cnm hakkına hayırlısı olsun demekki burası senin için hayırlar getirir inşhmerhaba kızlar nasılsınız
ben son üç gündür düşün düşün en sonunda kafayı yedim
nedenine gelince bir tanıdık vasıtasıyla mustafa bahçeciye gitmeye karar aldık bari son tüp sperm kaldı
dedik bu işin merkezine ve mustafa bahçeciyle görüşelim dedik bugün saat 2 de randevum var gidip bir
ön görüşme yapacağım.umut tüp bebek merkezinden yana bir sıkıntım yoktu ama değişikliğin psikolojik açıdan da
iyi geleceğini düşündük veee randevumuzu aldık.birde ben ilk tüp denemem de ohss oldum 27 yumurta toplantı ve neredeyse hastanelik oluyodum o halde transferim de yapıldı çektiğim acıları bir Allah bilir bir ben mustafa bey kesinlikle bu durumda transfer yapmıyomuş ne bileyim belki birşeyler birşeylere vesile olacaktır Allahın izniyle.gerektiğinde doyalarımızı ve kalan son tüp spermi de
taşıyacağız.sonuçta emre bey de orda bizim için onun orda olması çok önemli eşim başka doktorlar ile görüşmüyor
bir kez bu adama çok güvenmiş veee gerekirse bir kez daha mikro tese olabileceğini söyledibu benim için çok önemli
ne bitkisel tedavilere yaklaştı bugüne kadar ne de başka şeylere biraz inatçı kocam var benimm ilk mikroteseyi olalı da 2,5 yıl
kadar olacak şimdi bir kaç defa spermiogram yaptıracağız inşallah sperm çıkarsa 3-5 artık ne kadar belki eşimin ameliyatına da gerek kalmaz inşallah Rabbim bizim de yolumuzu açık eyleryeni maceramız başladı anlayacağınız dualarınıza çok ihtiyacım var
belki tüp bebek denemem bayramdan sonraya kalabilir olsunn buna üzülmem Allah ne zaman nasip ederse o zaman olsun
inşallah spermler çıkar kızlar testte eşime de kıyamıyorum ameliyat olmasını da istemiyorum Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip
etsin sonuçta bizler üstümüze düşen görevi yapmaya çalışıyoruz bundan sonrası Rabbime kalmış
merhaba canım, bizde sadece hap ve toz kullanıyoruz. iğne filan yok. benim eşimde sürekli sıcaktan şikayetçi bende yaz günü sıcaklık tavan yapmış ondan diye düşünüyordum acaba bizimkide mi ilaçlardan :26: vücudunda kızarıklık filan yok. bir de eşim hiç olmadığı kadar sinirli.gözünün üstünde kaşın var diyor resmen bana. nasılsın iyi misin demeye bile gelmiyor. tatili bize zehir etti resmen. Ersel bey sinirliliğin olabileceğini söylemişti. bende ilaçlardandır deyip ses çıkarmıyorum ama içten içe de çok üzülüp kırılıyorum.
merhaba kızlar nasılsınız
ben son üç gündür düşün düşün en sonunda kafayı yedim
nedenine gelince bir tanıdık vasıtasıyla mustafa bahçeciye gitmeye karar aldık bari son tüp sperm kaldı
dedik bu işin merkezine ve mustafa bahçeciyle görüşelim dedik bugün saat 2 de randevum var gidip bir
ön görüşme yapacağım.umut tüp bebek merkezinden yana bir sıkıntım yoktu ama değişikliğin psikolojik açıdan da
iyi geleceğini düşündük veee randevumuzu aldık.birde ben ilk tüp denemem de ohss oldum 27 yumurta toplantı ve neredeyse hastanelik oluyodum o halde transferim de yapıldı çektiğim acıları bir Allah bilir bir ben mustafa bey kesinlikle bu durumda transfer yapmıyomuş ne bileyim belki birşeyler birşeylere vesile olacaktır Allahın izniyle.gerektiğinde doyalarımızı ve kalan son tüp spermi de
taşıyacağız.sonuçta emre bey de orda bizim için onun orda olması çok önemli eşim başka doktorlar ile görüşmüyor
bir kez bu adama çok güvenmiş veee gerekirse bir kez daha mikro tese olabileceğini söyledibu benim için çok önemli
ne bitkisel tedavilere yaklaştı bugüne kadar ne de başka şeylere biraz inatçı kocam var benimm ilk mikroteseyi olalı da 2,5 yıl
kadar olacak şimdi bir kaç defa spermiogram yaptıracağız inşallah sperm çıkarsa 3-5 artık ne kadar belki eşimin ameliyatına da gerek kalmaz inşallah Rabbim bizim de yolumuzu açık eyleryeni maceramız başladı anlayacağınız dualarınıza çok ihtiyacım var
belki tüp bebek denemem bayramdan sonraya kalabilir olsunn buna üzülmem Allah ne zaman nasip ederse o zaman olsun
inşallah spermler çıkar kızlar testte eşime de kıyamıyorum ameliyat olmasını da istemiyorum Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip
etsin sonuçta bizler üstümüze düşen görevi yapmaya çalışıyoruz bundan sonrası Rabbime kalmış
BAHAR85 İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: rahat bir hamilelik geçirip sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına alması için
22 ağustos Perşembe ---------- 24 ağustos cumartesi saat 22.00 e kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz . 2000
2--- pıtırcık_43 .. 2000
3-- tülay20 2000
4cemrem29 2500 .=okudu
5denizbulutu 2000
6zambak06 . 2000
7aruna 2000
8alev99 . 2000
9ecrin23 . . 2000
10bahar85 . 2000
11bengusuu . 2000
12cicek00 . 2000
13balım1905 . 2000
14ervae . 2500 .=okudu
15ese44 ... 2000
16esma 2000
17hasretim01 .. 2000
18her şeygüzelolcak 2000
19ilkbahar_ilkbahar .. 2000
20kader60 2000
21lamyay 2500 . =okudu
22mavimenekşe .. 2000
23seval0817 2500 =okudu
24papatyainci .. 2000
25pembe85 .. 2000
26yeşil034 2000
27-- ecrin_bebek .. 2000
28eda09 2000
29derya06 .. 2000
30doğadandeva . 2000
31yasemensu . 2000
32edebal 2000
33sağanak . 2000
34esmerimyarim .. 2000......=okudu
BESMELEYE BAŞLAMADAN ÖNCE
Kime okunacaksa o kişi 2 rekat namaz kılar.isteyen 4 rekatte kılabilir.
Namazın kılınışı:
Rekatta: Subhaneke + Fatiha + 3 yetel Kürs
2. Rekatta: Fatiha + Ihlas + Felak + Nas.
Rekatin sonunda : Ettehiyyatü
3. Rekatta: Subhaneke + Fatiha + Ihlas + Felak + Nas.
4. Rekatta: Fatiha + Ihlas + Felak + Nas.
canım kusura bakma annem rahatsızlanmıştı hastanedeydi haber veremedim eve geldim bugün aksam ecrininkini ve bahar arkadasımızın besmelesini cekecem rabbim ömür nasip edrse.ne olur kusuruma bakmayın hiç disiplinsizligi sevmezdim tekrardan senden ve dua sahibi arkadasımdan özür dilerimECRİN 23 İÇİN besmele okuyoruz
NOT : BU AKŞAMA KADAR ECRİN 23 ARKADAŞIMIZIN BESMELESİNİ ÇEKMEYENİ LİSTENİN SONUNA ALACAĞIM ARKADAŞLAR.
İNANIN ÇOK GECİKİYOR LİSTE.
BESMELE ÇEKMESİ EN KOLAY DUA.....
OTURURKEN ,YOLDA,yemek YAPARKEN.....VS
ARKADAŞLAR BANA KIRILMAYIN .....
HAK VERECEKSİNİZ EMİNİM. ÇOĞUMUZUN KONTROLLERİ VAR . DUAYI NE KADAR GECİKTİRİSEK OKADAR GEÇ ULAŞIR RABBİME.
EN KISA ZAMANDA BİTİRELİM ARKADAŞLAR.
AYRICA BUNDAN SONRA GECİKMEYİ SIK YAPANI DA ÜZÜLEREK LİSTEDEN ÇIKARMAK ZORUNDA KALACAĞIM.
BİLGİLENDİREYİM DEDİM CANLARIMMM
NİYETİ: eylül ayında eşinin kontrolu var .sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz . 2000
2--- pıtırcık_43 .. 1500 . =okudu
3-- tülay20 2000 .=okudu
4cemrem29 2500 .=okudu
5denizbulutu 2000 =okudu
6zambak06 . 2000
7aruna 2000 =okudu
8alev99 . 2000
9ecrin23 . ..2000 ..=okudu
10bahar85 .. 2000
11bengusuu . 2000
12cicek00 . 2000 =okudu
13balım1905 . 2000 =okudu
14ervae . 2500 ..=okudu
15ese44 ... 2000 =okudu
16esma 2000 =okudu
17hasretim01 .. 2000 .=okudu
18her şeygüzelolcak 2000 =okudu
19huzuryolu 2500 ecrin 23
20ilkbahar_ilkbahar .. 2000 ..=okudu
21kader60 2000
22lamyay 2500 . =okudu
23mavimenekşe .. 2000 .=okudu
24seval0817 2500 .=okudu
25papatyainci .. 2000 .=okudu
26pembe85 .. 2000 .=okudu
27umut99 . 2000 pıtırcık_43............=OKUDU
28yeşil034 2000 =okudu
29-- ecrin_bebek .. 2400 ..=okudu
30eda09 2400 ..=okudu
31derya06 .. 2400 .=okudu
32doğadandeva . 2400 =okudu
33yasemensu . 2400
SONSUZ --- ZAMBAK06 --- ALEV99 ---- BAHAR85 ----- BENGUSUU --- KADER60 ----- YASEMENSU
ARKADAŞLAR LÜTFEN AKŞAMA KADAR BESMELELERİNİZİ OKUYUN.
Merhabalar, bir süredir topiği takip ediyorum. Bir türlü elim gitmedi bişeyler yazmaya. Önce kendi hikayemi özetlemek istiyorum elimden geldiğince:
Eşimle 2007 yılında evlendik. Bir süre çeşitli sebeplerle çocuk sahibi olmayı düşünmedik. 2011 yılında eşimin azo olduğunu öğrendik. Ağustos ayında bu siteden aldığım bilgiler neticesinde Ankarada oturmamızdan dolayı K.Aydos ile tedaviye başladık.( Azo sebebimiz bilinmiyor.)Ocak 2012de eşimi m.teseye aldı. Sonuç olumsuz. Dokular temizmiş ancak bişey bulunmamış.. neden sadece 3 aylık tedaviden sonra bu işe kalkıştık hala anlayabilmiş değilim. Tedaviye devam ettik. Yapılan sperm boyamada olgunlaşmamış spermler bulundu. Bunun sonucunda Kasım 2012de tüp bebek denemesi için hazırlandık. Ben HRS de Tarık beyin takibinde iğnelere başladım. Yumurta toplama işlemi ile eşimin m.tese aynı gün yapıldı. Aydosun dediğine göre M.tesede olgunlaşmamış sperm serisi bulunmuş. Toplanan 14 yumurtamın 3ü iyi olmadığından diğer 11i bu sperm hücreleri ile işleme tabi tutulmuş. 1 tane embriyo oluşmuş. (Aydos bunun sperm olabileceğini söyledi). Embriyo 2. Gününde transfer edildi. (Tarık hoca embriyonun çok iyi olduğunu belirtmişti.) Bitmek bilmeyen 12 günün ardından yaptırdığım test sonucu sonucun negatif olduğunu öğrendik. Sonucu Tarık hocaya gösterdiğimde embriyonun çok iyi bölündüğünden falan bahsetti, eşinin sonucuna bir daha bakayım seni ararım dedi. Ancak o aramadı, ben de sonucun yaratmış olduğu üzüntü ile bir daha ne gittim ne de aradım.
Bu güne kadar eşim hala Aydosun vermiş olduğu tedaviye devam ediyor. Ekstra keçiboynuzu tozu içiyor. Onun dışında bir çaba harcamıyoruz.
Mayıs 2013te Aydos FISH testi istedi. Sonrasında genetik test. (bu zamana kadar neden istemedi onu da hala anlayabilmiş değilim.) FISH raporunda sperm hücrelerinin %70inde diploid, %10unda haploid, %20sinde anöploid hücre gözlendiği, Anöploid hücrelerin çoğunda y kromozomuna ait çift sinyal (XYY ile uyumlu) tespit edildiği, karyotip analizini yapılarak teyit edilmesi gerektiği yazıyor. Karyotip analizi sonucunda ise herhangi bir sayısal ve yapısal kromozom anomalisine rastlanmadığı (sonuç:46 XY) yazdığından içimiz biraz olsun rahatladı. Sonuç olarak genetik olarak bir sıkıntı bulunamadı. Ancak Aydosun dediğine göre üreme için gerekli olan hücreler haploid hücre olduğundan bizde bu sayı %10 olduğundan şansımız çok az, bu sayıyı arttırmamız gerekiyor. (Bunu söylediği gün çocuk edinmeden ve sperm bankasından, teknolojiden, kök hücreden falan bahsetti.)
2 yıllık tedavi sürecimiz ana hatlarıyla böyle. Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Eşim hala ilaçlarını kullanıyor. Ancak sitede bahsettiğiniz C.Peruya bir de biz mi gitsek diye son zamanlarda düşünmeye başladım. Sizlerden aldığım güzel haberleri okudukça benim de içim kıpırdanıyor. Allah hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. C.Peruya giden arkadaşlar bana mesaj yollayabilirler mi, nasıl randevu alacağım, gitmeden önce yapılması gerekenler var mı? Testleri yaptırıp gitsek olur mu? Ve tabi ki ücretler hakkında bilgi edinmek istiyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Böyle samimi bir ortamda bir arada olmak çok güzel
bu arada kütahyalımısın 43 yazıyorda merak ettim sadece
aynen canım dediğin gibi başına gelmeyen bilmez.Allah sevindirir inş tedavilerinizde ....
5 eylülde izni bitecek sanırsam canımmmm.
özlemişim valla kütahyayı ..... kütahyalılarııııı......
bizde bekleriz inşşşşş........
çok geçmiş olsun,inşallah tez vakitte iyileşir,biran öncede Allah muradınızı verir,rabbime hep dua edeceğim inşallah siz bu dertten kurtulana kadar canım.Allah zorda kalan bütün kullarına yardım etsin.
canım çok şükür tahlilleriniz korkulacak düzeyde değil. inşAllah en yakın zamanda güzel sonuçlar alırsınız bi daha ki heyecanın sürpriz haberin sevindirici olsun. Rabbim acill şifalar versin. Bir çok örnek var hayatımızda sabredelim dua edelim inancımızı asla yitirmeyelim rabbimiz neylerse güzel eyler..Hepimizi Allah ım cc sevindirsin inşAllah
Merhaba,
Biz de öğreneli 2 ay oldu. Özel bir hastanede direk mikro tese önerdiler, ancak biz bir üniversite hastanesine gidelim daha detaylı bir araştırma yapılsın istedik. Y delegasyonu testi ve hormon testi sonucumuzu aldık dün. Y delegasyonu temiz. hormon testinde ise FSH üst sınırın az üstünde, testesteronda az altında çıktı. Doktor azospermde böyle sonuçlar çıkmasının normal olduğunu ve de bu değerlerin çok düşük ya da çok yüksek olması durumunda tedavi yaptıklarını söyledi. Şimdi Kromozom sayımı sonucunu bekliyoruz. Onun için de eylülde randevumuz var, yani daha kan bile verilmedi yoğunluk yüzünden. Doktorun söylediği eğer kromozom sayımı sonucu genetik problem olmadığı ortaya çıkarsa tedavi olmadan ameliyat önerdikleri. Ben de burada sizinki gibi tecrübeleri okuyunca hemen ameliyat olunması konusunda tereddüt ediyorum. Bir umut belki tedaviyle çözülür, eşimde ameliyat olarak zaten yıpranan psikolojisini daha da bozsun istemiyorum. Ya da doktorlara güvenip hareket mi etsek bilemedim. Benzer durumlar yaşayanlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.Eşimin azosperm problemi inmemiş testis ile ilgili.
Gerçekten de birbirini ancak aynı sorunu paylaşanlar anlıyor, bu nedenle bu ortamdaki paylaşımlarımız çok değerli.
Selamm kızlarrrrrr biz geldik sonunda evimizdeyiz..
çok şükür iyiyiz herşey yolundaa.
maaşallah ne çok kaynatmışsınızzzz sayfalar uçmuşşşşşşşşş
ben okurum artık evdeyim yavaş yavaş siz yeterki yazınnnnn böyleeeeee
baharımın bugün kontrolü var inş iyi geçerr.ikili testi yapılacak
canım hoşgeldiniz
nasılsın? bebiş nasıl?
inşh baharın testide iyi çıkar bakalım.
cnm aramıza hoşgeldin cnm bizde kaan beyde yaklaşık 2 yıl tedavi olmuştuk dediğin gibi hemen ameliyat yapmaktan yanaydı bizedeMerhabalar, bir süredir topiği takip ediyorum. Bir türlü elim gitmedi bişeyler yazmaya. Önce kendi hikayemi özetlemek istiyorum elimden geldiğince:
Eşimle 2007 yılında evlendik. Bir süre çeşitli sebeplerle çocuk sahibi olmayı düşünmedik. 2011 yılında eşimin azo olduğunu öğrendik. Ağustos ayında bu siteden aldığım bilgiler neticesinde Ankarada oturmamızdan dolayı K.Aydos ile tedaviye başladık.( Azo sebebimiz bilinmiyor.)Ocak 2012de eşimi m.teseye aldı. Sonuç olumsuz. Dokular temizmiş ancak bişey bulunmamış.. neden sadece 3 aylık tedaviden sonra bu işe kalkıştık hala anlayabilmiş değilim. Tedaviye devam ettik. Yapılan sperm boyamada olgunlaşmamış spermler bulundu. Bunun sonucunda Kasım 2012de tüp bebek denemesi için hazırlandık. Ben HRS de Tarık beyin takibinde iğnelere başladım. Yumurta toplama işlemi ile eşimin m.tese aynı gün yapıldı. Aydosun dediğine göre M.tesede olgunlaşmamış sperm serisi bulunmuş. Toplanan 14 yumurtamın 3ü iyi olmadığından diğer 11i bu sperm hücreleri ile işleme tabi tutulmuş. 1 tane embriyo oluşmuş. (Aydos bunun sperm olabileceğini söyledi). Embriyo 2. Gününde transfer edildi. (Tarık hoca embriyonun çok iyi olduğunu belirtmişti.) Bitmek bilmeyen 12 günün ardından yaptırdığım test sonucu sonucun negatif olduğunu öğrendik. Sonucu Tarık hocaya gösterdiğimde embriyonun çok iyi bölündüğünden falan bahsetti, eşinin sonucuna bir daha bakayım seni ararım dedi. Ancak o aramadı, ben de sonucun yaratmış olduğu üzüntü ile bir daha ne gittim ne de aradım.
Bu güne kadar eşim hala Aydosun vermiş olduğu tedaviye devam ediyor. Ekstra keçiboynuzu tozu içiyor. Onun dışında bir çaba harcamıyoruz.
Mayıs 2013te Aydos FISH testi istedi. Sonrasında genetik test. (bu zamana kadar neden istemedi onu da hala anlayabilmiş değilim.) FISH raporunda sperm hücrelerinin %70inde diploid, %10unda haploid, %20sinde anöploid hücre gözlendiği, Anöploid hücrelerin çoğunda y kromozomuna ait çift sinyal (XYY ile uyumlu) tespit edildiği, karyotip analizini yapılarak teyit edilmesi gerektiği yazıyor. Karyotip analizi sonucunda ise herhangi bir sayısal ve yapısal kromozom anomalisine rastlanmadığı (sonuç:46 XY) yazdığından içimiz biraz olsun rahatladı. Sonuç olarak genetik olarak bir sıkıntı bulunamadı. Ancak Aydosun dediğine göre üreme için gerekli olan hücreler haploid hücre olduğundan bizde bu sayı %10 olduğundan şansımız çok az, bu sayıyı arttırmamız gerekiyor. (Bunu söylediği gün çocuk edinmeden ve sperm bankasından, teknolojiden, kök hücreden falan bahsetti.)
2 yıllık tedavi sürecimiz ana hatlarıyla böyle. Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Eşim hala ilaçlarını kullanıyor. Ancak sitede bahsettiğiniz C.Peruya bir de biz mi gitsek diye son zamanlarda düşünmeye başladım. Sizlerden aldığım güzel haberleri okudukça benim de içim kıpırdanıyor. Allah hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. C.Peruya giden arkadaşlar bana mesaj yollayabilirler mi, nasıl randevu alacağım, gitmeden önce yapılması gerekenler var mı? Testleri yaptırıp gitsek olur mu? Ve tabi ki ücretler hakkında bilgi edinmek istiyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Böyle samimi bir ortamda bir arada olmak çok güzel
ayyy hoşgelmiş hamiş anne adayıSelamm kızlarrrrrr biz geldik sonunda evimizdeyiz..
çok şükür iyiyiz herşey yolundaa.
maaşallah ne çok kaynatmışsınızzzz sayfalar uçmuşşşşşşşşş
ben okurum artık evdeyim yavaş yavaş siz yeterki yazınnnnn böyleeeeee
baharımın bugün kontrolü var inş iyi geçerr.ikili testi yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?