çok sağol güzelimmm umut olabilmem bile beni mutlu ediyorcanım seni sürekli takip ediyorum durmumuz biraz da olsa birbirine benziyor senin mutlu haberini gördüm ve umutlandım inşallah bizlerde görürüz ve mutlu oluruz sizin gibi öncelik spermleri görmekte o bile bizi bebek sahibi olmuş gibi sevindirecek sonrası gelir Rabbimin izniyle inşallah .
çok sağol güzelimmm umut olabilmem bile beni mutlu ediyor
inşlh sizden de güzel haberler duyacağız bundan sonra hepimiz heppp umut ve mutluluk dolu olalımmmmmmmmmmmm
yaaaa nasıl yoruluyorumm bennn tamda yerine düştümm iş de işş AllAHIMA şükür
çok istemiştimmm fazla fazla nasip etttiiipertimm çıktı resmennnnnn
gözlerimm ağrıyor şuann bilgisayar işletmeni olmak kolay değill hakkını veriyorumm:126:
cnm fsh düşürmek için hormon ilaçları olur da onlarda düşürümü bilmem dr.lar gerçi hormon ilaçları vereni duymadım ama
bitkiselleri de kafana göre alınmıyo kür var tabiiiki benim eşimin fsh 34lerdeydi celallettin beyi verdiği kürlerle indi 0 lara sonra 4 e yükseldi cnm yani anlıcan kafana göre olmuyo şunu içiyim bu olsun diye ....
cnm transferin hayırlı olsun
sen hiç o tuvalaete erken çıktım falan deyip kurma bu güzel anların tadını çıkar inşlh sonu bebişli olur eşin de de sperm bulunmuş ne güzel inşl çifte mutluluk yaşarsın
biraz önce geldim güzelimmmmmmm
evet nurusimalara öğlen gittik sağolsun bi güzel ağırladı sonra aşkbebekler geldi ilk defa tanıştım çok şeker biri...
tabiiki, dedikodu yaptık mevzumuz belli zatennn
güzel geçti yaaa konuştuk gülüştük çok harika bi gündü anlıcan
inşlh kısmet olsa hepimiz bi gün toplansak tanışsak siz gene faceden bazılarını tanıyorsunuz benim facemde yokben kimseyi tanımıyorum....
cnm eşinin ameliyatı sonu üzücü olmuş ama olsun inşlh celalettin beyde tedavi süreciniz olumlu sonuçlanır cnm hangimizin tedavisi kolay ki ben yılalrdır bekliyorum o spermleri mesala bak nasip oldu çıktı zamanı gelince olacak inşlhhhhhh
Selam kizlar henuz netim yok cepten giriyorum bugun sonuclarim cikti genetik temiz ama kanda pihtilasma cikti bunada sukur en azindan tedavisi var ama keske tedavim olmadam once bu durumu ogrenseydim belki melegim su anda benimle olurdu ama yinede umudum dev ediyor insallah bi sefeeki tedavimde melegime kavudu benden haberler boyle canlar insallah hepimizin yyzunu guldursun mevlam
ÇİCEK00 İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
25 ağustos pazar dan ---------- 27 ağustos salı saat 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2120
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2160 ……=okudu
3-- tülay20 …………………………… 2120
4—cemrem29 …………………………… 2120 …..=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2120 …..=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2120
7—aruna …………………………… 2120 ……=okudu
8—alev99 ……………………………. 2120...... okudu
9—ecrin23 ……………………………. .. 2120
10—cicek00 ……………………………. 2120 ……=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2120 ……=okudu
12—ervae ……………………………. 2120 ……=okudu
13—ese44 ……………………………... 2120
14—bengusuu ……………………………. 2120
15—esma ……………………………… 2120
16—hasretim01 ………………………….. 2120
17—her şeygüzelolcak …………………… 2120 ……=okudu
18—huzuryolu …………………………… 2120
19—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2120
20—kader60 ……………………………… 2120
21—lamyay ……………………………… 2120
22—mavimenekşe ……………………….. 2120
23—seval0817 …………………………… 2120
24—papatyainci ………………………….. 2120
25—pembe85 …………………………….. 2120
26—yeşil034 ……………………………… 2120
27-- ecrin_bebek ………………………….. 2120
28—eda09 ………………………………… 2120
29—derya06……………………………….. 2120
30—doğadandeva…………………………. 2120 ……=okudu
31—edebal………………………………… 2120 ……=okudu
32—sağanak ………………………………. 2120
33—esmerimyarim ………………………… 2120…..=okudu
hayırlı olsun.12 gün sonunda kocaman pozitivi görün İNŞALLAH.canım hiç korkma ben transferden hemen sonra odaya alındığım gibi ihtiyacımı gördüm.yani hiiiç bişey olmaz.
canım tedavin hayırlı olsun.eşinde sende bizim gibi mutlu haberialanlardan olursunuz İNŞALLAH.
çok sağolun canım Allah razı olsun,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sizede inşallah.hayırlı olsun canım tedavin
inşallah hamiş haberlerini almak nasip olur.
senin de hayırlı olsun canım kafanı takma tuvalete erken gittim diye
inşallah bebişlerin seninle olur.
hayırlı olsun canım Allahım tamamına erdirsin tez zaamanda...
mutlu mutlu git mutlu mutlu dön inş aramıza.
nurusimayla kaynatın bakalım biraz.....
selam söyleee bizden de....
RAbbim gulza ve eşinin işlerinde kolaylıklar versin.
inş tedvisi olmlu sonuçlanır önce kendilerini sonra bizleri sevindirir RAbbim inş.
canım hayılı olsun tedavin.
bolca yumoşun olur veeeee bebiş olarak ikiz ikiz sana evinize döner.
Allah yar ve yardımcın olsun...
iyi yapmışsın canım.
dikkatli gidip dikkatli gelmişsin
şişko mu?
kız şiştini göbüşün......
bende aynı canım.
memlekete gittik geldik şimdi
Mrb arkadaslar benim esimde de azosprm var dört ay öncesine göre sürekli yükselen spermler son yaptıgımız testte yarı yarıya düsmüs ameliyattan sonra sürekli artıyordu neden böyle oldu anlamadım herhangi bir kür yada karısım kullanan var mı aranızda
cnm demek öğrendinnn sonuçlarıSelam kizlar henuz netim yok cepten giriyorum bugun sonuclarim cikti genetik temiz ama kanda pihtilasma cikti bunada sukur en azindan tedavisi var ama keske tedavim olmadam once bu durumu ogrenseydim belki melegim su anda benimle olurdu ama yinede umudum dev ediyor insallah bi sefeeki tedavimde melegime kavudu benden haberler boyle canlar insallah hepimizin yyzunu guldursun mevlam
ah cnm sende bendensin demek benimde yok eşim açtırmıyopert mi ?
ay çok güldümmmm.
oooooo su koyuverme bakalım ilk günlerdennnn
canım iş temposuna alışınca işler vız gelip tırs gidecek emin ol...
daha yok mu iş diye soracan amirlerine
hg canımcım.
oh oh oh dedikodular yapılmış,yemekler yenmiş,gülüşülmüş.
iyide yapmışsınız.
canım benimde senden farkım yok.
face benim de yok
kimseyi tanımıyorum anlıyacağın.
denizbulutunu gördüm resimden bide gözdemi canlı gördüm
havada konuşur gibi oluyor değilmi görmeyince.
ama olsun kalplerimiz bir olsun....
nurusima ne yapmış tatlım?
tedavisi ne aşamada ?
ne demek cnm menun kalmamakCanim arkadasim memnum kalmana cok sevindim cok fazla hasret gideremedik ama bunada sukur insallah bundan sonra daha fazla gorusebiliriz bende bugun sonuclarimi aldim pek ic acici degil ama sukur tedabisi olan bir durum burdaki bircpk arkadasta ayni sorun var ama keske tedavi oncesi durumdam haberimiz olsaydi cok daha iyi olurdu artik bundan sonrasi icin rabbim hakkimizda hayirlisini versin
aycan cnm sen iğnelere başlamışsın güzelim okudum cvp veremedim ksuura bakam tatlım inşlhh sonu bebişli olacakkkkkkkkkkkgeçmiş olsun canım,keçi boynuzu kürü,nohut kürü,çakşır otu kökü çayı içiriyorum,bide Bi karışım almıştık aktardan her aktar söyleyince hazırlıyor bişey işte bundan arada Bi kaşık yediriyorum.
geçmiş olsun canım,keçi boynuzu kürü,nohut kürü,çakşır otu kökü çayı içiriyorum,bide Bi karışım almıştık aktardan her aktar söyleyince hazırlıyor bişey işte bundan arada Bi kaşık yediriyorum.
cnm aramıza hoşgeldinnMrb arkadaslar benim esimde de azosprm var dört ay öncesine göre sürekli yükselen spermler son yaptıgımız testte yarı yarıya düsmüs ameliyattan sonra sürekli artıyordu neden böyle oldu anlamadım herhangi bir kür yada karısım kullanan var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?