Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar sizlere bir sorum olacak. içimdeki gel gitler o kadar değişken ki eş sevgisi ve evlat özlemi- isteği bazen biri diğerinden ağır basıyor. kızıyorum bazen kendime böyle düşünmemeliyim diye çünkü bu his oldukça eşimden uzaklaşıyorum .. ama ya anne hiç olamazsam diyorum daha da canım acıyor böyle hissettiğiniz anlar oluyor mu hiç ?

cnm hepimize oluyo bunlar bana da oluyo cnm olmaz olur mu
insanız bazen evlat hasreti yakıyor içimizi helede çevremizde hamile veya cocuklu biri varsa aman dem o anki acımızı
ne yapalım bazen kızıyoruz eşlerimize onlar bize biz onlara çokk yükleniyoruz aslında iki tarafta haklı ama biri diğerini daha fazla üzünce acılar çoğalıyo bazen saçma sapan şeyler aklımızdan geçiyo
sonra evliliğimizin sadece bebek üzerine olması düşüncesi korkutuyo beni diyorum eşim beni ben eşimi seviyorum biz çabalıcağız en son güne kadar oldu oldu inşlhh keşke....:26:
olmadı olmadı ne yapalım yabbim neylerse güzel eyler
sıkma canını daha bugünler geçecek güzel günler gelecek hep ii düşün ii olsun hakkımızda inşlh güzelim..

selamun aleyküm canlar nasılsınız sizleri çok özledim ama maalesef gelemiyorum çünkü evimde şu anda net yok inşallah en yakın zamanda sorunu halledip aranıza dönücem döndüğümde inşallah herkesten müjdeli haberler alırım hepinizi çok özledim beni dualarınızda unutmamanız dileyiğle

canım bende seni merak ediyordum facedede yoktun

canımmmmm iyiydiii işte nasıl olsunn alışmaya çalışıyoruzz
yaa memeu gibi değilsin çok çalışıyorlar çok iş yükü varr işçi gbiler benimde sonum yakında öyle olacak ALLAH sabır versin tapuculara
araamışsın canım görmedimm bugünde arayamadım sende memlekete gitmişsin musait olduğunda görüşürüz
yaaa ne demezsinnnn bendende çok iyi iş kadını olur
hiçç ihmal edermiyimm

canımm hakkınızda hayırlısı olsunn İNŞALLAH bu sefer evlatlarına kavuşursunn RABBİM emeklerini boşa çıkarmasın
sizde sperm varr bu sefer olacak İNŞALLAHHH
ALLAHIM yolumuzu açık etsin hayırlı eylesin

aminnnnnnnnnnnn aminnnnnn İNŞALLAHH canımmmmmmm

işte böyleeee ben bulurumm senin ilk msjını
ne kadar ürkekmişin şimdi maşallahın varr döktürüyonnnn
ben bulurumm böyleeeee daha neler bulacağım bakalımmmmmm
canımm tesadüfen okudumm senin ilk msjını çokk beğendimm paylaşmadan edemedimm :126:
ilk iş günü uyku tutmadıı gece gece bunları yaptım işte :26:
bakalım kimlerim ilk msjlarını bulacağızzz

canım öncelikle hoşgeldin allahım tez zamanda inşallah kurtarır bu derttensaglıklı hayırlı evlatlar nasip eder biz tedavimizi ankarada görüyoruz ankarada da var endokrin bölümü doktoru biz ondan sonuç aldık onuda bi araştır istersen

Son düzenleme:

saol canımm ilk gün gerçekten zor oluyor ama ikinci gün adapte oluyorsunn
yavaş yavaş alışıyorumm

aminn İNŞALLAH canımm alışıyorum zamanlaa aday memur olduğum için pek bişey yapmıyorumm şuan rahatımm

canımmm çokksevindimm
bak endişelenecek bişey yokmuşş
sen çok telaş etmişsin ama hakılısın sperm çıkacak diye eşlerimizi sağlığından etmeyelimm İNŞALLAH
önce sağlık sonra çocukk
İNŞALLAH bunlar spermin habercisidir

amin canım amin.

esmanın ilk bulduğu mesaja ne güldüm
canım ne çekingen yazmışsın....
ben ne yazmıştım acaba ...
eminim senin mesajından daha çekingendir

ne günler geldi geçti değil mi?

beeennnn bulurummmmmm işte böyleeeee
sen ne yazdın acaba çok merak ettim tatlımmmmmmmmm
yakında seninkinide bulurum belkii

canımmmmm hoşgeldinnnn
prensesinlee tatil yaptınız ohh ne güzelll
ben bu sene tatil yapamıyorumm malesefff
benim yerimede gezzz kuzummm kızınlaa ama dikkat et senin kız gezinti olmasınn sonraaaa hep isterrr

Ben bahar arkadaşımızın besmelerini okudum,Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasib etsin inşallah

benim miniklerimin teyzeleri hepinizin yazdıklarını okudum çok duygulandım siz benim sevincime ortak oldunuz inş.bende sizlerin sevincine ortak olurum burada halaylar çekeriz .en yakın zamanda hepinizin yüzü gülsün Allahım tedavilerinizde maddi manevi yanınızda olsun.
bugün ayrıntılı ultrasyona girdik ve kzışımda nihayet kendini gösterdi teyzelri ama oğlan üstte kızı sürekli tekmeliyor heryeri kendisi istiyor kızım sıkışmış kalmış şimdiden abilik yapıyor muhammed meryeme kızışımı eziyor teyzeleri

Canim ben baharin besmelelerini okudum canim allah kabul etsin
Baharcigim rabbim hayirlisiyla evladini saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin canim

Ay canim benim masalllah cok sevindim ne guzel biri kiz biri oglan yerim ben onlari ya
Demek abilik yapmaya baslamis .. Cokta yapmasin kiyamam ben kizimiza soyle muhammed e tekmelemesin meryemi
Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim benim

hislerime tercüman oldun cemrem . ne kadar zor bir sınav bu bazen gücüm tükeniyor hiç kimseyi istemiyorum yanımda . geçmişte nelere kafamı takmışım neler için üzülmüşüm meğer. asıl şimdi herşey boşboş geliyor .. iyi düşünmek istiyorum ama doktorların olumsuz cevapları ümidimi yok ediyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…