Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm ben okudum Allah muradını versin inşallah

cnm hayırlı olsun dualarım seninle neden pgt yaptırdın cnm bende yaptırmak istiyorum nerde tedavi oldun

secilk merhaba esşimin fsh ı 38 çıktı baya yüksek yani o yüzden bitkisellerle düşse keşke senin eşinin de mi böyle Allah yardımcımız olsun

Merhabalar,
Bizimki 15 civarında sanırım. Doktor tedaviye gerek yok, direk Mikrotese olması lazım dedi. Burada da hemen tese yaptırmayın diye de okudukça kafam karışıyor. Sanırım eKim gibi bize de Emre Bakırcıoğlu yolları gözükecek.

Biz İzmir'deyiz. Olur da son karar ameliyat olursa eşim ameliyat olmadan önce benim de tüp bebek için hazırlanmam gerekiyor ama İzmir'deyken İstanbul'da olacak olan bu işlemleri nasıl gerçekleştireceğim diye düşünüyorum. Bu durumda olanlar nasıl yaptıklarını bir anlatırlarsa çok sevinirim.

Allah size de bize de hepimize şifa versin canım. Eşim çok umutsuz yani bizim işimiz o kadar zor ki, sadece kendimizin değil, onun da içini rahatlatmamız lazım.

cnm transfer sırasında kaç embriyo transfer ediliyor biliyormusun yani sınır var mı?

canım 2başarısız tüp bebek denemesinden sonra iki embriyo hakkı olur,35 yaşını dolduran bayanada iki embriyo veriliyor.birde hastanın durumuna görede değişiyor yani başka çaresi yoksa,durumu vahimsede çift embriyo veriliyor.

....okudu

canım ben okudum rabbim kabul etsin inş...

uzun zaman oldu yazmayalı çok da değişik şeyler yok açıkçası anlatacak.eşimin tese ameliyatı başarısız geçti ve tedavimiz iptal oldu.bi süre önce celalettin hoca da tedaviye başladık ilaçlarımızı kullanmaya başladık.hoca azosperm sebebimizin doğuştan olduğunu söyledi benim için zor bi hastasınız dedi bakalım Allahtan hayırlısını diliyoruz Rabbim inşallah bizlere de nasip etmiştir anne baba olmayı sabırla devam eiyoruz tedavimize.

Rabbim ol dedimi herşey olur. İnşallah bizlerde hayırlı sağlıklı evlat sahibi oluruz hayırlısıyla.

geçmiş olsun canım öncelikle.
inş tedaviniz başarılı olur .inş sabrınızın ve emeğinizin karşılığını verir RAbbim.
Rabbim ol derse olur canım. bizler sadece karşımıza çıkan sebeplere sarılmakla yükümlüyüz.
bu yolda başarılı oluruz inş hepimiz.amin.ümidini kaybetme .......

BAHAR85 İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: rahat bir hamilelik geçirip sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına alması için

22 ağustos Perşembe ---------- 24 ağustos cumartesi saat 22.00 e kadar

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2000…..=okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2000 ……=okudu
3-- tülay20 …………………………… 2000 …….=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2500 …….=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2000 …….=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2000 ……=okudu
7—aruna …………………………… 2000 …….=okudu
8—alev99 ……………………………. 2000 …….=okudu
9—ecrin23 ……………………………. . 2000
10—bahar85 ……………………………. 2000
11—bengusuu ……………………………. 2000
12—cicek00 ……………………………. 2000 ……=okudu
13—balım1905 ……………………………. 2000 ……=okudu
14—ervae ……………………………. 2500 …….=okudu
15—ese44 ……………………………... 2000 …….=okudu
16—esma ……………………………… 2000 ……=okudu
17—hasretim01 ………………………….. 2000 …..=okudu
18—her şeygüzelolcak …………………… 2000 ……=okudu
19—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2000 ……=okudu
20—kader60 ……………………………… 2000 …….=okudu
21—lamyay ……………………………… 2500 ……. =okudu
22—mavimenekşe ……………………….. 2000 …….=okudu
23—seval0817 …………………………… 2500 ……=okudu
24—papatyainci ………………………….. 2000 …..=okudu
25—pembe85 …………………………….. 2000 ……=okudu
26—yeşil034 ……………………………… 2000 ……=okudu
27-- ecrin_bebek ………………………….. 2000 ……=okudu
28—eda09 ………………………………… 2000 ……=okudu
29—derya06……………………………….. 2000 ……=okudu
30—doğadandeva…………………………. 2000 ……=okudu
31—yasemensu……………………………. 2000 ……=okudu
32—edebal………………………………… 2000 …….=okudu
33—sağanak………………………………. 2000
34—esmerimyarim ……………………….. 2000 …….=okudu

ECRİN 23 ----- BENGUSUU----- SAĞANAK ARKADAŞLAR OKUMUŞSUNUZDUR
EMİNİM AMA EN KISA ZAMANDA HABER BEKLİYORUM.

Cnm ben cicek00 arkadaşın besmelelerini okudum
allah c.c kabul etsin okunan besmelelerin hürmetine
eşinden canlı kaliteli spermler çıksın ve onlara hayırlı evlat olsunlar inşlh ...amin...

ÇİCEK00 İÇİN besmele okuyoruz

NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.

25 ağustos pazar dan ---------- 27 ağustos salı saat 22.00 ye kadar

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2120
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2160 ……=okudu
3-- tülay20 …………………………… 2120
4—cemrem29 …………………………… 2120
5—denizbulutu …………………………… 2120 …..=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2120
7—aruna …………………………… 2120 ……=okudu
8—alev99 ……………………………. 2120
9—ecrin23 ……………………………. .. 2120
10—cicek00 ……………………………. 2120
11—balım1905 ……………………………. 2120 ……=okudu
12—ervae ……………………………. 2120
13—ese44 ……………………………... 2120
14—bengusuu ……………………………. 2120
15—esma ……………………………… 2120
16—hasretim01 ………………………….. 2120
17—her şeygüzelolcak …………………… 2120 ……=okudu
18—huzuryolu …………………………… 2120
19—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2120
20—kader60 ……………………………… 2120
21—lamyay ……………………………… 2120
22—mavimenekşe ……………………….. 2120
23—seval0817 …………………………… 2120
24—papatyainci ………………………….. 2120
25—pembe85 …………………………….. 2120
26—yeşil034 ……………………………… 2120
27-- ecrin_bebek ………………………….. 2120
28—eda09 ………………………………… 2120
29—derya06……………………………….. 2120
30—doğadandeva…………………………. 2120 ……=okudu
31—edebal………………………………… 2120 ……=okudu
32—sağanak ………………………………. 2120
33—esmerimyarim ………………………… 2120…..=okudu

BESMELEYE BAŞLAMADAN ÖNCE
Kime okunacaksa o kişi 2 rekat namaz kılar.isteyen 4 rekatte kılabilir.
Namazın kılınışı:
Rekatta: Subhaneke + Fatiha + 3 yetel Kürs
2. Rekatta: Fatiha + Ihlas + Felak + Nas.
Rekatin sonunda : Ettehiyyatü
3. Rekatta: Subhaneke + Fatiha + Ihlas + Felak + Nas.
4. Rekatta: Fatiha + Ihlas + Felak + Nas.

Canim ben kendim icin okudum ...
Allahim insallah kabul eder...allah hepinizden razi olsun rabbim hepimizin kucagini en kisa zamanda doldurur insallah
Herseyin hayirlisini versin hepimize guzel allahim

canım bu aralar anlıyorum seni iş kadınıııı
eve gelince halini tahmin edebiliyorummm

yaaaa nasıl yoruluyorumm bennn tamda yerine düştümm iş de işş AllAHIMA şükür
çok istemiştimmm fazla fazla nasip etttiii pertimm çıktı resmennnnnn
gözlerimm ağrıyor şuann bilgisayar işletmeni olmak kolay değill hakkını veriyorumm:126:

cnm hayırlı olsun dualarım seninle neden pgt yaptırdın cnm bende yaptırmak istiyorum nerde tedavi oldun

sağol cnm...inşallah olur bu kez.2 negatif sonuç alınca doktorumuz istedi pgt'yi.bi arkadaş da yaptırmak istemşti.ona gerek görmemiş.direk transfer yapmış.neden bize yapıp ona gerek yok demiş bilmiyorum.onların soruu ne onu da blmiyorum ...belki azo olduğu için mi istedi bizden bilmem...biz ankara centrumda.recai pabuçcu'da yaptırdık.siz nerde yaptırıyosunuz arunacım ?

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba erkekte fsh düşürmek için kullanılan bitkisel tedavii kür vs. var mı
diğer sorum ise bu bezmialem hastanesi özel hastanemi
cevap verirseniz çok sevinirim teşekkürler
cnm fsh düşürmek için hormon ilaçları olur da onlarda düşürümü bilmem dr.lar gerçi hormon ilaçları vereni duymadım ama
bitkiselleri de kafana göre alınmıyo kür var tabiiiki benim eşimin fsh 34lerdeydi celallettin beyi verdiği kürlerle indi 0 lara sonra 4 e yükseldi cnm yani anlıcan kafana göre olmuyo şunu içiyim bu olsun diye ....
cnm transferin hayırlı olsun
sen hiç o tuvalaete erken çıktım falan deyip kurma bu güzel anların tadını çıkar inşlh sonu bebişli olur eşin de de sperm bulunmuş ne güzel inşl çifte mutluluk yaşarsın
canım dönmedin mi daha evine ?
hadi detaylı haber bekliyoruz senden?
nurusimadan ve aşkbebekten..............
biraz önce geldim güzelimmmmmmm
evet nurusimalara öğlen gittik sağolsun bi güzel ağırladı sonra aşkbebekler geldi ilk defa tanıştım çok şeker biri...
tabiiki, dedikodu yaptık mevzumuz belli zatennn
güzel geçti yaaa konuştuk gülüştük çok harika bi gündü anlıcan
inşlh kısmet olsa hepimiz bi gün toplansak tanışsak siz gene faceden bazılarını tanıyorsunuz benim facemde yokben kimseyi tanımıyorum....
cnm eşinin ameliyatı sonu üzücü olmuş ama olsun inşlh celalettin beyde tedavi süreciniz olumlu sonuçlanır cnm hangimizin tedavisi kolay ki ben yılalrdır bekliyorum o spermleri mesala bak nasip oldu çıktı zamanı gelince olacak inşlhhhhhh

hiç birimiz kaybetmeyelim ümidimizi sonunda biz de kavuşuruz inşallah meleklerimize .

canım seni sürekli takip ediyorum durmumuz biraz da olsa birbirine benziyor senin mutlu haberini gördüm ve umutlandım inşallah bizlerde görürüz ve mutlu oluruz sizin gibi öncelik spermleri görmekte o bile bizi bebek sahibi olmuş gibi sevindirecek sonrası gelir Rabbimin izniyle inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…