canım dönmedin mi daha evine ?
hadi detaylı haber bekliyoruz senden?
nurusimadan ve aşkbebekten..............
hayırlı olsun.12 gün sonunda kocaman pozitivi görün İNŞALLAH.canım hiç korkma ben transferden hemen sonra odaya alındığım gibi ihtiyacımı gördüm.yani hiiiç bişey olmaz.arkadaşlar slm...durudenizderyacım'dan almışsınız slmımı,onunla konuştuk geçen gün...:) evet dün transferim oldu akşam.gece de hastanede kaldık.şimdi evimdeyim..artık beklemedeyiz inşallah...yalnız dün transferde iç su iç su son dk ancak sıkışabildim.transferden hemen sonra sonda taktılar.ama odaya geldim.10-15 dk sonra çoook sıkıştım ve kaltım wc'ye.yoksa yatağa bile yapabiliridm,o derece yani,ara ara kalktım.ancak rahatladım.hemşire kalksın ama ıkınmasın demiş.burdan araştırdım da kalksan da kalmasan da aynı.Allah istedikten sonra veriyo.zaten klozete yan oturdum ,bacaklarımı açmadım...bu arada çok zorlu bekleme süreçleri yaşadık.eşim microtese olsu.çıkcak mı çıkmıcak mı derlken çok şükür bulundu.hemen beni opuya aldılar 10 yumurtam oldu 8'i döllendi.tam olarak 4 tanesi 8 hücreli olduğu için 4 tane pgt'ye yolladık.acaba gelir mi gelmez mi derken çok şükür 3 tanesi sağlıklı çıktı.ve transferim oldu...şimdi beklemediyim 12 gün canlar.idrara erken çıktım diye hala içim içimi yiyo açıkçası.onun dışında herşey iyi...inşallah bişey olmamıştır dualarınıza beni de alın...hepinizi çook öpüyorum...:)
idrarının bi kısmı içerde kalır gibi olursa onuda salmaya çalış cannım.benimde transferden sonra aynı şeyler olmuştu,araştırdım rahime sıvı gitmesi de iyi değilmiş,rahat ol otururken kalkarken bence.inşallah hepsi tutar embriyolarının.
hayırlı olsun canım tedavin
inşallah hamiş haberlerini almak nasip olur.
senin de hayırlı olsun canım kafanı takma tuvalete erken gittim diye
inşallah bebişlerin seninle olur.
hayırlı olsun.12 gün sonunda kocaman pozitivi görün İNŞALLAH.canım hiç korkma ben transferden hemen sonra odaya alındığım gibi ihtiyacımı gördüm.yani hiiiç bişey olmaz.
canım tedavin hayırlı olsun.eşinde sende bizim gibi mutlu haberialanlardan olursunuz İNŞALLAH.
canım tedaviniz hayırlı olsun inşAllah çok sağlıklı yumoşların olur sonra da bebişşşşcanm nerede yaptırdın bende düşünyom
Sarımsağı aşırı tüketmek karaciğer enzimlerini tetikliyormuş oda spermlerin hareketlerini azaltıyormuş.internette okudum Bi prof yazmıştı.
çok teşekkür ederim sana ve hapinize demek hala unutulmadım ne mutlu ban açünkü uzun zaman oldu topiğe girmeyeli inş zaman buldukça tekrar girmeye başlayacağım hepinizi seviyorum
nurisima ben cemrem çok güzel geçti detayları cemremler anlatır
allaha emanet olunuz canlar
canımm ben baharın besmelelerini okudum kusura bakma bu aralar çok yoğunum bidaha olmıyacak
baharımm ALLAHIM kabul etsinn RABBİM sağlılık sıhatli hayırlıı evlatlar nasip etsin İNŞALLAH
evinizden huzu sağlık mutluluk eksik olmasın herşeyin hayırlısınıı nasip etsin RABBİM
Merhaba,
Eşinizin FSH değeri ne kadar yüksek? Eşiminki de yüksek çıktı ancak doktor herhangi bir bitkisel kullanmayın dedi. Ben de merak ediyorum açıkçası ama bir yandan da diğer hormon değerlerini bozmasından endişe ediyorum.
sanada günaydınnn ve herkese günaydın güzel ve hayırlı bir güne başlangıcımız olsun inşallahgünaydın kızlarrrr
günaydın kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?