçuklar nasip etsin şimdi doktordan geldik oğluşumun pipisini gördük kızım kendini sakladı ama doktor kız dedi yani biri kız biri erkek ve şükürler olsun sağlıklılar Rabbime şükürler olsun ben ne yaptımda Rabbim bana bu lütüfda bulundu ben ne kadar şükür etsem secdelere kapansam yetmez ............Allahım hepinize bu güzelliği yaşatsın tek dileğim hepinizden sırasıyla bebek haberleri almak bunu canı gönülden istiyorum ve herzaman dilim döndükce dualrımdasınız lütfen sağa sola kulağını tıkayın eşlerinizle birbirinize destek olun inş.zamanı gelince olacak umudunuzu hiç yitirmeyin ''birbirlerine hakkı ve sabrı tavsiye edenler kurtuluşa erenlerdir ''asır suresi
cnm bnm eşimin de 46 xy çıktı emre bey normal dedi.. zaten normali 46 xy değil mi:18:? kafam karıştı:44:
BAHAR85 İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: rahat bir hamilelik geçirip sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına alması için
22 ağustos Perşembe ---------- 24 ağustos cumartesi saat 22.00 e kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2000
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2000
3-- tülay20 …………………………… 2000
4—cemrem29 …………………………… 2500 …….=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2000
6—zambak06 ……………………………. 2000
7—aruna …………………………… 2000
8—alev99 ……………………………. 2000
9—ecrin23 ……………………………. . 2000
10—bahar85 ……………………………. 2000
11—bengusuu ……………………………. 2000
12—cicek00 ……………………………. 2000
13—balım1905 ……………………………. 2000
14—ervae ……………………………. 2500 …….=okudu
15—ese44 ……………………………... 2000
16—esma ……………………………… 2000
17—hasretim01 ………………………….. 2000
18—her şeygüzelolcak …………………… 2000
19—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2000
20—kader60 ……………………………… 2000
21—lamyay ……………………………… 2500 ……. =okudu
22—mavimenekşe ……………………….. 2000
23—seval0817 …………………………… 2500 ……=okudu
24—papatyainci ………………………….. 2000
25—pembe85 …………………………….. 2000
26—yeşil034 ……………………………… 2000
27-- ecrin_bebek ………………………….. 2000
28—eda09 ………………………………… 2000
29—derya06……………………………….. 2000
30—doğadandeva…………………………. 2000
31—yasemensu……………………………. 2000
32—edebal………………………………… 2000
33—sağanak………………………………. 2000
34—esmerimyarim ……………………….. 2000
BESMELEYE BAŞLAMADAN ÖNCE
Kime okunacaksa o kişi 2 rekat namaz kılar.isteyen 4 rekatte kılabilir.
Namazın kılınışı:
Rekatta: Subhaneke + Fatiha + 3 yetel Kürs
2. Rekatta: Fatiha + Ihlas + Felak + Nas.
Rekatin sonunda : Ettehiyyatü
3. Rekatta: Subhaneke + Fatiha + Ihlas + Felak + Nas.
4. Rekatta: Fatiha + Ihlas + Felak + Nas.
ECRİN 23 İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eylül ayında eşinin kontrolu var .sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
16 ağustos Cuma dan ---------- 18 ağustos pazar saat 21.00 e kadar
1--- sonsuz ……………………………. 2000
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 1500
3-- tülay20 …………………………… 2000 …….=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2500 …….=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2000
6—zambak06 ……………………………. 2000
7—aruna …………………………… 2000 ……=okudu
8—alev99 ……………………………. 2000= okudu
9—ecrin23 ……………………………. ..2000
10—bahar85 …………………………….. 2000
11—bengusuu ……………………………. 2000
12—cicek00 ……………………………. 2000 ……=okudu
13—balım1905 ……………………………. 2000 ……=okudu
14—ervae ……………………………. 2500 ……..=okudu
15—ese44 ……………………………... 2000 ……=okudu
16—esma ……………………………… 2000
17—hasretim01 ………………………….. 2000
18—her şeygüzelolcak …………………… 2000
19—huzuryolu …………………………… 2500
20—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2000 ……..=okudu
21—kader60 ……………………………… 2000
22—lamyay ……………………………… 2500 ……. =okudu
23—mavimenekşe ……………………….. 2000 …….=okudu
24—seval0817 …………………………… 2500 …….=okudu
25—papatyainci ………………………….. 2000 …….=okudu
26—pembe85 …………………………….. 2000 …….=okudu
27—umut99 ………………………………. 2000
28—yeşil034 ……………………………… 2000 ……=okudu
29-- ecrin_bebek ………………………….. 2400……..=okudu
30—eda09 ………………………………… 2400 ……..=okudu
31—derya06……………………………….. 2400 …….=okudu
32—doğadandeva…………………………. 2400 ……=okudu
33—yasemensu……………………………. 2400
arkadaşlar biraz daha hızlı okursak sevinirim.
bu konuda göstermiş olduğunuz hassasiyetten dolayı hepinizden Allah razı olsun....
arkadaşlar 2 günlüğüne memlekete gideceğiz....
cumartesi akşama döneriz inş......
o güne kadar kendinize iyi bakınnnnnnnnn....
nete giremeyebilirim belki........
görüşmek üzere hepinizi öpüyorummmm
Allahın selamı hepimizin üzerine olsun,hepinizden Allah razı olsun sevincimide üzüntümüde ilk önce sizlerle paylaştım.dualarınızla her zaman destek oldunuz Rabbim hepinize hayırlı helalinden çoçuklar nasip etsin şimdi doktordan geldik oğluşumun pipisini gördük kızım kendini sakladı ama doktor kız dedi yani biri kız biri erkek ve şükürler olsun sağlıklılar Rabbime şükürler olsun ben ne yaptımda Rabbim bana bu lütüfda bulundu ben ne kadar şükür etsem secdelere kapansam yetmez ............Allahım hepinize bu güzelliği yaşatsın tek dileğim hepinizden sırasıyla bebek haberleri almak bunu canı gönülden istiyorum ve herzaman dilim döndükce dualrımdasınız lütfen sağa sola kulağını tıkayın eşlerinizle birbirinize destek olun inş.zamanı gelince olacak umudunuzu hiç yitirmeyin ''birbirlerine hakkı ve sabrı tavsiye edenler kurtuluşa erenlerdir ''asır suresi
ARUNA için besmele okuyoruz.
NİYETİ: eşinin şifa bulup hayırlı Salih Saliha evlatlara kavuşmak
14 ağustos Çarşambadan ------ 16 ağustos Cuma saat 21 .00 a kadar
1--- sonsuz ……………………………. 2500 ……=okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2500 ……=okudu
3-- tülay20 …………………………… 2500 …….=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2500 ……=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2500…….=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2500 ….…=okudu
7—aruna …………………………… 2500 …….=okudu
8—alev99 ……………………………. 2500 …….=okudu
9—ecrin23 ……………………………. ..2500 …….=okudu
10—bahar85 …………………………….. 2500……=okudu
11—bengusuu ……………………………. 2500 ……=okudu
12—cicek00 ……………………………. 2500 …….=okudu
13—balım1905 ……………………………. 2500 …..=okudu
14—ervae ……………………………. 2500 ……..=okudu
15—ese44 ……………………………... 2500 …….=okudu
16—esma ……………………………… 2500 ……=okudu
17—hasretim01 ………………………….. 2500 …..=okudu
18—her şeygüzelolcak …………………… 2500 …..=okudu
19—huzuryolu …………………………… 2500 …..= ………… aruna…….=okudu
20—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2500 …….=okudu
21—kader60 ……………………………… 2500 ……=okudu
22—lamyay ……………………………… 2500 ……=okudu
23—mavimenekşe ……………………….. 2500 …….=okudu
24—seval0817 …………………………… 2500 ……=okudu
25—papatyainci ………………………….. 2500 …….=okudu
26—pembe85 …………………………….. 2500 ……=okudu
27—umut99 ………………………………. 2500 …………………pıtırcık_43……=okudu
28—yeşil034 ……………………………… 2500 …….=okudu
DİKKAT DİKKAT
aruna ben duanı yazıyorum aşağıya.
besmelenİ tamamlayınca okur dileğini yürekten iste tatlım.
Allah kabul etsin....... zor işini kolay etsin RAbbim . amin.
Allahım!
Okumuş olduğumuz Besmele_i Şerifi yüce katında kabul eyle,
O’ndan hasıl olan sevabı iki cihan güneşi olan sevgili peygamberimizin(s.a.v.)ruh-u şeriflerine hediye eyledik yüce katında kabul eyle!
Ya Rabbi
Bütün peygamberlerin,sahabelerin,evliyaullahın ve şehitlerinde ruhlarına hediye eyledik kabul eyle.
Yüce Allah’ım
Besmelenin şifasını bize ver; besmeleyi okuduğumuz ARUNA nikli arkadaşımızın tez zamanda
Muradını ver ve hayırlı Salih Saliha evlatlar nasip eyle.amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?